madelene


Bloggpaus

Ja, ni läste rätt. Jag ska ta en bloggpaus. Beräknas vara åter imorgon, söndag, ca 14.00

Leverpastejmacka. Inga konstigheter.

 



ALL-IN!

2 ½ timme kvar tills jag slutar. Det kommer gå! Passet har gått fort faktiskt. Sen när man tänker på ob man får när det är helg så känns det riktigt bra faktiskt!

Ikväll skulle jag gått ut med tjejerna i stan. Men det satte förkylningen stopp för. Det skulle säkerligen gå ändå men jag skulle säkerligen inte bli bättre och nu vill jag bara bli frisk så därför vilar jag ikväll istället. Synd, för det hade varit roligt. Men på onsdag finns en vinkväll hos Ylva inplanerad så jag taggar inför det istället! Då blir det all-in! Haha. (Senaste gången jag körde all-in vaknade jag upp med mustach så vi får väl se ...)

Vad mer? Ja. Det är slut med points nu. Det blir bara en massa ångest. Så från och med nu kör vi på sunt förnuft istället. Så får vi se hur det går... ha ha ha.

( jag använder "ha ha ha" när jag hånar mig själv, tänk på det i framtiden )


Snöpligt?

Fick hem flygplanets taxfree-katalog idag. Har kikat igenom den nu och är inte alls bitter för att jag är 19 år.


Vafan?

Vad är det för väder vi har?! Ska man behöva ha pannband, gå osminkad och missmatcha en jeansskjorta och en sweater?! Jaha. Okej.


Förkyld

Förkyld på sommaren? Okej? Nog för att det inte har varit högsommarvärme senaste veckan men att gå och bli dunderförkyld känns lite onödigt? Eller? Så är det i alla fall. Jag är förkyld. Och så är jag på jobbet. Mycket elände!

Ha ha ha. I brist på bilder tänkte jag köra på att lägga in en gammal bild. För exakt tre år sen. Tyvärr tog jag väldigt fula bilder den 30 juli för tre år sen. Men har jag bestämt mig för att lägga in en bild så ska jag göra det. Sådetså.


Tragiskt nog så var det här den normalaste bilden i mappen. Söt tjej!


Shopping

Ikano blev det. Jag har märkt att det inte är någon höjdare för mig att gå själv i ett köpcenter sådär. Jag handlar mer än vad jag brukar då. Idag blev det en spegel, en bikini, en strandklänning, en hudlotion och ett par höstskor(!). Jag tycker de är en blandning av ett par nazistkängor och pippilångstrumps skor.

Jag vet inte med skorna. Jag älskar dom. Och samtidigt är jag lite skeptisk om jag vill ha dom. Antagligen för att det inte är min stil riktigt men vafan, man kan väl få byta stil lite?! Snygga tycker jag dom är i alla fall.

Annars har dagen spenderats hostande i Idebo. Mamma och jag var där och hälsade på. Imorgon och i helgen är det jobb som gäller. *gör pistoltecknet mot huvudet och skjuter ett skott*. Det blir tuuuungt. Men det kommer gåååå.

Nu kommer en bild på mina nya fina skor. (som jag har 14 dagar på mig att bestämma om jag ska behålla eller inte).


Bättre dag

Det blev en bättre dag. Ju längre dagen gick iaf. Just nu är jag hos Maria med Tove och Ylva. Någon utebio blev det inte för det regnade. Så istället blev det cola zero(♥), popcorn, tjejsnack och tv hemma hos Maria.

Imorgon är jag ledig. Jag sover hos Maria inatt så imorgon ska jag till Ikano en sväng. Jakten på en halmhatt fortsätter.

Nu återgår jag till Satc. Ska hitta en fin bild till er också.


Miss Depp

Det är ingen bra dag idag. En sån här depp-dag.

Är på jobbet. Känns tungt nu. 9 övernattningar och 21 jobbdagar kvar. Försöker intala mig själv att det inte är så mycket men vafan, det är det visst.

Jag återkommer imorgon med ett bättre humör. Förhoppningsvis. Imorgon ska jag in till stan och träffa Tove, Maria och Ylva. Om det är fint väder ska vi på utebio imorgonkväll. Kan bli spännande.

Och juste. Inget magknip idag. Toppenbra.


Jag lägger t o m in en helt svart bild bara för att förtydliga hur jag mår ikväll. Överdrivet? Lite kanske


Magknip

Magknip. Jag skrev om det förut. Det kom tillbaka. Knipet. Har haft mer eller mindre hela kvällen. Det är fan olidligt och stundtals känns det som om magen ska sprängas inifrån. Nu ska jag sova. Imorgon  när jag vaknar är magknipet borta och jag mår tiptop och är glad över att det är en ny dag vilket innebär att vi har kommit en dag närmre 25 augusti och Gran Canaria.

Niklas och jag låg och pratade om det igår innan vi skulle sova. Om allt som vi ska göra där nere och hur jävla bra vi kommer ha det. Då längtade jag ihjäl mig litegrann.


Hotellfrukost

Hur inleder man tre veckor med hårt jobb på bästa sätt? Kanske med en hotellfrukost? Ja! Det tyckte jag iaf. Imorse drog jag med mig Niklas till Scandic och så åt vi en god frukost tillsammans. Var hur gott som helst men mitt i allt fick jag sånt magknip så jag inte visste vad. Gjorde fruktansvärt ont, men som tur var gick det över efter någon halvtimme. Då åkte jag hem. Och nu är jag hemma. På jobbet nu. Det är Madicken som gäller idag.




