madelene


Valborgsmässoafton

Precis som jag skrev tidigare så kommer jag tillbringa kvällen hos Marias kompis Becca med en hel del folk. Däremot är det inte så många jag känner sen tidigare men det är alltid kul att träffa nytt folk!
Klädproblemet är också löst så ni kan vara lugna nu. Jag köpte två nya linnen efter skolan så det blir ett av dom med kavaj och jeansshorts. Skor vet jag däremot inte. Blir converse eller mina nya ballerina. Är detta intressant läsning?

Såhär ser jag ut när jag ska fira Valborg! CIAO!

 

 


FREDAG

Tog sovmorgon idag så nu lyssnar jag på musik och har det bra. Bussen går vid tio. Blir bara en lektion idag. Men efter att det gick så bra på matteprovet förra veckan så känner jag att jag var värd en sovmorgon.

Men idag är det ju valborgsmässoafton! Det är oerhört skönt att inte känna pressen på vad man ska göra, försöka hitta någon som kan köpa ut o.s.v.. Ikväll ska vi ha en trevlig rolig skön grillfest hos Becca! Blir bra det där.

Men! Jag känner lite press! Vad ska jag ha på mig? ÅH. Kan man inte bara få ha mjukisbyxor?

Nej, dags att fixa det sista innan jag ska ta mig till bussen!

Valborg för två år sen. Haha! Vi var hemma hos Sofia innan vi åkte till stångebro tror jag. Men det hade också sin charm!

Tidig morgon

Jag sitter här vid köksbordet och äter fil med müsli. Idag blir det nog inget mer inlägg för jag kommer hem sent ikväll. Jag kommer hem när jag egentligen borde gått och lagt mig. Halv tio är jag hemma. Dagens ungdom ska då alltid vara ute och slira på stan!
Anledningen till detta är att jag ska på bio med mitt gullo Maria ikväll, vi ska se Farsan! Det blir kul!



Så vi hörs imorgon helt enkelt!

Ja må hon leva...

Här kommer ytterligare ett tråkigt "vadjaghargjortidag"-inlägg. Jag har bl.a. köpt min studentpresent.. hoppas jag blir nöjd med den! Sen har vi firat min mamma som fyller idag. Det blev någon kladdkakebit och lite blåbärspaj för mycket så nu sitter jag här och sväller. Men jag är ju inte hungrig i alla fall!

Jaha, i övrigt gjorde jag något ganska crazy idag. Jag tog två olika sorters ris i matsalen(på samma tallrik till en enda kycklinggryta). Ett ord; g a l e t.

Det var inte lätt att hitta något kort men här är ett! Min fina underbara älskade mamma som blir ett år äldre idag!♥




Shoppingdag!

Idag har jag shoppat en hel del. Jag har dock inte betalat allt och tur var väl det. Mamma kom in till stan när jag slutat skolan och vi gick och handla lite balsaker. Nu är det klart med skor, väska och handskar! Känns sköönt. Jag shoppade lite själv också och det blev ett par skor, en tröja, en jeansskjorta(nej, jag köpte den i Stockholm i helgen men den kom med på kortet så jag skriver den med) och så lite smink! Bl.a. ett superrött läppstift till studentskivan. Blir bra det där.

Det har varit en bra dag idag! Trots att jag saknar Niklas väldigt mycket. ♥


<3

Jag har på ett sätt två jobbiga veckor framför mig. Om exakt två veckor är jag i Stockholm igen. Det är då jag, Tove, Maria och Ylva ska dit för att parta, gå på UF-mässa och shoppa. Jag är naturligtvis där för att träffa Niklas också. JAG LÄNGTAR SÅ. Vi sågs senast igår men det känns som om det var huuuur länge sen som helst. Tips;  Skaffa inte distansförhållande. Det är sjukt jobbigt. Inte när man träffas såklart. Då är det hur underbart som helst. Men kvällar som den här. När man vet att det är två veckor kvar tills man ses. Då är det riktigt jävla tufft...


26 april

Vad underbart livet är just nu. Det är vår. Varmt. Skönt. Det är 46(!) dagar kvar tills jag tar studenten. Under dom här 46 dagarna har jag så sjukt mycket roligt att se fram emot. Ändå är det något som känns fel. Jag går ifrån att vara världens gladaste till att vilja krypa ner under täcket och stanna där. Vad är det för fel? Det är så jobbigt att pendla mellan ledsen och glad utan att veta varför. Eller vet jag varför? ÅÅÅH.


Vi glömmer det för tillfället. Jag har haft en jättefin morgon. Eftersom mamma och pappa jobbade imorse blev det jag som skulle skjutsa Maja till skolan men jag bestämde att vi skulle gå istället. Det är varmt ute och solen skiner. Det är fan helt underbart. Var glad hela promenaden. Nu har jag precis kommit in och ska ta en dusch och sen äta en good frukost. Jag har börjat älska müsli! Mums

Vid tio går bussen till skolan och där ska jag ha två lektioner. Jag har en skön vecka framför mig. Det är en lugn vecka med inte så mycket plugg innan helvetet brakar loss de allra sista veckorna. Så nu passar vi på att njuta av det och förhoppningsvis kommer solen skina på oss så det kan bli någon fika på stan.


summmmer

Nu är jag hemma i Kisa igen efter en jättemysig helg hos Niklas. Älskar verkligen att åka dit. Men det var segt i bilen hem! Kändes som jag aldrig kom fram. Jag har varit hemma ett tag nu och ätit men snart ska jag till Kajsa. Imorgon är det näst sista danslektionen innan uppvisningen och det börjar brinna i knutarna eftersom vi inte gjort klart hela koreografin än. Men det fixar vi ikäll så det kommer bli så bra så.

Jag och Niklas har börjat planera en liten semester tillsammans och vi kollade lite på det tidigare idag. Men vaar ska vi åka? Vi vill åka nånstans där det finns nattliv men där det också är mysigt och finns saker att kolla på. Vi vill ju inte åka på en partyresa men inte heller komma till en pensionärställe. Har ni nåt tips på något fint ställe? Spanien? Turkiet? Grekland? Var i så fall? Hjälp!

Turkiet verkar vara jäkligt populärt!

God morgon!

Och jag menar det! God morgon, vid den här tiden! Det är ju fantastiskt. Jag sov till nästan halv tolv. Sensation. Kan bero på att det blev sent och rätt hårt igårkväll. Vi var på "fest" hos Niklas kompis och det blev faktiskt riktigt trevligt. Nu har jag precis duschat och snart ska vi iväg till Stinsen och shoppa, det kliar i fingrarna på mig sen jag fick lön för några dagar sen!

Sen vill jag hälsa till mina fina kära klasskamrater och hoppas ni får det supermys ikväll!


bläh

Idag har jag varit på riktigt tråkhumör. Det beror på många olika saker. Bl.a. för att jag hade skitprov idag och för att jag har skitprov imorgon. Matte imorgon. Jag orkar verkligen inte. Jag har ingen motivation över huvudtaget och kan inte ens tvinga mig själv att ta tag i det. Imorgon kommer jag förmodligen för första gången i mitt liv satsa på ett g. Varför kunde jag inte bara hålla ut en månad till?

Jag ber om ursäkt till alla er som fått höra på mitt gnäll idag. Ni hade gärna fått skjuta mig. Nu ska jag deppa lite sen ska jag packa och förhoppningsvis bli på bättre humör för imorgon åker jag till Niklas.


Kvällsaktivitet

Japp. Där har ni den. Min kvällsaktivitet. Laddade ner ett bildredigerinsprogram (tack för tipset Kenza!) I framtiden när jag har ångest för hur jag ser ut och så vidare ska jag kolla på den här bilden och tänka "det kunde ha varit värre"

I övrigt har jag lagt ner mer tid på hockeytittande än plugg ikväll. Jag tittade på hockeyn i cirka 15 minuter. Känns det att studenten närmar sig? Ja jag tycker det.

