madelene


Desperate housewives

Idag har jag plöjt igenom typ 6 avsnitt av Desperate housewives så nu är jag med igen. Sista avsnittet var säsongsavslutning och slutar med att en ny man ska flytta in på gatan. Man märker att det är något skumt med honom och han säger att han har bott på Wisteria Lane innan. Det är alltså meningen att man ska känna igen honom. Men om man som jag, började titta under säsong 3 eller så så känner man inte igenom honom.

Snälla hjälp mig, vem är han och vad har han gjort?!


Tillbaka!

Saknat mig sen i fredags? Jag kan tänka mig det hörrni! Så, nu hade jag inte tänkt berätta om hela lördagen men jag sammanfattar det med att det var en väldigt trevlig dag och att det ska bli skönt att slippa söndagsträningarna:D

Nu är jag hos min älskade i Stockholm men han var tvungen att dra till skolan nu på morgonen (själv har man ju bara festen kvar). Så jag kom hem från en morgonspringtur i det fantastiskt fina vädret och ska snart gå till duschen. Jag tror nog aldrig att mitt hår har mått såhär dåligt. När jag var och gjorde baluppsättningen i lördags tror jag att de minst sprejade mitt hår med en flaska. Det är alldeles stelt och ruffsigt och krusigt och äckligt. Nu är det blandat med lite svett också. Ganska nice! Men jag har köpt hårinpackning som jag ska lägga i så vi får vi hopppas det återgår till det normala.

Det var allt för nu!

Facebook svämmar över med bilder och här är en fin jag hitta på mig och min darling!

Fullt upp!

Jag har haft mina sista lektioner idag. Det var en sjukt bra skoldag. Massa goda besked och bara skön stämning. Efter det åt vi på Steves, gott! Sen var det balgenrep och det gick så bra så (just nu) känner jag mig inte alls nervös inför dansen imorgon. Är mer nervös inför att något annat ska fela eller att någon trampar sönder min klänning, det är ju sjukt trångt. Har massa bilder att visa men har packat ner mitt usbminne så det får bli om några dagar!

Nu blir det inge bloggande innan måndag evetuellt söndag. Imorgon kör vi på bal hela dagen och på söndag åker jag till Stockholm. Men ha det så bra tills dess, det ska jag!

Det är ju inget drömväder men sålänge det inte regnar efter fem så är jag glad!

KLAR MED GYMNASIET

Sådär. Nu har jag gjort sista skoluppgiften på något år. Känns helt otroligt skönt faktiskt. Imorgon kommer detta firas genom en drink med tjejerna. Sweet!

Har städat skåpet idag och slängt hur många block, papper och böcker som helst. Det känns lite konstigt att slänga bort sånt som man varit styrd av under så lång tid. Men det är ju skönt att slänga det också. Men allt man suttit och antecknat i så många timmar känns bara så onödigt när man slänger det. Men det är ju inget man vill ta med hem direkt...

Här är en bild på mitt numera tomma skåp;

När jag städade mitt skåp hittade jag mina gamla kalenderar från ettan och tvåan. I dom har jag antecknat så sjukt mycket onödigt... här är ett urval;

 

* Den 28 augusti 2007 satt jag bredvid Maria på historialektionen och vi lärde känna varandra. Viktigt datum!
* Den 10 september 2007 köpte jag en munk. Mindre viktigt datum!
* Den 17 september 2007 åkte jag moped. Oklart var och varför
* Den 12 oktober 2007 åt vi kebab på Hakepi och hade filmkväll hos Maria
* Den 22 oktober 2007 åt jag räkor, chokladbollar, fil och banan. Oklart varför jag skrivit ned detta
* Den 16 november "började jag F". Satan att jag var så kryptisk. Har ingen annan om vad det betyder...
* Den 20 november plockade Maria ögonbrynen
* Den 15-16 december tittade jag på Scrubs. Oklart om jag gjorde något mer den helgen...
* Den 17 mars har jag antecknat att "susanne gillar att åka skidor"

 

Ni kanske förstår nu ungefär hur intressanta mina kalendrar är... men rätt kul att läsa ändå!

 

 


<3

Idag är det nästan 14 dagar sen jag träffade Niklas och det börjar kännas riktigt jobbigt faktiskt... Normalt är det ju 11 dagar mellan gångerna och även om det varit mer än 14 dagar förut känns det riktigt tufft nu...

ÅH vad jag vill att han ska bo nära så att jag bara kan åka hem till honom när det blir såhär...
Snällt får jag vänta tills på söndag och ikväll får jag väl lyssna på deppmusik istället. Har inte så mycket val.

Så får det bli. Lite kärlekslåtar av Lars? mmmmhm



Fotografering

Nu är jag klart med allt jobbigt i skolan! Har en meninglös redovisning imorgon så den räknas inte. Men jag är klar. HUR SKÖNT? SÅ SKÖNT!

Idag ska jag på studentfotografering. Jag är väl inte superpositiv till det men vill mamma och pappa så gör Madelene! Vi får väl hoppas det blir några bra bilder. Ska bli kul att köra fullt på studentoutfiten såhär på en onsdag.

Annars då? Det är lugnt. Vi kör balgenrep på fredag igen och på lördag dansar vi bal. Ska bli riktigt roligt. På söndag åker jag till Niklas och stannar ett par dagar i alla fall. Längtar så! ♥

Nu ska jag sminka av mig för att sminka om mig och så locka håret och bli fin!

Fick såna jäklar sommarkänslor idag (konstigt med tanke på vädret) och längtar tillbaka till Skåååne!


En baby!

Har inte så mycket att säga. Skrev nationella idag. Vg i kursen om jag har tur. Haft balgenrep. Gick bra. MEN! Katrin Zytomierska har äntligen fått sin bebis :D hon har ju varit gravid i minst ett år nu så det var skönt för henne! Ringo Zytomierska Rimér har kommit till världen. Vad kul!


Schema

Jag gav upp matten. Men det kommer gå okej tror jag!
Idag har jag sett schemat som jag kommer jobba efter i sommar. Suck och pust och stön. Känns knappt som jag har ledigt alls. Inte två dagar i rad i alla fall. Det blir tufft eftersom det kommer bli svårt att hitta tid att åka till Stockholm på. Är lite bekymrad.... men det löser sig. På något sätt. Jag kommer ju tjäna pengar i alla fall... inget ont som inte har något gott med sig!


Matte C

Idag pluggar jag matte. Det går väl sådär. När Niklas kommer hem ska han hjälpa mig lite, det behövs! Det är nationellt prov imorgon förstår ni. Jag har inte känt någon panik över det förens idag... men det behöver inte gå så jäkla bra så det är skönt att inte ha press på sig. Men nu ska jag fortsätta här. Eventuellt kommer en godispåse behövas för att jag ska klara detta. Vi får se hur det blir!


Naglar!

Åh så fina naglar jag har nu! Men OJ så ovant det är! Känner mig helt handlingsförlamad. Kan t.ex. inte knyta upp mina converse själv eller smsa ordentligt....

 


Söndag

Söndag idag. Har varit väldigt seg och trött i kroppen idag. Det har nog sin förklaring i både gårdagens löpning och gårdagens trevliga men sena middag hos Tove. Det var god mat och skönt väder med fina vänner. Som det ska vara! Idag hade vi sista söndagsbalträningen och nu väntar två långa genrep innan balen på lördag. Det ska bli så roligt! Katedral dansade ju igår så jag sitter och tittar bilder på facebook. Dom var ju så fina! Titta bara på dom här pinglorna;

Jag lånade bilden från din facebook Sofia, hoppas det är ok! :)

Nu har jag precis kommit hem från en kort löprunda och ska hoppa in i duschen. Klockan sex ska jag vara hos Jill som ska fixa mina naglar! Ska bli spännande att se hur det blir. Men ska man ha nagelförlängning någon i livet så är det väl inför bal och student? Ja det tycker jag!


