madelene


Välj själv!

Jag känner att jag har ganska mycket att dela med mig av och en del av er bryr er säkert inte. Därför delar jag upp inlägget i olika underrubriker så kan ni själva välja vad ni vill läsa om, okej?

PÅSK

Imorgon börjar påskdagarna. Det är härligt tycker jag. Idag började påsklovet för min del. Det är ännu härligare tycker jag. Imorgon ska jag få ett påskägg av mamma eftersom jag inte är hemma på lördag. Undra vad det är i! Man blir aldrig för gammal för påskägg. Jag har även idag gjort en "äggjakt" till Maja. Det går ut på att hon får en lapp på lördagmorgon som leder till massa andra lappar och till slut till själva ägget. Jag är nöjd. Jag fick in både rebusar och "följatråd"-moment. Hoppas hon tycker om det!

STOCKHOLM

Imorgon åker jag till Stockholm. Speciellt med denna gång är att farmor och farfar ska följa med mig. De ska nämligen till farmors bror i Bollmora. Det betyder att jag ska skjutsa dem dit och det i sin tur innebär att jag måste in i själva Stockholm och åka. Om jag är lite nervös? Ja. Speciellt som påskrushen börjar. Men jag har fått låna en gps så nån gång ska vi nog komma fram.

MITT PÅSKLOV

Det är fantastiskt härligt det här med lov. Att det dessutom är det sista lovet i mitt liv(om jag inte väljer att bli lärare) är ju häftigt. Jag ska jobba tisdag-fredag. Är ju i stockholm tills på söndag/måndag också. Men det blir förhoppningsvis ett härligt påsklov som avslutas med Halv åtta hos mig nästa lördag!

RESTSKATT


JA? Vad i helvete tänkte jag precis som ni gör nu. Jag har ju inte ens tjänat över gränsen. Men visst, vill skatteverket lägga sig på den nivån så visst. 540 kr. Fyfan.

KOFFEINTABLETTER

Ja, nu har jag köpt dom! Ska använda dom i helgen och ger en recension på måndag typ. Vad tror ni? Kommer det funka? Hoppas!

MIN DAG


Ja, det var en skön dag i skolan. Har inte gjort något ansträngande. På vår långa håltimme tog vi en liten roadtrip. Jag, Ylva, Maria, Patrik och Robin alltså. Det var kul med lite aktivitet. Bilden visar hur en gammal tant med rullator stoppade trafiken genom att gå mitt i vägen. Det ska jag med göra i framtiden!


Nu kommer jag inte på något mer. Men jag hör av mig om jag gör det!



Dagens citat:
"Skriv utlösningarna" Ylva Hjert, livsnjutare



Sovdags

Ni som känner mig vet att det börjar bli sent för mig nu. Jag skulle ju egentligen sovit för 33 minuter sen. Men vad gör jag? Jo, lyssnar på gamla Brittan-hits på högsta volym. Tisdagsparty!
Imorgon känner jag på mig att jag nästan kommer studsa upp ur sängen när klockan ringer vid sex. Det är sista dagen innan påsklovet och det är en dag kvar till Stockholm! Jag älskar dom här ivriga känslorna!








(Om någon ser på mästarnas mästare; en jävla katastrof att Louise Karlsson inte vann)

Bildbomb från dagen!

Idag har jag tagit mycket kort. Därför tycker jag det passar sig att jag lägger upp bilder istället för att skriva en himla massa text.

En lugn och skön dag i skolan. Svenska B är nu avklarat och det känns helt sjukt skönt!


Jag invigde mina nya skor och Maria hade sina. Mina skor var... vita!


Jag gick på stan med Maria en sväng. Här är ett urval av mina inköp. En 3års-present till Niklas, ett lipbalm och pokémon-kort, inga konstigheter


Maja och jag tog en cykeltur i det fina vädret


Vi åkte till ett ställe där det finns balansgång.. Maja kämpade och till slut fick jag till ett bra kort!


Det fanns mycket kul att göra där! "Först kom inget, sen kom lite, sen kom lite mer"


SEN KOM ALLT!

En glad Maja med solen i ögonen och en framtand får avsluta dagens inlägg!



Förresten, hörde jag någon säga en dag kvar?

Tappat tand!

Mitt älskade lilla snuttegull Maja har tappat sin första framtand på överkäken(där det syns mest)
Hon är rätt sen, precis som jag var.Men nu är hon ju så supersöt när hon skrattar och visar gluggen!



"bdbparty"

Jag har en mapp på min dator som heter "bdbparty". Den är från den tiden då jag aktivt använde bilddagboken och gärna gjorde små collage. Att kolla igenom bilddagboken är väldigt roligt och nostalgiskt. Gör det!
Här är ett urval av de bilder jag har i min mapp:

Från sommarmiddag hos Kajsa, måste varit två år sen i somras?


