madelene


26 april

Vad underbart livet är just nu. Det är vår. Varmt. Skönt. Det är 46(!) dagar kvar tills jag tar studenten. Under dom här 46 dagarna har jag så sjukt mycket roligt att se fram emot. Ändå är det något som känns fel. Jag går ifrån att vara världens gladaste till att vilja krypa ner under täcket och stanna där. Vad är det för fel? Det är så jobbigt att pendla mellan ledsen och glad utan att veta varför. Eller vet jag varför? ÅÅÅH.


Vi glömmer det för tillfället. Jag har haft en jättefin morgon. Eftersom mamma och pappa jobbade imorse blev det jag som skulle skjutsa Maja till skolan men jag bestämde att vi skulle gå istället. Det är varmt ute och solen skiner. Det är fan helt underbart. Var glad hela promenaden. Nu har jag precis kommit in och ska ta en dusch och sen äta en good frukost. Jag har börjat älska müsli! Mums

Vid tio går bussen till skolan och där ska jag ha två lektioner. Jag har en skön vecka framför mig. Det är en lugn vecka med inte så mycket plugg innan helvetet brakar loss de allra sista veckorna. Så nu passar vi på att njuta av det och förhoppningsvis kommer solen skina på oss så det kan bli någon fika på stan.



Men sötnöten!

2010-04-26 | 22:25:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo