madelene


110330

Sofia åkte till linkan idag och jag saknar henne så mycket så jag blev sjuk. Nejdå, men tomt kommer det bli och det blir ett kärt återseende på söndagnatt. Och sjuk är jag. Helvete. Klarade jobbdagen med en värktablett och nu har jag tryckt i mig några till så jag slipper frysa och huvudet slipper sprängas.

Daniel är hos mig ikväll och vi ska äta pizza, dricka brus och äta choklad. Låter som jag hamnat i sambofällan. Tur jag tränar då och då.


Här är kvällens choklad. Lovar att det gör mig friskare än värktabletterna.


110330

Det är morgon i källaren. Sofia diskar och jag står för musiken. Får inte lyssna i mina hörlurar för henne. Hon är en hård men rättvis sambo. Jaha hörrni. Onsdag idag. En bra onsdag kommer det bli! Känner det på mig. Efter jobbet ska vi diiiiirekt in till stan för att dansa zumba klockan fem och när vi kommer hem hit är Daniel här och så ska vi äta potatismos, köttbullar och lingonsylt. Ikväll tittar vi på Blue Blood. Sen sover vi. Där har ni min dag. Hade! 

110329

Jag funderar på om jag ska be om ursäkt för att jag bloggar så dåligt nu för tiden men nej, det gör jag inte. Jag är faktiskt en upptagen kvinna. Jag jobbar, tränar, äter, sover och umgås. Har det rätt bra faktiskt. Helt klart ett större fan av veckorna med tidiga jobbpasset.

Igår var vi på afrodance efter jobbet och sen åt vi taco här med Daniel. Perfekt måndag.
Idag har vi varit på bryggan och fikat rulltårta och chokladbollar med Emma, Siri och Fia i solen. Nu har vi ätit en icke-bränd omelett och snart kommer Daniel hit. Perfekt tisdag.

Så nästa gång det är glest mellan blogginläggen betyder det säkert bara att jag har det väldigt bra.


Bilder som jag tagit för att lägga upp i bloggen men inte orkat. Här kommer dom. Tre måltider.
Pasta och köttfärssås på burk. Fick lite flashbacks från i höstas men detta var ändå godare på något sätt.

Fint ska det vara. Ris och kyckling i sötsur sås.

Bildbeviset på att Sofia kan göra omelett om hon bara vill det tillräckligt mycket.


110327

Rrrrriktigt roligt igår. Idag äter jag pommes och cola till frukost. Det är okej.

110326


Ser jag inte lite sur ut?



Sådär, det var bättre.

Sofia ville vara med

Nu hoppas vi på en kanonkul kväll! Hade!


110326


Det är lördag och det är ledigt. Så skönt. Vi har varit i stan och gymmat, hälsat på Barbie (läs Sofias blogg för mer info + bild!), ätit cheeseburgare och druckit en snabb kaffe på bryggan. Nu förfestar vi lite lugnt och om två timmar ska vi åka in till stan till Fia, Siri och Emma för mat, förfest och så vidare ut i natten! Blir nog nice. Inatt ska Sofia och jag cykla hem från stan. Det kan bli spännande.

Det finns många saker som är bra med Sofia, en av dom är att hon har lika töntig musiksmak som mig och det innebär att det är Westlife på för-förfesten utan något klag. Älskart.


Jag kör på vågigt, mycket hår ikväll.


110325

Kommer ni ihåg när jag skrev att jag saknar att ha fredagskänsla? IT'S BACK. Amazing. Är på ett strålande humör idag. Vi ska snart in till stan för att fixa lite tråkiga saker som deklaration och bankkonto och sådär. Men sist ska vi till ICA Maxi och köpa lösgodis. Chokladfamiljen. Fy så gott. Och vet ni? Solen skiner. Och vet ni? Ikväll får jag träffa Daniel. Inte konstigt att jag är glad idag.

HADE!

110324

Vi hördes aldrig inatt. Jag var upptagen med att äta korv förstår ni. Ja, det är sant. Jag stod där sista timmarna på jobbet och det kurrade i magen och jag blev så sugen på korv. Men jag kan ju inte äta på jobbet, även om det är en kille som går runt och tuggar varje kväll. Så det blev korv igårkväll. Gott var det.

110323

Ska åka till jobbet snart. Jättesnart. Alla dagar denna vecka har hittills varit ganska så identiska faktiskt. Vi vaknar, vi äter frukost, vi åker in till stan och gymmar, vi duschar, vi handlar om det behövs och sen åker vi hem och äter lunch. Vi chillar någon timme och sen åker vi till jobbet. Vi jobbar. Vi kommer hem. Chillar någon timme och sen sover. Sen vaknar vi nästa dag och sådär fortsätter det. Men på fredag hörrni. Ojoj. Då byter vi ut gymmet mot en massa fix istället. Ska bli så himla spännande att göra något nytt.

Hajhaj

110323

Vad mysigt det är när vi hörs såhär på nätterna. Sitter i min kära fåtölj och lyssnar på Taylor Swift (inte mitt val, även om det inte vore helt omöjligt). Är mätt eftersom jag precis ätit min matlåda. Imorgon ska Sofia och jag köpa mat i kantinen. Salladsbuffé. Längtar. Hoppas vi får luncha ihop. Vi har inte haft en rast tillsammans hittills. Det suger lite.

Men annars? Helt okej dag på jobbet. Allt är helt okej. Det är inte hur bra som helst, men det är definitivt inte dåligt. Det är helt okej.

I övrigt längtar jag jättemycket efter min Daniel.

Nu ska vi sova här. Imorgon går vi upp tidigast klockan tio. Bra.


110322

HEJ.
Jag trodde att det var ett skämt när jag vaknade efter tio imorse och det kändes som jag precis somnat. Men man kan ju inte ligga och sova hela dagen så Sofia och jag åkte in till stan och till gymmet. Känns riktigt bra efteråt. Sen handlade vi mat på MENY. För 179 kronor. Nästan hela matkassan.

Nu ska vi åka om en timme och tills dess kan jag lova att jag bara ska ta det lugnt. Sen kör vi 8 timmar igen. I våra blåa tröjor.



110322

HUR NICE?


Fyfan så nice. Sen väntar jag mig en rätt skön summa från norska staten också. Life's goood


110322

HEJ!
Vi hörs lite senare än avtalat och det beror på att vi blev lite sena på jobbet och när jag kom hem var jag bara tvuuungen att äta men nu har jag gjort det så nu sitter jag här.

Första dagen på jobbet var bra! Allting har gått bra även om det är sjuukt mycket att hålla reda på och lära sig. Men det kommer gå finfint. Det var trevliga arbetskollegor (dom flesta) om än lite gamla. Men mest lycklig är jag förstås över att jag får ha en blå tröja på mig. En tröja och ett par långkalsonger fick vi. Hur nice som helst.


Alltså kolla tröjan. Kommer ha den på fritiden också.


110321

Har gymmat - duktigt
Har ätit fiskpinnar och potatismos till lunch - hur gott som helst
Har plockat ögonbrynen - aj
Sofia sjunger westlife - nice
Ska snart åka till jobbet - pirrigt
Kommer inte träffa Daniel på hela veckan - fy så jävligt

Nej. Nu kör vi. Ska jag lova att jag skriver när jag kommer hem ikväll om hur det har varit? Ja ja gör det. Kvart över tolv hörs vi då? Bra.


110321

Hej på er.
Måndag och första dagen på jobbet. Jag är så jäkla trött. Sov lite för lite förra veckan och det känner jag idag. Men det är bara köra på. Vi ska snart till gymmet och vid halv fyra ska vi vara på Gilde. Och vet ni? Om en månad är jag och Daniel hemma i Sverige igen. Hemma med min kära familj i några dagar. Det blir bra.


110320

Girlsen har åkt. Källaren är storstädad. Dagens powernap är gjord och magen är full av kebab. N i c e.

110319

Bra kväll igår. Fin dag idag. Solen skiner och om en liten stund ska vi åka in till stan och sätta oss på bryggan med en påse godis. Hur nice?

Ikväll blir det lite mera party hos en som ingen av oss känner. Kan bli spännande.


Här är jag idag. Idag har jag mina nya vårjeans, min nya vårtröja, mina vårconverse och mina vårsolglasögon.  Så jäfla nice.