22 maj

Jag började dagen med en 7kms runda i solen. Det var varmt och tufft men ändå rätt härligt. Det luktar ju fantastiskt gott ute nu. Eller hur? Men springrundan tog uppenbarligen knäcken på mig för när jag kom hem åt jag frukost och sen somnade jag som en stock och sov i tre timmar. Haha. Bortkastad tid? Lite. Men det var för jäkla skönt att sova och jag skulle kunnat sovit några timmar till. Men nu sitter jag här nydyschad och ska börja packa lite inför kvällen snart. Åker ju in till stan för att gå på middag hos Tove och sen sover jag hos Maria. Hoppas Tove har dukat ute ikväll!


Toves middag

Jag är redan klar med videoinlägget! Det är ju sjukt vad snabb jag är! Här har ni det;


21 maj

Var i vimmerby idag. Pappa skulle köpa något till det lilla pool-projektet på vår baksida så vi passade på att handla på Netto. Särskilt roligt var det inte. Ikväll blir det årets första grillning och jag är så sugen. Mumma!
Imorgon dansar Katedral bal och det vore så rooligt att åka och kolla hur fina dom är men jag vet inte riktigt hur det blir. Hur som helst är det halv åtta hos Tove imorgonkväll och nu kom jag på att jag ju ska spela in en video.... den kommer senare!

Maja såg denna bild på Netto och ville gärna härma den gulliga tjejen


Här är resultatet. Jag tycker hon lyckades rätt så bra ändå!

Vaarmt

Det är ju jätteskönt att sommaren är här och att det är varmt. Men måste det bli så förbannat varmt inomhus? Är ju en bastu här inne och min lilla fläkt från Biltema räcker inte riktigt till.

Jag tog en liten sovmorgon imorse. Det var matte och eftersom jag känner att det inte hade gett mig så mycket att gå på lektionen utan jag kan jobba hemma istället så sov jag istället. Bra beslut tycker jag!

Nu är jag redo för att gå till bussen. Tog ett gulligt kort på mig själv!

Ha en sköööön och solig fredag!


Dagen

har varit bra. Har inte så mycket mer att säga. Visar en video från dagens glassintag i domkyrkoparken med Ylva och Maria. Maria var uppenbarligen inte jättesugen på sin glass...

Vill ni berömma videokvalitén så går det bra att göra det i kommentarerna. Ber om ursäkt för eventuellt nackont som kommer av att kolla på videon.


Bolagsstämma

Idag tog äventyret slut. Anti-Flu UF avvecklades och äntligen slipper vi skiten. Känns otroligt skönt och att vi satte ett mvg gör inte saken sämre. I och med att jag också gjorde finkalksprovet idag är två problem ur världen och nu är det faktiskt inte alls många kvar innan studenten. Lite otäckt? Ja. Men skönt? Ja.


Bolagsstämma

Idag tog äventyret slut. Anti-Flu UF avvecklades och äntligen slipper vi skiten. Känns otroligt skönt och att vi satte ett mvg gör inte saken sämre. I och med att jag också gjorde finkalksprovet idag är två problem ur världen och nu är det faktiskt inte alls många kvar innan studenten. Lite otäckt? Ja. Men skönt? Ja.


Cliff-hangers

Kollat på biggest loser. Dom är experter på att ha cliff-hangers i slutet. Jag blir ju galen. Jag måste se vad som händer. Försöker googla fram nästa avsnitt utan att lyckas se vem som vinner säsongen. Hittar ingenting. Blir ännu mer galen. Jag får vänta snällt i 23 timmar helt enkelt... ååh...

För övrigt känner jag att mitt humör och min inställning till saker och ting börjar svikta... Skitjobbigt att känna så. Jag borde vara världens gladaste som tar studenten om några veckor. Men icke. "gåochläggamigundertäcket"-känslan har börjat komma tillbaka. Vad gör man?


Löpning

Sådär ja! Nu är springturen avklarad. Jag fick med mig mamma ut också så vi kämpade på tillsammans. Hon ska anmäla oss till tjejmilen snart så det gäller att komma igång. Jag är väl rätt bra igång tycker jag men det är lätt att sacka efter... Så nu kör vi på! Det är skönt att ha ett mål. Det var ju tjejklassikern som fick mig att börja träna för första gången i mitt liv... mer sånt!

Resten av dagen ska ägnas till plugg... Det är både tråkigt och skitsvårt. Men belönar mig själv med müsli, fil och biggest looser vid sju. Det är lätt dagens höjdpunkt!

Justja! På baldagen den 29 maj behöver jag sminkning. Orkar inte ta tag i det där själv för jag vill ju ha något som passar klänningen o.s.v. så jag behöver hjäälp. Är dock medveten om att jag är ute i hemskt dålig tid men om någon vet någon som kan tänkas ha en tid över den 29 så skriiiv!

NU; dusch!

i skolan

Sitter i skolan nu och har finkalkslektion. Har prov imorgon så borde antagligen jobba på. Men jag känner faktiskt ingen direkt motivation. Måste börja kolla lite på bolagsstämman vi ska ha imorgon också... Det är så kul med företagsekonomiska ämnen!

Hur ser min dag ut i övrigt? Jag har en lektion till efter det här. Sen ska jag åka hem och springa. Försöka i alla fall.

Nu ska jag fortsätta med lagringstider och likviditetsbudgetar. Spännande!


Nostalgi

Hittar rätt många sätt att inte plugga på. Att titta Spice Girls på youtube är ett av dom. Hur många älskade Spice Girls? Det var ju galet. Så fort man fått 8 kronor i sin ägo sprang man till macken och köpte Spice Girls-kort i hopp om att få Emma i ägget eller Mel C:s autograf. Geri på toan hade jag åtta dubletter av....

Nej. Det var tider det. När man dansade till Spice Girls iklädd magtröja!


Anti-Flu UF

Skoldagen av avklarad och nu sitter jag här och hittar ursäkter för att inte börja plugga. Men vafan kom igen, sista viktiga provet. Bara köra i gång.

Vi lämnade in årsredovisningen för Anti-Flu UF idag och det innebär att ingen mer försäljning kommer att ske. Lite tråkigt när vi sitter på drygt hundra flaskor. Men positivt - jag kommer förmodligen aldrig i mitt liv behöva lägga pengar på handsprit. Dessutom kan jag ju dra igång en egen hobbyverksamhet. Någon som vill köpa?


Töntiga uttryck

Vill ni veta vad jag gjort idag? Hostat, skippat balträningen och varit på kalas. Nu vet ni.

När jag läste igenom min egen blogg nyss för att minnas tider som flytt upptäcte jag en sak. Vilka töntiga uttryck jag använder mig av. Här är tre av dom:



'


'






Lova att ni säger till mig och jag skriver något liknande igen.

Töntiga uttryck

Vill ni veta vad jag gjort idag? Hostat, skippat balträningen och varit på kalas. Nu vet ni.

När jag läste igenom min egen blogg nyss för att minnas tider som flytt upptäcte jag en sak. Vilka töntiga uttryck jag använder mig av. Här är tre av dom:



'


'






Lova att ni säger till mig och jag skriver något liknande igen.

Plugga på en lördagkväll?

Är det okej att sitta hemma en lördagkväll tjugo i elva och plugga? Jag tycker nog det. Jag känner mig ganska duktig. Jag skriver klart det sista på naturkunskapsarbetet som ska skickas in på måndag. Det blir nog bra det här. Komiskt nog handlar arbetet om astma. Och här sitter jag och astmahostar och inhalerar medicin. Komiskt va?

Men åh! Jag har lyssnat på Håkan Hellström hela kvällen. Han är ju underbar. Jag glömmer det emellanåt men åh så bra låtar han har. Njuter varje sekund. Som grädde på moset denna härliga lördagkväll äter jag salta pingviner från båten. Kan det vara bättre? Ja, det kan vara betydligt bättre men jag är rätt nöjd med tillvaron ändå.

(om inte min hosta är bättre på måndag blir jag tvingad att gå till doktorn, hur kul? inte alls. Så nu håller vi tummarna att den är magiskt borta imorgon när jag vaknar!)


Inläggen blir så tråkiga utan bilder. Därför lägger jag gärna upp en bild. Ibland är det svårt att hitta en passande och den här är verkligen opassande. Men kopplingen är att den är tagen den 15 maj 2007. Exakt tre år sen.

Hemma!

Nu är jag hemma efter kryssningen! Det var roligt och skönt! Har ätit (oerhört) god mat, druckit goda drinkar och sett roliga människor sjunga karaoke. Sovit har jag inte gjort så mycket eftersom jag lämnade hytten efter sju imorse för hostan tog kol på mig. Men så kan det gå! Får sova i natt istället.

Som ni förstår har jag hur många bilder som helst att visa nu, främst från Stockholm med tjejerna. Så många bilder att jag inte riktigt orkar lägga in dom här. Så ni får två fina collage av mig här så får ni kolla på dom andra bilderna på fejjan! Låter det bra? Ja, toppen!




Cinderella!

Studentskivan igår var trevlig så länge det varade. Jag hann med nöp och näppe äta varmrätt innan jag var tvungen att gå och jag hoppas ni andra som stannade längre hade skitkul!

När jag kom hem proppade mamma i mig mängder med mediciner och jag tog en lååång dusch. Av någon anledning frös jag jättemycket när jag skulle sova sen och jag är nästan säker på att jag hade feber. Har hostat en del inatt också med inte lika mycket så medicinen hjälpte i alla fall! Om jag har någon feber nu vet jag inte för jag vill inte veta. Jag intalar mig själv att jag är superfrisk för om en halvtimme åker vi till Linköping och hoppar på bussen till Stockholm och så småningom Cinderella! Ska faktiskt bli jättemysigt att komma iväg och äta gott och umgås med mor och far. Så nu ska jag fixa mig lite här! Vi hörs!

Såhär kul kan man ha på kryssning! Eventuellt kommer jag åka lite motorcykel ikväll

Studentskiva!

Nu är jag hemma hos Maria och vi har precis fixat oss klart inför skivan. Tove och Ylva kommer hit om en liten stund och efter halv sju drar vi oss mot stan. Min hosta är dock så jävla besvärlig att jag nog drar hem med tiobussen. Måste få tag i min medicin. Det känns tråkigt men man får faktiskt inte leka med hälsan och därför tar jag det lite lugnt. Men till tio kör vi hårt! Haha. Ciao!


Usch

Vilken hemsk natt jag har haft. Jag har varit förkyld i någon vecka nu och har hostat en del. Igår blev det plötsligt mycket värre och det har blivit en blandning av förkylningshosta och allergiastma. Smarthuvudet här tog inte med sin astmamedicin eftersom hon nästan aldrig behöver den. Tji fick jag! Har varit grymt jobbigt med hosta i princip hela natten och mitt bröst väser när jag andas. (mamma om du läser, förlåt för jag är så slarvig med min medicin!)

Idag ska jag åka hem och det känns trååkigt. Har verkligen inte fått nog av min Niklas än och skulle gärna stanna några veckor till eller så. Men ikväll väntar Folkungaskolans studentskiva på Platens så det är det jag ska hem till!
Imorgon åker jag rätt tidigt till Stockholm igen för att åka kryssning. Det ska bli skönt och avslappnande...

Nu ska jag försöka vila lite och så småningom väcka min sovande älskling. Vet inte riktigt när vi hörs igen. Snart? Kanske.

Puss!


Uppdatering!

