madelene


Årets sista inlägg


Jag är redo och det är champagnen* också! Nu kör vi! GOTT NYTT ÅR!


101231

Började dagen med lite utomhusaktivitet.


Fashion! Oversizekängan! Det var inte snyggt men jag frös banne mig inte om fötterna heller




Den där uppblåsbara grejen ser rolig ut. Det är den inte. Man får liksom ingen fart


Det är Maja där nere! Härlig stund i Kullaparken fast fruktansvärt kall...





Nu fixar jag mig sakta men säkert och ikväll är det middag hos Maria. Kommer säkert något inlägg innan jag åker. En sån där fejk-smile cambild ni vet!


101230

Årets näst sista dag har varit bra.


Fikade med fina Sofia. Hur mysigt som helst. Vi tog igen allt som hänt sen sist och vi planerade framtiden. SÅ JÄVLA BRA.


Sofia fick en ny vän som också han ingår i våra framtidsplaner


Jag köpte en ram igår att sätta mitt finaste glädjefoto i. Vad fint det blev!


101229 igen

Det har varit en bra dag. Jag avslutar den med film och godis hos Maria. Bra!


Vi myste lite


101229

Ja hörrni. Onsdag. Har varit i Sverige en vecka nu. Trivs! Idag ska jag in till Linköping för att träffa Maria och Ylva. Vi ska fika och så ta en sväng på stan. Jag borde verkligen hålla i mina pengar nu men vi får se hur det går. Inatt har jag sleepover hos Maria också. Trivs så bra att sova bredvid henne. Det har hon märkt. Vi hörs ikväll!


Har ni märkt vad mycket cambilder ni får nu för tiden när jag har inbyggd cam? Trevligt va? Jag får öva på fejksmilet också!


101228

Sov till elva. Städade mitt rum. Köpte skor. Åt lunch och tittade på svtplay med mamma. Lockade håret och här är jag nu. Skön slapp-dag.


Efter att jag uttryckt mitt missnöje med att det saknades ägghalvor på årets julbord så fick jag det idag


Nya skor! En dyrare variant av mina skopunktenälsklingar


Såhär blev håret efter en omgång med wave-maker. Orkar jag på fredag? Kanske!


101227

Det var en höjdare igår att träffa gamla klasskamrater. Det var en höjdare att bo hemma hos Maria i två dygn och det var en höjdare att fynda lite på mellandagsrean. Även om skörden blev sämre än tidigare år är jag nöjd. Det är bara ett par skor som saknas nu. Ska försöka fixa det i veckan.

Imorgon är det tisdag och jag är helledig. Det är mamma också så vi ska umgås. Jag har blivit bra på att umgås. På torsdag ska jag träffa Sofia och umgås. Efterlängtat ♥


Umgås? Någon?

Med en lätt skallebank intog vi ikanohuset och vet ni? Det var fler än vi där idag! Det är sant. Ganska många fler än vi till och med. Nu ligger vi i Marias säng och njuter av livet med godis och cola. Om en liten stund kommer Ylva hit och umgås. Sen ska vi åka till Robin och umgås ännu mer med ännu fler folk. Gud vad vi umgås!


Här är en bild på när vi umgicks med Robin i somras. Hoppas han är mer social ikväll!


101226

Riktigt bra kväll igår. Förfest hos Becca. Bra drag på NH. Mycket folk. Gratis drink (det var ingen som bjöd tyvärr, men kortläsaren fungerade inte). Kebab på Hakepi såklart och billig taxi hem.

Nu ska två pigga tjejer och Kevin åka in till stan på mellandagsrea.

Nedre raden från vänster: Kevin


Juldagen @ ?

Nu har jag lyssnat på hög musik ett par timmar, duschat och packat väskan. Om en liten stund åker jag till Maria. Planerna för ikväll är lite oklara men helt klart är att det blir vin och tid med finaste Maria. Underbart. Det kommer säkert upp ett litet vinpåverkat inlägg senare ikväll så vi hörs då!


Är lagom glad och dricker kaffe ur min nya mugg jag fick i julklapp av Vivax


Fick den här snygga tröjan också. Kanske ska ha på mig den ikväll?


Julafton i bilder












Uppesittarkväll

Nu börjar uppesittarkvällen. Onepiecen är på så nu kör vi hårt med myset. Vi ska kose oss. Vi kör 100 % med bingolotter, glögg, choklad, pepparkakor och skinkmacka.


STRESS

Oj vilken stressig dag. Har sprungit runt i Vimmerby och letat efter dom sista julklapparna men det gick inte så bra. Kom hem med lite saker till mig själv istället. Bra! Är inte klar än men tar det sista imorgon och så är det lite som kan fixas efter jul. Det löser sig. Men det har varit stressigt.