Detta är ju en fantastisk bild. Gjorde den samma dag som vi anmält oss till tjejvasan!



Marias och min första skridskotur tillsammans, numera är det tradition varje jullov


Vi var i Söderköping och åt glass dagen efter LW-konserten förra sommaren, mys!


Sista dagen på sommarlovet innan tvåan hade Kajsa och jag en dag i våfflans tecken


Från Skåne sommaren för 3 eller 4 år sen


Grattis-collage till Maria


Tårta och glada tjejer på skolavslutningen i ettan


Glassfest med Maria


Valborg för ett par år sedan

Det finns en hel del gamla godingar kan jag säga, man börjar ju faktiskt sakna dom där tiderna litegrann

Underbara sovmorgon

De här sovmorgnarna, de är underbara. Måndagar ♥
Imorse hade jag ställt klockan på 8.00 för att gå upp och springa. Snoozade en stund men kom iväg till slut. Sprang inte så långt men jag är nöjd ändå! Det duggregnade härligt också.
Om några minuter ska jag gå till bussen, eventuellt tar jag bilen. Nu har jag ju faktiskt rört på mig idag. Jaja!

Auf wiedersehen


Supertråk

Jag är en tråk idag. För första gången sen jag började blogga känner jag att jag inte har någonting att blogga om. Jag ska fortsätta plugga och ni kan väl lyssna på den här låten? Den är riktigt bra om man vill komma i stämning.


Lösning på mitt problem?

Det har varit en trevlig men tidig kväll. De flesta har gått och just nu är det bara pappa och min morbror som sitter och lyssnar på rock i vardagsrummet. Själv sitter jag på mitt rum och jobbar med svenskaredovisningen. Nördigt? Ja. Nödvändigt? Absolut. Det går sådär men jag lägger ner nu. Kämpar på med det imorgon istället.

Nu börjar jag känna tröttheten smyga sig på och på tal om trötthet. Robin och jag satt och prata om koffeintabletter tidigare ikväll och vi kom fram till att det borde finnas på apoteket. Och vet ni? Det gör det. Jag är hoppfull. Kanske jag nu skulle kunna hålla mig vaken om jag ser en film på kvällen? Eller hålla mig vaken till längre än tio på helgerna? HoppasHoppasHoppas. Jag ska definitivt investera i sådana koffeintabletter!


Bilder från igår

Sådär, nu har jag gjort allt jag skrev att jag skulle göra i det tidigare inlägget. Jag varit i stan och shoppat skor. Det blev ett par vita converse och jag känner mig nöjd. Hittade även ett par mörkblå leggings som var väldigt fina. Marias och mina bästisleggings, eller?
Jag har dessutom sprungit. Kände mig inte sugen alls men jag tvingade mig själv ut och nu känns det ju bra.

Nu ska jag ta en dusch och fixa mig inför ikväll. Familjen får massa gäster och det är kebabkväll. Tror det blir bra!

Och som jag lovade kommer bilder från igår

Här satt vi och åt den utsökta maten. Dock togs inte ett enda kort på maten... dåligt av oss


Ylva tycker att det här med servetter är en bra grej och utnyttjade dem flitigt under kvällen


Kvällens söta och glada värdinna


Tovsan var såklart också med


Jag med såklart


"Det är inte mig det är fel på, det är er"


Avslutar med denna och tackar Maria för en jäkla rolig kväll! ♥

Mot stan

Godmorgon!
Vi hade en väldigt bra kväll igår men jag berättar mer om den senare när jag är hemma, då kan jag bjuda på några bilder också.
Just nu är jag hos Maria. Vi har städat och ätit frukost och nu gör vi oss redo för att åka in till stan. Vi ska leta skor båda två.
Jag är hemma i Kisa runt tre och då tänkte jag springa en sväng men ikväll kommer ett inlägg om gårdagen.(som jag ju sa några rader över, nödvändigt)

Ha en trevlig lördag nu!


BRA DAG

Jag är på gooottt humör idag! Anledningar till detta?
  • det är VARMT ute och inte alls mycket snö kvar
  • det var en slapp och skön skoldag
  • jag träffade Sofia och Lina och fikade, mys
  • jag fick lämna tillbaka skorna och fick ett tillgodokvitto, det lutar mot converse nu
  • ikväll ska jag njuta av god middag och gott vin tillsammans med fina vänner
  • DET ÄR HELG
När jag kom hem möttes jag av en hopprepshoppande Maja och det gjorde mig ännu gladare!

Nu ska jag fixa inför ikväll och sen åker jag till Linköping där jag sover inatt, trevlig fredagkväll!


Halv åtta hos Maria

Fokus i detta inlägg läggs på halv åtta hos mig. Info:
Jag, Maria, Tove och Ylva ska härma tv4:s upplägg Halv åtta hos mig. Det går ut på att fyra personer lagar varsin middag som de tre andra blir bjudna på. Sedan sätts det poäng och en vinnare koras och får 15 000 kr. Vinsten i vår omgång är äran. Middagen ska bestå utav förrätt, varmrätt och huvudrätt.

På fredag är det premiär och Maria bjuder på middag. Menyn har kommit och enligt programmet ska de andra deltagarna ge sina tankar om menyn. Sååå, här kommen mina tankar om Marias meny!


I tidigare videos jag spelat in har ordet "toppen" använts flertalet gånger, därav detta typ tjugotredje försök där jag knappt nämner ordet toppen

 


På bilden här under är en bild på Marias meny (tryck på den)



Vill du veta vad de andra tyckte om menyn? Kolla in Tove och Ylvas bloggar. Där lägger de upp sina tankar!


Suris

Idag har varit en lugn dag. Två lektioner. Var hos frisören och snacka balfrisyr, var hemma hos Maria några timmar och så hann jag shoppa lite. (ja, trots mina 147 kr på kortet).
Jag köpte ett par jeansshorts på H&M. Det var inget planerat men jag är nöjd ändå. Här är dom:

Snygga va? aah

Sen när jag kom och hem och skulle ta på mig mina trånga puma-skor upptäcker jag att de är trasiga. När jag köpte dom i julas var jag tvungen att byta det första paret jag köpte för dom var trasiga. Det var massa krångel. Sen när jag fick dom nya tänkte jag inte på det och ställde undan dom för att ta fram dom nu. Självklart slängde jag kvittot också för inte trodde jag att dom här också skulle gå sönder. Så nu sitter jag här hemma och är suris. De kostade 900 och chansen att jag får byta dom/får pengarna tillbaka efter 3 månader utan kvitto är ju inte särskilt stor. De är inte så mycket trasiga nu men när jag börjar använda dom kommer hela innerfodret att lossna. Kul!
Jaja, jag ska i alla fall gå till affären imorgon och försöka. Kanske kommer hon ihåg mig från januari.

"Eurosko är nordens största skokedja. För dig som kund innebär det att du får den bästa kvaliteten och det allra senaste modet till bra priser" Yeah right...

Mittwoch

Onsdag. Det är galet hur fort tiden går. Om en vecka packar jag för att åka till Stockholm igen, underbart.
Maria har slarvat lite och inte skickat menyn till alla så videon kommer imorgon istället.
Idag har jag varit hemma väldigt länge. Är inte så van vid det. Har inte gjort så mycket vettigt förutom att springa. Annars har jag hängt på youtube och bara vilat. Skönt det också ibland.

En rolig video med en nervös kille. Stackar.n.

 


Dagens tips: Ha inte fleecetröja på dig om du är ute och joggar längre, det blir för varmt då

 


Euw..

På vägen hem från tåget idag såg jag tre döda djur. Tre döda djur på en sträcka som tar knappt tio minuter att gå. Äckligt? ja. Tog jag kort på det ena? ja. Det var en ekorre. Och det var helt sjukt för den låg helt stel på snön. Inte så fräscht.

Nu sitter jag och väntar och väntar på att Maria ska skicka sin middagsmeny. Sen ska jag ut och springa. Skriver mer sen + video med mina tankar om Marias meny (detta tas på största allvar)

Rätt så äckligt, men jag ville dela med mig. Den såg helt vettskrämd ut :(

UF-lektion

Viss förvirring infann sig i och med gårdagens inlägg om sommarjobb. Även hos mig. För att klargöra saken kommer jag att sommarjobba som personlig assistent hos min kusin i sommar. Det blir toppenbra.

Idag har vi kort dag och just nu en värdelös lektion. Vi ska jobba med UF-företaget men vi har absolut ingenting att göra. Någon som vill köpa en handsprit? 25 kr? Okej, hör av er till [email protected]

Idag blir en lugn dag. Inget att plugga och hemma tidigt. Underbart skönt. Vi hörs mer sen helt enkelt!


Sommarjobb

Vilken jobbig kväll det här blev! Mamma kom hem och sa att hon fixat sommarjobb till mig hos min kusin som hennes personliga assistent. Men jag visste inte om jag ville ha det för jag har ju sökt både på hemtjänsten i Kisa och på banken. Mamma och jag låg och pratade om det och jag kom fram till att jag hoppades att ingen av dom andra jobben skulle ringa. Men så ringer mobilen och det är gruppbostaden i Rimforsa som undrar om jag vill sommarjobba där. Vad är oddsen!? Samma kväll?! Jag gjorde en favorit i repris från förra året och tackade nej innan jag riktigt hunnit tänka efter. Nu sitter jag och funderar på om jag gjorde rätt eller inte... ååååååh.

TP

Efter att den värsta irritationen lagt sig imorse så spelade jag TP med Ylva, Bea och Filip. Det såg ut såhär:

Numera vet vi att Sverige är det land i världen som hade mest på telefoner på 50(?)-talet, att Så som i himmelen är regisserad av Kay Pollak och andra bra-att-veta saker.

Det är det som hänt idag som jag känner är värt att berätta.

Dagens ord: regn

SJUKT IRRITERAD

Sitter i skolans datasal och tjurar. Skrev precis ett prov och missade hela förstasidan för att jag bestämde mig för att lyssna på mixmegapol på bussen imorse istället för att läsa sidorna i boken. Kommer nu förmodligen att hamna ett par poäng ifrån mvg för jag var för slö imorse. INGEN BRA DAG.


Filmtips!

Är precis hemkommen från danslektionen. Det gick bra idag!
På vägen dit började Kajsa prata om filmen Changeling som hon och jag var och såg på bio för länge sen. Då kom jag på vilken jäkla bra film det är. Helt otroligt vacker och sorglig. SE DEN!


smärta

Jag köpte ett par skor för tre månader sen som det snart börjar bli dags att använda. Därför tänkte jag prova dom idag och börja töja ut dom, de var nämligen en aning trånga när jag köpte dom men expediten sa att det inte är någon fara för det är skinn och dom töjer sig. Nu har jag haft dom på mig i några timmar och det enda jag känner är smärta. Den liksom bränner under foten för det är så trångt. Men det är ju skinn så det kommer ju ordna sig.. eller hur? Snälla säg att dom kommer töja sig!


Pank?!

Guten Morgen!
Jag har sovmorgon idag! Men jag har frivilligt bestämt mig för att åka in 1,5 h tidigare för att hinna plugga till provet idag. Bra gjort tycker jag.

Jag betalade precis en telefonräkning och såg då automatiskt saldot på mitt konto. Det blev en smärre chock. 145 kronor har jag. 145 kronor?! Jag kan inte senast komma ihåg när jag hade dåligt med pengar men det var flera år sen. 145 kronor.....

Och jag ska vara en ekonom?


Pluggpluggplugg

Hallå!
Nu är jag hemma. Jag gråter nästan en skvätt för det för jag hade gärna stannat längre hos Niklas. JAJA

Idag är det plugg som gäller. Pluggpluggplugg. Massa plugg. Men jag ska se på film och äta våfflor också.
Tråkigast inlägget nånsin. Men jag har typ tråkigast så det passar ju bra.


Promenad med Hilda

Wassup?
Nu är det eftermiddag och jag börjar få den här jobbiga känslan som jag får när jag snart ska åka hem härifrån. På ett sätt är det skönt att komma hem men på ett sätt vill jag inte åka härifrån. Jaja! Jag är van och börjar bli bättre på att istället njuta av de sistarna timmarna jag är här!

Imorse tog jag med Hilda på en promenad i solen. Det var skönt tyckte både hon och jag!

Annars har det inte blivit så mycket gjort idag. Jag och Niklas var nere på affären och köpte twix-glass. 5 kr! Fatta vilket kap för guud så gott det är. Jag köpte tre. Har ätit en. En ska jag äta ikväll och eventuellt en imorgon innan jag åker.

Jag åker härifrån tidigt imorn, vid halv nio, för att hinna hem till balträningen vid elva. Känns surt men så är det!

Nu sitter jag här nere i källaren och ska snart försöka skriva lite på min essä. Niklas har åkt till samlingen och vid fem ska jag också dit för att titta på säsongens sista match! Heja sollentuna





Såhär såg det ut när vi gick i skön vårpromenad, Jag och Hilda

SOL!

Godmorgon!
Vaknade av att en glipa sol smög sig in i rummet och blev så glad så jag vaknade till och inte kunde somna om. Otur i turen. Har varit vaken cirka en timme och nu börjar jag bli trött på att vara själv, men det är inte läge att väcka Niklas än.
Igårkväll var vi över hos Tony och umgicks med lite människor. Vi kom isäng runt tre så jag borde vara trött men jag chansar på att tröttheten slår till ikväll istället.. brukar vara så!

Idag vet jag inte riktigt hur planerna ser ut. Det är hockeymatch i eftermiddag men innan det ska jag försöka få med mig Niklas ut i solen lite!

Trefvlig lördag


Update

Annars?
Här går det bra. Har skrivit klart både finkalken och Ie men nu ska allt in i huvudet också. Eller ska skriva lite till på ie. En eventuell affär med robin är ju på g... haha

HÄR kommer en vacker bild!
Maria med det fantastiska diplomet


Morgoninlägg

GOD MORGON!

Tanken var väl att jag skulle njuta av en lång, skön sovmorgon men jag vaknade när Niklas åkte och kände mig pigg så jag gick upp istället.
Effektiv som jag är har jag redan börjat plugga! Men vi får väl se hur länge jag håller på. Jag börjar ju tidigt i alla fall. Niklas hade en chipspåse här nere vid datorn så den njuter jag av nu. Lite chips-frukost.

Nu ska jag fortsätta fundera på varför u-länderna är fattiga.

Trevlig dag!

En helt vanlig torsdag.. eh..

Godkväll!
Vad tråkig jag har varit idag. Inte ett enda inlägg. Men det har sin förklaring, jag är ju i Stockholm.
Bilresan gick bra. Inga krockar eller andra incidenter. Skönt.
Imorgon, fredag, ska jag plugga här hela dagen när Niklas går i skolan. Vi får väl se om jag gör det, eller om jag ser på serier istället. Men vi håller tummarna för att det blir plugg!

Nu är jag jättetrött. Normalt så sover jag ju vid den här tiden men det är ju en annan dygnsrytm i detta hus. (igår var det mörkt och tyst i mitt hus halv nio)

Nu får vi se vad som händer innan det är dags att sova!

HÖRS IMORN!

aldrig ett inlägg utan en bild...

Packat och klart!

Godkväll!
Onsdagkvällar brukar aldrig vara särskilt "glada" men ikväll är en toppenkväll!
Jag har packat och fixat klart inför att åka till Stockholm imorgon, det gör mig alltid glad!
Imorgon tar jag bilen till Rotebro för att umgås med min älskling några dagar, underbart.

Annars händer det inte så mycket ikväll. Eller ja, det är ju halv åtta hos mig men det är det ju varje kväll.

Idag sa Ylva något intressant; att om man gör något varje dag i 21 dagar så har man gjort det till en vana sen. Alltså man har "lurat" hjärnan att det är något som är normalt att göra varje dag. Vore kul att testa. T.ex. springa 1 mil varje dag i 21 dagar, då kan man göra det varje dag sen. För det är så det ska vara. Jag uppdaterar er om jag provar på!

Ungefär i lägenheterna någonstans i mitten av bilden planerar jag att bo i framtiden...

Kvällsaktivitet




Man ska hålla vad man lovar. Däremot blev det inte en bild på Maria. Det blev flera, alla innehållande den klassiska posen

Lång håltimme

Annars då?
Själv sitter jag i biblioteket och försöker skriva min essä om svenskaboken. Det går sådär. Kommer snart ge upp och börja med internationell ekonomi istället, det kommer säkert också gå sådär. Då vet jag inte vad jag ska göra sen. Nästa lektion börjar 14.10 så det är en del tid att döda. Tur att vi har bokat datorerna.

Det är en tråkig dag idag. Massa håltimma. Maria har slutat och jag kan inte förstå varför hon sitter kvar här och stör mig. Men jag tycker om det så det gör inte så mycket.

Nu ska Maria fortsätta störa mig, Ylva fortsätta skriva i storlek 48 och jag fortsätta misslyckas med min essä.

Jag försökte lägga in en bild på Maria men det gick inte så det kommer senare ikväll, lovar.


Naglar!

Ikväll har jag drömt mig bort om akrylnaglar, insett att jag inte har råd och gett mig själv fransk manikyr med halvlyckat resultat. Varför har jag inte 600 kronor över så jag kan fixa det?! Ge mig ett jobb!

Drömmen...


Den tråkiga sanningen, haha!

Kort skoldag och lite shopping!

What's up?
Mitt svar på den frågan är att jag mår bra och att jag inte gör särskilt mycket. Hur ska man svara?

Idag höll jag tal på svenskan och det gick bra! Har inte kommit så långt i min utveckling att jag gillar att prata inför folk men det är knappast lika hemskt som det brukade vara. Trevligt!

Idag hade jag en kort dag som blev ännu kortare. Skulle slutat 12.10 men naturkunskapen var inställd och istället slutade jag 10.40. Skööönt. Det gav tid till lite shopping och det blev två tröjor i ljusa våriga färger!

Resten av dagen blir lugn och ikväll är det mästarnas mästare. Det börjar bli spännande nu. 5 deltagare kvar. Jag hejar på Louise Karlsson. Hon är grym på allt! (men jag antar att ni inte kollar på det så ni bryr er nog inte, eller?)

Nej, nu ska jag duscha efter dagens springtur som inte gick så bra. Går oftast dåligt när jag inte har nån motivation.


15 mars

Ännu en måndag är snart slut och tiden går så fooort. Jag hinner nästan inte med. Det har varit en vanlig och bra dag. En slapp skoldag och så danslektion på kvällen. Det rullar på helt enkelt.

Såhär beskriver jag skoldagen. Mycket skratt och chill och Ylva var trött.


På torsdag blir det Stockholm. Såg däremot på SMHI nu att vädret inte kommer bli vad man kunde ha önskat. Ingen sol och minusgrader. Jaja, våren kommer väl på riktigt någon gång får vi hoppas.

Imorgon är det tisdag och det betyder kort skoldag men just imorgon betyder det argumenterande tal på svenskan. Det är ju inte vad jag skulle gjort om jag fick välja själv men nu får jag inte välja själv så därför kommer jag att hålla tal imorn. Kul!

En avslutande bild från dagens lektion. Ibland är tjejerna mer intresserade av allt annat än att dansa..


Hjälp mig!

Hallåhallå
Jag behöver hjälp. Jag vet inte vad jag ska lyssna på för musik. Jag känner mig trött på ALLT det som jag brukar lyssna på. Vad är bra!? Vad ska jag lyssna på?!

Lasse brukar alltid funka, men t o m han känns tråkig.. ge mig något nytt!

Ny design

Haha, jag måste inse att jag inte är så bra på det här med bloggdesigns. Men jag ger inte upp. Men nu orkar jag inte mer. Klockan är snart tolv och imorgon är det skola. Vi har det såhär så länge tills jag har gått en kurs och lärt mig hur man gör. Godnatt!

The hurt locker

Godkväll!
Dennna söndag har varit lugn och skön. Det blev promenad x 2. En med mamma och en med pappa. Härligt!
Tacon var god. Men inte perfekt. Det var majsbröd och lite för stark köttfärs. Men. Gott ändå.

Nu ikväll ska jag se på film, The hurt locker. Någon som sett?
Hoppas den är bra.

Imorgon är det dags för en ny vecka och det blir så bra så!
På torsdag åker jag äntligen till Stockholm för att umgås med Niklas i fyra underbara dagar <3 loveli

Men nu blir det film!

Trevlig fortsatt söndagkväll!


Taco!

Soliga härliga söndag idag!
Klockan är två men det känns som jag hunnit med massor! Eller ja, jag har varit i linköping på balträning. Det var väl det. Men det känns mycket ändå!

Solen skiner idag och det är ju helt underbart. Mer sånt!

Mamma sa att det blir taco ikväll och jag kan inte vara gladare. Jag älskar taco. Det är det bästa som finns. Det blir taco på mitt bröllop, mina barns dop och min begravning. Utan tvekan.

Nu ska jag ut i solen och promenera med mamma.

Trevlig söndag!

Jag har lite för lite att göra idag...

vafan?

Sverige lika smarta som alltid skickar vidare ett bidrag som den internationella juryn nästan inte gav några röster alls, go sweden.....

Jag satsade på Salem i slutet, tror det skulle blivit toppen.

Men jag är inte bitter!

och visst, annas låt är OKEJ om man slipper titta på henne och om hon skulle sluta sjunga nere i halsen...


Melodifestival!

Chacha!
Ikväll är det dags för den riktiga melodifestivalen. Jag kanske är lite töntig(?) men jag tycker faktiskt om melodifestivalen! Jag har lyssnat ganska så mycket på låtarna och tycker det är jättesvårt att säga vem jag vill ska vinna och vem som kommer vinna. Men jag blir inte besviken om någon av dessa vinner;

Eric Saade för jag tycker låten är bra och tror att han har bra chans i Oslo

Darin - jag vet inte om det är för att jag faktiskt tycker att låten är bra eller om det är den daringalna 14-åriga tjejen i mig som talar

Jessica Andersson för att låten är vacker, men lite tråkig kanske? eller?

Salem al Fakir
för att låten är annorlunda och bra, dock lite sorgsen tycker jag

Nog om det.
Jag har varit på landet hos farmor och farfar hela dagen idag. Det var ett tag sen och någon gång ibland är det skönt att få komma ut dit och bara ta det lugnt. Att världens gulligaste tvillingar bor där gör det bara extra kul.

Nu har jag varit ute och sprungit en kortis och efter duschen ska jag ner till mamma och mysa framför melodifestivalen!

(bloggen startade för en vecka sen och än så länge har jag inte tappat motivationen, vi får se hur länge jag orkar)

Tur att jag inte är 14 år längre, då hade telefonräkningen blivit dyr denna månad...

Solig lördag!

Godmorgon.
Kollade ut genom fönstret och såg att idag skiner solen till skillnad från igår, härligt. Dagen ser ut som sådan att jag nog åker till farmor och farfar och umgås med tvillingarna och de andra. Sen till kvällen åker jag hem och ner till mamma på hennes jobb för att se på melodifestivalen med henne. Det blir en lugn helg, man måste ha kontraster i livet ;)

Ha en trevlig lördag!


Eventuellt kommer jag även plocka bort tomtarna från hyllan och julglittret från min spegel, vi får se.

UF-mässa!

Åh vilken trevlig dag det har varit :D Som ni förstår har vi varit på regionala UF-mässan i Norrköping hela dagen. Det har varit jobbigt men kul! Det roligaste under dagen var att vi blev TREDJE BÄSTA UF-FÖRETAG I ÖSTERGÖTLAND. Riktigt bra om ni frågar oss! Det betyder också att vi inte får åka på mässan i Stockholm, hehe.

