madelene


131030

Idag firar jag och Oscar två år tillsammans. Om en månad flyttar vi till vår första gemensamma lägenhet och sen gifter vi oss nog också ganska snart. Min finaste Oscar, jag är så lycklig ♥
 
 

131029

Promenad med Kajsa blev till tisdagsöl med Kajsa och Maria. Verkligen inte mig emot!
 
 

131028

Hemtentan lämnades in och mormors 80årskalas blev en succé! Nu är vi tillbaka i Linköping med ny kurs och intensiv vecka med jobbiga och roliga saker. Några exempel: promenad med Kajsa imorgon, höstmöte med LiU Store på onsdag, spelkväll med "visomblevkvar"-gänget. Tur att vi är ett härligt gäng som blev kvar ändå. Vi som inte åkte på utlandtermin alltså. På fredag är det först en suuuperlång skoldag där vi ska agera lärare (:|) och sen åker jag och Orre till Eskilstuna. Det ska bli kul! Var flera månader sen. 
 
Vi går in i november på fredag också! Och vad innebär det? Jo! Julmusik och årets pre-julkalender! (1345 timmar kvar till julafton nu) I år ska jag köra tjuvarnas jul och jul i kapernaum efter tips från Linda! 
 
 

131023

Vilken toppendag i Ullared! Vi köpte så mycket fina grejer och vill flytta in bara nu nu nu och få fixa. Nu sitter jag på Kisa bibliotek och försöker skriva hemtenta. Det är min första hemtenta någonsin och jag kan konstatera att det inte är min favorit av alla examinationsformer. Det är ett utdraget lidande på något sätt. Alla dessa ord som ska ner på papper och som oftast tyvärr saknar teoretisk förankring. Men vi kämpar på. Ikväll ska vi äta tacos och imorgon är det en ny hemtentaskrivardag!
 
 

131021

Det går inte så bra för mig just nu. Jag tvättar och i tvättstugan finns just nu två färdiga maskiner som måste vara torra 19.15 men nyckeln till tvättstugan fick Oscar med sig till sin gitarrlektion. Så nu ligger jag här och funderar på var i lägenheten jag ska hänga upp all blöt tvätt. 19.35 går nämligen bussen till Kisa! Imorgon blir det Ullared och resten av veckan hemtenta. Nästan en hel vecka i Kisa, det var länge sen! Ska bara lösa lilla tvättproblemet först. Håll tummarna för att Oscar är snabb hem! 


131020

Riktigt kul kväll igår! Bilder på det







131019

Vilken trevlig kväll vi hade igår! Först mys och god mat med Oscar och sen fick vi besök av Maria, Olivia och Oliver. Det blev lite senare än tänkt men det gör inget. Känner mig pigg idag ändå! Och det är tur det. Om ett par timmar ska jag och Frida handla och förbereda taco för ikväll har LiU Store kickoff! Det blir laserdome också, kul!


131018

Fredag igen! Den här veckan har gått fort och det har varit en bra vecka. Ikväll ska jag ut och äta med Oscar för att fira att framtiden ser ljus ut! Har skrattat åt det här idag också. Se den!!
 

131015

Idag när jag cyklade hem i höstvädret blev jag så sugen på äppelpaj så nu står jag här och bakar. Eftermiddagen bjuder (förutom på paj) på plugg, möte och promenad med Kajsa! 



131013

Har haft världens finaste lillasyster här i helgen. Bilder på det




131011

Helgen skulle jag berätta om ja! Ikväll är det tjej-utgång på Flamman som gäller. SÅ JÄDRA KUL!
 

131011

Har gått på stan och köpt en ny blomma. "Blommar hela hösten" sa de på affären men det vet jag inte om jag vågar hoppas på. Blommor dör oftast ganska fort på Kullagatan. 


131010

Idag har jag inte mått så bra så jag sjukanmälde mig från skolan och har vilat upp mig i soffan mest hela dagen. Har spelat spel med Oscar också och nu ska vi titta på film och äta choklad. Bra kväll! Och imorgon är jag ledig och jag har en riktigt bra helg framför mig men mer om den imorgon.


131009

Vi tog gruppfoton med LiU Store igår. Vi misstänkte att ljuset i butiken skulle sabba lite och här är resultatet. Det är mycket möjligt att vi tar nya kort på en annan plats någon gång. Kanske. 
 

131009

Nytt viktigt och vackert armband. Snygg sambo. Det svarta guldet (salta pingviner)


131008

Tillbaka nu! Skaldjurskryssningen får 5/5! Var inte så aktiv med kameran tyvärr men lyckades skrapa ihop ett par bilder i alla fall:
Den här veckan är lite lugnare än förra förutom att jag tampas med lite ångest inför framtiden. Längtar till julen också. Såklart. Tror jag ska se någon julkalender snart. Ikväll har vi organisationsmöte med LiU Store. Aningen spretigt inlägg det här. Så kan det gå 
 

131005

Partiledardebatt. Blir mer och mer säker på var jag står. Men går och lägger mig snart för så kul är det inte 


131004

Redan fredag! Den här veckan har verkligen gått sjukt fort. Och så har jag blivit sjuk också. Men nu väntar en rolig helg så alla tankar och tecken på sjukdom skjuts undan. Om en timme får vi besök i form av Linda och Pontus och kanske Johan och Anna och deras lilla Edvin. Vore så mysigt med en bebis här på Kullagatan! 
 
Först och främst ska vi fira att jag och Oscar och Linda och Pontus har fått ny lägenhet som dessutom ligger ganska så nära varandra! Himla kul. Sen ska vi kanske spela lite spel också och äta parmesanchips och fetaostsnurror och ost och kex och lite snittar. Kanske dricker vi lite vin också. Det blir förhoppningsvis en trevlig kväll helt enkelt.
 
Imorgon 11.55 åker jag och Oscar tillsammans med mamma och pappa mot Stockholm för skaldjurskryssning imorgonkväll. Ojojoj vad vi ska äta musslor och ostron och hummer och räkor och annat gott. Så vi hörs om ett par dagar förhoppningsvis med lite bilder för illustrera vår fantastiska helg. Haj! 
 
 

131002

- gå en sväng på myrorna
- spännande möte
- föreläsning i skolan
- möte med Frida
- onsdagsöl på Flamman med Liu Store
 
 
 

131001

Hade en så jäkla bra helg! Två utgångar och en halvdag i Ullared hann vi med. Längtar redan till nästa Varberg-helg! 
 
Nu är jag snart påväg till skolan för ny kurs som jag missade starten av och ett pass i LiU Store.