Ikväll är det den traditionella uppesittarkvällen. Så trött som jag är så orkar jag nog inte till tolv. Skulle behöva sova ett dygn och sen kan jag fira jul. Men icke! Man får härda!

Nu ska jag packa upp det sista från alla påsar och väskor. Och så måste jag hitta min jul-slips. Ingen julafton utan jul-slipsen.


Det är verkligen inte likt mig att både köpa och slå in julklappar sista dagen. Det märks att jag har varit lite upptagen i höst


Dan före dopparedan

Ja visst. 23 december. Vad fort det gick. Nu ska vi åka och fika hos mormor och morfar. Ska ge dom en julepölse också. Det ska dom ha!

Sen ska vi till Vimmerby och fixa med de sista julklapparna och lite till mig själv kanske? Det ska jag ha!

Vi hörs senare!


Hjemme!

Jaha. Das war das. Nu är jag tillbaka i Sverige. Hur det känns? Rätt bra även om jag kommer sakna Norge en del. Jag kanske kommer tillbaka? Tror nästan det.

Jag vet inte om ni kommer ihåg när min hårddisk skulle krasha? Det gjorde den aldrig. Men jag köpte ju en till dator och den har jag satt igång ikväll. Så nu har jag två laptops. Kan vara bra att ha.

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva men jag orkar inte riktigt.




Jag och Maja invigde min nya inbyggda webkamera


Har saknat min Maja ♥






101220

I eftermiddag har jag städat, återigen upptäckt det fina med gamla Kent-låtar och uppdaterat samt uppdaterats av mamma via skype. Alltid lika trevligt och ojoj vilka saker man får höra. På onsdagkväll är jag hemma i Kisa igen så nu ska jag spendera mina sista timmar i Norge på bästa sätt. Men det blir bra att komma hem igen. ♥

 



Håndball

Idag tittar vi på handboll i källaren. Så jävla bra gjort Sverige. Snart börjar Norge-Danmark. Vi vet inte riktigt vilka vi hejar på. Det vore ju kul med Sverige och Norge i final imorgon. Då blir det en härlig dag på jobbet på måndag om det går som det brukar(?) när dom möts!


Just det. Om ni vill se ett litet reportage från min arbetsplats så tryck här!

101216


F-a-a-n så skönt att börja vid två istället för vid tio. Idag lyssnar jag på den här låten och vilar upp mig för jobb.




Såhär ser jag ut idag. Jag har jeans på mig. Ylva tycker det var lite väl uppklätt.



101215

Fy vilken tråkig blogg. Orkar inte ta tag i det här. Jobbar mest hela tiden. Men inte idag så nu ska jag titta på webbtv och äta. Det har jag inte hunnit med i veckan nämligen. Vi hörs när jag är roligare!


L ö r d a g

Blev åtta timmar på jobbet idag. Man blir rätt så slut faktiskt. Imorgonbitti är det på't igen. Men det var inte det jag skulle berätta. Skulle berätta hur duktiga jag och Ylva var idag när vi helt själva med hjälp av pappa och en instruktionsbok bytte en säkring på goffen. Det var lite lagom nöjda tjejer som åkte från macken med fungerande vindrutetorkare. Fantastiskt. Och nej, det kanske inte är så svårt att byta en säkring men vi är nöjda och låt oss vara det. Jag längtar nästan till jobb imorgon. Mest till pause och gratis apelsinjuice. Världens godaste juice.

101210

Jaha. Jobbade idag. Övertid också. Sjukt segt var det. Det har varit en hård vecka och den avslutas med jobb lördag och söndag. Men är det inte lite mycket gnäll på mig? Jag vill ju jobba mycket. Och nu får jag jobba mycket. Borde vara nöjd. Det är jag också. Nöjd men trött.


Bilden är inte tagen ikväll. Men det är ungefär exakt såhär jag ser ut. Fast mitt hår är blött efter att tagit en dusch i kallvatten.


JOBBJOBBJOBB

Behöver snart inte skriva nya inlägg utan kan lika gärna kopiera dom tidigare jag skrivit. Blev övertid idag. Sjukligt trött ikväll. Övertid imorgon och helgjobb. Det är så det ser ut nu för tiden. Jobb. Kul! Har haft lite ångest idag också. Inte för att jag jobbar. Utan för att jag inte har något jobb efter jul. Men vi tar det annan gång. Nu ska jag äta rostade mackor och titta på Robinson och sova. Hej!