Rotebroupdate 3

Det blev fest igår. Hos Jonas. Det var trevligt. Har inte koll på när vi kom hem men så sent blev det inte. Ändå vaknade jag vid elva imorse(i förmiddags?) och var hur trött som helst. Är det fortfarande. Blev inte piggare när jag kollade ut genom fönstret och såg regn och gråa moln. Herre vad tråkigt väder.

Men nu ska vi ta tag i oss själva och åka till Kista för att gå runt i affärer, äta något gott och sen blir det bio. Knight and day. Jag gillar Cameron Diaz så det kan bli bra!

Imorgonbitti åker jag hem och det blir tre veckor innan jag träffar Niklas nästa gång så idag ska jag bara njuta av att få vara här med honom. ♥

Har förresten löst FF-bilden-problemet. Här är min lösning;

Alla glada och nöjda?

Rotebroupdate 2

Av alla röster som har kommit in från förra inlägget är det olidligt spännande. Det är lika mellan bilderna. Antar att det fortfarande inte finns någon officiell FF-bild.

Idag? Jag och Niklas somnade helt oväntat vid elva igår med snus inne och smink på. Ni får själva lista ut vem som hade snus och vem som hade smink. Detta resulterade i att vi vaknade pigga och glada klockan nio imorse och jag var så pigg så jag gav mig ut på en liten springtur. Skönt att jag kompenserade upp det nyttiga med att äta cheeseburgare till lunch! Vi var iaf i Stinsen och shoppade lite, blev en scarf och en svart bh. Fortfarande ingen halmhatt! :(

Ikväll var planen att vi skulle bowla. Men jaha? Bowlinghallen här har stängt fre,lör,sön? Vad är det för bowlinghall egentligen?! Skämmes tamefan.

Det lutar åt att det blir någon fest istället. Synd bara att vädret suger. Är hösten på väg?! (alla affärer har fått in höstkläderna:()

Tack för mej, hej

Rotebroupdate

Det blev visst lite virrigt angående gårdagens inlägg. Det var alltså Madeleine som hade namnsdag igår och nu tycker någon att jag inte kan påstå att jag hade namnsdag igår. Så det blir väl att lämna tillbaka alla storslagna presenter och skicka tillbaka alla kort som jag fick. Så är det med det.

Annars? Är i Stockholm nu. Har precis ätit så magen är proppmätt. Jag med för den delen. Snart ska jag utföra en helig handling samtidigt som jag tänker på mina tjejer där hemma i Linkan som jag faktiskt saknar. Även om vi redan tillbringat några dygn ihop denna vecka.

Förresten. Det är lite oklart vilken som ska bli den officiella FF-bilden. Det finns två alternativ. Ni kan väl hjälpa till? Alla trogna bloggläsare. Skriv bara ett nummer

1.



2.




Magdalena och Madeleine

Grattis Madelene på namnsdagen. Tack Madelene!


Kiedis

När jag kom till Lojsan idag så var det Andreas jag skulle byta av. Han hade med sig deras nya hund. Oh herrejösses vilken söt hund. Helt len o fin o söt o liten o underbar. Och vet ni vad? Det är en blandras mellan två såkallade allergihundar. Det är troligt att man som allergiker kan ha en sån hund. För Andreas som är allergiker så har det fungerat utmärkt än så länge. Tänk vad mysigt om man skulle ha en sån där. När jag flyttar och om jag känner mig ensam ska jag helt klart köpa en sån där liten vit gosboll.

Back to normal

Hallå på er. Jag är hemma igen. Kom hem igår. Har haft det riktigt bra i Skärgårn. Perfekt. När jag är rik ska jag definitivt köpa ett eget hus där, och en egen båt, och en flakmoped såklart så jag blir en i gänget där ute.

Men nu idag är det jobb som gäller. Men bara tills imorgon. För sen har jag ledig helg och den ska jag spendera i Stockholm. Det kommer bli bra. Det vet jag. Jag har gjort packlista, packat en del och bränt en ny cdskiva. Tack Ylva för tipset om sidan! Gick ju på ett kick.


Möja!


Söndag


Söndagen lider mot sitt slut. För att vara jobbsöndag har det varit en bra dag. Vi har varit ute i Idebo så timmarna har gått fort och nu är det bara läggning kvar. Slutar vid nio imorgon och då är det hem och packa som gäller. Kl 12 går bilen till Möja. Skrev jag detta i förra inlägget? Kommer inte ihåg och orkar inte kolla efter...

Två random bilder;


Ja, jag har klor till händer. Lånade detta nagellack av Maria igår och är lite kär. Så fint! Ska definitivt köpa ett eget för jag antar att Maria vill ha tillbaka det... hihihi


Laddade ner Picasa och lekte med lite bilder. Är man alldeles för självkär om man har sig själv som skrivbordsunderlägg? ÄSCH!


Om lördagen

Mest chill igår skrev jag. Och det blev det också! Men inte hemma! Jag åkte till Maria och överraskade (henne och tove iaf). Det var mycket trevligt att träffa dom! Agerade dessutom chaufför både dit och hem och det blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig men vi kom hem så slutet gott, allting gott.

Idag är det jobb som gäller. Sista passet innan min skönaste vecka i sommar. Imorgon åker FF till Möja och kommer hem på onsdag. Jobbar torsdag-fredag och sen har jag en ledig helg. En ledig helg?! Det är ju fantastiskt. Om det blir som jag tror så kommer Niklas hit då och det är ju bara underbart ♥





Lördag!

Efter jobbet åkte jag hem och hade ingenting att göra. Tog därför tag i lite saker som behövde fixas:


tog bort tomtarna från hyllan. Lite onödigt kan tyckas eftersom de ska upp igen om några månader. Men jag gjorde det ändå


Rensade garderoben. Har en liten garderob så måste rensa ibland. En påse till soporna och en påse till kusin Petra! Jag städade rummet i övrigt också. Nu är det fint. I några dagar till...


Skrev packlista till Möja. Det blir en del som ska med. För 3 dagar? Ja!


Ikväll då? Mest chill....


Fredag på jobbet

Jag jobbar idag. Dagen har faktiskt gått fort. Vi har varit ute och promenerat och så har vi varit i Pinnarp och fikat med mamma. Sen följde mamma med hit och tittade på tv ett tag. Trevligt! Hur många kan fika, se på tv och umgås med sin mamma på jobbet? Me me me!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Det är Kisa-pokalen. Får se om vi går dit. Det ska ju regna och åska imorgon. Något som är säkert är i alla fall att jag ska packa. Jag jobbar på söndag och på måndagmorgon drar ju FF iväg. Ska bli helt underbart faktiskt. Att sitta med mina fina vänner och dricka vin i Stockholms skärgård och glömma jobbet för några dagar.

Nu då? Dricka Cola-zero och titta på barnen i bullerbyn. Jaja så blir det.


Bild från när vi var på Marias land några dagar innan studenten. Nu är det svårt att förstå hur jävla underbart livet var här. Vi skulle ta studenten om några dagar, vi satt i kvällssolen med god mat och vin. Vi pratade om allt och inget och hade det bara så sjukt bra.


Val 2010

I september är det val. Vet verkligen inte hur jag ska rösta. Gjorde aftonbladets valkompass för att få lite hjälp. Känner mig inte jättehjälpt...


Jag som hade tankar på att rösta moderat...ska man rösta blankt kanske? Om ni vill göra valkompassen hittar ni den här!


Utflykt

Är hemma efter en heldag med familjen. Som sagt... Gränna, Skänninge och Vadstena stod på schemat. Blev en snabbis till Linköping också på slutet. Vädret? Det började bra och slutade sämre när en regnskur utan dess like kom över oss vid Vätterviksbadet och det blev panikspring till bilen. Jaja. Det måste regna ibland också.

För övrigt är jag trött. Jättetrött. Mest hela tiden just nu känns det som. Vet inte vad det är. Värmen kanske?

Imorgon är det jobb som gäller. Långt pass. 24 timmar. Första halvan är segast. Alltså imorgon mellan 13 och 19 typ. Men jag har lite listor att skriva och annat att planera så det går det med. Blir nog en kvällsfika ute i Sommarro också om vädret tillåter.


Vi åkte häst och vagn på Visingsö. Det var en trevlig liten ö. Det enda dåliga var att Lukas och Aragon luktade förjävligt. Hästarna alltså


Trots att vi hann vara vid Vätterviksbadet i cirka en kvart innan vi sprang därifrån så hann Maja med det mesta


Pinnarp

Blev som sagt en dag i Pinnarp med Tove och Maria. Hur skönt som helst. Vädret såg inte så lovande ut imorse men det sprack upp och blev hur fint som helst. Lite för fint för min känsliga hud. En mindre lyckad insmörjning av solkräm på ryggen ledde till en rätt så snygg fläckig bränna. Men after sun is the shiet.

Imorgon ska familjen till Gränna, Skänninge och Vadstena. Vi gör lite små-utflykter denna sommar istället för att åka iväg något längre. Det är trevligt tycker jag! I Gränna ska vi bl.a. åka över till Visingsö, i Skänninge ska vi gå på överskottsbolaget(SEMESTER!) och i Vadstena ska vi bada vid Vätterviksbadet. Blir det bara fint väder kan det bli en mycket trevlig dag.

Sen är det nästan helt bestämt att FF åker till Möja på måndag. Stockholms skärgård alltså. Tossans familj har hus där. Mysigt!

Annars? Jag och Pappa har varit på Röda Huset och ätit ikväll och nu ligger jag i min säng och brinner upp. Hur ska jag kunna sova här inatt?


 Exakt 4 år gammal bild. Pappa och jag hade far&dotter-dag i Tranås


Exakt 3 år sen. Kajsa och jag skulle på Visfestivalen i Västervik. Se vilka söta små fjortisar!



-

Jag shoppade ju igår. Har tagit kort på det jag köpte. Det är några andra kort från igår också. Bildernas kvalité kan diskuteras men det tar vi en annan gång.


Jag åt mussla. Fy vad aptitligt det ser ut. Not




Två linnen och en svart klänning


En stickad väst av något slag... ett par flipflop och ett par ballerina


Ett par jeans, ett linne, en kjol och lite smycken




Ja, det var det det. Det var faktiskt väldigt härligt att gå runt i en galleria och känna att jag hade både pengar och tid. Mer sånt! (fast pengarna är ju slut nu)


-

Haha. Jag tittar igenom min gamla bilddagbok. Absolut ett tips om man har tråkigt. Hur kul som helst att se och läsa. Jag hittade i alla fall den här. Rätt kul. Men mycket är ju internt. Men läs den om ni vill och nu gör jag en i mer aktuell version!