Vad dåligt jag har bloggat här i Stockholm. Men det har sin förklaring. Jag har varken haft tid eller lust faktiskt. Det har hänt så mycket annat kul. Men nu har tjejerna åkt hem och jag stannar en dag extra för att få umgås lite mer med min Niklas. Åker hem imorgon för att gå på studentskiva! Blir kul!

Har tagit massssoor med bilder men dom ligger på digitalkameran och någon sladd har jag inte med mig. Det innebär att det kommer bilder på söndag när jag kommer hem igen! Men tog två mobilbilder idag så att inte inlägget skulle bli så tråkigt. Haha. Här kommen dom! Den ena är från när vi luncha i kungsträdgården och den andra är från när vi åt glass vid plattan. Toppendag i solen!


Ready to go!

Väskorna är packade. Bilen är lastad och tankad. Bilcdn är bränd. Tjejerna är laddade. NU DRAR VI :D

Såhär har jag laddat för mig själv här på morgonen. Med Marias pose bl.a.

En efterlysning och lite bilder

Jag börjar inlägget i tråkig ton. Ursäkta mig för det. Jag har städat min bil idag och vill nu efterlysa följande person/er:
Du/ni som har ätit riesen, salta katter och ahlgrens bilar i min bil samt lagt en bit choklad på baksätet som sedan smälte och lämnade en fläck, hör av dig till mig! Jag är inte arg, jag vill bara prata med dig/er.


Så! Nu har jag fått det sagt. Vad vill jag säga mer? Inte så mycket. Lämnar ett collage från igår istället!



Laddar inför kvällen

Nu sitter jag i Marias säng och gungar. Hon leker med sin silikonbh. Inga konstigheter. Nu fråga hon om jag vill känna på den - gärna sa jag! Jag kände nu, skön var den. Kanske skulle köpa en!

Om en kvart ska vi bege oss till Ylva. Hon stressar förmodligen omkring nu. Det är skönt att ha sin middag gjord! Men jag tror på en toppenkväll hos Ylva och att umgås med fina vänner med god mat och några glas kan ju inte bli fel!


Dansuppvisning

Dansuppvisningen är klar och den gick så jäkla bra för våra tjejer! De va grymma och lätt bäst av alla! Vi blev såå stolta över dom! Har filmat dom men videokvalitéen är sådär och smartot som filmade håller fingret över mikrofonen större delen av filmen men man hör låten ändå om man vrider upp volymen. SÅ GÖR DET!!


Dagen D

Nu har jag laddat batterierna till kameran och är klar att åka! Ska hämta upp Moa(en av danstjejerna) och Kajsa för att åka iväg till stan. Är tillbaks i Kisa framåt ett och då går jag eventuellt en sväng på Kise Marken om det inte regnar för mycket. Halv fem går tåget in till stan och middagen hos Ylva! Rätt härlig lördag ändå!

Hörs senare!


Laddar inför morgondagen!

Imorgon är det en stor dag. Det är dansuppvisning och våra små tjejer ska få visa upp vad vi har lärt dom. Det är nervöst faktiskt. Om något blir fel finns det inte så mycket vi kan göra och vi vill ju så gärna att det ska bli bra! Men dom är duktiga så det kommer gå finfint! Ska bli så kul att se dom och vi kommer vara så stolta! Nu har jag bränt skivan så allt är klart för att åka imorgonbitti.

Här är vi på vårfesten för två år sen. Varför gör inte alla samma steg? haha

Halv åtta hos Ylva

Då var det dags igen för halvåttamiddag


Detta är första videon jag spelade in. Jag orkade helt enkelt inte spela in en ny för att:
* undvika att säga ordet spännande hundra gånger
* inte hosta det första jag gör
* sluta snora
* tänka igenom vad jag ska säga istället för att bara babbla på
* undvika att tappa en ring i skrivbordet mitt i allt
* sluta titta i taket. Varför gör jag så!?
* sluta leta efter müsli i munnen. Jag åt nämlgen müsli precis innan jag spela in...




6 maj 2007

Satt och tittade igenom lite gamla bilder och kom in i en mapp som heter "2007_05_06". Det är alltså exakt tre år sen dom bilderna togs. Det känns verkligen inte så. När jag ser bilderna kommer jag ihåg dagen. Här är några väl utvalda bilder från den mappen.




Äventyr!

Vilken dag. Jobbig och rolig och snorig. Pappa ringde mig i förmiddags och sa att det var startmotorn i min bil som var trasig. Eftersom jag är väldigt mån om att bilen ska fungera på måndag så hade pappat kollat ut en ny startmotor i stan som jag skulle åka och köpa. Jag fick låna Marias pappas bil för att åka och köpa den. Marias pappas bil. Ni förstår problematiken? Om man är rädd för att krocka i vanliga fall är man tusen gånger räddare när man kör någon annans bil. Men jag fick en vägbeskrivning till affären och Ylva följde med som stöd. Och det gick så jäkla bra alltså. Kunde ju inte gått bättre. Så mysig affär också. Det luktade gott där inne(sjätte gången).

Slutsats: Goffen kommer bli bra igen och vi åker som planerat med goffen till Stockholm på måndag. Nice!

Annars idag har vi jobbat med årsredovisningen på vårt eget lilla vis. Jag har hostat och snorat men mår helt okej. Vad ska jag göra nu då? Skriva loggbok och fixa låtar till bilcdn. Ja!

Lägger in en bild som inte har något som helst med texten att göra. Så kan man väl göra?


Årets nys

Jag är dunderförkyld. Jag hade en nys på gång förut som aldrig riktigt ville komma fram. Ni känner igen känslan va? Man gör allt för att få nysa. Det bästa är att stirra in i en lampa. Men inte ens det hjälpte. Jag kände hur den var där och pirrade men jag nös aldrig. Sjukligt irriterande. Sen när jag satt i bilen(inte goffen såklart) så kom den. Vilken jävla nyss. Det kändes som om världen stannade en stund. Men det var skönt! Nu är det en på gång igen.
Intressant? mja.

 


Goffis

Okej. Jag har samlat mig från chocken och ska berätta mera. Mamma hade varit ute och kört med goffen och han hade inte visat några som helst tecken på att något var fel. Hon stänger av goffen och går för att hämta Maja hos en kompis. När de kommer tillbaka till bilen och ska åka hem startar han inte alls. Inga livstecken över huvudtaget. Hon får snällt lämna goffen och gå hem.

Detta ställer till problem. På måndag ska ju goffen till Stockholm. Han ska bli kvar där för att laga dörrarna som är buckliga. Satans bil. Men pappa tror att det eventuellt kan vara fel på startmotorn och förhoppningsvis kan han laga det imorgon. Hoppashoppashoppas.

Så, det var den tråkiga delen av inlägget. Nu kommer det roliga grejer! Två bilder från dagen.

 

Maria hade köpt nya glasögon som hon hade idag



Vi fikade i solen

Annars har det inte hänt så mycket. Förutom tragedin med goffen då.

åååh

Mamma kommer hem och säger "din bil har lagt av". Vad i hela helvetet? Förbannade skitbil.

4 maj - vilken kväll!

Det ska bli fest här ikväll. Vad för fest kanske ni undrar då? Bullfest såklart. Jag ska äta cirka.. 10 stycken.


Bilcd

På måndag tar vi bilen till Stockholm. Det betyder att vi måste ha en förjävla bra bil-cd. Jag ska bränna cdn. Här är låtarna hittills:
Hey där - Byz
Mayhem - Lorentz & M.Sakarias
Abacadabra - Hoffmaestro
Riverside - Sidney Samson
Karatefylla- Byz
Hey Soul sister - Train
Need you now - Lady Antebellum
(mitt val! jag har bestämt att alla får välja en låt som de andra inte behöver hålla med om, här är min låt!)

