madelene


111130

Ny tag! Onsdag och min morgon har varit himla bra faktiskt. Har pratat med Janhed i telefon och då blir jag alltid glad. Nu ska jag snart på lektion och i eftermiddag ska jag till frisören! Änkligen! Efter det ska jag till Ikea och Ikano med Oscar och sen blir det middag i Skäggetorp. Vilken lyx!


111129

Deppig kväll och deppig tjej. Har i alla fall tröstätit popcorn och druckit julmust. Guds gåva till människan. Har lyssnat på Melissa Horn och deppat lite mer. Har varit glad för jag har fina vänner som bryr sig och för att morgondagen förhoppningsvis blir bättre.


111129

Himla rutten dag. Har köpt popcorn (MED SMÖR) och julmust. Blir soffan ikväll.

111128

Det är fullt upp nu för tiden alltså. Konstaterade med Catti runt nio att jag inte varit inne på facebook på hela dagen. Det är så när man har ett liv sa hon. Vi kör på det. Idag har jag varit på föreläsning, ätit klyftpotatis, beasås och schnitzel (♥) med Oscar och varit hos Catti och bakat kladdkakemuffins. Sen svängde vi förbi campus där g2 hänger och köar ikväll för biljetter till Lusseballen. Även om jag är avundssjuk på dom som ska gå på lördag så är jag fan inte avundssjuk på att köa hela natten. Jag sover istället!

111127

Adventsmys på Kullagatan!






111127

Helgen är snart slut och den har varit bra! Har festat med mina föräldrar och faktiskt haft en trevlig kväll på Folkets Hus i Kisa, har träffat på Kajsa, hälsat på hos mormor och morfar och farmor och farfar, varit på julskyltning och ätit kebab. Nu sitter jag på bussen till Linköping och lyssnar på Justin Bieber. Japp. Det är sant. Men kanske inte så överraskande? När jag kommer hem ska jag försöka få igång min adventsstjärna och så ska jag mysa hela kvällen. Bra! Imorgon kör vi på ny hård vecka med nationalekonomi. Underbart.

111126

Även om filmen igår var otäck klarade jag mig utan mardrömmar inatt och gick upp vid åtta imorse pigg(nej) och glad! Åkte till Friskis och körde ett morgonpass. Det känns som en bra idé när man planerar det. Inte när man genomför det. Men efteråt är det skönt. Jag har hunnit städa lite hemma och nu sitter jag på tåget mot Kisa. Blir bra med en helg i Kisa!






"Vaknar till att SD vill dela upp människor i tre olika grupper. Förstår inte kritiken mot att dela upp medborgare i olika grupper baserat på hur väl de lyckats anpassa sig till ett partis syn på nationalitet. Jag menar, om vi tittar historiskt, har det NÅGONSIN slagit fel!? Nej, dåså. Vi ger det en chans vadfan. Det kan bli kul!"

Soran Ismail är ju himla rolig. Btw.


111125

Bra dag! Gick sådär att inte shoppa men fick med mig fina grejer hem. Nu har jag precis vaknat från en powernap i soffan och ska snart gå mot SF för att möta Maria och Catti. Vi ska umgås med Ryan Gosling ikväll. Bra fredag! Imorgon bär det av mot härliga Kisa för en lördag med familjen. Haudi!

111124

Två inlägg samma dag! Herre! Träningen gick bra. Snart ska jag ut på äventyr och imorgon är det fredag! Har lektion i skolan och när allt är klart där ska jag ta en sväng på stan med Catti och shoppa och fika. Mest fika för min del. Csn kommer imorgon (tack gud!) men jag ska hålla i pengarna och inte shoppa. Kanske. På kvällen blir det bio! På tal om att hålla i pengarna. Jag ska inte ha med någon matlåda imorgon heller. ÄTA UTE! Hålla i pengarna. Ni vet!

111124

Det uppdateras lite dåligt här nu för tiden. Eller ja, inte dagligen som på den gamla goda tiden. Men jag har lite annat för mig! Jag kan i alla fall konstatera att det är en månad kvar till jul, att jag är glad över många saker och att jag snart (för en gångs skull) ska till Friskis och träna med Maria!


klada!


111122

Har insett vad det innebär att vara student. Jag har redan gått 1500 minus denna månad och har i detta nu 50 kronor i min hand, det är allt. Csn kommer på fredag. Idag är det tisdag. Snart ska jag till hemköp. Sen ska jag sjunga lite och samla in pengar i min hatt.

111121

Morrn! Trött måndagmorgon. Har drömt mardrömmar hela natten om mördare i overaller. Så kan det gå.