Försäljningen gick helt okej men som sagt, roligast var tävlingarna.

Nu kommer bilder från dagen som beskriver den bättre!

När vi kom dit tidigt imorse blev det att fixa i ordning den fantastiska montern!


Vår fantastiska journalist!


Montern kanske inte var den bästa på mässan, men äh! vad gör det?


Tossan var en nöjd kund!


Tv4 kom och filmade oss.. tror däremot inte de fick användning av de filmade, synd:(


HÄR ÄR VI! TREDJE BÄSTA UF-FÖRETAG I ÖSTERGÖTLAND, GÖTT!

morgoninlägg

Vilken underbar morgon!
Var länge sen jag gick upp SÅHÄR tidigt, klockan ringde för 45 minuter sen. Härligt!
Om en stund ska jag ta bilen till Vidingsjö där jag hoppar in i Marias bil och så åker vi till Norrköping för Ufmässan.
Önska oss lycka till!


Fullspäckad torsdag

Hoola!
Kom hem för cirka en timme sen och har ätit och tittat på halv åtta hos mig. Älskart.
Det har varit fullt upp idag med matteprov, mässförberedelser och balträning. Imorgon är det UF-mässa och det ska bli kul faktiskt! Först nu jag kan känna det. Eftersom vi gick vidare i Bästa UF-företag-tävlingen så ska vi hålla företagspresentation för en jury imorgon kl. 9.00. Jag tror det kommer gå toppenbra!

Nu ska jag packa ihop och fixa lite mer för imorn men slänger in en bild på morgondagens outfit som Anti-Flu UF kommer ha! Stilrent kör vi på.

Om ni vill så lägg märke till brännmärket på min vänstra hand, elegant

studiedagen

Nu är studiedagen i stort sett slut och jag kan konstatera att matten inte alls gick så bra. Finns hundra frågetecken som jag varken vet hur eller som jag har lust att klura ut. Det får gå som det går helt enkelt.
Just nu sitter jag här och andas ut efter en joggingtur. Motivationen kommer inte alltför ofta men ikväll gjorde den det. Dessutom är det skönt nu när det inte är så kallt längre och när asfalten börjar kika fram.

Men, jag har ett tips också! (om inte jag är typ sist med det?)
Tovsan och jag satt och prata härom dagen hur tråkigt det är när billiga ringar man köper blir missfärgade nästan direkt. Då kom Tovsan på att man kanske kan måla dom med genomskinligt nagellack och undvika det så idag har jag gjort det med ringarna jag köpte igår. Jag har haft dom på mig idag och än har de inte blivit missfärgade i alla fall. Hoppas det håller i sig!

Nu ska jag duscha och sen får vi se vad som händer! HOPPAS PÅ NÅT CRAZY

smyger in en mysbild på min älskling som jag börjar sakna väldigt mycket nu

matteplugg

Vilken seg dag det är idag. Visst är det skönt att vara ledig men det vore fan roligare att vara i skolan istället för att sitta här pch plugga matte. Det är verkligen apsegt och det går inte bra heller. Har inte orkat hämta miniräknaren hos Kajsa heller så använder någon dålig jag hitta på nån hemsida. GAH. Opeppt inlägg just nu. Det blir nog bättre får vi tro.

Blev sugen på sommar också. Här var livet gött. Tills ölen var uppdrucken...

aj?

Den här tisdagkvällen har hittills inte bjudit på speciellt mycket förutom en djävulsk smärta.
Jag skulle ta ut omeletten från ugnen när jag på nåt sätt tryckte handen mot ugnsgallret och det fräste till.
Tog ut handen och såg en grå skinnbit hänga från handen. Egentligen gjorde det inte så ont då men själva synen gjorde ont. Haha. Det blev kallt vatten några minuter och det har fortfarande inte slutat svida fast det var några timmar sen det hände. Härligt!


okej, det ser inte ut att göra lika ont som det gör :(

resursdag

Hola!
Här kommer min dag i bilder med tillhörande beskrivningar

Det var resursdag i skolan och Anti-Flu UF jobbade inför mässan på fredag, det var mycket att göra men allt blev bra och vi blev nöjda. Här är vår fantastiska broschyr



Maria hittar sina egna sätt att underhålla sig när det blir tråkigt

Här har ni Ylva. En söt och positiv tjej som blir din för endast 25 kronor

 

När vi var klara med arbetet på skolan åkte vi till Ikea för att shoppa skålar, lakan och godis till mässan. Vi hann även in på andra affärer och jag hitta dom här söta smyckena!

 

 

Jag var hemma skapligt tidigt och vädret var alldeles för fint för att sitta inne så jag tog en skön långpromenad i solen!