NÅ? vad ska vi ha mer?
Och är dessa låtar godkända tjejer?

Ge mig tips! Vi vill naturligtvis ha fartlåtar som är sjungvänliga

pengar i massor

En bild säger mer än tusen ord....


Hade alltså 11 000 på kontot igår. Tilläggas ska dock att 10 000 av dom ska gå till att laga min bil och det som blir över ska jag resa för. Det blir alltså inga vilda shoppingturer i Stockholms city nästa vecka. Men det kändes så en stund!

Stackars lilla mig

JAG ÄR SJUUUK. Snor, ont i halsen, host, nys o.s.v. Detta var ju inte alls kul.
Men fighter som man är så går man självklart till skolan ändå i hopp om att kunna smitta någon i alla fall!

Igår på radion hörde jag att ens immunförsvar sätter igång om man tittar på mycket bilder av sjuka människor. Man blir väl liksom avskräckt och så sätter kroppen igång och blir frisk. Så nu vet ni vad jag gör innan jag ska gå till bussen!

Att stirra på denna bild en stund kan säker få mig frisk...

Need you know

Eftersom jag inte vet hur man gör för att bara kopiera in en låt och inte en hel video så får ni hela videon. Den här låten tycker jag om atm!


Each day is a gift and not a given right

Gjorde ett av dom sista proven idag. Det är två kvar nu tror jag. Underbart. Jag har sprungit idag också. Underbart skönt nu. Ikväll har vi sista danslektionen med tjejerna för terminen. Känns lite tråkigt för det är faktist kul att dansa med dom. Det blir nog ingen nästa termin för mig i alla fall, allt är ju osäkert vad man ska göra.

Om en vecka åker vi till Stockholm jag och tjejerna. Ska bli grymt kul! Hela nästa vecka är underbar. Jag ska inte till skolan någon dag. Måndag har vi inga lektioner, tisdag och onsdag tar jag lite ledigt och torsdag fredag är vi lediga. Vill ni veta hur skön och rolig min nästa vecka är? okej då..

Måndag: åker till stockholm med tjejerna och träffar Niklas!♥ + chillparty på kvällen
Tisdag: är i stockholm, åker på UF-mässa, shoppar + chillparty på kvällen
Onsdag: är i stockholm en stund innan vi åker hem
Torsdag: Folkungaskolans studentskiva på kvällen, KUL!
Fredag: till Stockholm för att åka på kryssning med mamma och pappa, blir mysigt:)
Lördag: åker hem från Stockholm + ev. party på kvällen
Söndag: Kalas i Idebo(igen)

En helt okej vecka faktiskt. Efter den är det bara två skolveckor kvar. Jag längtar.


Upptagen söndag

Godmorgon! Jag är uppe tidigt, varför? För jag ska på balträning i stan. Ååh. Ska bli så skönt när man slipper åka på det varje söndag. Men det är inte många gånger kvar nu, skööööönt.
När jag kommer hem från stan vid ett så ska jag direkt ut till Idebo för födelsedagskalas för mamma och farmor. Lär bli ikväll någon gång som vi kommer hem. Det blir kul med kalas men det finns andrs saker som jag borde göra, plugga.. springa.. städa...sova...

En av alla kusiner, sötsigrid



Robin fyller 20 år!

Gårdagen blev rätt bra. Det var en aning segt på grillpartyt så vi drog hem till Maria och åt mackor och underhöll oss på ett ganska så barnsligt men väldigt roligt sätt. Idag kom jag hem till Kisa vid ett och då tog jag en lång skön dusch. Det är ett mysterium varför håret blir så äckligt av att festa. Någon som vet?

Om en halvtimme ska jag iväg på 20årskalas hos Robin som fyller år imorgon. Det blir trevligt! Är inte så ofta man träffar alla kusinerna. Så vi får se hur sent det blir ikväll!

Såhär ser jag ut när jag ska fira att Robin fyller 20 år. Ungefär likadant som när jag ska fira valborg faktiskt!