madelene


140825

Artonde omstarten detta år känns det som men vi försöker väl tills det går eller?

NU är hösten igång och det känns jäkligt gött. Rutiner och härliga vardagskvällar och helgkänsla igen. Sommaren är ju så härlig men hösten är efterlängtad!

Igår kom vi hem efter en alldeles fantastisk vecka på Rhodos och vi såg ut såhär:



140815

Haj! En tuff men rolig arbetsvecka är över och nu börjar den härliga ledigheten. Ikväll dricker jag pepsi i soffan.

Här är en bild från när marknadsbyrån blev partybyrån i onsdags. 



140812

ÅH jag är så stressad fast det är ganska roligt men jobbigt. Sitter hos frisören och försöker jobba men allt kör ihop sig och arbetsbördan har gått upp 1500 % denna veckan från de veckorna när i stort sett resten av Sverige hade semester. Imorgon 07.00 går bilen mot mässa i Stockholm och vi kommer hem på torsdagkväll. Fredag ska jag ägna åt att lägga upp arbetsuppgifterna till mina fantastiska kollegor under nästa vecka när jag är borta och häremellan ska jag hinna gå ärenden på stan, packa, städa, tvätta, handla, äta, sova och kanske kolla på ally mcbeal. Kan hända att städningen blir lidande men det blir ju ingen större skillnad från resten av sommaren.

På söndag åker vi till Rhodos och det ska bli så satans gött.  Lördagmorgon ska jag äta hotellfrukost med Maria och andas så tyck inte synd om mig!

Haj! 



140808

Tänk att blogglusten är tillbaka - plötsligt händer det! Kul. Nu ligger jag i sängen efter frukost och vilar mig och gillar tanken på att jag har betalt. Det här med semester är grejen alltså. Och om en vecka jobbar jag sista dagen innan en vecka på Rhodos, känns rätt gött.

Idag ska vi:
Hyra kanot tills imorgon
Gå på megaloppis
Gå på bryggerivisning med smakprov på Eskilstuna ölkultur
Dricka öl
Gå på parkfestival nere i stan

These days alltså! Man är nöjd! 



140807

Sommaren och livet rullar på. Nu i Eskilstuna med min gitarrspelande man.