madelene


Måndag

När jag jobbade idag stod jag och tänkte på massa saker som jag skulle skriva om. Men efter en 12 h lång arbetsdag är jag tom i huvudet. Nu kommer jag knappt på någonting mer än att det går bra på jobbet. Idag tänkte jag "vad tråkigt att vi slutar om 3 veckor". På riktigt tänkte jag så. Sen blev jag rädd och tänkte "vad skönt att vi åker hem om 3 veckor". Men sanningen är nog den är jag trivs ganska så bra här. Även om jag har hemlängtan så trivs jag här. Det är ju bra! 23 dagar kvar. 23 bra dagar kvar!



Såhär ser jag ut när jag har jobbat i 12 h. Fräsch! Kan meddela att jag har bott i min onepiece sen i lördags med undantag från när jag jobbat. Världens kap vare!


Första advent

Det är första advent i källaren idag. Säkert överallt annars också. Vi slår på stort. Ylva och jag har julpyntat samt adventsfikat med glögg, julmust, pepparkakor och julmusik. Mysigt värre. På riktigt.


Ylva har fotograferat. Här är julduken och mina favo-tomtar


Älgen får pryda tvn. Det hänger glitter mellan köket och hallen också. Riktigt fint blev det


Vi har inga levande ljus i källaren. Det är tråkigt. Men man tager vad man haver. I vårt fall en egengjord adventsljusstake i paint. Alltid något!


Brrr

Det är kallt. Jag är trött. Det är tidigt. Nu åker jag till jobbet och gör farse i några timmar. Kul!

Bra lördag!

Har haft en väldigt trevlig och rolig dag med Ylva inne i stan. Beskriver den med bilder istället.


För några veckor sen fick vi hem ett reklamblad från en leksaksaffär och jag såg en perfekt julklapp till Maja. Ylva och jag promenerade i något som kändes som 100 minusgrader till denna avsides affär. Väl framme helt genomfrusna får vi reda på att just den saken är slut. Vi roade oss ändå en stund i affären och jag hittade denna tjej som ska bli mitt framtida mål vad gäller utseende. Så realistisk tjej!


Tillbaka inne i stan tog vi oss till donken där vi avnjöt två cheeseburgare


Mumma


Men dags för det vi kom in till stan för. (Låtsas)shopping!


Löste problemet med Majas julklapp genom att hitta den på BR istället. Aningen dyrare men vad gör man inte för sin lilla sötsyster. Ylva hjälpte mig att slå in julklappen. Just när Ylva kämpar som mest frågar killen i kassan "ska jag hjälpa dig att slå in den?" Ha ha ha. Visst, det tog lite tid men till slut blev det riktigt fint


Så blev det Gina Tricot. Låtsasshoppade järnet. Vill så gärna ha dom här leggingsen. På lappen i skon står det att sömmen är trasig om ni undrar. Men är dom inte snygga? Åh. Jäkla låtsasshopping.


Fortsatte in på BIKBOK men där hände något. Jag hittade denna fejkmodell av en onepiece för 99 kr och kunde helt enkelt inte låta bli. Den fick följa med hem och jag sitter i den nu faktiskt. Känner mig som en superbekväm jättebebis


Låtsasshoppingen fortsatte inne på H&M men också där misslyckades det. Jag fick med mig ett linne och en ring därifrån och Ylva den här hatten. Eller?


Så dagens resultat av låtsasshoppingen blev en julklapp till Maja, en rosa bebisoverall till mig själv, en bh, ett linne och en ring. Jag önskar att jag hade köpt leggingens på gina också. Fan alltså. Just det. Jag köpte ju en dator idag också. En packard bell. Får den på fredag när mor och far kommer hit. Kul!


Avslutar med en stämningsfull bild på Ylva bredvid granen. Som sagt. Väldigt bra dag! Om 25 dagar åker vi hem! Trevlig lördag!

 


... update

Dagen som började med ett strålande humör avslutas tyvärr helt tvärtom. Värdelös fredag. Saknar allting som jag inte har här. Det är tufft ikväll. Förhoppningsvis en bättre dag imorgon. Ska in till stan med Ylva och bl.a. köpa en julklapp. Blir säkert bra. Godnatt.


någon kände sig bortglömd och det är ju aldrig meningen. självklart saknar jag min kära bror också.. vi träffas ju dom få gånger han hälsar på hemma eller när vi gör affärer av olika slag.. dom stunderna saknar jag ju såklart


Min dag i punkter, igen. Annars blir inläggen så långa, jag måste lära mig att sammanfatta. Detta blev en lagom lång rubrik!

  • Var irriterande pigg imorse. Blev dödstrött framåt elva. Ändå bra dag på jobbet
  • Toves pojkvän är här. Det är en fröjd. Han lagar mat, diskar, dammsuger och bjuder på godis. Fler såna besök är välkomna
  • Han står i köket just nu faktiskt. Halv sex ska vi äta. Ylva har jobbat övertid idag och kommer snart hem
  • Har bestämt vilken dator jag ska beställa. Sover på saken och gör det imorgon. En acer är det.
  • Ska jobba på söndag. Känns okej. 100 % mer i lön. Välkommet!
  • Det var väl det. Trevlig fredagkväll!

Morgonpigg!

GOD MORGON!

Uppe med tuppen idag. Dels för att det är fredag men också dels för att det är omöjligt att sova i en nollgradig källare. Satan vad kallt det är. Alla element står på högsta värme och ändå är det såhär kallt. Woine woine hur ska detta gå.

Jag var lite upprörd igår som ni kanske märkte. Det är jag väl egentligen fortfarande. Men idag efter jobbet ska jag beställa en ny dator som mamma och pappa tar med när de kommer på fredag. I'm going to be ok. Hoppas den här håller tills på fredag bara så inte alla mina bilder och dokument går förlorade. Vore lite tråkigt. Vi får se hur det blir. Ska kolla in en dator efter jobbet dit jag ska åka NU!

Ha en bra arbetsfredag! I will!

Hårddisks-krasch

Har fått ett obehagligt meddelande på datorn. Min hårddisk är väldigt nära en krasch och jag bör säkerhetskopiera mina filer omedelbart. Jag ska dessutom kontakta min datorleverantör och höra om hårddisken måste ersättas eller repareras. Eeeeeh. Jaha. Okej. Jag skulle nog seriöst skära mig om min dator dog nu. Det gör den snart. FAN FAN FAN. Varför kunde den inte bara hålla till jul?! Klarar mig ju inte här utan en dator.

Okej, nytt mål. FUNGERA TILL NÄSTA HELG. SNÄLLASNÄLLASNÄLLA!

Helt enkelt bra

Gjorde julepölse idag igen. Kul! Det rullar på. Timmarna går både på jobbet och hemma. Men framförallt rullar pengarna in och det är så jäkla nice. Ser fram emot helgen, lär inte bli långtråkigt denna helg! Kul! Det var allt! Det känns bra!

Det kjennes på smaken

Jag har haft äkta norsk skallebank hela arbetsdagen och jag tror jag vet vad det beror på. Igårkväll hade jag jättesvårt att sova. Som tur var hade Ylva det också. Vi låg och pratade fram till ett och nånstans därefter somnade vi till slut. Detta resulterade i att jag fick hälften så mycket sömn som jag brukar få och behöver. Ikväll blir det att lägga sig tidigt utan problem alltså.

Sista timmen på jobbet fick jag göra julepölse. Det var kul! Hoppas på mer sånt. Fast allra helst farse såklart.

Det var det. Nu ska jag gå till affären och köpa frimärken och mjölk. Ciao!


Söndag

Jag har kommit fram till att söndagen är ångestens dag här. Det blir jobbigt. Jobbigt att vara här.

Idag har jag så mycket tankar att jag varken kan eller vill skriva allting här. Maria åkte hem idag. Jobbigt på flera sätt. Såklart för att jag kommer sakna henne här och vi kom fram till att sen vi började gymnasiet har vi aldrig varit ifrån varandra så länge som vi kommer vara nu (!). Men också jobbigt för att jag fick massa hemlängtan. På ett sätt vill jag också åka hem. Men jag vill ju faktiskt vara kvar här och slutföra det jag kom hit för. Att jobba och tjäna pengar. Nu får vi hoppas Maria får det bra hemma så ses vi om cirka 31 dagar!

Annars har det varit väldigt lugnt idag. Mycket tv. Har även börjat fixa med lite julklappar. Kul! Blir att julhandla på internet i år. Inte riktigt samma sak men man får göra det bästa av situationen.

Men hörrni. Som sagt. 31 dagar kvar. Sen är jag tillbaks i Kisa med familjen. Längtar ihjäl mig. Ylva och jag peppar sönder inför att åka hem.

