madelene


110930

Solig härlig fredag! Har haft seminarie idag där vi byggde sjömonster av sugrör. Eh. Ja. Nu ska jag ta en lunch i solen med Henrik och sen ska jag sätta mig på bussen till Jönköping och spendera helgen tillsammans med min Janhed! Underbart!


110929

Somnade som planerat i soffan och vaknade av att Kosta ringer och säger att han är i Linkan!!! Blev en fika på stan, en titt på min lägenhet och massa norgeprat. Insåg hur jäkla mycket jag saknar det. Helt klart bästa tiden hittills. Taggar att åka tillbaka nästa sommar och hoppas att allting stämmer då!!!

Nu ska jag ta en dusch och sen kommer Catti hit och vi ska svulla våfflor som ni vet. Blir gottttt.



110929

Är sjukligt trött efter att ha gått upp i OTTAN två dagar i rad. Men nu måste jag ner till tvättstugan där två maskiner väntar på mig, sen ska jag lägga mig i soffan och se nåt hjärndött på tv... kanske sova en liten stund. Sen ska jag duscha, packa och eventuellt ta en sväng på stan för att kanske unna mig något snyggt. Sen kommer Catti till stan och så ska vi ha våffelkväll. Oj, blev visst ingen tid över till plugg idag! Vad tråkigt!


stackars böckerna som bara ligger och väntar på att någon ska läsa dom


110928

Redan onsdag eftermiddag. Helt sinnes hur fort veckorna går. Fast ändå långsamt. På något sätt. I alla fall! Nu sitter jag här i min lilla lägenhet och lyssnar på jättehög musik som jag älskar att göra. Även om jag bor i lägenhet nu känns det okej en onsdag klockan fem. 

Hade ett riktigt givande (faktiskt!) seminarie imorse innan jag fick lite viktigt uträttat. Sen har jag suttit här ett tag och försökt skriva och blivit frustrerad över slutuppgiften som ligger som tung sten i mitt bröst och kommer göra fram till 11 oktober. Som jag och Persa kom fram till idag "man kommer alltid ha ångest över något när man pluggar på universitet, det gäller bara att lära sig att leva med det". Jag försöker leva med det, är kanske på väg.

Ska nog ta det lite lugnt framför tvn med en halv houngsmelon nu och vid sju kommer Maria hit. Min plan är att vi ska gå till hemköp då och köpa nåt gott tills idol börjar. Ikväll är det lite känt folk med så det blir spännande att titta på. Börjar känna mig lite sugen på en onsdagsöl också men ska försöka hålla mig. Börjar ju åtta imorgon också (vad händer?).


jag och mrria, trean i gymnasiet, uuunderbart år och uuunderbar människa. maria alltså


110927

Min plan sprack lite när fikan med Catti blev fyra timmar lång och jag just kom hem. Men mysigt var det!

Byter ut idol mot breaking news men sen ska jag sova. Har inte gått upp innan nio på två veckor men imorgon har jag seminarie vid åtta. Är inte mänskligt att gå upp så tidigt. Hörs!


110927

Köpa gem
Fyra timmars föreläsning
En latte med Catti på Steve's för att plugga inför seminariet imorn
Äta
Idol
Sova

Ungefär så känner jag att min dag kommer se ut. Nu vet ni. Gud så bra.


så försöker vi ta oss igenom dagen med ett leende så går det nog bättre!


110926

Har haft en fin helg men nu ligger ångesten över mig som ett litet regnmoln. Poetiskt. Nae men ärligt talat. Det är fan så tufft att plugga och jag tappade nog motivationen på gymnasiet eller nåt. Har det inte underbart just nu. Men har bestämt mig för att inte ens försöka plugga något mer idag för jag blir bara ännu mer frustrerad så jag ska snart till affären och handla lite mat och en honungsmelon. Sen ska jag ligga framför tvn hela kvällen med Idol, 2 ½ men och Breaking news. Tills dess ska jag låta Melissa Horn förgylla min dystra måndag lite.


110925

Hade supermysigt igår på landet med massa tjejer och massa, massa prat! Nu är det söndag och de andra har åkt hem men jag sitter kvar här ute på landet. Ska till Kisa idag så sitter och väntar på skjuts här i trädgården. Men solen skiner och jag har en dator med internet så det går ingen nöd på mig. Försöker plugga lite också men det går väl inte jättebra kanske. Yayaa. Idag blir det familjedag, jag har ju alltid älskat att umgås med min familj (vilken tur) och nu när jag inte ser dom så ofta är det ju ännu mysigare. Vi säger så då! Hörs ikvääälll.


sitter och steeker i min ensamhet!


