madelene


Suris

Idag har varit en lugn dag. Två lektioner. Var hos frisören och snacka balfrisyr, var hemma hos Maria några timmar och så hann jag shoppa lite. (ja, trots mina 147 kr på kortet).
Jag köpte ett par jeansshorts på H&M. Det var inget planerat men jag är nöjd ändå. Här är dom:

Snygga va? aah

Sen när jag kom och hem och skulle ta på mig mina trånga puma-skor upptäcker jag att de är trasiga. När jag köpte dom i julas var jag tvungen att byta det första paret jag köpte för dom var trasiga. Det var massa krångel. Sen när jag fick dom nya tänkte jag inte på det och ställde undan dom för att ta fram dom nu. Självklart slängde jag kvittot också för inte trodde jag att dom här också skulle gå sönder. Så nu sitter jag här hemma och är suris. De kostade 900 och chansen att jag får byta dom/får pengarna tillbaka efter 3 månader utan kvitto är ju inte särskilt stor. De är inte så mycket trasiga nu men när jag börjar använda dom kommer hela innerfodret att lossna. Kul!
Jaja, jag ska i alla fall gå till affären imorgon och försöka. Kanske kommer hon ihåg mig från januari.

"Eurosko är nordens största skokedja. För dig som kund innebär det att du får den bästa kvaliteten och det allra senaste modet till bra priser" Yeah right...



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo