madelene


130331

Vi har varit på birkakryssning med mamma, pappa och Maja i helgen och haft det så jädra bra. Det är verkligen skönt att åka iväg sådär och bara äta en massa god mat och dricka gott. En alldeles perfekt påskhelg har det varit


130329

Dagen hittills: •gymmat med Oscar •ätit lunch med Sofia och hennes David • kollat på introt till lejonkungen, fint!

Nu inväntar jag Maria och Ylva. Vi ska dricka långfredagsvin och planera vår lilla semestertripp. Puss!


130328

Vilken bra dag det har varit! Shopping och god mat med Oscar. Sen hann jag med en fika på stan med Ylva och Maria och det är alltid trevligt! Har fått en bok på posten också!! Ska läsa den i helgen, längtar! Nu ska jag dricka rödvin och kolla på film med Oscar, ciao!


130328

Började morgonen med att skriva tenta i en timme och nu är det påskledigt i hela fyra dagar! Fantastiskt. Oscar och jag tog cyklarna till Tornby och vi har shoppat lite och precis ätit trerätters på Ikea, jag älskar Ikea! Nu ska vi fortsätta shoppa litegrann och sen kanske äta mjukglass? Fira att påsken är här!


130337

Eftersom det är tenta imorgon kan man tro att jag tentapluggar idag men icke sa nicke! Jag går hos nageltjejen och gymmar med Oscar! Men nu ska vi plugga lite.. Eller åka ner till stan och njuta av solen.. Vi har lite beslutsångest!


130326

Jag är tröötttt. Men ska på fotboll vid elva så jag får hålla mig vaken. Idag har det tentapluggats och gått på stan. Lyxade till det med lunch på ghingis också, student-style! Kollage från dagen:


130325

Tentaplugg och våffelfest! Det är den här dagen med två ord. Morgondagens ord kommer att bli tentaplugg, lyxlunch, träning och fotboll. Bilder på det kommer imornkväll och här kommer bilder från dagen


130324

Så mycket kärlek!


130324

Sitter på centralen och väntar på tåget hem nu. Det har varit ett underbart trevligt dygn i Stockholm med Maria och Ylva. Jag har såklart gjort några kollage till er


130323

Det är äntligen dags!!!


130322

Sitter längst fram i bussen och lyssnar på westlife. Ikväll ska jag på kickoff med LiU Store och det ska bli himla trevligt! Nu slipper ni undra... Ha en trevlig fredagskväll!


130322

Lite välförtjänt fredagspubshäng efter avklarad redovisning!


130322

"Vad orättvist mot alla fula människor att jag är så snygg"

Han är så ödmjuk min pojkvän, men det ligger ju någonting i det!


130321

Alltså hur gott är det inte att låta en maräng smälta i munnen? Gudomligt. Japp, ikväll har vi bytt ut träning mot marängsuisse i soffan!


130320

Precis duschat efter en timme på gymmet med Oscar. Nu sitter vi i soffan och myser med hallon och ska titta på "helt sjukt". Det skulle kännas lite härligare om det inte vore för att vi ska vara i skolan åtta imorgon... Men det är ganska härligt ändå!


130320

Är så inne i plugget att jag inte märker när min telefon hamnar i fel händer en liten stund.. Men det livar ju upp lite... Tack John!


130320

Så skönt med en lugn morgon utan att stressa iväg till skolan. Vi är i princip klara med projektrapporten så idag är det egetplugg istället och då satsar jag på långfrukost framför Molanders istället. Men jag skaaa åka till skolan så småningom...


130319

Har varit på elitseriehockey ikväll. Jag hejade intensivt på HV71 de tre första perioderna men så blev det förlängning och eftersom jag var trött och ville gå hem så hejade jag på båda lagen till slut och LHC vann bara några minuter in i förlängningen. Jag måste erkänna att det var himla spännande och kul faktiskt.

MEN en grej. Vad är det för hatiska pinsamma människor som går på hockey? Jag har varit omgiven av puckon med enbart könsord i sitt vokabulär. Ae, riktigt tråkigt faktiskt.

Nu blir det sängen för imorgon ska det tränas och tentapluggas.


130318

Det har varit en sån där dag som går så jäkla fort. Nio timmar i skolan och så tvätt och matlagning hela kvällen. Gjorde en hel fläskytterfilé i ugnen så nu har jag mat för några dagar framöver, kööötttt.

Imorgon är det hard work i skolan igen men imornkväll ska vi på slutspelshockey, jag hejar på HV71!


130318

Slutspurten på projektarbetet. Nu är det allvar. Glasögon på.


130317

Tillägnar det här inlägget till min vän Rasmus. Hej Rasmus!


130317

En lunch på donken. Har kommit fram till att det känns som måndag idag = det kommer bli en lång vecka.


130317

Igårkväll var vi på förfest hos Becca och det var kul! Vid tolv när de andra gick till platå gick vi till hakepi och åt kebab, gött! Nu ska vi snart åka mot skolan och projektarbete.. På en söndag.. :(

Såhär såg det (mest jag 🙋) ut igår


130316

Idag: 1.varit och hämtar hockeybiljetter hos 3 - vilken hockeytjej jag har blivit 2. Bakat kolakakor 3. Varit hos farmor på sjukhuset 4. Handlat lite tacogrejer


130316

Hade en mycket trevlig kväll med Pontus och Linda igår! Några bilder kommer här


130315

Åh vad skönt med helg! Veckan har gått sjukt fort men varit så intensiv. Ikväll kommer Linda och Pontus hit på middag och spelkväll, ska bli så trevligt! Nu håller jag på med maten och får dricka lagamatrödvin - livet är häärligt


130315

Idag ägnar vi dagen åt att ringa Norrköpingsföretag. Vi vill ha svar på frågor om Vita Hästen och sponsring. De vill inte svara. Vi blir uppgivna. Tur det snart är lunch.


130315

Hinner med lite morgonmys innan skolan


130314

Givande möte med Vita Hästens VD och nu har matchen börjat! Vilken stämning! Hoppas jag får äta korv med bröd i pausen!


130314

Är på väg till Norrköping med projektgruppen. Det är en härlig grupp! Härliga tider!


130313

Det handlar mycket om vädret idag men så får det bli. Cyklade hem i snö och helvete och beslöt mig för att inte träna på friskis idag för att undvika snön så jag har tränat hemma med nikes app istället. Förvånansvärt kul faktiskt! Och smidigt att kunna göra hemma. Hade däremot inga hantlar hemma men jag löste det genom att fylla två bacardiflaskor med vatten.. Det får funka!


130313

Överlevde snöstormen imorse men var arg när jag kom fram till skolan. Nu har vi kommit igång lite med projektarbetet och imorgon ska vi till Norrköping och gå på division1-hockey, ibland ska man ha tur!


130313

Vad i helvete? Seriöst? Och jag som ska cykla till skolan idag? Inte den bästa starten på dagen kanske


130312

Efter nästan tolv timmar i skolan är jag astrött men här ska inte sovas än på ett tag för ikväll är det fotbollsmatch!

Kul saker som hänt idag:
• har börjat tycka om russin
• fått besked om att jag är HR-ansvarig i LiU Store 13/14. Så himla kul!!
• ätit marabouglassen. God men inget jag skulle köpa i affären

Tråkiga saker som hänt idag:
• hade jätteont i fingrarna när jag kom hem så jag tog kort på hur konstiga de blir ibland

Nu ska vi strax åka mot Ryd och fotboll och imorgon är det skola 08.00 hela dagen men förhoppningsvis händer det något kul som jag kan rapportera om! Puss och godnatt!


130312

Gästföreläsning och det bjuds på glass, uppskattat!


130311

Idag har varit en sån dag som bara flyger förbi. Man vaknar och vips så ska man sova. Varit i skolan, tränat, lagat mat, fikat med pappa och farfar och pluggat. Imorgon blir det en lång dag i skolan (2 matlådor, Inte van vid det). En bild på maten jag lagat och en annan på fika och plugg. Roligare än så blir det inte!


130310

Dåligt med bloggande i helgen så här kommer en resumé: har varit i Kisa med Oscar och chillat. Kollat melodifestivalen, ätit mycket gott och tränat en del. Idag var min tanke att jag skulle åka tillbaka till Linköping i tid så jag hann träna på friskis men så bestämde vi oss för att vara kvar till kvällen och därför skulle jag träna i Kisa. Oscar var min instruktör och för första gången i mitt liv kräktes jag för att jag var så trött...

Jag har målat min piedestal också! Ett secondhand-fynd som gick från brun till vit och som en dag ska få pryda min lägenhet men jag måste flytta först för på Kullagatan finns ingen passande plats.

Nu ska jag sova och så väntar en hård vecka i skolan. Oscar och jag konstaterade besviket att den här veckan kan vi inte ta ledigt en enda vardag... Hårt liv.


130308

Jobbar lite, bloggar lite, letar hotell i Paris och kollar ut på solen. Snart är det lunch och då ska jag lyxa till det med cola och sen är det inte långt kvar till helg. Perfekt att jobba en fredag så man får fredagskänsla! (det här med collage är nog min nya grej också)


130308

Bananpannkaka, kesella och kaffe till frukost. Oscar sover och jag är redo för jobb!