Men först har vi 4 ½ jobbvecka att klara av. Denna veckan är det tidiga passet. Vi kör på!


Fina, glada vän! ♥


We're all asian


Snökaos

Det började snöa riktigt rejält här idag. Snöstorm typ. Tossan och jag åkte till Stokke för att gå på julmarknad. Tyvärr var den en stor besvikelse. Väldigt litet och ingen julmusik alls. Men vi fick ju se lite mer av Norge i alla fall, alltid något. På vägen hem stannade vi och handlade lite. Är galet stolt över hur duktig jag är på att handla nyttigt.


Så nu har jag tryckt i mig pizzan för 17 kronor som faktiskt var riktigt god. Ska snart hämta godispåsen och så blir det lugnt framför tvn ikväll!


Besök i källaren

Igår efter jobbet var det full rulle i källaren. Föräldrar och syskon trängdes här och det var riktigt trevligt. Ylvas föräldrar bjöd på potatisgratäng, porterstek och sallad. Rrrriktigt gott. Sen bjöd Marias föräldrar på vetekrans till kaffet. Bra mat-fredag.

Sen hade svenskbesöket köpt med sig en massa gåvor och det uppskattas ju riktigt mycket.


Varsin chokladkalender fick vi. (mamma, det här betyder inte att du inte behöver köpa en.. man kan ha två!)


Avskedspresent från Maria. :( för att det är en avskedspresent men :) för själva presenten


Ylvas föräldrar hade lite tema på sina gåvor... julmust!


Julbak ska det också bli! UNDERBART


Och glögg! Fy vad härligt. Julstämning ska vi ha i källaren också!


f r e d a g

Yes. Fredag är det. Underbart? Aaae. Jag har inget problem med vardagarna och jobbet. Har nästan mer ångest över helgerna. I regel går de riktigt segt och DÅ känns det meningslöst att vara i Norge.

I helgen är det föräldrabesök, Marias och Ylvas, så Tossan och jag ska göra det bästa vi kan av helgen på egen hand. Imorgon är det julmarknad i Stokke som gäller. På söndag blir det heldag med repriser framför tvn eftersom vi missar alla toppenprogram (t.ex bonde söker fru och robinson) när vi jobbar kväll. Vi hoppas på att det blir bra en bra helg!

Nu är det snart jobb. Klockan ett börjar vi idag. Jag har sminkat mig idag också. Det gör ju inget att se lite anständig ut. Och det är ju som sagt f r e d a g.

Dagen i punkter

  • Dagens ris går återigen till Gilde eftersom vi framöver kommer få jobba en halvtimme mindre varje kväll
  • Dagens lilla ros går också till Gilde eftersom vi fick övertidstimmar nästa vecka
  • Jag hatar inte att göra wienerkorv lika mycket länge, det känns mer okej
  • Jag kunde inte hålla mig ifrån pepparkaksdegen längre och har ätit ganska mycket ikväll


Såhär sliten är jag ikväll. Nu säger vi godnatt!


Dritt-vikarierna

Ja. Det är vi. Skit-vikarierna. Dagens ris går till Gilde som skickar hem oss en timme tidigare när det är skattefri vecka och vi tjänar cirka 200 kronor i timmen. Det känns inte okej. Speciellt som det inte är första gången. En gång till och vi säger till mamma Mona på manpower alltså. Fy faan.

Tisdag

Jag lyssnade på julmusik igår som bestämt men det visade sig att det inte var någon jättebra idé. Jag fick nämligen jättejättemycket hemlängtan. Jag känner på mig att det kommer bli jobbigt i december och att jag kommer längta efter allt julmysigt hemma.

Imorse när jag gick till affären gick jag förbi en skola som hade rast och det var en massa barn ute och lekte. Då började jag tänka på min lilla Maja. Vad jag saknar henne!





Moooeern

Finns en festlig kille på jobbet som skrek "MOOEEERN" en gång när vi mötte honom i korridoren. Det där har har fastnat lite. Tror det var "morrn" som han menade. Annars kanske moeern är ett skälsord på norska? Hur som helst.

Började dagen med en halvtimmes promenad. Har blivit otroligt slö sen jag flyttade hit så en promenad om dagen får jag faktiskt försöka klara av.

Annars då? Idag är det den 15 november och när vi flyttade hit bestämdes det att den 15 november får vi börja lyssna på julmusik i källaren. Så nu är det äntligen dags. All I Want For Christmas Is You är ju en favorit såklart. Kanske till och med startar med den.

37 dagar kvar. Det "sköna" passet på jobbet. Nu kör vi!


"hemma"

Förut i telefonen när jag satt i bilen sa jag till pappa "nu är jag på väg hem igen". Hem? Är detta mitt hem nu? Ja, det är det ju. För en tidsbestämd period tack och lov.

Ja, jag har kommit till källaren igen i alla fall. Resan mellan Uddevalla och Tönsberg är inte så farlig faktiskt. 3 timmar går det på.

Jag har haft en mycket bra helg med Niklas. Det var underbart att få träffas igen och ladda upp batterierna för att vara ifrån varandra. Nu blir det länge. 6 veckor. Det blir jobbigt men ingenting är omöjligt.

Det var jobbigt att åka ifrån Niklas och köra mot Norge igen. Jag växlade mellan att känna tårarna komma och vilja vända bilen hem till Kisa och att känna att det blir bra. Men nu är jag här och det känns okej. 38 dagar kvar.

Jag har lite bilder från helgen. På det vi har ätit. Inte på någonting annat. Haha.


Vi tog en fika i lördags. I flera timmar satt vi där och pratade, supermysigt och gott


Fulvin från Norge som faktiskt är rätt så gott förgyllde lördagkvällen


Tanken var att vi skulle gå ut och äta i lördags men vi var sega och bestämde oss för att hyra film och köpa pizza och mysa på hotellrummet istället


Provade Marabous nya choklad. Riktigt god.


Passade på att handla mat i Uddevalla. Tonfisk på burk blir det att leva på i framtiden. Och så köpte jag en julmust till första adventsmyset om 2 veckor.


Lördag i Uddevalla

Niklas står i duschen och jag sitter i sängen helt klar att gå ut på stan. Det regnar tyvärr så vi får uppehålla oss inne i affärerna. Inte mig emot. Har däremot inte jättemycket pengar i spenderarplånboken men man kan alltid gå omkring och drömma.

För övrigt var Erik Segerstedt från EMD här på hotellet och åt frukost imorse. Man kan nästan säga att vi åt frukost tillsammans jag, Niklas och Erik. Trevligt med lite finsällskap tyckte säkert Erik.

Annars är det bra. Har sovit riktigt skönt i sängen inatt. Inget illa menat mot madrassen i källaren men en säng är inte helt fel.

Det var lördagens lilla update.

UDDEVALLA

Ja, nu är jag framme! Det har gått bra att ta sig hit. Färjan mellan Horten-Moss var ju ingenting om man jämför med Sandefjord-Strömstad. Min nya favo.

Bilresan gick också bra. Efter att ha frågat en trevlig uddevallabo om vägen kom jag fram till det fina hotellet. Det var över förväntan! Har alltid förknippat Best-Western med lite halvsunkiga hotell. Detta känns som ett scandic! Perfekt.

Jag har precis tagit en dusch och nu ska jag fixa till mig och sen gå till affären och köpa något att äta. Lång mening. Niklas kommer förhoppningsvis om drygt en timme och då ska vi dela på en flaska vin och umgås. Blir underbart.

Ha en trevlig fredagkväll! I will!

Torsdagkväll

Ikväll bakas det brownies i källaren. Easy-bake alltså. Pulver som man blandar med vatten. Men det luktar gott. Och smakar gott. Fantastiskt faktiskt.

Imorgon efter jobbet åker jag direkt mot Uddevalla. Ska åka nya vägar så är lite nervös över om jag ska hitta eller inte men det ska nog gå bra. Nu har jag en underbart härlig helg tillsammans med Niklas framför mig. Feels goood!

 


Fina, fina älskling ♥


Två bilder


Såhär ser jag ut när jag jobbar. Det är omöjligt att vara snygg när klockan ringer halv sex och när man dessutom måste sätta på sig helvita pösiga kläder, ett sexigt hårnät och en munnät som gör det svårt att andas. Men jag är glad ändå


Ikväll bestämde jag mig för att festa till det ordentligt med texmex-rullar och en cola. Fyfaan vilken fest


Google maps


Någon gång funderat över hur man kommer från new york till kina utan att flyga?




Det ska inte vara några konstigheter bara man har bra armmuskler och en kajak


Just det!

Vi blev inte skonade från snön här heller. Imorse när vi gick upp var marken väl snötäckt och i backen utanför stod en lastbil som inte kom upp. Hej älskade vinter!


Dritt

Ja. En riktig dritt-dag faktiskt. Skit-dag på svenska för er som inte förstod. Är förkyld och första timmarna på jobbet fungerade ingenting. Dessutom har jag upptäckt att jag blir väldigt stött om någon kallar mig för "fröken". Så gör inte det.

En bra sak med idag var att jag fick en snygg arbetstshirt. Vanligtvis är dom helvita. Min såg ut såhär:


Så det var ju nåt bra dag i alla fall.


Tisdagsunderhållning

Har tittat igenom min bilddagbok. Det är faktiskt väldigt roligt. Jag var flitig på att uppdatera där. Här är en lista som jag gjorde den 31 mars 2008. Det var ett tag sen. Jag gör den igen! Feta svar är från 2008 och kursiva svar är från NU!

Skulle du hellre..
Pierca näsan eller tungan? - tungan / tungan
Vara seriös eller rolig? - en bra blandning :D / beror ju på situationen, men mest rolig!
Dricka röd eller grön mjölk? - grön isf / grön
Brinna upp eller drunkna? - oj, drunkna tror ja / brinna upp, har hört att man tuppar av pga röken innan  

Svara ärligt..

Tycker du om någon? - oh yes<3 / JA!
Sol eller måne? - sol / sol
Vinter eller höst? - vinter / höst
Vaniljglass eller chokladglass? - vanilla /vanilj

Har du de senaste 24 timmarna..
Sjungit? - ofc / jag nynnade på "oops i did it again" större delen av arbetsdagen
Blivit kramad? - yey :) / nej:(
Känt dig fånig? - haha ja, elr var det ett dygn sen ja ramla? xD / nope
Saknat någon? - jaaaaaaaa / ja!
Klippt håret?- nix / nej
Gråtit? - nee :D / nej
Ljugit? - nej :D / nej
Blivit kysst? - ne -.- / nej

Om mig..
Hur mycket är klockan just nu ? - 20.45 / 20.31  
Fullständigt namn? - madelene maria therese nordin / fortfarande samma faktiskt
Vart vill du helst bo? - stockholm / som det känns idag ett varmt land
Hur många barn vill du ha? - 2 elr 3 / 2
Vill du gifta dig? - jag tror det / eventuellt
Rullar du spaghettin?  såklart / såklart
Har du ätit sushi? - ja >< / ja! gott
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - en som jag vet / en, coops egna corn flakes

Övrigt..
Har du blivit jagad av polisen? - ne :o / fortfarande inte :(
Har du en hund? - nej tack o lov / nope
Sover du helst själv eller med någon? - med någon i stor säng :D / med någon 
Tror du på spöken? - kanske.. / hm.. jag tror på någonting

Ja. Lite har jag ju förändrats på 2 ½ år. Trevligt!


Alltid något

Jag har ont i magen, är superförkyld och astrött. Men det är ju inte snöstorm här som det verkar vara hemma. Skönt det. Eller vore det mysigt med snö? Nja, tycker det är lite tidigt. 1 december får det gärna komma lite snö här också. Om det är plusgrader så man slipper skrapa rutan.


Mjölkfrihet

Arbetsdagen gick fort idag. Sånt gillar vi. Jag gillar att göra farse. När jag får göra farse känns mitt liv enkelt.

Jag har däremot blivit förkyld. Ylva bjuder på nässpray men jag tackar nej. Nässpray är för veklingar. Ska däremot köpa halstabletter. It HURTS.

En grej som är skönt med att ha flyttat hemifrån och handla egen mat är att det jag köper bara är mitt. Detta innebär ju att jag kan dricka direkt ur mjölkpaketet. Behövs nästan inga glas för min del längre.


Det är viktigt att märka sin saker. Ett sånt här paket kostar för övrigt cirka 17.50 kronor. Värt...


Söndag

Det har varit en bra helg. Gårdagen i Sandefjord var väldigt trevlig. God mat och trevligt sällskap. Det blev sent inatt så vi blev kvar rätt länge där idag men nu är vi hemma. Denna söndag har jag faktiskt ångest över att jobba imorgon, det hade jag inte förra söndagen för då var jag bara glad att det skulle hända någonting.

Men på fredag åker jag till Uddevalla och träffas Niklas! 5 arbetsdagar innan dess. Det är bara köra på!


