madelene


120229

Har inte mycket att säga idag förutom att det är jäkligt tufft med plugg just nu. Det går över min nivå. Men något kul är att jag har fikat med Maria idag. Det var länge sen vi sågs och det var supermysigt och trevligt och jag ser fram emot helgen som jag ska spendera med henne och Ylva i Kalmar. Det blir toppen. En bild på Maria med en gaffel framför ansiktet ska ni få också. Imorgon hoppas jag att jag kommer plugga hela dagen. Återkommer med hur det gick.


120228

- Har varit supersugen på glass hela dagen och när jag äntligen ska köpa så är frysarna på Hemköp trasiga och det blev ingen glass. Då blev jag tvungen att köpa lösgodis istället. Lösgodis på en tisdag? Ja, skyll på Hemköp.

- Har städat lägenheten. Det är mörkt ute och jag har inte speciellt bra belysning här inne. Dessa rådande omständigheter ledde till att städningen gick ganska fort och det är ju skönt. Frågan är hur nöjd jag kommer vara i dagsljus.

- Det är vår ute!!! Jag vill ha ljusa jeans och converse och ballerina och solglasögon och sitta på uteserveringarna hela dagarna. Får nöjda mig med converse och solglasögon ett tag.

- Jag inser att jag kommer få ekonomiska problem denna månaden när jag har 3000 kvar på kontot när pengarna kom i fredags och när jag bl.a. har en Kalmarresa inplanerad.

- Mello-låtarna finns på Spotify. Lyssnar inte särskilt mycket på Ranelid men desto mer på Carolina Wallin Pérez. Den är härlig tycker jag.

- Nu ska jag läsa om ABC-kalkyler och äta det där förbaskade godiset som Hemköp tvingade på mig.


120227

HEJ PÅ ER. Länge sen sist känns det som. Har haft en toppenhelg i Eskilstuna med favoritchorre och träffat släkt och familj och grejer. Nu är det ny vecka och nya tag med kalkylering och budgetering och idag har jag faktiskt ägnat några timmar åt att räkna på just detta. Det känns bra. Oscar har hämtat sina glasögon också och här är en bild på mig när jag har på mig dom


Crazy va? Såhär uppspärrade och fokuserade är mina ögon när jag gör självkostnadskalkyler. Det är tur att jag ser bättre utan glasögon än men för jag är inte så snygg i glasögon tyvärr. Jag kommer nu av avsluta med en random men ganska söt bild från kravallen i torsdags och som avslutande intressant information från mitt liv ska ni veta att jag har varit förkyld i mer än två veckor nu. Det börjar bli jätte, jättelångtråkigt.


120224

Kravallen igår var riktigt kul och idag är det fredag och jag ska snart åka tåg till Eskilstuna med Oscar och vara där i helgen och jag kom precis hem från Subway för jag har ätit där med Sofia och det var trevligt och gott och det här är en väldigt lång mening. Förutom det så var det inget mer än det här:


- Du Sofia, är du också arg?
- Jaaa
- Vad är det då?

- Jag kan inte se min panna.

http://www.youtube.com/watch?v=xo_pKwMGSuc för er som känner att ni vill ha djupare förståelse. Trevlig helg!


120223

Började dagen med att bli intervjuad av 24Corren påväg till bussen. Ser detta:



Jaha, jag får väl finna mig i mitt nya namn och hoppas att hon här under också gör det.

120222

Sitter här och äter bananmacka till middag, eller mellanmål kanske. Sånt som märks! Har skrivit en todo-lista för dagen. Ska snart dammsuga och diska. Sen börja packa lite för helgen i Eskilstuna för det kommer jag nog inte hinna imorgon ordentligt och på fredag åker vi. Punkten efter packa är underbar. " - Chilla med nya desperate housewives-avsnittet och nya veckorevyn ". Har köpt helt perfekt mogna vindruvor till chillstunden också.

Imorgon hinner jag inte packa för först är det tre timmar föreläsning och sen ska jag plugga och imornkväll är det KRAVALL. Vi spontanköpte biljetter i måndags. Det blir kul!


120221

Har suttit kvar i skolan och pluggat efter föreläsning för första gången på väldigt länge. Det känns bra. Så efter några hårda timmar där (spelade bl.a. bilspel med Linda) belönade vi oss med varsin semla jag och Chorre. Såhär såg Oscar med semlan ut:



Ikväll är det disneykväll hos Catti som gäller. Onlinepizza, popcorn, trevligt sällskap och disney. Perfekt. Okej pusss!


120220

Hade världens finaste eftermiddag och kväll igår tack vare min Oscar. När jag kom hem hade han ordnat och fixat så fint med rosor, middag och en ram med fina bilder.
 





Avslutade med asti och jordgubbar doppade i smält choklad. Helt perfekt tid med min fina Oscar ♥


120219

Det är synd om mig hörrni. Har varit sjuk med feber, ont i kroppen och en jävla huvudvärk sen i torsdags. Med ipren har jag kunnat skriva tenta, laga taco med Chorre och besöka Idebo för melodifestivalkväll. Nu har jag inte ont i huvudet längre och knappt feber men min hals, ajajaj. Kan inte andas för jag är så förkyld heller. Har sovit dåligt inatt också. Imorgon börjar en ny kurs som är skitsvår också. Kan inte äta frukost heller för jag kan inte svälja utan att gråta. Fan också.


JAAA. precis såhär ledsen är jag.




120216

Sitter på biblioteket och gör allt förutom att plugga. Facebookar, äter päron, spelar spel, lyssnar på musik, bloggar, kollar ut genom fönstret och målar lite. Men idag är första dagen jag känner mig orolig över tentan och ångrar att jag inte plugga mer, det var ju så dags med mindre än ett dygn kvar. Ska snart ner till stan och träffa mamma och Anders en sväng. Ikväll blir det popcorn och film, det tror jag är en bra tentauppladdning. Det var dagens mest intressanta.

120215

Sitter på bussen till Oscar och ser reklam för att Big Brother ska börja snart. Må jag inte börja titta alltså, då är man ju fast. Förra året kunde jag inte titta för jag var i Norge, det var bra. En annan tanke jag kan dela med mig av för att fördriva lite mer tid är att jag älskar att duscha. Då är det bra att bo i hyresrätt där varmt vatten ingår. Och att bo själv. Då kan man duscha hur länge man vill. Tidigare idag testade jag t.ex mina gränser för varmt och kallt vatten...det är ju skönt när det bränner mot huden. Okej, det var kvällens funderingar.

120215

Pluggade bra igår. Har pluggat väldigt dåligt idag. Men har varit hos syon igen och nu känns min framtid mer klar. Det är alltid skönt. Sen var jag jättesugen på kaka så då åkte jag och tränade istället men det känns som om jag håller på att bli sjuk så det kan ha varit ett dåligt beslut. Bra beslut är inte alltid min grej.

En bild? På vad? JA! Vad jag åt den 15 februari 2008. Bra idé. 15 februari 2012 har jag ätit köttbullar med lingonsylt och potatismos men det har jag ingen bild på.



En till bild på sällskapet när jag åt på Hakepi. Idag lyste sällskapet med sin frånvaro. Men jag är ganska nöjd ändå.

120213

Okej,  jag är oerhört besviken på mig själv efter ännu en dag med alldeles för lite plugg. Men varför har jag inte panik? Varför gråter jag inte över detta? Jag känner mig ändå konstigt tillfreds i kroppen. Vi tar nya tag imorgon.

Dagens bästa aktivitet har varit att äta på Subway med min Janhed. Det var gott, trevligt, mysigt och roligt oså. Men sen tar hon upp en sak med mig och jag får otroligt dåligt samvete och ska nu göra mitt bästa för att ställa allting tillrätta.

För ett par veckor sen satt jag en mycket tidig morgon på campus och svarade på en väldigt massa ointressanta frågor. Såhär såg det ut:




Den observante lägger nu märke till fråga nummer fem som handlar om den senaste tårtan jag fick och jag svarar att jag inte kommer ihåg senast jag fick en tårta. Detta är oerhört fel. På min 20årsdag som jag tillbringade i Norge med Janhed och andra goda vänner åt jag den godaste tårta jag någonsin fått. Janhed hade tom tagit till sig informationen om att jag inte gillar vanlig tårta utan endast maräng och jag fick den godaste marängtårtan man kan tänka sig. Såhär såg den ut:


Och såhär glad var jag:


Nu hoppas jag att alla fnurror på tråden i min och Janheds relation är utredda. With love.


120212

Kravalentine var bra men idag har huvudvärken varit är väldigt ovälkommen gäst. Vi har alltså tagit det ganska lugnt idag med undantag när vi gick dom långa metrarna till hemköp och köpte godis. Sen fick vi mycket välkommet besök i form av mamma, pappa och Maja och med sig hade dom både pizza och semlor. Himla trevligt såhär en söndag.

Nu har jag skrivit ut gamla tentor som jag ska ge mig på imorgon för då tänkte jag börja plugga på riktigt för första gången sen 20 december. Tenta på fredag, det är bara att köra!

Men nu ska jag gå till soffan och titta på Äkta människor och mysa med Oscar.

PUSS OCH KRAM


120211

Nu åker vi på allahjärtansdagkravall och myser! (med en sjuk chorre)




120209

Jag hittade min dagbok från 2006 i mitt gamla rum. Herregud vad intressant att läsa. Vad deprimerad och arg jag var. Så mycket svordomar och deppigheter men också en del glatt, såklart. När jag sitter och läser kan jag verkligen tänka tillbaka och känna det jag kände då. All osäkerhet som fanns när man var 14. Tack och lov att den tiden är förbi. Sista dagboksinlägget är från 6 december och det känns så typiskt att jag läser det just nu.

"Hmm... Jag väntar på en sak. Ett speciellt tillfälle i mitt liv. En stund när allting är helt perfekt, som på film. Jag vet inte vad det är för tillfälle eller varför allting är perfekt, bara att det är det. Det väntar jag på, jag hoppas att det händer någon gång också."

Och så inser jag att det är nog nu. Nu är det så nära perfekt som det kan bli. Tänk om jag hade vetat det 2006, då hade jag nog varit lite gladare och mer tacksam över livet. Såhär lite halvklyschigt avslutar jag en fin kväll med familjen i Kisa!

120209


ja jag vet inte riktigt vad man ska säga


120209

Inatt drömde jag att Maja kom hit så jag fick krama på henne och när jag vaknade kände jag akut Majasaknad. Och en sak jag älskar med att bo och plugga i Linköping är att det är så nära hem så att jag kan göra spontana resor hem som jag ska göra idag! Har en lasagne i ugnen nu som ska bli färdig och som jag ska äta av, sen ska jag uträtta lite ärenden i stan men seen åker jag hem och umgås med finfamiljen några timmar. Men imorgon är jag tillbaka här för träning, plugg (vem försöker jag lura) och för att på kvällen gå ut och äta med min Oscar. Himla bra uppladdning inför helgen!


120208

Åh, har varit på halvbra humör idag. Och har ingen aning om varför. Bara lite deppig och trött. Frustrerande att inte ha någon förklaring till det men det är som det är. Nu ska jag åka till friskis och köra slut på mig själv så jag glömmer bort att jag är depp. En toppenplan!


Nej, såhär illa är det ju inte! Inte en av mina bästa dagar bara! Inget konstigt med det!


120207

Har haft en himla fin dag med Oscar och nu kan jag knappt tänka på annat än hur glad jag är. Tänk att det kunde bli och vara såhär bra. Helt upprymd. Men nu ska jag läsa två rättsfall till seminariet imorgon så jag lugnar ner lyckoruset lite.


120206

Efter pass på friskis x2 är jag ganska trött i kroppen och har inte ens orkat ta mig till duschen fast jag varit hemma ett tag. Men jag har diskat så det är okej. Jag gillar att diska o så. Men jag ska ta mig till duschen och sen kommer Oscar och då ska vi gå och handla till frukost imorgon för imorgon fyller Oscar 20 och då räcker inte lite fil och macka inte. Vi ska fira med bravur! Kanske våfflor till frukost?!


En mini-Chorre! ♥


120206

Ska försöka sova till ljudet av att Oscar öppnar en energidryck. Blev som vanligt pigg när jag väl lägger mig i sängen och ska sova så det blir nog så att jag går den långa vägen till Oscar i soffan, äter lite nötter och somnar där istället.


Ytterligare en bild från vår fotosession igårkväll!




120205

Ägnade flera hundra timmar till att diska och nu har vi pizza i ugnen och ska titta på melodifestivalen. Inatt ska vi (Oscar) titta på Super Bowl och imorgon klockan åtta är det seminarium. Awesome!

120204

Har haft middag med mamma och pappa och varit på bio och haft det trevligt. Nu är vi hemma och mellanlandar i århundradets mest kaosartade kök och jag får ångest så jag måste ta mig härifrån. Vi går till 55:an och dricker lite öl med några g2are. Blir bra!


120203

Vaknade och kände mig sådär himla glad idag. Det är fredag, min favoritdag. Jag har fått sova länge, en favorit. Jag har lyssnat på min favoritmusik högt hela morgonen. Nu ska jag på föreläsning, hrrm ja. Sen ska jag till min favoritmataffär med min favoritkille och ikväll ska vi äta min favorit taco. Favoritfredag.


