madelene


130831

Det var en härlig och fartfylld dag igår. Idag däremot har jag inte gjort mycket nytta. Ätit sconesfrukost, tittat på kockarnas kamp, sovit middag och faktiskt tränat. Nu ska jag duscha och snygga till mig för ikväll ska jag vara ungdomlig och göra stan tillsammans med Ylva, Maria och alla 94:or!

Här är en snygg bild från mässan igår. Vad vi sålde grejor ska ni veta! Kul!
 
 
 

130829

Ikväll har jag som aldrig ens funderat på att placera mina pengar pratat aktier och fonder med min egen privata privatrådgivare Chorre så nu ska här placeras och investeras. Ska dessutom börja med ett månadssparande OCH ett sparande inför 2014 års sommarhyra. Känns mig ganska så ansvarsfull och vuxen. Har också sett till att det finns en liten buffert för frisörbesök och en Ullaredtripp. Nu ska jag snart sova för imorgon är det fullspäckad dag med föreläsning, grupparbete, mässa med LiU Store och Oscars inflyttningsmiddag imorgonkväll. Natti! 
 
 

130829

Dricker cola till frukost idag. Hänget i trädgårn blev förfest på Kullagatan som blev utgång på Platens. Om än en ganska så lugn utgång så är man lite trött idag. Då passar det ju ypperligt bra att det är ledigt idag. Har lagt över bilder från Oscars kamera så här kommer lite godbitar från midsommarafton tills igår.
 
 
 
 
 

130828

Dags för uppdatering!
Det går bra i skolan för det är väldigt lugnt just nu. Det är desto mer med LiU Store men det är bara kul så det gör inget. Ikväll skulle vi gått på Munchen Hoben men det sket sig med biljetter till alla så vi hänger i trädgårdsföreningen istället. Och såhär i stunder när jag inte är så upptagen hinner jag blogga och kolla på gamla Darinklipp.
 
 

130820

Som HR-ansvarig har man förmånen att bestämma var och hur möten ska hållas. Därför har LiU Store organisationsmöte på NH ikväll och efter mötet blir det tisdagsöl. Trevligt!
 
 

130819

Länge sen sist men till mitt försvar så har jag försökt mobilblogga några gånger men appen har krånglat.
 
Men vi har kommit till den punkten då sommaren är slut och om en timme sitter jag på årskurs tre första föreläsning. Det blir bra att komma igång igen. Ser fram emot hösten!
 
 

130808

Vilken trevlig kväll det var igår! En spelkväll helt utan att det spelades några spel men det gjorde inget. Vi drack vin och åt glass och hade det himla bra.
 
Idag är det torsdag och min sista dag på jobbet!! Jag kommer faktiskt sakna det här! Men längtar till hösten också. Och jag kommer ju tillbaka men då kommer vi ju inte vara samma roliga gäng. Vi får göra det till en riktigt bra avslutning ikväll! Middag hos Frida och så förfest och Ågatan. Det blir kul!

130807

Frukost-middag, älskart!


130807

Hahaha alltså kul häst
 

130807

Har min sista heldag på jobbet för i sommar och sitter och planerar inför hösten. Köpte en almanacka igår som börjar fyllas med roliga och mindre roliga saker. Har dessutom beställt kurslitteraturen till första kursen och så tidigt har jag nog aldrig varit ute innan.
 
Men även om hösten närmar sig så får vi fokusera på den kommande veckans planering och först ut är lunch med Maria om en timme och det ska bli så trevligt. Ikväll är det spelkväll hos Maria och imorgon ska jag ut med jobbgänget! Kul!
 
 
 

130806

Länge sen sist. Tråkigt. Får ingen riktig rutin på det här bloggandet. Men livet är gött! Jobbar min tredje sista dag idag och sen blir det 1 ½ vecka semester innan skolan börjar. Det har inte hänt så mycket sen sist men jag kan konstatera att det har varit en bra sommar. Men den är ju inte slut än heller!