111120

Himla dålig uppdatering här hörrni. Men jag har haft det himla bra sen sist och kortfattat har jag gjort följande:

Torsdag: Ikea med Catti&Linda. Åt korv och gjorde av med pengar. Var på förfest hos Stejna och gick aldrig ut.
Fredag: Sov länge. Hängde lite i Skäggetorp. Åt hamburgare och spenderade kvällen hos Linda och fixade overaller. Åt mer hamburgare och somnade framför Yrrol.
Lördag: Sov länge. Åt hamburgare. Träffade Sofia och åkte på förfest hos Anja. KRAVALL! Rolig förfest och rolig kravall och promenerade hem från Universitetet tidig söndagmorgon.
Söndag: Hade riskakafest med Sofia på morgonkvisten och sen sov jag lite till. Hade fin städhjälp här hemma och åt rösti. Umgicks med min fina far hela kvällen med Subway och bio. Är mätt. Kan rekommendera filmen Huvudjägarna och att umgås med min pappa. Underbar människa. Jag känner honom mycket väl!

Sådär. Då har jag tagit igen några dagars bloggande. Nu är det sovdags för efter en vecka som enbart varit rolig är det dags att komma tillbaka till verkligheten och börja läsa den underbara boken Microeconomics.


111117

Myycket fin kväll med Catti&Linda som avslutades med att BBT vinner med 2-0 efter grymt spel. Nu är jag hemma och ska äta kräm med mjölk innan jag ska sova. Taggar galet inför imorgon. Vi ska till Ikea. Äta korv. Köpa doftljus. Gå runt i alla avdelningar i flera timmar utan att någon jäkel klagar. IKEA IMORRRNN. Sen imornkväll kör vi på lite fest tror jag. Ja!


111116

Fyi; overallsinvigningen var grym. Hade sjukt kul och klockan 20 var vi täcka i lera och öl. Mys! Idag har vi haft matteföreläsning och jag vill gråta lite. Jag kan ju inte matte, varför rena matteföreläsningar?! Ska snart åka till Catti och umgås med henne och Linda. Vi ska limma lite på overallerna, titta på två disneyfilmer och frossa i popcorn och julmust. Sen 23.05 är det fotbollsmatch! Och så sover vi. Ciiao

111115

Underbar dag idag! Har sovit länge och spelat hög musik hela morgonen. Nu har jag min overall på mig (oerhört smickrande för figuren inte) och ska snart in till stan för att fixa lite saker med Catti innan vi ska på föreläsning och klockan tre börjar härligheterna. WIEhieiehi!


111114

Bra dag! Supermysig fika med Catti och nu taggas det för fullt. Har provat kläder inför imorgon och hoppas att jag inte kommer frysa ihjäl i ovven. Har gjort matsäck och försöker lura ut en bra lösning att ha mobil och nycklar i för att inte tappa bort dom i leran. Kommer bli grrryyymt imorgon!

111114

Länge sen sist! Ändå sen i lördags, herregud. Och sen sist har jag hunnit vara på en grym dammiddag, spendera en dageninnantenta med att inte plugga särskilt mycket och äta tacos, göra en tenta och handla på Maxi. Och här jag nu - fri från plugg en hel dag och det känns underbart. Ska snart in till stan och ta en fika med Catti och sen hem och ladda för imorgon. Inte så mycket för kursen i Nationalekonomi börjar imorgon men för OVERALLSINVIGNING! Ska bli sjukt kul. Fulvinet kommer flöda och jag ska ha en brun, äcklig overall när jag kommer hem imorgonnatt. Whoopa!


111112

Pluggmotivation sökes! Äsch, jag är för upptagen med annat. Idag har jag fikat med Tove och Maria, var länge sen. Mys! Sen har jag varit på väg att sälja min biljett till Dammiddagen ikväll men blev övertalad och gå och taggar till nu! Ska bli kul men ska försöka gå hem relativt tidigt så jag kan plugga imorgon i alla fall! Sen har jag pratat i telefon med Sofia och nästa helg kommer hon hit och följer med på kravall med g2. Grymt!

111111

Igen! 111111. Man får passa på. Jaha, blev visst inte så mycket plugg som jag hade önskat med det tar bara stopp när jag vet att det är fredag. Jag har tränat istället och nu har jag en tacogratäng i ugnen. Fredagsmys!


111111

Det kan hända att jag mest skriver för att jag tycker rubriken är ganska häftig idag. Men när jag ändå är här kan jag ju passa på att berätta att tentapaniken börjar smyga sig på efter en mindre pluggeffektiv dag igår. Det är fredag men det finns inga helgkänslor någonstans i min kropp och nu ska jag till biblioteket och köra hårt på räkenskapsanalyser.