120202

Det är kallt idag. Så kallt att fingrarna förfryser om man cyklar i några minuter fast man har vantar på sig. Såna dagar ska man stanna inne. Men jag var och tränade. Och nu äter jag kassler. Och snart ska jag duscha. Sen titta på tv. Imorgon! Imorgon är det fredag. Jag ser emot emot helgen. Den blir lugn och skön. Det kan jag behöva.

Imorgon föreläsning och efter det MAXI ICA STORMARKNAD med Oscar. Handla taco och mat till lördag.

Lördag kommer mami och papi hit på middag som jag slipper laga men får njuta av! Sen ska vi på bio jag, Oscar, mamma och pappa. Som en liten pardejt ungefär. Trevligt.

Söndag lär bli lugnt förutom träning. Kanske ta tag i plugget? Så säger jag varje söndag. Det händer aldrig. Men nu börjar det faktiskt dra ihop sig till tenta så man kanske borde börja snart. Eller? Känns som mitt jullov fortfarande pågår.


Här är Majsan för exakt på dagen fem år sen. Så rackarns söt. Och så liten. Ååh

Här är jag för exakt på dagen fem år sen. SÅ rackarns söt..

Här är Maria för exakt på dagen fyra år sen. Så rackarns söt! Och vad tiden går


120201

Värt att köa! Var inte så jobbigt som jag trodde ändå och nu har vi biljetter. Idag har varit en konstig dag. När större delen av befolkningen åkte till jobb och skola åkte vi hem och sov till två. Då åkte vi på föreläsning och då kändes det som morgon. Men jag börjar få ordning på det. Det var det jag hade för idag. Totalt ointressant.


120201

Inleder februari med 100 frågor! Skönt tidsfördriv när det svider i ögonen av trötthet.