Besökt Södra Vi

Idag har det varit onsdag. Japp. Efter skolan som för övrigt var rätt seg idag så åkte jag till Södra Vi med mamma och Maja för att göra en ATG-observation för SeeYou. Det var väldigt smärtfritt och det klirra 200 plus i kassan. Gött.
När jag skulle sätta på femman för att se biggest looser är det hockeyhockeyhockey. Nog för att jag gillar hockey, så länge det inte påverkar mina andra program. Fan. Men jag får helt enkelt kolla på hockeyn då. Heja dif.

Eventuellt kommer jag plugga en aning till morgondagens prov. Eller ska jag köra en chansare och inte plugga? nja, det är inte jag helt enkelt.


ge mig ett svar

NÄRNÄRNÄÄÄR ska Serkan och hans kusiner förstå att jag inte vill vara vän med dom på facebook eller ha dom på msn?


dagen

Idag har jag;
Δ varit i skolan en kortis
Ψ haft en trevlig fika med Maria, Ylva och Tove
Φ varit på möte med min framtida chef

Nu och senare ikväll ska jag;
δ springa en sväng
ζ duscha med glow honey, muums
ω plugga redovisning och beskattning
Θ se biggest looser
sova

Så nu vet ni.


ishockey

Jag hade lagt mig i sängen för att sova när jag kom på att jag skulle kolla läget i hockeymatchen. Semifinal nummer 3 mellan Djurgården och HV71. Det stod 1-0 till HV. MEN! Djurgården kvitterade och nu blir det sudden death. Jag är trött och egentligen vill jag sova men jag vill också se matchen. Orkar jag? Vi får se. Heja djurgården!


sunshine

Sovmorgon idag. Hade ställt klockan på halv åtta för att gå ut och ta en promenad. Vaknade vid nio. Bra! Solen skiner idag. Man blir ju alltid lika glad. Det innebär att jag kommer använda mina solglasögon idag. Hittade mina gamla älsklingar igår. Fyfan vad snygga jag tyckte dom var. Jag och Kajsa hade likadana. Flera år i rad. Pappa sa gång på gång att jag såg ut som en fluga i dom, först idag kan jag delvis hålla med honom fast jag tycker om dom ändå.

Här är sköningarna. Men varför har jag en jeanskeps på mig? Herregud. Detta är ganska så exakt 3 år sen


Haha. Det finns så sjukt många gamla minnen om man kollar igenom kamerabilder. Skulle kunna sitta här hela dan och ladda upp bilder men nu måste jag ju till skolan.

Vårtecken

Idag har jag byggt ihop studsmattan. Det är ett riktigt vårtecken. När studsmattan kommer upp är det vår. Så nu vet ni, våren är här.

Jag kommer ihåg när vi köpte vår studsmatta. Jag var 13 eller 14 och man blev snabbt populär. Helt plötsligt ville folk man inte brukade umgås med följa med hem och bara hoppa hela tiden. Man kan alltså köpa kompisar.

Även om det är Maja som uppskattar studsmattan mest nuförtiden så har jag haft mycket kul på den. Mest med Kajsa. Bjuder på lite bilder från ungdomens dagar när vi underhöll oss på studsmattan


Dagen efter...

Jag är trött i hela kroppen men jag kan inte sova. Jag blir fan galen på mig själv när jag aldrig kan sova på mornarna när jag får chansen. Jag är som en pensionär som är uppe med tuppen. Men när jag ändå är vaken och Niklas ändå sover kan jag ju göra något vettigt. Och det har jag gjort. Ätit godis och druckit cola.
Jag har inte visat er mina bilder från halv 8 hos mig och igår togs det också lite bilder så nu kör vi. MASSA bilder

Ylva chillaxar med fördrink och tilltugg







Var visst inte alls många bilder från min middag.. jaja.. bilder från igår nu!


Denna bild beskriver kvällen rätt bra, det shottades tequila ganska så duktigt






"Jag är fin jag dricker spriten med sked"




Toves pose påminner om ett spice-girls skivomslag, snyggt!





Ylva visar stolt upp sin nya cykel innan hon trampade iväg hemåt

Det finns en bild som jag så hemskt gärna vill lägga upp här men jag är inte säker på att Tove vill det lika mycket. Så jag skippar det helt enkelt tovsan, bra va?


Partyfix!

Nu är det en cirka en halvtimme kvar tills vi ska gå till bussen. Niklas duschar just nu och jag ska precis sminka mig. Är superladdad inför ikväll! Det blev lite mycket krogen i höstas men nu är jag pepp på det igen!

HA EN PARTYFREDAG! ♥


21.26

Imorgon är det naturkunskapsprov och sen jag kom hem har jag inte öppnat böckerna. Dels för jag känner mig relativt säker och dels för jag inte tror det kommer hjälpa så mycket. Det får gå som det går helt enkelt.

Imorgon kommer Niklas hit.. wiih ♥ äntligen
Det blir förfest hos Maria imorgon och sen Platå. Det är ju upplagt för en toppendag- och kväll!

Jag har letat i en kvart efter en snygg utebild från i somras. Det fick bli Tovan som shottar!

Ett konstaterande

Om jag bara fick en äta en måltid i resten av mitt liv så skulle jag välja taco. Alla gånger. Taco till frukost, lunch, middag och kvällsmat. Vilket underbart liv

Solig onsdag

Nu får det vara slut med deprimerande naturkunskapsinlägg. Dagen har varit bra! Det var en lång skoldag men vi piggade upp den med en sköön fika i solen.

En annan glad nyhet är att på fredag ska vi återgå till att vara tonåringar igen. Det innebär att vi lägger sofistikerade trerättersmiddagar bakom oss för en stund och förfestar hos Maria för att sen dra till ågatan. Ska bli kul! Det var länge sen nu.

Har inte mycket mer att skriva så ger er lite bilder istället. Från dagen och från kalaset jag var på i lördags

Det var inte min outfit utan en lek...

åh så fin han är min pappa!

13/4

Jag skriver naturkunskap och stöter på ett problem. Min text innehåller så många ointressanta och onaturliga ord så en hel del blir understruket med det där röda strecket som innenbär att word inte känner igen ordet eller att det är felstavat. Det är inte felstavat, men det är ett så onödigt ord att word inte tycker att jag ska skriva det.
Jag har något behov här av att trycka på "ignorera" så att det röda strecket försvinner. Fast jag vet att det inte kommer synas om jag skriver ut det så måste jag trycka bort det. I en text som denna innebär det att jag måste trycka många, många gånger. Det gör mig än mer irriterad på naturkunskap.

I övrigt har det varit en bra tisdag och nu tänkte jag dra på mig springkläder och ta mig en tur. Fun

...

Mitt i naturkunskapsplugget måste jag redogöra för en sak:

Jag har fan inte bett om att få läsa varken naturkunskap A eller B och borde därför inte heller tvingas att göra det. På gymnasiet ska man välja den linje som man är intresserad av och därför valde jag ekonomi. Jag är alltså intresserad av ekonomi och INTE av naturkunskap. Ändå måste jag läsa 150 poäng naturkunskap som inte intresserar mig över huvudtaget eller som jag inte kommer ha nytta av. Det tar bara en massa energi och tid som jag skulle kunna lägga på något bättre. Fy helvete för det. JAG HADE VÄL VALT ATT LÄSA NATUR OM JAG HADE VELAT LÄRA MIG DET HÄR?!



11 april

Det är en seg dag idag. Men det var kul igår!
Nu på morgonen har jag hunnit vara i stan och klara av ytterligare en balträning. Sen har jag städat och diskat här hemma vilket tog sin lilla tid. Nu sitter jag här och skulle börja plugga naturkunskap men jag la ner det direkt. Det går inte. Dels för att jag inte har någon bok här, smart.
Istället tänkte jag ta mig en springtur och sen ner till mamma för att fika. Blir bra så.
Senare ikväll ska jag till Kajsa och dansa. Imorgon är det danslektion igen och vi ska fixa ihop refrängen. Blir nog bra.