Lånar den här bilden av Tove. Släta tjejer på party


Saturday night

Nu är vi snart klara för att gå till bussen. Det ska bli trevligt det här. Det blir övernattning i Sandefjord. Jag ska sova i en säng med Maria. Mysigt om något. Vi hörs imorn!


Lördag

Åh. Ni ska bara veta hur fint det blev här när vi alla hjälpt till och städa. Cirka en timme tog det. Det var en del att göra. Men nu är det fint!

Kom precis hem från en tur till stan. Hittade en vinflaska för 80 kronor... det var det billigaste vi hittade ungefär. Haha. Men den är nog god ändå! Söt iaf!


Såhär rent och tomt från disk är en ovanlig syn


Toaletten fick sig en rejäl upputsning. Nu skiner det blåa handfatet. Vackert


Vi tvättar idag också. Tvättlinan tvärs över vardagsrummet blev full och då måste man improvisera


Som sagt...


Inne i stan köpte jag något som verkar vara typiskt norskt. Skolebröd heter det och gott var det




Om en stund ska jag börja fixa till mig. Det är inte ofta man behöver platta håret och sminka sig så det ska bli riktigt roligt att få göra sig lite fin. Vid sex tar vi bussen till Sandefjord. Bra lördag!


101106

Härligt med lördag. Härligt med sovmorgon. Jag har iofs haft sovmorgon hela veckan.

Snart börjar storstädningen här och sen ska vi in till stan. Vi ska nämligen besöka vinmonopolet. Det är norrmännens motsvarighet till Systembolaget. Det är så härliga regler här i Norge att om man är 18 år får man köpa allt under 22 %. Perfecto. Att det är dyrt är väl mindre perfecto men man får unna sig.

Senare ikväll bär det iväg till Sandefjord. Vi ska till Marias bror där det bjuds på middag och lite festligheter. Trevligt! Härligt!

Ha en härlig lördag!

FREDAG

Fredagar är aldrig så sköna som när man arbetat en hel hård vecka. Så skön känsla att få komma hem. UNDERBART helt enkelt.


GLAD


Torsdag

Redan torsdag! Fantastiskt. Helgen närmar sig. Det planeras i detta nu vad som kommer hända. Klart är i alla fall att det blir storstädning här på lördag. Det är på tiden. Det är... äckligt.

Om några minuter ska jag och Maria åka in till stan. Hon ska till apoteket och jag ska köpa havregryn. Kan ju kännas märkligt att jag åker buss in till stan för att köpa havregryn när jag kan gå till Meny som ligger några minuters promenad härifrån men jag är främst med som sällskap faktiskt.

Sen vid halv två bär det av till jobbet. Det är lite så våra dagar ser ut. Jobb. Men som sagt. Snart helg!


Nedräkning!

Ylva har satt upp ett fint papper på kylskåpet. Överskriften är "dagar kvar tills vi åker hem". Idag är det 50 dagar kvar varav 36 jobbdagar. Det är ju ingenting. Nästan.


Måndagkväll

37 jobbdagar kvar. Det rullar på ska ni veta. Det var faktiskt skönt att jobba 14-22 istället för 6-14. Dagen gick liksom. Det kommer gå bra det här. Det pendlar verkligen hur jag känner inför hela den här grejen. Ibland undrar jag vad fan jag gör här och vill bara åka hem. Sen ibland känns det som ikväll - det går bra. Det kommer rulla på och snart är vi hemma igen. Hoppas den här känslan håller i sig.

Nu är det klart att jag åker till Sverige nästa helg och det ska bli så jävla underbart. En helg med Niklas gör verkligen att jag får motivation. Att vi ska bo på hotell och att jag ska få äta hotellfrukost är ju bara en bonus. LÄNGTAR.

Vi ska väl snart sova här för imorgon ringer klockan vid nio och vi ska in till stan och fixa lite grejer på banken. Det är det jag hade att säga ikväll. Godnatt!


101101


Maria hittade det här i postlådan imorse. Jag hade väntat mig ett brev från Maja men det här var ju spännande!


Detta var i. Fatta hur underbart?! (jag har en liten grej varje år att köpa en pepparkaksdeg att äta upp nämligen, nu kan jag fortsätta med det... tack älskade mamma!)


Och så ett brev från älsklingsMaja. När jag läste det tårades ögonen och jag fick sån hemlängtan. Jag citerar Maja
"hopas att hösten går fort så att du kommer hem."