madelene


130729

Vilken bra helg! I fredags var det lite galej på kvällen med Ylva och Sofia och det såg ut ungefär såhär:

I lördags kom Oscars föräldrar hit och vi flyttade Oscar hem till mig så nu är vi sambos och jag trivs himla bra att bo tillsammans med världens bästa Orre. På kvällen var det föräldraträff i Kisa och det gick bra och var trevligt.
 
Nu är det måndag och jag sitter på jobbet. Hör och häpna! Det har varit fullt upp hela dagen. Fast jag började 9.30 och går hem nu vid 15 vilket är tur så jag inte sliter ut mig totalt. Ciao

130726

Började halv tolv idag vilket innebar sovmorgon med min kära. Vi hade planerat en frukost på Espresso House i solen men eftersom regnet öste ned så gjorde jag egna scones och gud så gott. Tur man inte äter scones med hallonsylt på varje morgon.
 
Men nu minsann skiner solen och det är bra för ikväll ska vi ha det trevligt och äta middag på uteservering och vina och öla hela kvällen. Allt för att vara så pigg som möjligt imorgon när vi ska flytta Oscar!
 
 

130723

Hörrni hörrni! Sen sist: haft en sååå bra helg i Kisa och Idebo. Man ska vara på landet när det är högsommarvärme, inte i stan.
 
Nu: jobbar och jobbar och om ett par timmar lunchar jag i solen med Oscar och Linda. Det är härligt väder och jag har en nystädad lägenhet. På lördag flyttar Oscar in hos mig och jag har just blivit av med min ensamboende-rabatt på hemförsäkringen men det gör ingenting för jag vill så gärna bo med min Orre. Vi hörs!
 
 

130719

Tro det eller ej men det är rätt lugnt på jobbet idag också! Men det är fredag och Anna är iväg och köper kaffe åt oss så vi ska nog klara av den här eftermiddagen också!


130718

Fyyy vilken utomordentligt trevlig kväll jag hade igår. God middag och trevligt sällskap och världens härligaste sommarkänsla med Gyllene Tider. Ville aldrig att det skulle ta slut.
 
Men det gjorde det och nu sitter jag på jobbet och är trött. Idag ska jag handla och städa innan jag ska på middag hos Maria i hennes lägenhet. Det blir en bra kväll idag också!
 
 

130717

Fortfarande är dagen rätt så seg men det börjar ordna till sig. Lunch om en timme och då ska jag äta glass med kära Linda. Klockan 15 slutar jag och sen väntar en häääärlig eftermiddag med finmiddag och Gyllene Tider ikväll!

130717

Det här härliga fartfyllda jobbet jag har - är ni avundsjuka?


130716

Var uppe tidigt idag och motionerade lite på morgonkvisten. Det dröjer nog dock innan det händer igen för fy så kämpigt det var.

Sitter på jobbet nu och gör precis ingenting. Kan man få lite kunder kanske? Lite skador? Näe? Okej. Då sitter jag här då


130715

Bilder från livet sen sist. Klippt mig och haft en riktigt bra helg i Stockholm.
 
Ny vecka nu som bjuder på jobb, Gyllene Tider och inflyttningsfest hos Maria. Trots mycket jobb är det en hääärlig sommar

130705

 

En enda röra av bilder från livet. Mestadels Göteborgshelg och födelsedagsfirande. Kul!

130705

Det är fredag, jag jobbar bara fem timmar och jag kan läsa bok på arbetstid! Livet!


130702

Länge sen sist. Jag har lite bilder att visa men det får bli en annan gång för nu sitter jag på jobbet och det är såååååå segt. Inga kunder alls idag och här i receptionen kan man inte läsa bok heller. Men bloggar och annat kul kan man läsa! Har fnissat åt det här idag: