madelene


111031

Tror jag kör det i punktform, har lite svårt att formulera mig idag.

- Mycket trevliga timmar med mamma och Maja i Tornby
- Maja har skaffat mobil! Ni får fråga henne om nummer själva
- Jag har köpt en adventsstjärna och fått julblommor av mamma så nu väntar vi på advent med stor glädje
- Äter clementin och känner juldofter sprida sig
- Skulle vara på Friskis klockan sex och går utanför dörren strax efter 17.45. Kommer ner och hittar inte min cykel, slås av tanken att den har blivit stulen (vem skulle stjäla den?!) innan jag kommer på att den står uppe vid Pusslunden. Springer upp till pusslunden och kör fortsomfan till Friskis och är där 17.59 lite lagom uppvärmd.

Japp. Det var det! Nu ska jag plugga lite.............


mobilkameran levererar! här är dom iaf! blommorna som ska få pryda mitt bord i juletid


111031

Jag misstänker att jag har gått upp onödigt tidigt när jag är helt klar och det är en halvtimme kvar tills jag ska gå mot bussen. Men å andra sidan, nu har jag ju tid till att sitta här och lyssna på disneylåtar!


111030

Idag har jag förflyttat mig mellan sängen och soffan och en av de få gånger jag reste på mig var för att öppna dörren för pizzakillen. Nu sitter jag här mätt på Hawaii med massa odiskade glas och är så sjukligt trött. Gick upp vid halv tre idag så det är lite konstigt. Ska försöka ta tag i disken och städa lite innan jag återgår till att sova och imorgon halv nio ska jag vara på campus. Det blir lite föreläsning och sen kommer Maja och mamma och hämtar mig så åker vi till Tornby. Blir en bra måndag även om jag skulle behöva plugga som jag inte gjort alls i helgen. Menvafan! Godnatt.

111029

Det som skulle bli en förfest hos Maria med trevliga flickor byttes till en förfest hos mig med trevliga g2are och fina Maria eftersom väldigt stora delar av första skaran är sjuka. Men vi kör på ändå! Om några timmar börjar det ramla in folk här och så kör vi förfest ala g2style innan vi går mot Ågatan. Om möjligt ännu lite mer taggad än under förra inlägget! Skål!

111029

Av någon konstig anledning tittade jag på Paranormal Activity 2 igår. Kändes så ovärt när filmen var slut. Var bara psykiskt jobbigt. Hursomhelst! Jag sitter här efter alldeles för få timmars sömn inatt och ska snart ta bussen till Kisa. Idag vankas det kalas hos mormor så det blir släkt och tårta för hela slanten. Efter kalaset ska jag åka med mamma och pappa in till stan, de ska på bio och jag ska till Maria på förfest innan vi drar till Ågatan. Galet taggad är jag. Känns som det var länge sen jag var på Ågatan nu... två veckor! Men om jag ska orka med det får jag nog hitta några timmar under dagen att ta igen lite sömn på... yaya! Även om jag är trött så är jag glad!



111028

Fredag! Har hittills haft sovmorgon, ätit ägg och bacon till frukost framför nyhetsmorgon, pluggat yttepyttelite, dammsugit till Darin, bytt sängkläder och varit nere i tvättstugan och satt på två maskiner. Jag har tvättid och det är fredag så jag kände att jag unnar mig själv att inte åka till skolan idag utan försöker plugga lite hemma och ta det lugnt istället. Att plugga kommer nog inte gå så bra men då tar jag den smällen på söndag istället. Ska snart ta en sväng på stan och se om jag hittar något kul, sen ska jag kanske träna vid fyra om jag hinner tvätta klart innan dess. Vi får se! Nu tycker jag vi tar helg!


111027

Morgonbesöket har åkt och jag konstaterar två saker. 1, de ska förmodligen byta lite kakel i mitt badrum och jag undrar hur lång tid det kan ta eftersom en av gubbarna sa att jag måste hitta någon annanstans att duscha under tiden, jaha? VAR DÅ? 2, det kändes inte alls bra när en av gubbarna kallade mig "lilla gumman". Kändes ganska tråkigt till och med.


Om en kvart ungefär kommer morgonens andra besök och nu är det pappa! En mer välkommen gubbe än de andra två. Han ska titta lite på min cykel. Tur jag har'n! Sen ska jag ta mig till skolan för föreläsning och sen blir det bokföring med Catti hela eftermiddagen. Ikväll blir det träning på friskis och sen har jag inga andra planer. Okej, då vet ni!

111026

Läser föregående inlägg och tänker lite på den här raden: "När matchen är slut runt halv tolv blir det hem och bums i säng". Det var en ytterst bra och genomtänkt plan. I verkligheten blev det dessvärre inte riktigt så. Ramlade in hemma runt halv fyra och då tog jag en dusch och åt en äggmacka. Mellan halv tolv och halv fyra hängde jag på HG med grabbarna och ett litet stopp på donken. Blev aningen mer än några öl men det var kul! Matchen gick inte jättebra... men vi håller tummarna för att kvällens match får ett bättre resultat! Den ska jag däremot inte titta på utan jag ska sova. Klockan åtta imorgonbitti kommer det två herrar hit som ska titta på mitt badrumsgolv. Jaha. Veckans sovmorgon byttes ut mot morgonbesök. Jättetrevligt! Godnatt! (musikalen var för övrigt jättebra och jag är superstolt över min Maja!)


Gårdagens enda bild från HG på Gustav med sötdrinken


111025

Planen för kvällen var att: träna, titta på desperate housewives och åka och titta på fotbollsmatch
Planen ändrades och ser ut som följer: låta benhinnorna vila och istället åka till HG och dricka öl med G2are innan vi åker och tittar på fotbollsmatchen. Bra kväll!

Har ju inte druckit öl på 10 dagar nu så det blir gott. När matchen är slut runt halv tolv blir det hem och bums i säng. Morgondagen går åt till att plugga i skolan och åka hem till Kisa för att gå på musikal där Maja spelar röd fiamedknuff-spelpjäs. Blir bra!


111024

Det finns en del saker som bekymrar mig just nu. Kursen i externredovisning, det faktum att nästa kurs i Nationalekonomi kommer innehålla äckligt mycket matte som jag så lycklig trodde jag lämnat bakom mig i och med Matte C på gymnasiet och att mina benhinnor inte klarar av att jag tränar. Men det är bara härda smärtan. All smärta!

Men det finns saker som gläder mig också! Att jag snart ska äta lite glass, att det är Desperate housewives imornkväll och att G2s egna fotbollslag har matchpremiär imorgonkväll. Blir nog en bra dag imorgon!


är lite glad över att jag slog min kära far med 3 poäng i alfapet i lördags också


111024

Läget är som följer att jag har varit i skolan 8-17 och jobbat hårt, nu har jag precis ätit middag direkt ur kastrullen och snart ska jag åka och plåga benhinnorna på friskis. Jag avslutar dagens fantastiska inlägg med en bild på min overall som kom idag! Taggar 15 november och overallsinvigning! (och tentafest!!!!)




111023

Sitter på bussen igen och den här gången hem till Linköping. Har varit en bra, lugn helg i Kisa och jag avslutade den med att sova någon timme på soffan. Det är min första helg på evigheter utan party och även om jag kanske är utvilad så är jag grymt partysugen också. Taggar nästa helg som bjuder på åtminstone en partykväll!

Var skönt att släppa plugg fredagkväll och hela dagen igår men när jag satte mig med det idag sjönk humöret direkt och jag tappar livslusten. Ungefär så känns det. Tveksamt om det blir nåt mer plugg idag. Ska träna på friskis med Maria och se på film ikväll tänkte jag. Får komma tillbaka till verkligheten imorgon istället...