111109

Kom hem för en kvart sen efter en promenad hem från universitet efter 12 timmars ja, pluggande eller något. Bussarna gick sjukt dåligt men fina Linda följde mig drygt halvvägs hem. Jag är totalt jävla slut i huvudet efter idag och jag hinner inte städa, diska, handla eller träna men jag är rätt glad ändå. Nu ska jag äta något och duscha och om drygt en timme ska jag till Linda och så ska vi vidare på fotbollsmatch vid elva. Men imorgonbitti. Då ska jag sova ut innan en ny dag med tentaplugg börjar.

För övrigt lyssnar vi på Krossa alla fönster med Maskinen idag!

111109

En jäkla lång dag. Kom hem för dryga halvtimmen sen efter 14 timmar i skolan och en timme på fotbollsmatch. De 14 timmarna i skolan har varit väldigt mycket mindre effektiva än vad jag önskar men jag har fått lite gjort i alla fall. Fotbollsmatchen var trevlig och vi (!) vann! Nu har jag lagat matlåda och duschat. Jag som skulle handla, städa och diska idag också. Imorgon kanske? Eller inte. Godnatt!

111108



Janhed var här och umgicks igår, fin tid! Nu väntar några dagar med tentaplugg och ångest. Haade


111106

Bra kväll igår som började i Penthouse (penthouse kommer förmodligen nämnas i framtiden och är en lägenhet i Skäggetorp där fyra g2are bor tillsammans) och avslutades på McDonalds med Gustav. Däremellan hann vi vara en sväng på Flamman och det var riktigt kul! Nu sitter jag på bussen hem till Kisa och vi ska ut till Idebo en sväng. Okej, bra!


111105

Har haft en bra dag och hängt mycket med Kosta. Han har hjälpt mig att slänga glasflaskor, vi har fikat och nu har vi tittat på tv och ätit popcorn. Nu ska vi ut i Linköpingskvällen på olika håll och ha en trevlig kväll!


111105

Hade ett litet problem med när jag skulle hinna till systemet idag men det löste sig snabbt. Det är ju stängt idag. Varför visste jag inte det? Rackarns alltså. Åker och zumbar lite istället!


på tal om den här bilden ja!


111104

Har haft en riktig bottendag i skolan efter drygt två timmars sömn inatt men dagen börjar ordna till sig. Tog en fika med Maria och Ylva, alltid trevligt. Jag fick dessutom en lite försenad födelsedagspresent och sånt är ju alltid kul! Tack ♥ Nu har jag precis kommit hem och ska snart iväg till Catti där det blir film och taco ikväll. Lugnt och skönt. Imorgon är det pluggfri dag och det är så sjukt välbehövligt. Det som finns planerat än så länge är zumba med Maria, fika med Kosta och fest med g2 på kvällen. Trevlig helg!


presentpåsen jag fick av sötisarna. Kolla sötisen i bakgrunden också. Jag bad henne se jätteglad ut - tycker hon lyckades!


111103

Har varit i skolan alldeles för många timmar och är helt totalt slut i huvudet men också väldigt jätteglad! Valde bort träning ikväll och firar istället! Det blir förfest hos Ylvas kompis (ja, Ylva är hemma och hälsar på: gilla!) och sen ska jag inte gå ut utan gå hem och sova för imorgon klockan 05.50 ska jag vara på campus. Vad skönt det kommer bli! Men några öl först! Skål och hej!


en jäkla ångest försvann idag och då är jag såhär jätteglad


111103


Hehehh. Nej nu åker jag mot skolan!


111102

Dagens händelser och funderingar i punktform! Jag gillar punkter.

* sov 11 h inatt, har ändå inte varit särskilt pigg idag
* körde hårt (HÅRT!) pass på friskis med Maria
* tyckte jag gjort mig förtjänt av att poppa popcorn efter träningen, poppade och brände i kastrullen, brandlarmet gick (överkänsligt jäkla brandlarm och icke-fungerande fläkt...)
* har bokfört duktigt med Catti flera timmar idag
* LÄNGTAR EFTER DECEMBER OCH JULMYS
* Melissa Horn är bra
* ska befinna mig på universitet imorgon mellan 8-17, blir en härlig dag!
* sovdags.


hittade en 5 ½ år gammal bild på Maja, smälter lite och saknar familjen


111101

...så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan




111101

Trött. Jättetrött. Åker till skolan fast jag inte ens har föreläsning idag och försöker plugga. HEjdå.-.-