Ne hörni, jag tror jag tar mig en powernap innan jag gör någonting annat. Känns så.

Haha. Tiden vi spenderade vid datorn igår tror jag vi alla helst vill glömma. Varför kunde vi inte låta bli?


DET ÄR EXAKT 2 MÅNADER KVAR TILL STUDENTEN IDAG. PEPPPPAAAAAAA

MIDDAGEN AVKLARAD

MIddagen är klar. I videoinlägget nedan beskriver jag mera helt enkelt. Men hjälp från mina fantastiska middagsgäster.



jag valde av olika skäl att ta bort videoinlägget....


Lägesrapport

Det är lördag. Skönt! Om 40 min ska jag på 60-årskalas hos grannen. Stannar där några timmar innan jag åker hem för att fixa inför middagen. Mina fina gäster kommer runt sju. Det är mycket som ska fixas och jag är allt lite nervös! Mest nervös inför potatisen av någon anledning. Den kommer säkert inte vara klar när vi ska äta varmrätt. Men jag klarar det! Pepparpeppar..

Nu ska jag fixa mitt hår innan jag är klar för kalas och för middag! Ska bli en jäkla härlig kväll faktiskt.

TREVLIG LÖRDAGKVÄLL!


Jag har min nya tröja från mq! Mamma tycker den är ful men inte jag! Tummen upp

Vad tycker jag?

Vad tycker jag om Madelenes meny?


Har jag något intressant i taket? Man kan trot!

FREDAG

Igår var ytterligare en dålig dag. Mitt humör har varit åt helvete. Fråga mig inte varför. Men idag! Vilken dag! Sista dagen på jobbet - som iofs var en av de kallaste och tuffaste i mitt liv men vi klarade det också! Känns skönt att vara klar med jobbet för våren och få lite extra på kontot så småningom!

Imorgon är det halv åtta hos mig här och jag ser fram emot det jättemycket! Idag har jag handlat och förberett lite. Skickade ut min meny i onsdags och har än så länge fått respons från Ylva. Vad tycker hon tror ni? Gott eller äckligt? Bra eller dåligt? FINT OUT på Ylvas blogg!

Kvällen blir lugn. Det blir ciderprovning med pappa. Minst sagt spännande.

Det var allt för nu!


skickar ett lycka till till alla mina söta vänner som ska göra högskoleprovet. Hoppas det går bättre för er än vad det gjorde för mig!

...

Jag har en dålig period. Just nu känns allt åt helvete. Ser inget positivt i något och vill bara gräva ner mig.







Vill ni tacka mig för mina uppiggande rader så gör gärna det.


ååh..

Idag är jag ensam hemma. Pappa jobbar, mamma jobbar och Maja är hos kusinerna och leker. Vad ska jag göra? Jag är jätteuttråkad. Jag skulle kunna springa, men jag orkar inte. Jag borde plugga, men jag orkar inte. Jag vill umgås med folk men dom bor flera mil härifrån.VAD SKA JAG GÖRA?!








6 april

Idag var jag inne på studera.nu och lekte runt lite. Jag hamnade på gamla högskoleprov och tänkte att varför inte?
Jag gjorde delprov 1 och 2. Nedan ser ni resultatet:

Delprov 2 var matterfrågor typ. Jag hade alltså 5 rätt av 22 frågor. Haha. Jag kommenterar det inte och håller tummarna för att mattemia inte får se det.

Sen tänkte jag att varför inte söka universitet till hösten också? Lika bra.

Här ser ni resultatet av det. Jag vill inte ens börja plugga till hösten men man kan ju alltid se om man kommer in. Och just nu är allt ett enda kaos i huvudet på mig när jag tänker på vad som händer efter studenten så jag ska inte säga att det är helt omöjligt att jag börjar plugga. Men var? Jag vet inte säkert. Och vad? Jag vet inte säkert.

I övrigt tog jag en springtur som jag sedan kompenserade med att slicka skålen när mamma gjort kladdkakemuffins som jag ska ha med till jobbet imorgon. Längtar redan till lunchen imorn

1095 dagar

Idag är det exakt tre år sen jag klev av bussen till Stockholm på cityterminalen och höll på att svimma av nervositet. Det är tre år sen jag träffade min fina Niklas för första gången. Puss på det ♥


Jobb på Vivax!

I natt sov jag 11 timmar. Underbart skönt. Har dock varit vaken flera gånger och hoppats på att tiden ska stanna eller att jag bara drömt att jag ska jobba idag. Men icke. Vid tio börjar jag och vid tre får jag åka hem igen. Längtar! Haha. Nej, så illa är det faktiskt inte. Förhoppningsvis får jag jobba med dom vanliga roliga och då går timmarna gaaaaanska så fort ändå!

Men. Nu måste jag göra matsäck. Vad ska jag ha? Mackor? Så tråkigt. Mackor får det bli.

Mina bästa vänner några dagar framöver

Bilåkande, plugg och jobb!

Nu är jag hemma igen. Det känns tråkigt. Det har varit underbart i Stockholm och det jag kommer hem till nu är fyra dagars jobb. Ska stå ute i Harg och sortera granplantor. Kul? nej. Men jag behöver pengarna så det är inte mycket att göra något åt.

Jag har precis skrivit klart min svenskaessä och det känns så jävla skönt rent ut sagt. Har haft ångest inför detta arbete sen jag hörde talas om det för några månader sen och nu är det klart. Dock får jag ju inget betyg än på ett tag men nu har jag gjort vad jag kan och får hålla tummarna!

Kvällen kommer bjuda på eventuellt lite mer plugg och så blir det pizza med familjen. En film ska vi nog hinna med också innan det är sovdags.

Nu ska jag nog skriva min meny till Halv åtta hos mig som är här på lördag. Men jag har ju fortfarande inte bestämt förrätt, panik!

GODKVÄLL

Underbar lördag

Vilken härlig påskafton vi fick! Vädret är ju underbart. Niklas och jag tog en promenad till Willys och köpte lite glass och annat gott. Myspys.
Nu har jag precis fixat i ordning mig för nu ska vi ut och äta för att fira vår 3-årsdag som är nu på tisdag ♥


Koffeintabletterna, hiss eller diss?

Jag väljer att hissa koffeintabletterna. De fungerar definitivt. Första kvällen tog jag dem ungefär samtidigt som jag höll på att somna vid tio och då blev effekten att jag somnade, men vaknade ett par timmar senare och var superpigg.
Igår tog jag en tablett ungefär vid åtta och en vid elva och hör och häpna! Jag somnade inte förens säkert vid tre. Och jag var pigg! Hurra! Tummen upp för det!


Något mindre positivt är det väl att jag fortfarande inte kan sova på mornarna så nu blir ju konsekvensen att jag sover flera timmar för lite varje dygn. Men det får man ta igen i graven!

Idag är det påskafton och när Niklas vaknar ska han få leta efter mitt påskägg till honom! Vad roligt för honom!

GLAD PÅSK!


Maja hittade sitt påskägg efter ett par telefonsamtal till mig där jag fick förtydliga mig

Framme!

Jag kan med glädje meddela att jag är framme hos Niklas. Farmor och farfar är där dom ska vara. Bilen är hel.
Det gick bra helt enkelt. Även om det var lite körigt stundtals och om gps:en bråka lite med mig ibland så gick det bra. Kan den veta att det är 1 april? Verkade så.

Jag tänkte komma på nåt asroligt skämt men jag lyckades inte så jag skiter i det. Kan ingen lura mig? Jag vill!

Nu ska jag plugga litelite och så vänta på att Niklas ska sluta skolan och komma hit!

Vet inte hur det kommer bli med uppdatering nu några dagar framåt men något inlägg om dagen ska det nog bli!

MEN NU NJUTER VI AV PÅSKLEDIGHETEN OCH ÄTER GODIS