Någonting som är bra med att åka hem förutom att man får träffa familjen är att man ofta får med sig lite bra saker. Den här gången har jag följande med mig tillbaka:

Två färdigrätter
En matlåda
En pärlplatta
En halsduk
Ett paket tuggummi, beasås och micropopcorn
En cykeltramp
En massa mynt till kaffe och klägg

Japp. Det var helgens update!

111021

Sitter på bussen på väg hem till Kisa efter några timmar med plugg som nästan enbart har lett till frustration och uppgivenhet. Men vet ni. Nu tar jag helg till söndag. Ska inte ens öppna böckerna. Det blir skönt! (även om jag kommer ha ångest över att jag inte pluggar). Det blir alltså en lugn skön helg i Kisa med familjen och på söndag åker jag hem för att plugga, städa och träna. Nu ska jag lyssna på Melissa Horn och försöka njuta av att vara ledig!


111020

Dagens tre stora händelser är ju som alla väl vet att:

· Gadaffi är död (som tur är inte vår grönatupp-gadaffi)
· Laila och Niklas har fått barn! En liten bagge
· Westlife kommer splittras under 2012

Japp. Världens tre viktigaste nyheter senaste dygnet.
Ikväll hänger jag på friskis!

111019

Okej, externredovisning är riktigt svårt. Skitsvårt faktiskt. Har suttit 8-17 med uppgifter och känner att jag inte kan så mycket mer nu än vad jag kunde igårkväll. Jag förstår liksom inte. Tack gymnasieekonomin för det. Gav det ens nåt?! Åh. Lite uppgiven ska jag snart ta min trasiga cykel och trampa till Catti med våffelsmet och mitt våffeljärn. Ikväll är det våffelkväll och kvinnan på bilden står för underhållningen.


111019

Godmorgon! Jag har blivit riktigt bra på att gå upp tidigt. Är pigg som en spigg och sitter här och äter frukost. Ska vara i skolan klockan 8 och jag har banne mig bestämt att börja åka buss från och med idag. Det är inte särskilt roligt att cykla med en pedal när det är så jävligt kallt.


Okej...riktigt såhär glad är jag kanske inte. Men ganska! Ha en bra dag!


111018

Heldag i skolan, fick lite gjort i alla fall. Om en stund ska jag iväg på affrodans med Maria. Körde affrodans i Norge och det var riktigt roligt så hoppas det är det nu också! När jag kommer är det dags för veckans höjdpunkt och yoghurt.


111017

Jaha. Idag på träningen fick jag ont i höftböjaren och i benhinnan. Det är ju ett jäkla skit nu när jag har kommit igång. Till råga på allt gick min ena pedal sönder på cykeln så nu ska jag med ont i höftböjaren cykla med en halv pedal. Livet är bra surt ibland. Nu ska jag laga matlåda till imorgon och äta lite jordgubbsyoghurt. :(


111017

Vakna, plugga, äta, träna, handla, laga mat och sova. Det är lite så den här dagen ser ut. Så ni vet.


Partybild som kompenserar det tråkiga inlägget. Och för att jag saknar Janhed och norgelivet!


111016

Det kan ha och göra med att jag är trött och otroligt lättroad för tillfället men nu har jag skrattat högt åt det här klippet i flera minuter. Pian är en märklig kvinna!


111016

Hade en riktigt rolig kväll igår! Körde ölspelet hemma hos Anja och var där en stund innan vi tog stämpel på NH. Sen åkte vi på mellanfest till en fadder och umgicks där innan vi avslutade på NH med goda drinkar. Bra kväll med bra folk helt enkelt. Idag är det rätt lugnt här och jag har precis ätit taco till frukost. Det finns inget bättre. Dagens aktivitet är att träna med Maria på friskis och fram tills dess blir det lugnt. Hellugnt. Nu kommer en hög med riktigt suddiga, dåliga mobilkamerabilder som någon var vänlig nog att ta igår!










111015

Lugn, skön lördag där huvudaktiviteterna har varit att fika med mamma och hennes partykompisar, köra hårt pass på friskis och äta tacos. Nu håller jag på och fixar mig för om en halvtimme ska jag cykla mot Ryd där jag ska möta upp Fredrik och Andreas och så drar vi vidare till Anja på förfest innan kvällen avslutas på NH!


111014

Riktigt grym kväll igår! Samlades hos mig för förfest och nu är det bevisat. Man kan festa 30 personer i en lägenhet på 36 kvm. Det blir varmt och aningen trångt men det går. Efter ett tag gick vi ner till Strandgatan2 och spelade bowling en timme. Jag slog en strike men det var väl det enda bra jag gjorde kanske... men kul var det! Efter bowlingen samlades vi åter hos mig och mellanfestade lite innan vi gick till Platå. Kul kväll! Lite mindre pigg imorse vaknade jag upp till en lägenhet som var kaos. Men nu är det städat och fint igen och jag återfått själsro.

Har suttit här och blivit lite trött nu och det går ju inte så tänkte ta mig till Friskis för att köra ett pass. Vid sex kommer Maria hit och så ska vi till stan och fika ikväll. Blir mysigt! Ja, det var det!

111012

Godkväll! Trevlig dag! Imorgon väntar ytterligare en dag med stor potential att bli riktigt grym. Lite föreläsning, lite plugg, lite hem och städa, lite intenstivpass på friskis med maria, lite hem och stressa och duscha innan några g2:are ramlar in hit för lite förfest innan vi ska bowla imornkväll. Kvällen och natten avslutas sen på Platå. Låter rätt bra va? Jaa, bäst jag sover så jag orkar!


vilka vaskar på platå grupp två grupp tvååå


111012

Varit vaken sen halv sju och känner att det här är en bra dag! Har varit på introduktionsföreläsning till externredovisning och jag säger ÄNTLIGEN en kurs som jag känner att jag kommer ha nytta av och förstå. Sen tog vi "skolkort" idag också. Kändes som på mellanstadiet igen! Och jag fick sitta ner? Wtf?

Jag har tagit tag i den övefyllda tvättkorgen och springer nere i tvättstugan blandat med att titta på de första uppgifterna i redovisningboken.

Ska snart gå en sväng på stan och leta efter mörkblå jeans, ett suddigummi och gå till banken. Köper nog ett paket mjölk också. 

Sen ska jag äta kycklingwok till middag.

Framåt halv sex ska jag ta en latte på Steve's med Catti innan vi ska bli bjudna på bio och titta på De tre musketörerna med gratis läsk och popcorn! Ibland är det ganska trevligt att plugga på universitetet!



111011

Dagens klapp på axeln: till mig för att jag körde pass på friskis imorse (imorse 11.45.. höh)
Dagens roligaste: gubben på passet som har med sig vatten i en gammal vodkaflaska (om det nu var vatten...)
Dagens tråkigaste: att jag hade för mycket salt i min äggröra så att den blev nästintill oätlig
Dagens skönaste: powernapen i soffan mellan fyra och sex (och att kursen avslutas idag, om det inte blir komplettering...)
Dagens oskönaste: cykelturen till campus för att lämna arbetet och sen cykla hem igen
Dagens lycka: desperate housewives!!!
Dagens promenad: dålig punkt, men vill berätta att jag ska gå till hemköp nu och köpa något gott till fotbollen och desperate! Ciaiciao.


111011

"Åh gud. Var ska jag börja? Börjar med nutid. Just nu sitter vi i en källare på Hogsnesbakken 39 i Tönsberg. Den var fin! Ett kök, ett vardagsrum med tv och svenska kanaler (:D), ett sovrum och ett badrum med blå toalett. Vi har gjort oss hemmastadda och packat in mat i kylskåpet, porslin i skåpen och hygienartiklar på toan. Det känns bra det här!!!"

Satt här och tänkte att det var ungefär ett år sen vi flyttade till Norge. Exakt ett år sen faktiskt. Raderna ovan blev skrivna 11 oktober 2010 samma dag som vi anlände till källaren. Tänk om jag visste då att jag skulle tillbringa så mycket tid i källaren och i Norge... så mycket fantastiskt bra tid på många sätt.




111010




Tro det eller ej! Efter mycket ångest, oro, frustration och aggression har jag 4950 ord senare mitt färdiga arbete som jag ska lämna in imorgon. Kvalitén på innehållet diskuterar vi inte utan vi lämnar in arbetet, andas ut och så väntar vi på resultatet utan att oroa oss.

Ska strax iväg på medelpass med Maria på friskis, sen ska jag måndagshandla innan jag åker hem och duschar och tar det lugnt ikväll! Okej hejhej!

111009

Grym helg!!!

Fredagens officiella 46-dagarsjubileumsittning var hur kul som helst. God mat och dryck, lekar, musik och underbart taggade människor. Lördagen spenderas med Sofia och vi fikade med Kosta, åt mat med Kajsa och mötte upp folk hos Maja och förfestade innan det var fest hos Cian igårkväll. Vaknade med Sofia imorse och åt en romantisk frukost tillsammans med henne innan hon åkte och det gjorde lite ont i hjärtat för nu ses vi inte på länge. Idag har jag shoppat kläder på ikano (perfekt med min ekonomi), umgåtts med släkt på busfabriken och ätit mat med familjen i stan. Nu är jag hemma i Kisa och chillar och planerar att göra det hela kvällen. Ska plugga lite här imorgon innan jag åker hem till stan igen. Nu vet ni! Nu blir det lite bilder!


de första fantastiska bilderna är från förra helgen med min Janhed i Jönkan



hon gillar tacosås.






sofia skapar stämning i hissen




förlåt mig för det här sofia. men du ser sötmongo ut och bilden visar att vi tog en nattmuffins

haha. Sofia skapar återigen stämning i hissen. Hickelihick.

Tack alla inblandade för den helgen!


111007

STRESSIG DAAAG!
Har haft seminarie och varit på systemet och handlar för 1400. Nu är jag hos Catti och ungefär när skulle vi ha varit hos Fredrik. Men vi är på väg nu!! Grym kväll väntar oss! Finsittning med delar av G2 som avslutas på Ågatan! Hörs imorn!


111006

Bloggeffektiviteten är ju hög idag i alla fall. Alltid något! Tog en sväng på stan och köpte hudlotion, strumpbyxor och en tomat. Väl spenderade pengar. Passade på att byta bank också. Sen träffade jag två tjejer från klassen och vi förbannade oss över arbetet tillsammans. Jaha. Har en lasagne i ugnen som doftar ljuvligt. Har gjort en god sallad och blandat lättdryck. Ska snart avnjuta middagen framför Americas funniest homevideos och sen ska jag åka till friskis och svettas med Maria. Efter det är det snabba puckar att duscha och byta om för då kommer Linda och så ska vi ut till Maxi. Efter det ska jag hem till en kille i klassen som fyller år idag och fira honom och umgås med G2:are. Sen ska jag dissa platå och åka hem och sova! Där har ni hela min dag i detalj. Kommer att avsluta kvällen med Scrubs, som vanligt. Ciao!


Här kastades nollePflugorna. Saknar nolleP alltså


111006

Huuh. Gick in på banken för att betala lite räkningar och såg till min fruktansvärt stora fasa att jag har 900 kvar att leva på till 25. Hur gick det till? Herregud. Och jag som ska på finsittning imorgon och äta ute och gå ut på lördag. Sen är det ju några helger till innan csn kommer igen... Jag är tydligen väldigt dålig på det här med studentekonomi. Nej, från och med 25 oktober blir det att föra budget och äta ärtsoppa och dricka billig fulöl. Inte mig emot, det är ju gott. Ärtsoppa alltså.


