madelene


130228

Det är sol idag också = solglasögon! Sitter på bussen till skolan, ska äta lunch och sen gå på tre timmar introduktionsföreläsning. Ikväll ska jag släpa med Oscar till friskis och det tycker jag ska bli kul fast Oscar är vrång!

Ni får en glad bild på mig i solglasögon och en bild på ån från morgonens promenad (är så jäkla hurtig, visst?)


130227

Skinnjacka converse och solglasögon! Årets första vårklädsel och det känns underbart! Men bäst jag tar på mig en halsduk så jag inte blir förkyld...


130227

Alltså den här solen, tänk hur den påverkar! Jag känner att det är vårskrik på gång för att jag blir så upprymd. Vill ta på mig skinnjacka och solglasögon och converse och dricka kaffe på uteservering hela dagarna!

Nu sitter jag på bussen hem mot linkan efter några avkopplande dagar i Kisa. Det har varit skönt men jag har också insett hur glad jag ska vara över att inte vara arbetslös/sysslolös på dagarna. Det blir lite långtråkigt alltså.

När jag kommer till linkan ska jag först på en spännande intervju på universitet innan jag åker hem och förbereder mig för träning på friskis. Imorgon börjar en ny kurs så ikväll ska jag njuta av total ledighet.

Nu blir det musik (kanske lite dansband?) och vila på bussen. Puss!


130227

Maja kom in till mig imorse innan hon gick till skolan och sa hejdå så idag är jag uppe tidigt för att vara ledig. Men så pigg och glad jag är! Börjar dagen med morgonpromenad och podcast. Det kommer bli en bra dag idag!


130226

Ikväll är Maja och jag ensamma hemma och vi bakar kakor. Ser ganska gott ut va?!


130225

Hittills idag: fått street flush och lärt mig saker om heliga Birgitta


130224

Ätit gott, åkt pulka, vilat och kollar för tillfället på skyfall. Det är min dag. Skönt, nu slipper ni undra!


130224

För två månader sen var det julafton och om fyra månader fyller jag 22 år! Har varit ute på morgonpromenad och frusit låren av mig men nu ligger jag i mammas säng med en kopp kaffe och tittar på skidor. Det är mysdagar i Kisa på g och jag trivs!


130224

Vår, sol och sommar. Så jäkla skönt. Låångt kvar. Men vi kan väl få sol och några plusgrader så att vi förstår att vintern faktiskt tar slut någon gång?
 

130223

Skönt med löning och CSN snart eller vad säger ni?


130223

Har tagit tre bilder hittills idag. Har tränat och tog ett kort för att illustrera det. Har ätit lördagsfrukost med Oscar och jag åt nyttigt och han åt crossiant ned nutella och oboy, tänk om man hade den ämnesomsättningen! Tog kort även på detta. Det gäller att fånga dagens speciella ögonblick på kort när man är heltidsbloggare!


130221

Har tre saker att rapportera om.
1. Naglarna blev bra och det var billigt! Lite kortare än innan men det är för att det bara är förstärkning på mina egna naglar så får dom bara växa lite till så kommer det bli så bra så bra!
2. Skulle välja något att kolla på till maten och valde rapport av det som fanns att välja på. Känns vuxet på något sätt.
3. Nu ska Oscar och jag kolla på lyxfällan och äta kiwi. Mysigt va?!


130221

Är hemma och pustar efter 5 h på jobbet utan att jobba någonting. Var så jääkla lugnt idag så jag har haft tid att förbereda morgondagens seminarium och opponering. Det är ju jättebra! Klockan 15 har jag tid hos en ny nageltjej, blir spännande. Här är en bild på mina naglar som de ser ut nu. Har tappat en också. Har dessutom en ganska stor hand och smal handled.


130220

Jag som trodde att jag fortfarande skulle sitta i skolan och skriva kom hem halv två idag. Fick ångest för att jag inte visste vad jag skulle göra. Kollade på arbetslöshets-tv. Ellen DeGeneres show och sånt. Nu har jag ätit lax. Ska äta glass med jordgubbar,hallon och mango när jag kollar på Sveriges mästerkock senare. Ja, roligare än så blir det inte idag. Imorgon ska jag jobba och sen fixa mina naglar!!! Tjäna pengar - spendera pengar. 
 
japp. här sitter jag och känner mig lite obekväm och uttråkad
 
 
 

130219

Sitter på bussen till Oscar efter att ha druckit ett glas vin på stan med Ylva och Maria. Åh vad jag gillar dom tjejerna alltså. Vi planerade en liten döhärlig semesterresa till sommaren, så jäkla kul! Nu ska jag pussa på Oscar lite innan jag ska sova. Imorgon ska utkast på mitt thesis proposal in och vi kan väl säga som så att det finns ganska mycket att göra men härlig onsdag på er i alla fall!


130219

Sitter i skolan och läser bloggar. Det går långsamt framåt med mitt arbete kan vi konstatera. Jag ska nog inte bli forskare när jag blir stor. Har varit och lånat en lärobok för gymnasiet på biblioteket och då känner jag hur mycket jag saknar gymnasiet. Så lätt allting var! Och kul! Livet lekte! Det fanns bilder i läroböckerna!

Gymnasiebok till vänster, det var tider det.


130217

Har legat i sängen hela dagen idag med undantag från när jag ätit plättar och popcorn. Det är en sån söndag! Men nu ska jag ta tag i mig själv och diska, gå och handla och baka en paj. Får finbesök av familjen ikväll så det blir gofika! Bilder från helgens festligheter och lite annat kommer här!

 


130215

• Sitter på jobbet och planerar livet lite.
• Jobbar 5 h idag så jag har ingen lunch. Blev döhungrig när jag fick reda på det
• Ska på studentspex ikväll! Kul!!
• Ska äta ett äpple nu så jag inte svälter ihjäl

(Det är rätt lugnt på jobbet idag så kom igen och ring till Länsförsäkringar!)


130214

Jag har varit och lagat ett hål i en tand nu på morgonen. Fick bedövning x2 för den första tog inte riktigt.. Men jag överlevde och nu sitter jag här och känner lite på livet som förlamad i halva ansiktet. Pratar med amerikanska "r" och det hoppas jag ska gå över till klockan ett för då ska jag på seminarium...

ungefär såhär känns det som att jag ser ut

130214

Det utlovade bild inlägget kommer här!

1. Åkte buss till skolan och lyssnade på Barbados - en bra start på dagen!!

2. Drack kaffe och googlade i fyra timmar innan jag åkte hemåt

3. Köpte ringar på glitter och de bjöd på söta små cupcakes!

4. Var hos tandläkaren på undersökning och skaffade friskvårdsförsäkring - bra Madelene!

5. Kände mig ledsen över att cykla i snö

(Här var jag hos Stina och åt mat och fruktsallad och myste framför tvn men då glömde jag ta kort)

6. Tuff början på kvällens fotbollsmatch - samtal till 112!!!

7. Fotboll helt enkelt

8. Kvällssnacks i Oscars säng. Godnatt!


 

 

 

 

 

 


130212

I skrivande stund borde jag befinna mig på fotbollsmatch och stötta Backmans men så blev det inte idag. Jag tar nya tag imorgon! Idag har jag hatat livet ungefär halva dagen och mått bra andra halvan. Hatet kan också stavas företagsekonomisk metod och lyckan sushi, jordgubbar, popcorn och Maria.

Imorgon: skola, träning, häng med Stina och fotboll. Tänker att jag ska ta lite bilder imorgon och köra bildinlägg imorgonkväll, det låter väl bra! Har ett par bilder från idag också. Varsågoda


130210

Hajj! Helgen är nästan slut och jag sitter på ett tåg hem till linkan. Jag ser fram emot veckan och jag har ångest inför veckan samtidigt. Kursen vi läser nu är apsvår och jag står helt till i den examinerande uppgiften och vet inte vad jag ska göra för att komma vidare. Har däremot en hel del trevliga kvällsaktiviteter att se fram emot och på lördag är det kravall!! Partyparty!

Men vi var ju på spa i lördags och det var ju superhärligt och jag tänker att när jag är förmögen om några år så ska jag unna mig det någon gång i veckan i alla fall! Fotocollage på Oscar får avsluta.


130208

Nu är jag riktigt i bloggartagen här alltså. Nej men jag tänker att jag testar att blogga från mobilen för om det fungerar så är det ju fantastiskt! Så testing testing!

Ni får en bild på min nya blomma också. Varsågoda!


130208

Det är konstigt vilka infall man kan få ibland. Som nu när jag känner att jag vill börja blogga igen. Det är så länge sen sist så vi gör såhär: det kommer inte någon "det här har hänt sen sist" utan vi kör på från och med idag när lusten faller på.
 
Sitter hemma i Oscars barndomshem i Eskilstuna efter att ha duschat. Oscar fyllde år igår så i helgen är vi här och firar järnet. Det är kul! Ikväll ska vi laga mat och spela spel med familjen och imorgon blir det kalas och lördagsmiddag med bekanta. Himla trevligt. Det är också ganska så trevligt att vi ska på spa imorgon för det är min present till Oscar och det ska bli så skönt med massage!!!! Längtar.
 
Nu när jag är tillbaka här och allt vill jag ändå passa på att tacka den skara människor som trots den uteblivna uppdateringen de senaste månaderna har varit inne på bloggen och kikat. Så mest tack till familjen hemma i Kisa då!!! PUSS!
Toppenskoj att vara tillbaka!