Mittwoch

De frågade inte om vi ville jobba övertid idag. Tur det. Vi kan nämligen inte säga nej om de frågar. Man vill ha allt jobb man kan få även om man egentligen inte orkar. Därför var det bra att de inte frågade så vi får chans att vila lite också. Det blir nämligen jobb både lördag och söndag. Katshing. Imorgon får vi lön. Två veckor skattefritt. Kan bli bra! Ikväll tittar vi på bonde söker fru. Imorgon klockan fem åker vi till jobbet. Nu vet ni!


Från den 11 oktober när vi var på väg till Tönsberg första gången utan jobb och säkert boende. Känns som det var evigheter sen. Om exakt två veckor är vi hemma igen.


Tisdag

  • Övertid på jobbet. Bra det. Rätt jobbigt dock.
  • Det var allt jag har idag. Nu säger vi godnatt typ.

Måndag

  • Blev övertid på jobbet. Gratis middag och mer i lön. Bara bra
  • Jävlar i havet och småfisk i sjön
  • Pappa tog med hörselkåpor med radio till mig som jag använt hela dagen. Helt underbart att lyssna på musik
  • Jag saknar Maria väldigt mycket och skulle behöva ha henne här.
  • 16 dagar kvar. Känns faktiskt lite sorgligt om än väldigt skönt.

Söndag

Bra helg med familjen. Mycket bra. Besökte dom på hotellet imorse och blev bjuden på hotellfrukost. Också mycket bra. 2 ½ jobbvecka kvar. Mycket skönt. Idag slappar vi. Precis som andra söndagar. Är rätt så skönt faktiskt. Ska snart laga matlåda och klockan sex är det bonde söker fru-repris. Har längtat hela veckan. Hej!

Party

Fick ett skypesamtal från Sofia förut och där var förfesten i full gång. Hon fyllde år igår och har födelsedagsfest idag. Ååååhh vad jag är arg för att jag inte kan vara med. Har fått ett sjukt partysug här nere och när jag såg dom i cam blev jag ännu mera sugen.

Så om ni läser det här och även om ni inte alls är sugna för att det är dagen efter så kräver jag nästan att vi kör en fet utgång när jag kommer hem!


Ha ha ha. Fest i mitten av ettan. Åh så kul vi hade!


hej hej hej jag är bara 14 år-varning på denna


åh. det var tider det!


Finally friday

Åker till jobbet om en kvart och sen ska helgen till stor del spenderas med familjen med litet undantag imorgon några timmar då jag ska jobba. Lär bli glest mellan inläggen så jag önskar er en bra helg. Det ska jag ha!


.


Resultatet av en aladdinask där det inte finns någon pappa som äter upp dom äckliga. Romrussin och körsbär i likör. Varsågoda att ta! Här går dom inte åt!


"men blogga då"

Det är för långt mellan inläggen tycker en viss Ylva Hjert. Så jag gör något åt saken.

Det är 2 december. 20 dagar kvar. Blir det tjatigt när jag i varje inlägg berättar hur många dagar det är kvar? I källaren sägs det flera gånger om dagen. 20 dagar kvar.

Imorgon får jag finbesök, hoppas jag. Om det inte är alltför dåligt väder så kommer mamma, pappa och Maja hit imornkväll. Ska bli hur roligt som helst. Var exakt 41 dagar sen vi sågs sist. Det är länge. Så jag har en bra helg framför mig kan vi lugnt säga!

Men nej. Nu är det snart dags för jobb. Jag ska jobba på lördag också. Lång vecka. Men bara till två. Sen ska jag ju umgås med min större delen av min familj. Det är motivation för att klara av den här annars så supersega dagen!


1 december

Ja hörrni. Äntligen december! Mysigaste månaden. Har inlett den med avsnitt 1 av julkalendern och första biten i min chokladkalender. Är ungefär som en 7-åring när det gäller sånt där.

Det ringde inte imorse och jag fick sova till halv elva. Lovely. Har sedan dess dammsugit av här och tagit tag i disken. Nu ser det någorlunda rent ut i alla fall. Tror att Ylva och jag ska ta oss till affären i kylan och så ska jag laga matlåda men annars händer inte mycket innan jobbet vid två.

Det är redan onsdag! Fort går det. Om 3 veckor, 21 dagar, åker vi hem!


Trött?

Kom precis hem efter en arbetsdag som varat i 14 h och 7 minuter. Trött? Ja ganska. Nu ska jag ta en dusch och så småningom sova. Imorgon skulle jag behöva börja vid två för att hinna städa lite och handla. Vi får hålla tummarna för att de inte ringer in mig imorgonbitti. Då får jag en välförtjänt sovmorgon också. Godnatt.

Det var förresten 17 minusgrader ute när vi åkte hem. Mindre behagligt.