130307

Under vår shoppingrunda när Oscar står i provrummet tjuter brandlarmet i Gränden och alla affärer stänger och vi får gå ut. Det var lite spännande ändå men (tyvärr) ingen riktig brand 

Jag köpte bl.a. ett par "boyfriend"-jeans och kände mig nöjd med dagens inköp tills jag kollar mitt saldo på banken
Jahaja. 952 kr kvar och nya pengar kommer den 25e. Men jag har faktiskt en hel del pengar att driva in och om någon annan känner sig manad att ge mig stöd ekonomiskt är det välkommet

Åt ju köttfärssås också. Så himla gott var det!

Men min cykelnyckel har gått sönder idag och det var ju lite tråkigt... Vi behöver väl inte tipsa om att det står en olåst cykel i city under helgen?

Nu ska vi dricka saft och kolla på fuskbyggarna. Imorgon är det fredag och jag ska jobba 8-15 och sen åker vi till Kisa för en bra helg. Vi lär höras!

130307

Idag är jag "ledig" från skolan och dagen har börjat med promenad hem från Oscar och frukost. Kokade till och med kaffe idag, inte illa!

På schemat idag står en runda på stan med Oscar, besök hos farmor på sjukhuset, ett pass på friskis och ikväll ska vi äta spagetti och köttfärssås. Har varit sugen på det i över en vecka och ikväll är det äntligen dags! Vilken lycka.


130306

Kvällen har bjudit på tv och svull och mys med Oscar. Nu är klockan snart tio och då ringer min sovklocka. Har lite ont i magen, kan förklaras av att den här burken vid kvällens början var full med chokladbollar. Godnatt!


130306

Skulle gått på teater med Maria ikväll men hon har blivit sjuk så jag ska städa istället. Tråkigt med ack så välbehövligt. Har precis lämnat blod också så ikväll kan jag somna med gott samvete!


130306

Det blir lite lättare att plugga när Fredrik och Rasmus har bakat. Vilka underbara män!


130305

Ikväll har Maria varit här och vi har ätit sushi och bokat flygbiljetter! Åh vad jag längtar!!


130305

Skippar föreläsning idag och åker till sjukhuset och hälsar på fina farmor som opererat benet istället. <3


130304

Glömde min iphoneladdare i Kisa och mådde ganska dåligt den tiden min mobil var död. Ingen härlig insikt direkt. Annat som hänt sen sist är att jag har skaffat vine. Det är visst det nya! Nu ska jag åka och träna och ikväll ska vi äta broccoli&kassler-gratäng. Ska under kvällen också ta mig igenom en artikel av det längre slaget som är skriven på engelska. Gud ge mig styrka!


130303

Nu har vi kommit till den här delen av dagen


130303

Åker buss hem till linkan. Lyssnar på podcast och äter godis. Bra inlägg idag!


130303

Fortsätter såhär....


130303

Startar dagen såhär idag


130302

Tro det eller ej men gamlingarna kan! Det här är himla trevligt alltså.


130303

Okej jag är bitter över håret. Det var lite värre än jag först trodde. Nu ska jag tröstdricka.


130302

Men det är ingen idé att vara bitter över det lilla missödet. Det löser sig! Snart ska jag in till stan och fika med Robin, Åsa och mamma. Ska bli himla trevligt. Sen ska jag åka med damerna hem till Kisa för ikväll är det fest ska ni veta. Jag ska partaja med mamma och hennes väninnor och det ska bli så roligt! Och som Oscar skrev när jag berättade att jag numera är gråhårig: "då passar du in ikväll"

Känner att den här låten kan passa för kvällen också!

130302

Jag har varit hos frisören idag. Bad om att inte bli guldblond som jag blev sist utan mer askblond. Blev gråhårig. Så kan det gå! Större delen av håret blev jättebra med längst fram runt ansiktet sög håret åt sig ordentligt med färg och blev lilagrått. Kanske kan bli det nya? Nejmen jag ska "tvätta håret några gånger så försvinner det" ja vi får väl se!!!


130301

Det är 1 mars!!! Vårmånad!!! 
 
Var så jäkla sötsugen förut så jag åt en massa nutella och nu mår jag illa och är lite sur på mig själv. Ska åka till friskis och straffa mig själv, det ska jag ha! Ikväll blir det fredagsmys med Oscar och imorgon ska jag till frisören och på kvällen ska jag roa mig ordentligt men mer om det imorgon!!
 
såhär arg. dumma nutella. snygg arg-rynka. hejdå