madelene


130531

Har gjort mig lite fin och borstar tänderna för ikväll ska jag på finsittning på NH. Det blir kul! Annars pluggar jag mest hela tiden men imorgon är det pluggfritt och sen bara sex dagar kvar till sommarlov. Lovely!
 

130528

Idag: tentapluggat i skolan, gjort naglarna, tentapluggat på café med Orre, varit i Tornby och shoppat och nu är det middagsdags. Det är farligt att shoppa med Orre för jag köper så mycket men nu har vi bestämt att jag inte får handla mer innan vi åker till Kroatien (förutom en strandväska och kanske ett par skor...)

Imorgon: skriva tenta och påbörja 7 dagar av projektarbeteskrivande innan det ÄNTLIGEN är sommarlov. Längtar lite.


130527

Idag har det varit en dag med mycket aktivitet och många olika humör. Måndagstrött, irriterad, uppgiven, sur, ledsen och till slut glad. Har varit på sista föreläsningen innan tentan, tentapluggat, stått två pass i LiU Store, tentapluggat, varit på projektgruppsmöte och avslutningsvis tentapluggat på Steve's med Jessica.

Är helt slut med som sagt ganska glad till slut. Det är 11 dagar kvar till sommarlov och så fort tentan är klar ska jag börja med min packningslista till Kroatien!!

Har haft en bra helg förresten! Gjort nytta och umgåtts med finfamiljen.

Nattinatti!


130523

Tidigare idag: pluggat, tränat och gått på stan med Oscar. Eftersom jag har 35 kr på mitt konto drog Chorre kortet när jag köpte två linnen och ett par skor. Tack för det! Betalar kanske tillbaka..

Nu: äter glass och ska snart sova.. Fast det är ljust ute..

Imorgon: skola 8-17 och sen hem till Kisa. Jag älskar Kisa! Eller ja, det är väl snarare familjen i Kisa jag älskar. Det blir en lugn och skön helg!

Natti hajhaj!


130522

Det är lite jobbigt i skolan nu men snart snart är det slut så vi kämpar på. När vi kom hem efter skolan blev det världens bästa middag (taco) och sen gick vi ut i solen och hade trevligt i trädgårn och åt kvällsgott på Bosses. En bättre kväll med min kärlek helt enkelt!


130521

Trots en mycket ansträngd ekonomi för tillfället så lyckades jag skrapa ihop tillräckligt för en trevlig sushi&fika-kväll med Maria. Nu är jag jättetrött och ska sova. Imorgon är det skola 8-17 och sen ska jag bara vara hemma och kolla på game of thrones (som jag var för trött för igår) och CHILLA. Natti!

 


130520

Sen sist:
 
Varit på IKEA med Oscar och letat skåp till Högeberg. Hittade det här superfina! Åt middag på IKEA också såklart. Spontanhandlade lite Gina Tricot också för 550 kr så nu blir det att svälta tills på fredag när CSN kommer.
Varit ute och sprungit med Orre. Var rätt länge sen nu men det gick bra! 
Nu äter jag kvällsmat och ska kolla på Game of Thrones. Hajhaaj!
 

130520

Har haft en bra helg! I fredagskväll sov jag i soffan när Oscar kollade på film (standard) och vaknade utsövd på lördagen. Vi åt frukost på espresso house och sen åkte vi på släktkalas och åt gott och umgicks. På lördagskvällen åt vi korv med bröd med kusiner hemma i Kisa och jag sov i soffan framför Eurovision. Igår var vi i Idebo och jobbade och kvällen avslutades med pizza och hockeyfinal och jag höll mig faktiskt vaken!

Idag är det tre veckor kvar till sommarlov och vi ska kämpa på in i det sista. Nu ska jag läsa om ekonomistyrning och det tycker jag faktiskt är himla intressant men det är ingen garanti för att jag kommer hålla mig vaken. #narkolepsi


130517

Grattis världens bästa Norge!!!

130516

Idag: varit jättebakis men pluggat 8-17, sen grill&kubb med LiU Store och nu har jag sovit i soffan och ska fortsätta med det i sängen nu, godnatt!


130516

Vilken bra kväll vi hade igår! Först tacopaj och alias hemma hos mig och sen en timmes bowling på strandgatan. Man bowlar alldeles för sällan! Sen avslutade vi kvällen på ågatan och jag var faktiskt i säng klockan tolv! Men himla rolig kväll som sagt!


130515

Laddar upp med chokladbollslunch inför ikväll. Jag och Maria ska fira Ylva och Stina som fyllde år i lördags och det ska bli så kul!!!


130515

Sitter och läser inför morgondagens litteraturseminarium och googletranslate är min bästa vän. Har varit lite crazy idag på morgonen och bokat en timmes massage 4 juni. Ska bli ganska så skönt. Ska fortsätta läsa nu innan jag ska stå ett pass i LiU Store och ha upplärning med Frida, himla trevligt! Hajhaj


130514

Vad är det här för mongostavning? Måste ju imponeras av CocaColas kampanj. Skulle aldrig köpt en cola till lunchen annars men nu ska här lyxas!


130513

Har jobbat heldag idag och vilken jävla dag det har varit. Inte en lugn stund. Har varit med om att ta emot 350 samtal en gång innan och det var mycket då men idag har jag fan kopplat 520 samtal. Ja jävlar vilken dag. Fan.

Har varit på möte med LiU Store också och nu sitter jag i soffan och är såååå tröttt så jag ska duscha och sova tidigt för imorgon är det jobb igen men då hoppas jag att ingen ringer.
Kvällsmat. Honungsmelon som jag fick 15 kronor billigare än vad den skulle ha kostat. Tror farbrorn i kassan kanske flörtade lite med mig.

Och förresten!!!! Om exakt fyra veckor sitter jag i Kroatien och dricker öl och har det så jäkla gött. Godnatt! 

130512

Så! Nu ligger jag hemma i min säng på Kullagatan och är trött. Mycket fin helg i Eskilstuna som avslutades med grillad korv och kubb.

Ny vecka på g och fullt upp. Ska jobba måndag och tisdag så jag får lite plugg att ta igen resten av veckan. Ska på LiU Store-möte imorgonkväll och bland annat planera inför torsdagkväll då vi ska träffas alla LiU Storare och grilla och umgås och lära känna varandra. På onsdagkväll blir det också galej för då ska vi fira Ylva och Stina som fyllde år i lördags. Och på fredagkväll ska jag vara hemma och städa min lägenhet ordentligt tänkte jag. Det är kul när det händer mycket men det blir lite pusslande med allt för att hinna. Bäst jag sover nu så jag orkar!

Här är ett misslyckat kort på Zigge och Oscar när de spelade golf förut idag


130512

Det blev byxor på kalaset!! Och det var ett himla trevlig kalas.

Idag är det visst söndag igen och dagarna har ju gått alldeles för fort men vi åker hem vid åtta ikväll så ingen idé att hänga läpp riktigt än!

Just nu sitter jag och väntar på att Annika ska komma och hämta mig. Vi ska ut på skogspromenad och vid halv ett ska vi hem till mormor och morfar igen och äta rester.

Jag har varit för jäkla dålig på att ta kort så för att liva upp så får det bli lite smygreklam. Kanske en framtida sponsor?


130511

Lugn bara lugn. Jag överlevde motorcykelturen och det var riktigt roligt emellanåt. Bara lite skumpigt och otäckt ibland.

Idag är det den stora kalas-dagen. Klockan tre börjar det. Kan inte bestämma mig för om jag ska ha klänning eller byxor... att det ska vara så svårt :(

Här är en bild på Zigge!


130509

Vi är på väg till Eskilstuna! Det var jättelänge sen sist så det ska bli så himla trevligt. Helgens planer:

•åka motorcykel
• 75-årsFest hos mormor

Och resten av tiden tänkte jag se det som en liten minisemester!

Nu ska jag njuta av musiken en halvtimme till innan vi är framme. Vi hörs!


130508

Hade en bättre eftermiddag/kväll på Storan igår. Först med Linda för att fira att hon fått jobb och sen med Oscar, Maria, Ylva och Stina för att det är jäkligt gött att sitta på Storan.

Men ikväll så packar jag och ligger i soffan och tittar på game of thrones.


130506

Monsterdagen är snart slut och vi överlevde. Vilken tur.
 
Har påbörjat terminens sista kurs och bildat grupp och skrivit gruppkontrakt. De viktigaste paragraferna måste ändå vara dessa:
 

130505

Söndagskväll igen och en bra helg bakom mig. Släktmyz och idag har jag gjort lite nytta. Målat huset och flyttat skogsmaskin och så. Njutit av solen och ätit god mat.

Ny vecka imorgon som inleds med en monsterdag bestående av tre föreläsningar och så organisationsmöte med LiU Store efter det. Så jobbigt så jag måsta ta ledigt resten av veckan och gå till frisören och åka till Eskilstuna!

Bilder från idag kommer här och så säger jag godnatt!


130504

Det var en väldigt trevlig kväll igår med uuunderbar mat. Tentatrötta som vi var så blev det inte så sent och det är jag glad för idag. Sitter på tåget hem till Kisa nu och klockan elva ska vi på kusin Petras konfirmation. Nu vet ni! Trevlig helg!


130503

Kylskåpet är fyllt till bredden och grillen bara väntar på oss. Det blir grillkväll med Pontus och Linda. Så jäkla trevligt!


130503

Glömde visst att vattna..


130503

Jag fick enligt mina egna beräkningar ett g med liten marginal på tentan så jag hoppas att jag och Öystein rättar tenta ungefär likadant. Nu ska jag ut på powerwalk i solen med Alex och Sigge i öronen. Underbara lediga soliga fredag!


1300502

Fortfarande förkyld men så pass frisk att jag har varit i skolan idag. Tentapluggat? Nej, men avslutat rekryteringen i LiU Store och stått ett pass i butiken. Sen åkte jag hem och tentapluggade? Nej, men gick på stan och åkte hem till Oscar där jag är nu och som ni förstår så tentapluggar jag inte nu heller. Förstår inte vad det är med mig. Tror jag skulle behöva kugga en tenta för att inse att man kanske måste plugga lite men jag håller såklart tummarna för att det ska gå vägen den här gången också.

Ikväll ska jag dricka kaffe med Ylva och Maria och nu ska jag kolla på game of thrones. Haj!


130501

Det här med att vara sjuk tentaveckan är dåligt planerat. Glass och serier lockar mer än plugg när huvudet värker. Vi kör en chansning och hoppas på lätt tenta på fredag!