Vad är klockan när du börjar med det här? 20.35
Vad heter du? madelene
Hur gammal är du? 16 ½
Var kommer du ifrån? schweden
Vad heter din mamma? annelie
Vad heter din pappa? bengt<3
Har du några syskon? syster maja bror michael
SENASTE GÅNGEN
 Du var full: när simon fyllde år xD
Du snusade: läänge sen
 Du färgade håret: förrgår
 Du grät: oj, 1 h sen ^^
Du tränade: nyss :F
 Du solade solarium: ett tag sen
Du skällde på någon: idag
Du var utomlands: haha polen<3
Du duschade: yesterday
Du köpte nya kläder: ehm.. rätt länge sen?
 Du hade sex: lagom länge sen :D
 Du åkte buss: öhm, fredags tror ja
 Du åkte taxi: somras, stockholm<3
Du åkte tåg: fredags
Du smsade någon: några minuter sen
 Du ringde någon: någon timme sen
Du camade med någon: heute
HAR DU NÅNSIN.
 Hoppat studsmatta: ofc
Ätit fiskbullar: nej jag tror faktiskt inte det
 Tagit kort på dig själv: xD ja
Skrattat så att du börjat gråta: oh yeah
 Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: såklart inte
 Sovit mer än 10 stycken i ett tält: mys, men nej
Badat mitt i natten: mitt i natten kan man inte kalla de ^^
Åkt berg o dalbana och spytt efter det: tror inte det ;o
Spytt för att du var för full: ytterst lite
Trillat när du åkt skidor: oh ja
Gråtit till en bok: ja X)
 Varit rädd för tomten: säkert
Fått IG: oh no ;D
Ätit deg tills du spytt: XD nej
Lagat en misslyckad måltid: nej, bara ansiktsmask :D
Har du sjungit karaoke: alltid
 Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det är kallt: inte på senare år iaf
Har du haft sex utomhus: no :o
Har du haft sex med någon du haft känslor för: aaa
Har du sett någon ha sex: på film:D
 Har någon sett dig ha sex: hoppas inte?
FAVORIT
 Band/artist: oj.. vet inte riktigt lyssnar på?: det mesta
Låt: atm, empty room elr lady in red ;D
Mat: oh, donken<3
Färg: beror på xD
 Dryck: fanta ledt
Känsla: lycka
Lukt: vanilj är smarr
Årstid: vårsommar
 Dag: fredag
Lärare: maria broooooo<3
 Glass: vit magnum, mhm
 Godis: lakrits, choklad
Alkoholdryck: öl <3 ... cider
Cigarett: choklad?
Snus: blah
 Sexställning: haha, kängurun
Klädaffär: ah, lustgården
 Film: våra egna!
 Bok: gossip girl! mhm
Kändis: bjoern gustavsson
Tröja: mammas röda just nu :D
Plats/ställe: sängen :|
 JUST NU
 Låt: (h)empty room - sanna nielsen
Humör: hm, lättad och ledsen, typ
 Klädsel: mjukis<3
 Smink: inget XD grr
Frisyr: mössa
 Sysselsättning: rulla knapp ><
Plats: meine zimmer
 Väder: chilly

Vad är klockan när du börjar med det här? 20.40
Vad heter du? Madelene
Hur gammal är du? 19 jordsnurr
Var kommer du ifrån? Kisa, Sverige 
Vad heter din mamma? Annelie
Vad heter din pappa? Bengan
Har du några syskon? syster maja bror michael
SENASTE GÅNGEN
 Du var full: i torsdags
Du snusade: Har aldrig snusat nikotin-snus, så aldrig?
 Du färgade håret: slingade håret förra veckan.. räknas det?
 Du grät: -
Du tränade: lördags
 Du solade solarium: long time ago 
Du skällde på någon: idag, haha. Förlåt mami ♥
Du var utomlands: fråga mig i augusti istället
Du duschade: cirka 8 h sen
Du köpte nya kläder: IGÅR!
Du hade sex: sånt svarar man väl inte på?
Du åkte buss: Länge sen nu faktiskt... vet inte ens 
Du åkte taxi: ja ni.. några månader sen
Du åkte tåg: fredags
Du smsade någon: en timme sen kanske
 Du ringde någon: halvtimme sen 
Du camade med någon: long time ago
HAR DU NÅNSIN.
 Hoppat studsmatta: ofc
Ätit fiskbullar: nej jag tror faktiskt inte det
 Tagit kort på dig själv: alltid
Skrattat så att du börjat gråta: yes
 Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: såklart inte
 Sovit mer än 10 stycken i ett tält: mys, men nej
Badat mitt i natten: ja, faktiskt. (utveckling sen sist) 
Åkt berg o dalbana och spytt efter det: nix! 
Spytt för att du var för full: HAHA. ja
Trillat när du åkt skidor: yes
Gråtit till en bok: yes
 Varit rädd för tomten: säkert
Fått IG: nix
Ätit deg tills du spytt: nix
Lagat en misslyckad måltid: hmm... brände popcorn igår? 
Har du sjungit karaoke: alltid
 Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det är kallt: för väldigt många år sen
Har du haft sex utomhus: Sånt svarar man väl inte på?
Har du haft sex med någon du haft känslor för: Ja!
Har du sett någon ha sex: på film, ja
 Har någon sett dig ha sex: hoppas inte?
FAVORIT
 Band/artist: LW!
Låt: ingen soldat atm 
Mat: TACO! alla gånger
Färg: kör på vit
 Dryck: Cola Zero! 
Känsla: lycka
Lukt: vanilj är smarr
Årstid: vårsommar
 Dag: fredag
Lärare: jonte junggren
 Glass: ekologisk kokos på café columbia eller hallonsorbet!
 Godis: lakrits! (choklad)
Alkoholdryck: Guntrum! eller pappas tyska alkoläsk, mumma 
Cigarett: menthol, såklart
Snus: kör på general white,mumma
 Sexställning: Sånt svarar man väl inte på?
Klädaffär: Allt som jag har råd med!
 Film: kör på Dirty Dancing, en klassiker
 Bok: läckberg, eller jungstedt
Kändis: är inte så mycket för sånt där längre...
Tröja: ingen när det är såhär jävla varmt ute
Plats/ställe: STOCKHOLM! ♥ eller min säng
 JUST NU
 Låt: sjörövarfabbe farfars far
Humör: neutral, mer åt det glada hållet!
 Klädsel: klänning
 Smink: none 
Frisyr: tofs
 Sysselsättning: blogga? se på pippi 
Plats: Lojsans soffa
 Väder: HOT


-

Hemma i Kisa. På jobbet. Men det känns okej. Vi kom precis hem hit till Lojsan från att ha varit hemma hos mig och ätit got mat. Nu tittar vi på Allsång på Skansen. Jahaja.

Imorgon slutar jag halv nio och vid elva kommer Tove och Maria hit. Vi ska köpa med oss en massa gott och så ska vi åka ut till Pinnarp i några timmar. Under så många år har Pinnarp varit något jag hatat. Av olika anledningar. Nu, efter 18 år har jag förstått att jag visst kan vara där ute. Jaja. Hur som helst ska det bli asnice att åka dit med Tossan och Maria. Ylva ska till Öland så det blir FF i reducerad skala.

Vädret imorgon? Det ser rätt bra. Inte för att det är något ovanligt nu för tiden...


-

Hallå på er!
Vad händer? Jag sitter i Nickes rum och lyssnar på Lasse. Är nyduschad och har precis smörjt in mig. Så nu är jag hal och fin! To much information? Äääsch.

Om cirka en timme ska jag ta tåget till Helenelund där jag ska träffa Niklas och så ska vi äta mat. Han jobbar ju idag. Men vi lunchar ihop sen ska jag gå loss i Kista Galleria med min lön. höhö. Men kom på att de icke har skopunkten :( jag som skulle köpa 3 par nya skor! Jaja. Vi får se hur det går med shoppingen. På något konstigt sätt har jag svårt att hitta saker när jag har alla förutsättningar (tid&pengar).

Ne, detta blev ju ett ganska så tråkigt inlägg faktiskt. Men man kan inte alltid ha så roligt!

Ett försök att liva upp inlägget gör jag med den enda bilden jag hittar på Niklas dator... spännande val

-

Hallå på er!
Vad händer? Jag sitter i Nickes rum och lyssnar på Lasse. Är nyduschad och har precis smörjt in mig. Så nu är jag hal och fin! To much information? Äääsch.

Om cirka en timme ska jag ta tåget till Helenelund där jag ska träffa Niklas och så ska vi äta mat. Han jobbar ju idag. Men vi lunchar ihop sen ska jag gå loss i Kista Galleria med min lön. höhö. Men kom på att de icke har skopunkten :( jag som skulle köpa 3 par nya skor! Jaja. Vi får se hur det går med shoppingen. På något konstigt sätt har jag svårt att hitta saker när jag har alla förutsättningar (tid&pengar).

Ne, detta blev ju ett ganska så tråkigt inlägg faktiskt. Men man kan inte alltid ha så roligt!

Ett försök att liva upp inlägget gör jag med den enda bilden jag hittar på Niklas dator... spännande val

-

Morgonbestyren är gjorda och nu är det Lotta på tv. Märker ni ett tema i val av filmer? Snart ska vi gå hem till mig där vi ska fira pappa lite, som fyller år idag. Stort grattis kära far!

Sen ska mamma ta över sista timmarna för att jag ska komma iväg lite tidigare till Stockholm. Hon är så snäll min mamma! Så om cirka... 5 h är jag nog hos Niklas! ♥

Det är varmt idag. Jag håller tummarna för att jag får tillåtelse att ta m&p:s bil till Stockholm... den har ju en sån där AC som min älskade goffe saknar.


-

Såg en ganska så snygg grej på mitt ben precis. Jag vet att jag skrev kort om när jag cyklade in i Ylva i torsdags. Men jag skrev det inte så tydligt. Jaja, jag cyklade i alla fall in i Ylva när vi skulle till Stångebro. Jag fick för mig att vi skulle svänga men det skulle vi inte o så brak! Men ingen ramlade av cyklarna så det var ingen jättekrasch. Men ändå. Ylvas skor gick sönder och jag fick böja tillbaka cykelns ram med händerna. O så en grej till! Två snygga blåmärken på vaden. Kände att det gjorde lite ont men inte så farligt.