Den här bilden känns lite som ett hån mot mig just nu
jag som ville klippa mig och köpa en hudlotion inom en snar framtid :(


111006

Jaa hörrni. Gårdagen blev precis som planerat. Några timmar på bibblan (hade inte planerat att träffa Kajsa där och ta en mysig fika men det gjorde jag!), ett pass på friskis och så hem och titta på bonde söker fru. Idag då? Jo, tänkte åka till bibblan idag igen men det regnar så jag stannar hemma och försöker plugga här istället. Senare idag ska jag med Linda till Ica Maxi och fixa lite inför sittningen imorgon, vid halv sex ska jag köra intensivpass på friskis med Maria och planerna för kvällen är oklara. Hemma och plugga eller med g2 till platå? Jag ska fundera lite på den. Är ju festligheter både fredag och lördag så lite vila vore ju inte fel. Yayayayaa. Ännu ett ganska så tråkigt inlägg. Men det blir ändring i helgen, jag lovar! Kanske till och med kommer någon bild då!

111004

Trevlig fika där det planerades hej vilt. Efter fikan dissade jag en utgång på HG till förmån för plugg. Plugget övergick i att titta på Desperate housewives, världens bästa tvprogram. Sen det slutade för drygt två timmar sen har jag suttit här och funderat. Har inte kommit fram till så mycket mer än att jag kommer tillbringa morgondagen på biblioteket för att försöka få ner några rader till arbetet och vid fem ska jag till friskis. Sen ska jag laga någon god middag och titta på Bonde söker fru imorgonkväll. Tänkte just tanken "det här mediokra livet går ju knappt skriva en blogg om" men det gör jag ändå!

Godnatt!


ganska random bild ändå. jag och goffen. goffen ska eventuellt snart säljas. sorgligt



111004

Tråkig del av inlägget

Jag önskar att jag kunde få skriva ett lite positivare inlägg idag men det blir svårt. Det här arbetet tar knäcken på mig. Det är underhållande att följa facebook-konversationen som pågår om arbetet inom g2. Mycket hat och frustration. Skönt att någon delar mina känslor. Nej! Jag har inte kommit någonstans idag heller trots många försök och börjar faktiskt tappa tron på att det kommer gå. Sånt som märks. Satsar mina pengar på att det blir komplettering och då kanske man i alla fall kan få någon vettig handledning så man vet vad det är man ska skriva. Men om en vecka är skiten inlämnad och jag längtar. Hur det än går.

Rolig del av inlägget

Mamma kom in till stan för lite ärenden idag så jag mötte upp henne på stan och vi köpte ett par snygga jeans. Till henne. Men jag är glad för hennes skull! Sen åt vi lunchbuffé på Ming och det är ju alltid trevligt med god mat och fint sällskap! Nu ska jag snart iväg för att fika med några i klassen som ska planera inför sittningen på fredag. Alltid trevligt att träffa G2:are. När jag kommer hem ska jag antingen ta tag i artikeln på engelska jag just skrev ut eller så ska jag titta på Desperate housewives. Svårt val...

Hade!



111003

Söv ner mig och väck mig när den här kursen är över? Tack! Har försökt skriva på slutarbetet men det går fan inte. Mejlar med handledaren men blir inte ett dugg klokare, snarare mer förvirrad, av det. Det börjar ju brinna lite i knutarna också så att säga. Ae. Ett g på det här är över förväntan.

Har lagt ner mina försök för dagen och sitter och lyssnar på Eric Saade. Japp, skäms inte. Ska straax till Friskis och Svettis med Maria för att köra ett pass. Sen ska jag hem och äta müsli. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter att försöka få till något smart på papper (eller misslyckas med det). HADEEEE

111001

Jag spenderar första dagen i oktober i Jönköping med min Janhed. Vi har ju ett distansförhållande numera. Vi ska snart in till stan och gå till systemet, låtsasshoppa och avsluta med en drink på Jönköpings coolaste ställe, som ryktet säger. Ikväll blir det partyyy. Vi säger så! Hade!