100 frågor!
1.Vad är klockan:
03.35
2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Madelene Maria Therese Nordin
3. Smeknamn: Föredrar ju Madelene med Mats kan också funka, eller Mädz med coolt z på slutet
4. Vad heter dina föräldrar: Bengan och Annelie
5. Antal ljus på din senaste tårta: Kan inte komma ihåg nær jag senast fick en tårta
6.Husdjur: Har nog med att ta hand om mig själv så nej
7.Hårfärg: Blondie
8.Favoritfärg: Vit, eller mörklila kanske, grått? Beror färg på vad
9.Piercing: Inte längre
10.Tatuering(ar): Nej, har ju planer på det men...
11.Födelseort: Linkan
12.Bostadsort: Linkan
13.Nuvarande bostad: En helt fantastiskt liten takvåning mitt i stan
14. Har du varit kär: Ja
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Ne, jag håller mig till Europa
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej, bara en sjuhelvetes sladd
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Fyra. Mer praktiskt
18. Kaffe eller glass: Glass. Beror ju väldigt mycket på tillfället... just nu lockar kaffe mer
19. Snuttefilt eller kramdjur: Har inte behov av något av det
20. Salladsdressing: Nja, inte ofta
21. Färg på strumporna: Vita
22. Lyckotal: Gamla fotbollstalet 2, men när använder man ett sånt? Funkar inte på Liseberg iaf...
23. Favoritfilm: A walk to remember.. och så måste jag säga Dirty Dancing, classic!
24. Favoritcitat ur en film: "It's so fluffy Im gonna die" är en ny favorit
25. Bästa semestern: Är ju inte superberest men kommer aldrig glömma semestrarna i Danmark när jag var liten26. Favoritmat: TACO TACO TACO
27. Bästa veckodagen: Fredag
28. Senaste låt du har lyssnat på: Äntligen på väg med Håkan Hellström
29. Tandkräm: Klämmer på tandkrämstuben med Colgate varje kväll, dags att handla
30. Favorit TV-program: Åh, Scrubs♥
31. Favoritrestaurang: Restaurang och restaurang. Hakepi har ju utan tvekan Sveriges godaste kebab i alla fall
32.Favoritblommor: Något vitt och rosa
33. Tycker inte om: Snö och kyla, älskar årstiden nu med andra ord
34. Sport att titta på: Något som Sverige är bra i, roligare då
35. Snabbmatrestaurang: Subway!
36. Senaste sjukhusvistelse: Har sytt i pannan en gång, det är väl det
37. Favoritdricka: Oftast cola, ska snart köpa en cola, koffein, mmmhm
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Helvitt
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Inga! Woho
40. Var är du om 10 år: Skulle du frågat för några år sen hade jag inte tvekat på att säga Stockholm... nu känns inte Linköping omöjliigt, jag trivs!
41. Vem fick du senast e-mail från: förmodligen något spam...
42. Är du dömd för något brott: Naturligtvis inte
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Maxi Ica Stormarknad i mitt hjärta
44. Vad gör du när du är uttråkad: Gör 100 frågor långa listor i min blogg och ångrar mig lite när jag inser hur lång tid det tar men kan inte sluta när jag absolut inte har någonting bättre för mig en alldeles för tidig onsdagsmorgon
45. Fras/ord du använder (för) ofta: "Det var ju just typiskt"
46. Vad har du på dig idag? Svarta byxor och rosa stickad tröja, så kul var det
47. Vad retar du dig på: Frågor som jag inte vet hur jag ska svara på
48. Det bästa du vet: Att umgås med fina människor, helst ska det vara varmt ute också
49. Läggdags: Blir väl framåt nio imorgonbitti
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Varfør skulle någon svara på det hær?
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Dom flesta
52. Vad är klockan: 03.46
53. Favorit beatle: Vet inte vad ett "beatle" ær efter att ha googlat ordet ens
54. Favoritlek: Sanningsfrågor på förfesten blir alltid lika intressant
55. Favoritfilmmusik: Nåt sorgligt
56. Skostorlek: 38/39
57. Syskon: Ja, 2
58. Favoritpålägg: Nu är det räkost och så skinka på det! Mums
59. Om du skulle skänka bort S: Skænka bort S? Va?
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Klyschigt men kärlek är ju världens finaste ord
61. Bästa bok du läst: Svårt, gillar de flesta svenska deckarna men har svårt att välja ut bara en
62. Är du internetberoende: Eventuellt lite grann.....
63. Favoritdjur: Gillar ju inte djur særskilt mycket faktiskt. Men jag gillar dom roliga djuren på AFV
64. Gillar du snö: Nej, det är kallt och knarrar och tränger in i mina skor
65. Favoritglaglass: Chunky Monky från Ben&Jerry's slår allt, och sorbet!
66. När köpte du något åt dig själv sist: Räknas mat? Igår handlade jag ägg och sånt.
67. Är du långsint: Hm.. lite kanske.
68. Favoritgrupp/artist: Olika svar beroende på när jag svarar. Men Lars Winnerbäck, Håkan Hellström och Veronica Maggio är ständiga favoriter.69. Vilken är din bästa egenskap: Är lite för mycket jantelag før att kunna svara på det
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Komma fram till vad jag ska utbilda mig till
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Nej, inte ens jag skulle göra det
72. Vad gör du: Lyssnar på Håkan Hellström, tittar på klockan några gånger i minuter och tänker på att den går sakta, förbereder mig för att gå ut i minusgraderna och gå till Donken, ska köpa cola
73. Mest intressanta stad du varit i: Som sagt in särskilt berest, men Warsawa var häftigt
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Någon utan päls
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Mænniskor som alltid är positiva och öppna till allting
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Min Chorre nu!
77. Favoritgodis: Åh, choklad. Eller mina lakritsar
78. Spelar du nåt instrument: Dåligt med det
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Friidrott är kul att titta på.
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Så hiiimla svårt. Kan inte ens svara.
81. Vilken film såg du på bio senast: Tinker, tailor, soldier, spy. Den var, komplicerad och lite svår.
82. Senaste köpa skiva: Darin!
83: Roligaste konserten: Roligaste? Så jäkla roligt var det kanske inte men Lars för några somrar sen var amazing
84. Bästa känslan: När man är sådär lycklig så man bara vill hoppa och skrika
85. Samlar du på något: Ja!
86. Isåfall vad: Pengar, går sådär
87. Är du feminist: Skulle jag nog inte vilja påstå.
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: En gitarr. Sådär mysig som förgyller en bra kväll
89. Favoritskiva: Lars samlingsskiva
90. Bästa kompis: Finns ett fåtal som är de bästa och de vet om det.
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Ganska mainstream
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att jag ska sitta här i drygt fyra timmar till. Fast det irriterar mig faktiskt inte så jättemycket ändå.
93. Favoritlåt: Hm, ändrar sig nog lite från dag till dag men just nu Ellie Gouldings och Erik Hassles cover på Be mine, som ni ju vert.
95. Har du en mobiltelefon: Jadå
96. Vem är du kär i just nu: Oscar såklart
97. Vad är det vackraste som finns: Äkta kärlek.
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Någonstans där det är varmt och finns ett turkost hav som på apolloreklamerna.
99. Är du homo- eller bisexuell: Inte vad jag vet
100. Vad är klockan nu när du är klar: 03.55. Jag har alltså fördrivit 20 minuter på detta. Värt!!