madelene


110430

Här kommer gårdagen och dagen hittills i bilder:




















Där har ni sen sist i bilder. Har haft det riktigt bra och ska fortsätta på samma sätt. Om några timmar ska vi in till stan igen och träffa Tove. Det blir häng någonstans med pastasallad, vin och Tuborg. Låter bra va? Hörs imorn!


110429

Tänka sig! Det kommer en fredagsupdate också. Sjukt skönt med fredag efter en riktigt bra vecka ändå. Speciellt idag har allt funkat väldigt bra på jobbet och det är ju alltid skönt. Nu ska vi snart sätta oss i bilen och dra till Hof där det blir grill och öl. En finöl och en fulöl.

Imorgon vaknar vi upp i Hof och åker hit tidigt för imorgon ska det shoppas och solas och förhoppningsvis göra något trevligt imornkväll. Det är ju natten till första maj som de säger här i Norge. Enligt tjejen på radio Tønsberg kvällen då norrmän festar mest. Kan bli spännande. Hade!


Sofia vill gärna berätta att hon förmodligen har varit med och packat korven vi ska äta ikväll!


110428

Tappade visst bloggmotivationen i Sverige. Den snabba updaten är att solen skiner för det mesta och vi jobbar på, blir nog lite övertid imorgon och sen åker vi till Hof och grillar. Om ni har tur kommer det en update på lördag också.


Idag säger vi grattis till min fina mamma ♥


110426

Hade en liten dipp imorse som ni märkte men det blev bättre. Efter jobbet var vi sjukt effektiva. Vi sprang en runda innan vi gjorde pastasallad och kladdkaka. Vid sex kom Fia, Siri och Emma hit och vi gick ner till vår strand och picknickade. Superhärligt. Nu sitter Sofia i sin säng som hon har fått idag och myser i sin kosedress. Jag har också min på mig. Vi ser ut såhär ikväll:



Såhär såg vi ut för några timmar sen


110426

Har haft det helt underbart bra hemma och även om det inte var jättejobbigt att åka igår så kom det idag. Vaknade upp med sån jäkla hemlängtan och undrar varför jag är här. Men det vet jag ju egentligen. Det är extra jobbigt idag bara. Nu åker vi och jobbar och så vill jag snarast krama min Daniel. Då känns det bättre. Haaaade.

110421

Vilket underbart liv. Är så jäkla skönt att vara hemma igen men på ett sätt känns det som om jag inte alls varit borta så länge. Allt är som vanligt. Skönt. Just nu ligger jag ute på soldäcket med öl, chips, musik och en snygg kille. Framåt kvällen ska vi in till stan för lite utgång med saknade Maria och Ylva.


110420

Är uppe med tuppen idag. Det finns två anledningar till det. Dels för att dom härliga barnen på övervåningen har sprungit fram och tillbaka och skrikit rätt länge men också dels för att jag är alldeles för glad och taggad för att sova. Vi åker ju hem idag klockan 18! Fan så nice. Sen fick vi lön idag också. Oooohh vilken härlig dag.


det finns inte så mycket att säga om bilden... den är underbar helt enkelt


110419

19 april. Det är snart maj. Herregud vad tiden går fort. Två arbetsdagar kvar innan Sverige!!! Märks det att jag är glad över att få komma hem lite? Det är jag.

Nu har Sofia och jag ätit nattmat i form av minipåskbord. Jag gillar sill alltså. Hoppas det blir sill i påsk. Det börjar närma sig läggdags för imorgon är det dags för ytterligare ett 12timmarspass i korvfabriken. NATTI


korvkorvkorvkorvkorvkorvkorvkorvkorvkorvkorvkorvkorvkorvkorvkorvkorvkorv


110418

Det är måndag men inte alls en sån där ledsam och ångestfylld måndag som det brukar kunna vara. Det är en bra måndag! Solen skiner och jag åt äggmacka till frukost och på förhoppningsvis onsdag åker vi hem!!! Fyfan vad skönt det ska bli. Nu jobbar vi och tjänar en massa pengar fram tills dess! Hade!


110417

Påskmiddag i bilder:















110416

Hade en riktigt bra eftermiddag igår tillsammans med Sofia och Daniel. Vi åkte och handlade godis och öl och så gick vi ner till en strand här i närheten där vi satt i solen och bara njööööt. Riktigt nice. Och jag drack upp två öl utan att tycka att det var äckligt. (Bra Madelene!)



Vilken bra lördag det har varit hittills! Åt frukost ute och så cyklade jag och Sofia in till stan i solen och gick en sväng i affärerna. Det blev allt några inköp och jag är nöjd och så tog vi en cheeseburgare innan vi cyklade hem igen. Handlade lite på meny och alldeles strax börjar förberedelserna inför årets påskmiddag i källaren. Det blir potatis, sill, ägg, köttbullar, korv, sallad och öl idag igen. Vilken öl-tjej jag har blivit. Till efterrätt ska Sofia göra vit chokladmousse med jordgubbar. Jag vet att ni blir lite avundssjuka nu. Planerna för ikväll är oklara men antingen har jag filmkväll med Sofia, Siri, Fia och Emma eller så åker jag till Hof på party. Det blir bra hur det än blir.

På onsdagkväll eller tidigt på torsdag åker vi till Sverige och jag är glad och gillar livet idag! Hade!


110414

Sådär. Nu har jag och Sofia tagit en tur ner till vattnet där vi satt en stund och kastade sten och pratade. Men vilken dag det har varit hörrni! Allt har flytit på så bra på jobbet och det blev några övertidstimmar och påskbuffé i kantinen. Sjukt bra buffé alltså. Åt mycket gravad lax, det är dyrt.

Imorgon är det fredag och fredagskänsla. Känner av den lite redan. Vi ska nog kolla lite på travet här nedanför och så ska vi eventuellt köpa oss lite öl. Fatta vad härligt med en kall öl i handen på travbanan i kvällssolen. Heh.

110414

Det här inlägget går enbart ut på att jag vill ha lite beröm och få känna mig duktig. Efter att ha jobbat hårt i 11 timmar ska jag nu ut på en springtur. Bra Madelene!


110413

Har haft en helt perfekt eftermiddag tillsammans med Sofia, Siri, Emma och Fia vid ett ställe som heter Verdens ende. Det var vindstilla och soligt och vi satt på en klippa vid vattnet och åt korv med bröd, godis, muffins och chokladbollar. Hur underbart som helst. Jag tog några bilder med min fantastiska mobilkamera. Här kommer dom:




110411

Hade en bra helg. Grill med trevliga människor på bryggan och så restaurang och bio med Ole Johan och Tea. Sov länge i söndags, var en sväng i Hof och så åt vi en himmelsk middag hemma med efterrätt. Söndagsmiddag är ny tradition. Idag har jag jobbat och varit på afromoves. Mitt sista besök på Spenst. Det är det som har hänt sen sist. Hade!

110409

Solig lördag. Har varit inne i stan en sväng och gymmat samt lunchat med Oskar och Sofia. Dyrt. Men gott. Och värt det. Första lönen kom ju trots allt igår.


110408

Första lönen kom idag!! Huuur nice som helst. Vi firade ovetandes med en glass på bryggan.




110408

- Köpte en ögonkräm för 170 kronor och det verkar som att den funkar!!!
- Det är fredag = fredagsgodis = chokladfamiljen = lycka
- Det är fredag = jag får träffa Daniel! ♥
- Det är mindre än två veckor tills vi åker hem till Sverige en sväng
- Det är blå himmel och strålande sol i Tønsberg idag
- Kommer inte på några fler punkter nu... Nu njuter vi av fredag och fredagskänsla!


110408


Det här åt vi idag. Gratinerade potatisar och kalkonbiffar. Blir hungrig när jag ser det

Kaffe och kaka till efterrätt. Fest-torsdag

Sofia med sin fest-dräkt


110407

(är nästan lite tveksam inför att skriva det här med risk för att det kommer bli tvärtom då men)
Gud vad det går bra på jobbet! Timmarna bara flyger förbi och jag jobbar på och ölbrillor spelas i mina öron.

Andra roliga saker som har hänt är att jag har fått två röda märken under ögonen som jag har fått höra beror på för lite sömn (yeah right) och att vi jobbar så sent om kvällarna. Ärligt talat ser det ju inte jättecharmigt ut så idag ska jag cykla in (busskorten har gått ut) till stan för att köpa någon kylande ögonkräm.

(det här blev parentesernas inlägg så vi avslutar såhär)

110406

Kan glatt konstatera att det har varit en bra tisdag. Vanligtvis går tisdagar under namnet "skittisdag", men inte idag inte. Några anledningar till detta:

- Hade trevliga övertidstimmar med en trevlig samtalspartner
- Fick träffa Daniel i några minuter och pussa på honom
- Fick brus och god middag
- Pratade med mamma i telefon
- Ölbriller spelades typ 5 gånger på radion, njutning


110406

Nu ger jag er veckans partylåt på radio tönsberg samt den nya favoritlåten här i källaren:


110405


Alla älskade inte Sverige på festen i lördags. Den här låten spelades bland annat. Sen hördes kommentarer som "vad Sverige inte har är Petter Northug eller bra glid på skidorna"


110405

- Har precis ätit två korv med bröd. Sjukt gott
- Tackar gud för att det finns hörlurar med radio i
- Räknar ner dagarna till skärtorsdag och Sverige
- Saknar min familj
- Vill pussa på Daniel
- Gillar att ha Sofia som sambo
- Ska jobba övertid imorgon



4 år sedan. Varför har jag inte på mig min jeansbasker längre?


110404

Helgen gick fort. Jag var sjuk större delen och botade mig med lite fest i lördagskväll. Det var kul. Nu är det ny vecka och dessvärre med jävliga arbetstider. 16-24. Det är skit på många sätt. Främst för att jag inte får se Daniel. Men man får sovmorgon. Det är väl det som är bra.

Idag ska Sofia och jag ha mini-påsk-middag till lunch. Hon köpte sill i Sverige. Så jäkla gott. Det blir potatis, sill, gräddfil, köttbullar, majs och knäckebröd. Några ägg har vi inte.

Ne, ska vi få den här skitveckan att gå så det blir helg? Det gör vi. Idag får jag börja ha radio i mina hörlurar på jobbet, något bra!


110401

APRIL. Vad tiden går. Om 20 dagar åker vi hem till Sverige i några dagar. Motivation.

Jag är fortfarande sjuk och klarade två timmar på jobbet innan jag var tvungen att åka hem. Tryckte i mig lite värktabletter, sov några timmar och här är jag nu. Fortfarande rätt seg i huvudet och med en förjävla ond hals men jag överlever. Har ätit lite korv med bröd precis och nu tror jag att jag ska halvsova lite fram till tre när Daniel kommer hit. Jepp, det ska jag göra. Vi hörs!