110318

Vilken bra dag! Telefonen ringde imorse och det var proffice som ville att vi skulle börja jobba nu på måndag istället för 7 april. Hur bra som helst. Så så blir det. På måndag klockan 16.00 börjar vi.

Hittills idag har vi mest chillat. Lite här och lite inne i stan. Resterande tid av dagen ska vi chilla. Här. Vi har taco och vin och lite smaksatt vodka med sprite och choklad med luftbubblor. Lär bli nice.

Alltså rent generellt kan jag säga att vi har det väldigt bra och det är supertrevligt med besök från sköna gröna Sverige. Hade!






110317

Haaaalllå. Det har varit en bra dag. Vi har varit och handlat, betalat tullavgift någon gång för mycket och fikat på bryggan. Nu har vi lite pyjamasparty med vin och partymusik. Lite annat än pyjamaspartyna man hade när man var liten. Skål!


110317

Haaaalllå. Det har varit en bra dag. Vi har varit och handlat, betalat tullavgift någon gång för mycket och fikat på bryggan. Nu har vi lite pyjamasparty med vin och partymusik. Lite annat än pyjamaspartyna man hade när man var liten. Skål!


110317

Morrrrn. Det är rätt tyst i källaren men jag är pigg så jag drar in en sväng till stan för att gymma och för att köpa korvbröd. Lite senare idag ska vi åka till Revetal på fejk-onepiece-jakt och ikväll ska vi in till stan och till bryggan för att fika. Det blir en bra dag. Något intressant som har hänt är att jag tappade en av mina naglar igår (gelén alltså) så jag tog bort allihop. Men alla naglar var riktigt långa och fina så det var ju en tröst i allt elände. Hade!

110315

Vilken fin dag det har varit hittills. Vi gymmade, tog en kaffe på bryggan och handlade i stan. Nu har vi ätit lite och väntar på att tjejerna ska komma.


110316

Hade en dipp igår och fick sån sjuk hemlängtan. Eller ja, just själva Kisa saknar jag ju inte men familjen. Men hörrni, om man är positiv som fan så går allting bra och snart är det påsk och då får jag träffa dom igen.

Solen skiner i Tönsberg idag! Igen! Underbart. Sofia och jag ska snart ta en promenad in till stan för att gymma och handla lite. Runt klockan fem smäller det när 4 linköpingstjejer kommer hit för att umgås några dagar.

VI HÖRS!


110315

Sen mitt senaste inlägg (för typ en halvtimme sen) har jag gjort två saker.
- upptäckt att simhallen inte har öppet imorgon och därmed blir det inget simmade imorgon. Vi drar till gymmet istället.
- ätit en omelett. En bränd omelett.


Alltså. Under allt det brända var den god!


110315

Vilken bra dag det blev hörrni! Hård träning, lite bakning och några timmars fika. Supertrevligt. Sen planerades det en spelochvinkväll i april. Blir nice.

Om en stund kommer Daniel hit och så ska vi laga en omelett med kalkon i. Supernyttigt. Blir bra efter alla muffins och chokladbollar.

Imorgon blir det livat här. Sofia och jag ska till simhallen på förmiddagen och runt fem får vi besök. Vår lilla källare kommer bli fuuulll. Nice.

HADE!

110315

EN SOLIG TISDAG! VAD UNDERBART!!!

Om en dryg halvtimme ska jag in till stan för att köra någon timme på gymmet. Sen ska jag hem och äta lunch och duscha. Framåt två ska vi upp till Sem för att handla lite och så ska Sofia göra läkarundersökning inför jobb på Gilde. Runt tre kommer Daniel hit och här ska städas och bakas muffins. Lite senare kommer Emma, Siri och Fia på fika här förstår ni. När dom har åkt ska vi säkert laga middag och sen är det nog kväll och tvdags. Sen ska vi sova. Där har ni min dag!


Ser ni mig ens?! Nej knappt va?? För solen lyser så starkt. Nice


110314

En morgon i källaren. Jag sitter med mina hörlurar och lyssnar på Tusen och en natt. Jag sjunger naturligtvis med. Sofia lyssnar på När vi gräver guld i USA och sjunger naturligtvis med hon också. På toppen av det:


110313

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Daniels födelsedag hurra hurra hurrraaaah. ♥

Vi firade på morgonen med pannkaksfrukost och nu på eftermiddagen med kladdkakemuffins. Annars har det varit ganska så lugnt idag. Vi avslutar dagen med pizza och solsidan. Alltså märker ni hur lyxigt vi har det? Pannkakor och pizza och muffins och gud vet vad.

Igårkväll besökte vi bryggan och drack lite vin och lite drinkar. Det var trevligt även om det inte var det mest ungdomliga stället vi hamnade på.

Det har varit en himla bra helg faktiskt. Imorgon är det måndag och på onsdag kommer Sverigebesök så jag vet att det kommer bli en bra vecka.

Vi säger så! Hade!


110311

Sofia och jag dricker eftermiddagskaffe och tittar på skidskyttestafett. Vi har ätit lunch och varit och handlat. Om en stund kommer Daniel hit och vi ska åka in till stan. Jag ska köpa en tröja med mitt nya visakort. Ikväll ska vi äta pommes, kycklingfilé, beasås och cola här. Till efterrätt blir det ett glas vin och smågodis. Vi har det rätt bra.


Sofia hade med sig jättefina muggar som vi dricker kaffe ur.


110311

Jag fick mitt visa-kort igår. Snyggaste visa-kortet jag har haft. Har mycket att göra med att jag pryder baksidan.



110310


Middag. Gilde's wienerpölse. Sofia och jag hade roligt åt dom där korvarna. En del var långa x2 och en del hade färs på utsidan. Dåligt jobb av dom i pölsemakeriet helt enkelt, heh


Sofia somnade utmattad i soffan och jag tittade på "ekstrem oppussing".

Sen vaknade Sofia och jag klädde på mig och om 50 ska vi gå till bussen. Vi är såhär jätteglada ikväll

heh, trevlig kväll på er


110310

Haaallåh. Hemma efter första turen till stan. Det blev löpning på gymmet och shopping på Ica maxi. Som planerat. Vad vi inte hade planerat är all den jävla snö som faller från himlen. Meen.. våren kommer väl eventuellt hit någon gång också..

Vill ni veta vad vi köpte på tiokronorsmarknaden? Okejdå. Två youghurt, två pommespåsar, en påse tacochips, en tacosås, två paket fiskpinnar, en påse havregryn OCH


en agurk.


110310

S: Heej
M: Mmhmhm..heej..
S: Jag har gjort frukost
M: mmmmhm.. jag kommer...snart..
S: Men jag har den här
M: ÅÅÅHHH!

Kan nog inte komma ihåg senast jag fick frukost på sängen, om det ens har hänt? Hur mysigt som helst. Vilken fin sambo jag har.

Torsdag idag. Sofia är inte på topp så jag ska ta en sväng till gymmet själv och sen ska vi till Ica Maxi för att handla på deras tiokronors-marknad. Igår åt vi fiskpinnar som vi hade köpt där. Ska köpa fler paket fiskpinnar. Det var en höjdare. Senare ikväll ska vi träffa tre kompisar till Sofia och fika på bryggan. Blir trevligt. HöÖöRS!


Frukostdate med Sofia var en toppenstart på dagen. Ni borde prova!


110309

Uppe tidigt! Kroppen värker något fruktansvärt mycket efter två dagar på gymmet men oj vad jag har sovit gott. Jag har en ny madrass förstår ni. En tjockare. Och bredare. Nu sover jag som en prinsessa, speciellt när jag har min älskling bredvid mig. Kan inte bli bättre.

Om cirka en timme ska vi in till stan och Proffice. Sofia ska göra hygienkurs och så ska vi förhoppningsvis skriva under kontraktet som ger oss jobb om 28 dagar. Livet känns rätt nice nu alltså. Förutom att det snöar ute. Och förutom att Sofia är sjuk och jag nyser en del så vi får se om det blir zumba ikväll eller inte. En filmkväll med muffins skulle också kännas okej.


Displayen på crosstrainern på gymmet igår. Fyfasiken så häftigt alltså.


110308

Vilken bra dag. Riktigt jäkla bra dag alltså. Vi besökte Proffice och en kvart senare gick vi ut därifrån med 90 % säkert jobb från 7 april till 12 augusti. Känns helt okej alltså. Det blir Gilde igen. Men (förhoppningsvis) ingen mera krovproduktion utan på en annan avdelning.

Jag är så glad så jag ska ge er de utlovade bilderna. Här kommer källarens små guldklimpar.


Eventuellt det som vi är mest stolta över. Den rosa duken och plastblomman

Sofias vackra durkslag fick bli en fruktskål. Vi gillar bananer

De e nice

De e också nice

Sofia har pimpat kylskåpet lite

Alltså. Bilden ger inte ljuslyktorna rättvisa. Det är världens mysigaste ljuslyktor. Ni skulle vara här en kväll eller en tidig morgon när dom är tända och vi sitter här och myser alltså.

Av flera anledningar har vi klätt fåtöljerna och soffan i filtar. Supertjusigt

Dagens pyssel. Världens bästa motto. Vi tror det delvis är för att vi gjorde den här imorse som vi har säkrat jobb.


110308


Vi hade inte tid att pyssla igår så vi har pysselstund nu i stället i sällskap med Magnus Uggla. Vad vi gör får ni se när det är klart


110308

Det var en lång dag igår så orken att lägga in bilder fanns inte riktigt. Därför säger jag att dom eventuellt kommer ikväll. Jag vet ju inte hur den här dagen blir.

Dagens huvudaktiviteter igår var ju att besöka manpower och hitta ett bra gym. Vi gjorde båda! Spenst heter gymmet och vi körde igång redan igår med bodypump. Det känns i kroppen idag även om det är liite lindrigare träningsvärk än vad jag trodde att det skulle vara.

Dagens huvudaktiviter är att besöka Proffice, Adecco och gymma. Vi hörs nästa gång jag skriver, helt enkelt!









Gårdagens två sidaktiviteter: äta banan och gå på gratiskonsert på torget


110307



Här har ni dagens planering. Om ni undrar vad vi sysslar med mellan blogginläggen alltså. Klart ni gör


110307

Trött. Jättetrött. Vi ska dricka (mer) kaffe här nu för att piggna till lite och om någon timme åker vi in till stan. Vi har hunnit med en del här på morgonen. Dammsugit massor. Var kommer all skit ifrån!? Dagen till ära valde Sofia en outfit som matchar soffan.


110307

Klockan är kvart över sju och Sofia och jag sitter i vårt nya vardagsrum och äter frukost. Varför vi är vakna såhär tidigt är en bra fråga. Vi borde vara trötta efter gårdagen som mest bestod av bilåkande, galet party med mycket dans i bilen och massa fix i vårt nya hem. Men icke. Pigg och glad sen klockan fyra imorse sitter vi nu här.

Vi ska väl vänta några timmar innan vi åker in till stan och påbörjar jakten efter ett jobb. Det blir besök på nav, skatteverket, banken, manpower, gymmet och slutligen Ica Maxi. Fullt upp. Sen tippar jag på att vi somnar som stockar i soffan runt fyra i eftermiddag.

Ska försöka ta lite kort senare idag så ni får se hur fint vi har fått det. Hörs!


Morgonmys med kaffe




110305

Ja, vad ska jag säga om den här dagen? Riktigt jobbig dag faktiskt. Känslomässigt alltså. Har sagt hejdå till släkt. Maja sover inte hemma inatt så henne har jag också sagt hejdå till. Det var riktigt jobbigt och tårarna kom på både henne och mig. Min lilla Maja.

Nu är jag redo att åka. Redo att flytta till Norge. Även om det är lite ångestladdat nu och säkert imorgon när jag sätter mig i bilen så kommer det gå över. Jag kommer sakna hemma helt sjukt mycket men jag ska ju inte vara borta för alltid. Sen vet jag att jag kommer få det bra i Norge. Förhoppningsvis ett jobb, Sofia och jag blir sambos och så det bästa, nära min Daniel.

Ska tillbringa de sista timmarna innan jag ska sova med mamma och pappa. Om vi inte hörs från Sverige igen så gör vi det från Norge imorgonkväll!