 

Nu vet jag inte riktigt vad som händer resten av kvällen, det blir nog lugnt. Imorgon är det studiedag och då ska jag plugga matte. Smart som jag är glömde jag min miniräknare i skolan men jag får låna av Kajsa så det löser sig. Det kommer säkerligen ett inlägg till senare ikväll. Minst 2 om dagen som vi sa!

 

Chao


nästan natt!

ville bara upplysa er om att klockan är 23.22 och jag är fortfarande vaken trots att jag tidigt till skolan imorn, sensation

Måndagkväll

Hallå på er!
Nu är den här måndagen snart slut och tiden går väldigt fort tycker jag, känns som det var nyss jag satt här och skrev att söndagen snart var slut! Men det är ett bra tecken. Då får vi snart användning för våra fina mössor.

Det var en bra och relativt kort skoldag och Ylva.. jaa.. hon är som hon är och det är just därför vi tycker om henne.

Vid sex var det danslektion med tjejerna och den gick bra. Men de har jäkligt svårt att hålla tyst och ibland tar tålamodet slut och då tar moraltanterna över mig och Kajsa och de får sig en lektion i vett och etikett. Men det ska dom ha!

Imorgon är det resursdag och Anti-Flu UF ska ladda inför mässan. Vi ska bl.a. till Ikea. Kan bli bra. Tror så.

Avslutar med en bild på en favorit just nu!

eventuellt kommer jag ha mössan såhär istället


Härliga måndagmornar

God morgon!
Imorse när jag vaknade så mådde jag sådär men jag bestämde mig för att trotsa förkylningen och gå till skolan ändå.. blir så oerhört uttråkad av att ligga hemma själv en hel dag...

Nu när jag inte läser någon IV-kurs längre så börjar jag 11.05 på måndagar vilket innebär att jag kan åka bussen kl. 10! Det känns så lyxigt att slippa åka buss tio i sju.
Idag åkte mamma iväg och jobbade tidigt så jag har huset för mig själv nu på morgonen så jag lyssnar på musik på högsta volym så jag kommer igång riktigt ordentligt! Just nu är det mest Eric Saade och Mange Schmidt, bra grejer.

Nu ska jag sminka mig och göra dom där andra tråkiga sakerna inför skolan!

Ciao



Manboy är faktiskt riktigt bra och jag tycker vi skickar den vidare! punkt slut

Söndag

Hallå där!
Nu är denna söndag snart slut och just nu känns allt som en jäkla transport till studenten. Det är inte långt kvar!
Det blev en rätt bra söndag trots förkylningen. Balträningen gick bra men var sjukt jobbig och snurrig! Det blev några fler pauser än som var tänkt men det behövdes. Efter träningen följde jag med Maria till hennes jobb och tittade på Dating in the dark. Kul program ju! Vore ju kul att få testa på om jag inte hade haft min fina Niklas!

När jag kom hem åkte jag nästan direkt till Kajsa för att förbereda dans inför morgondagens lektion. Vi kom ganska långt och gjorde en skitsnygg dans så det blir toppenbra! Ska bli så roligt att se våra små danstjejer på uppvisningen i maj.

Kom hem runt åtta och nu tar jag det bara lugnt. Ska nog lägga mig tidigt och försöka sova bort förkylningen(som om jag inte alltid lägger mig tidigt?).

Adjö

Bild från vår dansuppvisning 2008. Det var för jäkla kul att dansa! Synd att inte tiden räcker till längre

Morgoninlägg!

God morgon!
Jag skulle egentligen kunnat legat och sovit nu.. men vaknade till och var dunderförkyld så det var lika bra att gå upp.
Har precis ätit lite havregrynsgröt till frukost, mums. Man behöver styrka när man ska dansa i två timmar.

Jag funderar lite på vem som har smittat mig med denna förkylning, för man kunde ju inte bli sjuk av att vara ute för länge när det är kallt? Eller hur var det där egentligen? Om nån vet, berätta!


Tummen ner för att vara förkyld. + lite smygreklam för folkunga

Färdig!

Det gick ju faktiskt helt okej efter ett tag! I början fattade jag ingenting av sidan men efter ett tag så blev jag rätt nöjd för den här gången!

Men kul att blogga! Har tänkt på det några gånger att jag ska börja men har bara inte blivit av. Men så ikväll när jag ligger och halvsover i min säng för jag inte har något att göra så tog jag tag i saken!

Igårkväll var jag hemma hos Maria med Ylva och Tove. Vi drack vin, åt god mat och dansande till bra musik. En bra kväll helt enkelt.

Ikväll är det melodifestivalen som gäller antar jag... Och imorgon är det balträning vid ett och då går i princip hela dagen åt...

Jaja nu slutar jag skriva!


Madelene

Min blogg!

såhär ett antal år efter många andra känner jag att min bloggtid är kommen
nu ska jag försöka få ordning på sidan så gott det går!