-

DÖTID!
Vi har varit ute och gått i värmen idag. Herre vad kvavt det är ute. Men nu sitter vi inne och det är lite svalare faktiskt. Det är Karlsson på taket som gäller för tillfället. Jag har lite tråkigt. Men om en timme ska vi gå till 12:an. Blir gott, börjar kurra i magen.

Om typ 22 h är jag i Stockholm! Räknar ner timmarna, som ni märker. Jag har iofs räknat ner i två veckor snart. Och så äntligen är tiden snart kommen, det är ju amazing.

Pappa fyller år imorgon. 46 år tror jag bestämt att det är. Jag har gjort hans present i form av en rebus som han ska få imorgon. Hoppas han uppskattar presenten!

Förra gången jag jobbade var i måndags, kvällen innan frisören. Då hade jag komiskt nog samma linne på mig som jag har nu. Jobblinnet? Kanske. Jaja, jag har i alla fall tagit ett efter-kort. För ni kommer ihåg före-kortet?


Visst ser man väl lite skillnad? Det är liksom tjockare längst ner och blondare. Jag gillar det! Även om det är omöjligt att få det likadant som när jag gick från frissan i tisdags...


-

Ni vet jag sa att jag brände mig i Skara? Det har gått över nu, eller ja. Det mesta i alla fall. Jag brände mig mellan brösten och där ni. Brännblåsor! Som tur är känner jag dom inte, men jag ser dom! Charmigt tycker jag!

Hela morgonen har jag suttit och laddat ner låtar från youtube. Det tar tid! Men det är värt det. Har bränt en LW-skiva till bilen. Det blir ju några timmar i bilen imorgon. Det är ett litet trick jag har. Att bränna en ny skiva varje gång jag ska åka bil till Stockholm. Då blir bilresan roligare! Tills man gått igenom skivan en gång... sen är det tråkigt igen. Jaja. Det blir nog bra det där.

Om en stund ska jag åka och jobba. Men det är fint väder så vi tar nog någon promenad och sen tänkte jag att vi skulle gå till 12:an och äta pizza ikväll. Det är ju trots allt lördag.


Varför inte stänga av solen fort
för vi lever inte länge nog för att
rätta allting dom gjort mot dig


-

Rätt så tråkig fredag faktiskt. Men Maja och jag åkte ut till Pinnarp och åt kvällsmat. Det var rätt mysigt faktiskt. Maja badade och dök och stod på händer i vattnet. Jag som är lite äldre doppade fötterna vid strandkanten.

Men i övrigt är det en seg fredag och jag tänker alldeles för mycket. Det är inte bra. När jag tänker för mycket börjar jag tvivla och allt blir så mörkt och tungt helt plötsligt.



-

Min mobil var borta förut. Hittade den ingenstans. Letade överallt. Ringde till den. Hörde ingenting. Gick runt i olika rum och så i köket hördes ett svagt bzzz bzzzz, ja, vibrationen alltså. Men var?! Gick runt i köket. Letade. Lyssnade. Närmade mig soporna. Bzz bzzz blev allt starkare ju närmare soporna jag kom och när jag öppnade luckan var det ingen tvekan om att mobilen låg i soporna. Vad i hel? Ja, där var den i alla fall. Jag klippte av ett par jeans förut och mobilen följde med byxbenen som skulle slängas. Så där låg den, lite nedkladdad med mat. Men mamma tvättade den och försökte få bort det som hamnat där man laddar telefonen. Så nu är allt frid och fröjd igen. Men lite traumatiskt var det.


-

Vad kan jag säga om gårdagen? Den var såå bra. Det var en trevlig förfest hemma hos Maria, det var en vild cykeltur ner till Stångebro, jag stod för dramatiken och Ylva blev offret. Det var en underbar konsert och Lars var bäst. Finns inte så mycket mer att säga faktiskt. Underbart helt enkelt.

Idag är det lugnt här hemma. Ska packa väskorna inför söndag. Snartsnartsnart får jag äntligen träffa Niklas. Tur det. Annars skulle jag nog längta ihjäl mig.


P.S Det är Ylvas bild. D.S


- LARS!♥

Jag är glad över att jag bestämde mig för att gå på konserten... det kändes som om jag satt och valde mellan att tjäna mycket pengar, eller göra av med mycket pengar. Jag valde att göra av med mycket pengar. Men nu förstår jag att jag kommer ju inte bara göra av med pengar... jag kommer få spendera tid med fina vänner och få höra Lars sjunga live. Det borde ha varit ett sjävklart val! Det enda som kommer saknas ikväll är min fina Niklas men honom får jag träffa på söndag istället. ♥

 

 




- Skara Sommarland

Dagen i Skara kan beskrivas följande;
- Fint väder!
- Lagom mycket folk - korta köer
- Härliga timmar i vattenlandet, även om jag inte badade så mycket. Har blivit något av en badkruka på äldre dar
- God mat, alldeles för god mat = alldeles för många points
- Mycket sol och en alldeles för röd hud .... hudcancer nästa?
- Gokart för första gången i mitt liv - jag blev omkörd utav 3 av 4 på banan
- En superhärlig dag med familjen, jag tror aldrig jag blir för gammal för att åka på semesterdagar med min familj

Nu då? Kom precis in från en springtur. Gick upp vid nio idag! Mycket smart gjort. Nu ska jag snart duscha, äta frukost, klä på mig och packa lite. Cirka halv två kommer nämligen Maria och hämtar upp mig. Idag ska the FF vara hemma hos Maria en stund för att fira Maria som fyllde i lördags, och fira mig lite också? Spännande. Sen ska vi börja förfesta och sen blir det Winnerbäck-konsert! Underbart.