110305

Att jag ser fram emot att flytta till Norge har ni säkert förstått. Men det som har slagit mig senaste dygnet är hur sorgligt det är egentligen. Eller är det inte det? Det känns som om jag gör allting för sista gången här nu. Usch var sorgligt hörrni. Snart ska jag sova min näst sista natt i min säng. Min sista natt med mitt täcke i min egen säng. Imorgon har jag min sista lugna morgon i Sverige. Imorgon ska jag träffa människor för sista gången innan jag åker. Sista sista sista.

Det har hur som helst varit en väldigt trevlig dag som har bestått av mycket mat, familj, Maria&Ylva samt lite shopping. Lite senare idag ska jag tanka och förbereda golfen för långfärd, hälsa på i Idebo och hos mormor och morfar. Sen ska jag ha en lugn sista kväll i Sverige.


110304

Inatt drömde jag en sån där "hjälpjagharförsovitmigpådensuperviktigadagen"-dröm (kan tillägga att tusen och en natt spelades konstant genom hela drömmen). Och det är ju en ganska viktig dag idag. Eller? Min näst sista dag i Sverige. Jag ska fika med mamma, åka in till stan för att umgås och ta farväl och ikväll blir det familjemys. Viktig dag om ni frågar mig.


110303

Jag var lite orolig över att jag inte skulle hinna äta en semla innan jag lämnar landet. Nu har jag ätit 4 ½ stycken på två dagar och kan känna mig nöjd. Och eeh.. börja träna på måndag var det ja. Är nog en jäkla tur.



110303

Firar Sveriges silver i stafetten genom att gå omkring i min Sverigeperuk. Bra där. Funderar dessutom på att ta med mig peruken till Norge tillsammans med min Sverigetröja. Allt för att inte glömma mitt ursprung.


Tror jag ska börja titta in i kameran när jag tar kort. Eller kanske inte


110303

Idag är mamma ledig så vi ska se till att umgås ordentligt idag. Det blir trevligt. Vi börjar med att åka på förmiddagskaffe hos mormor och sen ska vi se på skidor. Tillsammans såklart.


Ja. Såhär ser jag ut idag. Ganska likt som andra dagar tycker jag


110302


Ja. Såhär blev det. Ingen förlängning idag. Då ramlar det inte av. Hade ju inte varit så lyckat om en ramlat av på måndag. Jag är nöjd! Snart är det big brother. Imorgn är det torsdag. Snart är det söndag. Snart får jag krama och pussa på min Daniel!


110302

Mamma bakar semlor idag (lycka). Jag har smygätit lite deg. Snart kommer det börja jäsa i magen på mig. Då kommer jag säkerligen att ångra mig.

Om några timmar ska jag iväg och få mina naglar fina. Lite vardagslyx. Sen en semla på det när jag kommer hem. Vilken onsdag alltså.


Såhär såg naglarna ut senast jag var iväg och fixade dom. Men såhär ska dom ju inte se ut nu. Nej lite mer naturligt skulle jag tro. Såna här naglar passar inte på ett eventuellt fabriksjobb i Norge


110302

Tittar på skid-vm i soffan. Svenska tjejerna vann precis sprinten. Så jäkla fint. Firar med att dricka lite saft.


110301

Saker jag längtar efter:
Daniel
Vår
Sol
Värme
Ett jobb
Att mitt hår ska växa
Att börja träna (!)
En vardag
Salmiakbalkar

Nu vet ni.


Såhär långt hår vill jag ha. 30 april förra året. Om det växer riktigt fort nu är det lika långt 30 april i år. HOppas


110301

Idag har mamma och jag hängt på youtube. Vi tittade på den här videon. Det är något speciellt med den alltså. Med skånskan, låten och med Måns. Jag vet att Sofia vet vad jag menar.


110301

Det är mars. VÅRMÅNAD! Så var är våren? Här är det fan bara grått och kallt. Blir så trött.

Så hur spenderar jag min sista tisdag i Sverige? Jag sitter här med ruffsigt hår i min blå-kläder-skjorta som jag fått av pappa och lyssnar på musik på högsta volym. Jag älskar att ha jättehög volym. Det som spelas är Born this way med Lady Gaga och Tusen och en natt med Charlotte Perelli. Jag måste få hissa min egen musiksmak idag.


Nehe. Om jag skulle kamma mig och försöka göra liten nytta idag kanske!