madelene


140622

Haj!

Imorgon åker vi äntligen. Här nedan har ni en noga utvald del av väderprognosen också som ger hopp om några härliga dagar!




140619

Har semester i 11 dagar nu!! Så skönt. Kan däremot inte låta bli att bli lite ledsen över det här:

Vafan kom igeeeeeeeeen :(

140617

Hade en supertrevlig kväll igår med härliga glada människor. Bilder:


Nu sitter jag på jobbet. Chefen är iväg och köper gofrukost och det är svårt att inte känna att livet är ganska gött ändå. Haj!

140616

Helgen var bra! Loppet var riktigt jobbigt men gick över förväntan för både mig och orre så vi är nöjda! Igår var vi ute och åkte motorcykel och när det inte var otäckt längre var det bara kul. Får nog bli att vi köper en när vi har råd om sisådär 40 år.

Nu är det dags att sparka igång den här hääärliga veckan. Det är fyra arbetsdagar mellan mig och semester så det känns inte alls särskilt jobbigt. (Det gör det däremot att väderprognoserna spår regn i Kroatien  när vi ska dit men det vet ju alla att det kommer hinna ändra sig innan det är dags?) Heeeeh..


Orre hamnade på kort under spurten. Spänstig kille jag har! Lyckligtvis tog ingen kort på mig under min spurt..

Badar i Hasses motorcykelkläder men gla ändå

140613

Vi har tagit oss till Eskilstuna igen och imorgon ska vi springa å-varvet. Det är viktigt att ladda med kolhydrater så det gör jag framför fotbolls-vm ikväll. Det blir snart sängen dock - förjäkla jobbigt med femdagars arbetsvecka. 



140610

Dagarna rullar på. Det händer mycket på jobbet och då går det fort. 7 arbetsdagar kvar till först midsommar och sen en veckas semester i Kroatien. Det är inte alltför jobbigt att leva med det framför sig. Sen är ju inte nutiden så pjåkig heller. Igår till exempel:



140607

Idag har vi varit ett cykelgäng och åkt den rundan som jag och Orre ska springa nästa helg. Har sprungit också och det gick så jäkla bra. Sen åt vi kroatiskt middag i kvällssolen och sen åt jag lantchips tills jag fick ont i magen. Nu ska jag sova och imorgon åker vi hem till Linkan. Här är en bild på sötorre




140606

Studentfirande i Eskilstuna x2. Har också läst min egen blogg och insett att jag var ganska mycket roligare back in the days. Är väl bara att gilla läget och inse att jag inte är så rolig längre.

Hursomhelst. Nu är det dags för säsong 2 av Orange is the new black, som jag väntat!!!!