The gang - mom


We're living on the edge


Vi åkte slänggunga, såklart


Haha, om man zoomar ser jag livrädd ut!


Maja var cool och körde Gokart hon med!


-

Sådär. Nu är det tisdagkväll. Jag har haft en bra tisdag. Först fick jag träffa Tossan och Ylva. Sen blev jag väldigt nöjd hos frisören och som grädde på moset kom Maria till mig ikväll. Vi har pratat, promenerat, pratat, ätit mat, pratat, gjort fruktsallad, pratat o.s.v. Mycket catch-up-snack. Gillas! Även om Maria mestadels skrämde upp mig rejält inför flygresan. Haha

Nu ska jag sova. Klockan ringer klockan 5 imorgon bitti. Klockan 6 går nämligen bilen till Skara Sommarland. Ska bli rätt trevligt faktiskt. Vädret ska bli bra så det blir några timmar i vattenlandet. Skönt!



-

LEDIG FRAM TILL LÖRDAG NU. Så ni vet. Det känns underbart skönt. Idag har jag varit i Linköping. Först träffade jag Ylva och Tossan. Vi gick i lite affärer (hehe) och pratade igenom det viktigaste som hänt sen sist vi sågs. En chock var att Tossan hade klippt sig, kort! Men hon var skitläcker! Ylva var också snygg, såklart.

Sen var jag hos frisören, som ni vet. Hon klippte inte så mycket men fick bort allt det slitna! Skönt! Hon gjorde också slingor och tog bort de gröna nyanserna, haha. Ni ska få se en bild.



Det är en blondare nyans nu. Jag gillar det! (det är färgen på den första bilden som är mest realistisk, som tur är!)


-

Jag har ett nästan sjukligt behov av att planera saker och ting. Jag skriver listor och funderar. I våras skrev jag klädscheman på söndagarna ibland. En outfit för varje dag. Dels för att jag kan sova lite längre om jag slipper välja kläder på morgonen men också för att jag tycker det är roligt att planera. Och för att jag hade lite för mycket dötid på bussen..... Nu har jag dötid på jobbet. Så jag planerar och skriver listor för fulla muggar. Ikväll har jag skrivit en inköpslista tills på måndag. Då ska jag gå runt i Kista Galleria och shoppa en den av lönen som förhoppningsvis har kommit då. Sen har jag skrivit en outfit-lista till Stockholm i helgen. Plus en packlista till Stockholm. Sen har jag skrivit ner när jag ska hinna göra saker som behöver göras. Det är sjukt, jag vet. Men jag gillar det så jag tänker fortsätta! Snart dags att börja med packlistan till Gran Canaria...eller har jag redan börjat...?

 

 


Detta är packlistan inför min vistelse i Rotebro. En sak som är bra med listor är att man sällan glömmer något!


-

Nu har vi kommt in efter promenaden. Det var jobbigt idag. Joggingturen imorse tog knäcken på mig totalt. Kanske skulle gå upp lite tidigare de dagarna när jag planerat att springa... Ja.

Om en timme kommer mamma hit och tittar på tv med oss. Lite sällskap är alltid välkommet. Det är bara komma hit om ni har tråkigt så har vi roligt tillsammans!

Nej nu ska jag hänga tvätt och fixa lite. Men ni. Imorgon ska jag till frisören så ni kan ju ta en sista titt på mitt hår som det är nu. Tunt och stripigt längst ner med en läcker utväxt!


-

Jag tittar på Emil i Lönneberga. På jobbet alltså. Inget jag vanligtvis ser på hemma. Men vi ska bara titta en liten stund till sen ska vi ut på en långpromenad. Men väntar tills det blivit liite svalare ute. Skönare då.

Nu är det bestämt att jag, Maria, Tossan och Ylva (the FF alltså) ska på konsert på torsdag. Det är Lars. Ska bli mycket trevligt. Var länge sen jag såg både Lars och the FF. Men det innebär att jag tar ledigt från jobbet så helt plötsligt har jag tre dagar ledigt. Plus imorgon när jag slutar vid nio. Rätt skönt. Det är i alla skönt när jag undviker att tänka på hur mycket pengar jag förlorar på att ta ledigt...


Anton. Emils pappa alltså. Han rycker Emil i håret, skriker och svär åt honom, tar tag i Emils arm och beter sig illa när Emil vill köpa Halta Lotta(hönan alltså). Ser ut som ren barnmisshandel enligt mig. Var det ingen som reagerade på sånt förr i tiden?! Vad skulle alla moraltanter säga om såna filmer producerades idag? Hujadamej...


-

Det är varmt idag också. Men det är väl inget som stoppar mig från en härlig joggingtur i morgonsolen? Problemet var att jag vaknade så sent så morgonsolen hade gått över till dagssol och det var rent ut sagt plågsamt att springa. Svettades som en gris. Jaja. Nu är det gjort och det känns skönt.

Nu sitter jag här och äter vattenmelon. Mamma och jag köpte en sån här stor hel vattenmelon. Det är ett vågspel att köpa sån melon. Kommer den vara rutten? Omogen? Perfekt?
Svaret idag blev perfekt. Alldeles härligt röd och krispig och smaken ska vi inte tala om. Perfekt vattenmelon.


-

"Koppla av lite grann för fan. Käka det ni vill, stressa inte upp er när er bebis skriker, ta ett glas vin eller två i solen, amma och ge ersättning, det som känns bäst för er, pilla snorkråkor i näsan på er bebis eller i öronen för den delen, men pilla inte ner i örat. Fan koppla av. Knulla med er kille om det är vad som krävs för att få er lite mer avslappnade för ni är jävligt spända som kommenterar min blogg. Det är inte alls bra. Varken för er eller för er bebis. Er man ska vi inte ens tala om. När rakade ni muffi sist...? Just det. "

Det är från Katrin Zytomierskas blogg. Hon skriver till alla dom som i hennes kommentarsfält försöker läxa upp henne som mamma. Som berättar för henne vad hon ska äta och vad det är för fel på hennes barn när han inte vill sova. Jag älskar Katrin. Jag vill bli som Katrin när jag blir mamma.

-


Bilden säger allt. Även om man inte kan lita helt på vår supermoderna termometer som visar 50 grader idag så är det fruktansvärt varmt. Jag ska fläkta mig en stund här inne innan jag går ut en sväng


-

Jag är så trött i kroppen. Det blev dåligt med sömn i natt nämligen. Jaja. Jag har ju betalt för att sova så då vore det väl alldeles för bra om jag fick sova helt ostört. Nu är i alla fall helgens jobb avklarat. Börjar 14.30 imorgon igen.

Hade inte varit helt fel att sova några timmar nu men det känns som om det vore ett slöseri med tid och framförallt fint väder. Istället ska jag åka o möta upp mamma, pappa, farmor och farfar och så ska vi åka till en glassrestaurang utanför Rumskulla. Men eftersom jag räknar points och grejer så blir det ingen glass för mig. Jag tar med mig frukt istället. Men det gör inte så mycket. Är prooopppmätt!

Veckan som kommer ser rätt bra ut. På tisdag ska ja klippa och slinga håret. Ska bli så skönt att göra något med mitt numera ganska så tunna hår. Hoppas det blir bra bara. På tisdagkväll ska jag dessutom träffa Maria som kommit hem från Kreta nu. Jag hoppas hon har något smaskigt att berätta! På onsdag ska familjen till Skara Sommarland. Kan bli härligt eftersom det ser ut som om det ska bli bra väder. Men nu får det räcka med information om mitt liv för den här gången!


Mitt schema. Första veckans jobb är avklarat. Nu är det bara 7 veckor kvar. Ser ni vad som händer om en vecka då? Jag åker till Stockholm! Lovely.


-

Det är tungt ikväll. Vet inte riktigt om jag vet varför. Tror det är många olika saker. Men blir så irriterad på mig själv när jag är så vek. Töntig rent ut sagt. Det är väl för fan bara att bita ihop. Ska jag göra det? Okej.

Jag jobbar idag. Lojsan och jag har varit i Idebo på kalas. Det var skönt att komma iväg så tiden gick lite. Nu tar vi det rätt lugnt. Tittar på Pippi. Paraguay-Spanien var så oerhört tråkigt så Louise fick välja en film istället. Men det är lite kul att bli såhär nostalgisk som man blir när man tittar på gamla astridlindgrenrullar faktiskt.

Imorgon slutar jag vid kvart över ett. Ingen är hemma då så det blir väl lugnt. Det ska ju bli rätt varmt imorn så jag kommer väl inte orka göra någonting heller. Känns som ett rätt meningslöst sommarlov det här ibland. Men, bita ihop var det!


 





Friday

Ledig dag som sagt. Och varmt är det. Har ont i huvudet. Måste dricka mer.

När jag har inte har något att blogga om går jag gärna in i arkivet och kollar gamla digitalkamerabilder.


Tagen 2 juli 2006. Det var alltså 4 år sen jag hade min darinperiod. Även om det är skönt att det är så pass länge sen så ångrar jag ingenting. Ha ha ha ...


2 juli 2007. Vi var på Ölands djurpark och Niklas var med. Då hade vi varit ihop i cirka 3 månader. Och se så liten jag var. Vad kort hår jag hade och vilken ful tröja jag hade! På tal om det ska jag klippa mig på tisdag...kort!


Kolmården

Idag har jag varit på Kolmården. Precis som jag skrev. Det första vi gjorde var att åka safariparken. Jag tog kort med min mobilkamera. Ska visa er det bästa kortet. Sen gick vi inne i parken och var på delfinshow, åkte bergodalbana & linbana, tittade på aporna och åt glass. Till exempel alltså. Det har varit en trevlig dag även om det blev väldigt lång, vi kom hem typ alldeles precis nyss.

Imorgon har jag en helledig dag och det ska jag fira med att gå upp rätt tidigt och springa. Sen lite senare ska jag ner till torget för att träffa Kajsa och titta på våra danstjejer som ska uppträda. Ska bli kul att se dom igen!

Jaha, vad mer då? Ja. Efter idag kan jag konstatera att jag kanske ska börja tänka om angående mitt yrkesval. Vad sägs om delfinskötare? Verkar på något sätt roligare än civilekonom. Vi får se hur det blir. Har lite svårt för fisk som lever.


Ja, bättre bilder än såhär blev det inte. Men när jag orkar ska jag lägga in bilderna från systemkameran på tigrarna, dom blev rätt fina!