110923

FREDAG! Har sprungit, lyssnat på Kapten Röd, inte orkat plugga och ätit långfrukost. Ska om sisådär en timme åka på seminarium och plåga mig igenom. Är liksom inte heelt förberedd. Efter det jobbiga ska vi ta en öl i fredagspuben, köpa lite gott och sen äta räkor och dricka vin här hos mig jag, Catti och Jessica. Lite senare kommer några fler sköna G2are och förfestar innan vi kör Ågatan fram till stängning. Underbart!

Om jag är alldeles för upptagen med att sova och städa imorgon så vill jag meddela att jag ska ut till Marias landställe och umgås med trevliga människor i ett dygn och på söndag ska jag hem till Kisa. Hör ni vilken bra helg jag har framför mig? Trevlig helg ni med!





min fina Maja som jag träffar alldeles för lite nu för tiden


110922

Efter dagens föreläsning sitter jag här mätt på pastasallad och lyssnar på Kapten Röd. Men det kan jag ju inte göra hela dagen. Ska sätta mig på ett café med Catti och plåga mig igenom ett kapitel i engelskaboken till morgondagens seminarium.


Oh vad kul med organisationsteori på engelska! Krävs nog en stor latte och lite solsken på det


110921

Lite piggare Madelene idag. Eller Lään som eventuellt är det nya. Jag har nämligen förbjudit "Madde" nu. Känns skönt. Jaha. Det som har hänt sen igår:

- skrev VG på första tentan! Helt sjukt skönt
- har köpt en skrivare! poäng till mig
- har skrivit klart reflektionen om dagens seminarium som ska vara inne om en vecka. Ännu mer poäng till mig
- gjort en underbar pastasallad som jag kan äta av imorgon också
- spelat en massa wordfeud precis som resten av Sverige
- inte läst min engelskabok som jag borde, drar av några poäng

Ja. Det var väl det. Hörs imoorrrn.


110920

Har visst gått in i en liten svacka. Det har sina orsaker. Vad jag ska göra åt det vet jag inte. Vänta på att det går över antar jag. Är tufft fram tills dess bara. Tröstar mig med Melissa Horn. Hjälper lite.

110919

◊ såg Easy A på bio. Bra film!
◊ har letat efter en artikel till onsdagens seminarium i två timmar nu. trött.
◊ har gjort upp lite helgplaner framöver. såhär ser det ut:
    - girlpower på marias landställe lördag-söndag helgen som kommer
    - familjemys i kisa söndag-måndag
    - nästa helg: galet janhedmys i Jönköping
◊ funderar lite på om jag valt rätt program att studera när jag inte tycker det är särskilt intressant. inte alls.
◊ ska se på scrubs och sova och hoppas på mer motivation imorgon.


110919

Vad tråkigt det är när inläggen jag skriver inte kommer upp. Har ju iofs bara lagt upp ett sen i torsdags men ändå. I alla fall! Har haft Norgebesök i helgen och det har varit mycket trevligt. Har solat vid ån, ätit taco, sett "hur många lingon finns det i världen", förfestat hos Maria och varit på Platå, beställt onlinepizza och inte rört mig från soffan på en hel dag och somnat framför några filmer. Där har ni min helg. Bra! Nu är det ny vecka och jag ska snart på föreläsning. Känner att jag ligger efter med plugg men har inget konkret att plugga på och då blir det svårt. Ikväll blir det bio med Catti. Måndagsbio ni vet. Vi hörs!


110915

Innan jag börjar skriva om mitt lite halvtradiga liv vill jag gärna berätta att jag har klarat mina 2 första hp!!! Vi blev godkända på grupparbetet och det känns braa.

Men åter till mitt liv. Här är listan på vad jag borde göra i nämnd ordning: plugga, springa och städa. Här är listan på vad jag gör: lyssnar på musik, facebookar, målar blommor med alla mina färgpennor i pluggblocket, chattar med Janhed och spelar alfapet med mamma över telefonen. Men det är seminarie imorgon och jag måste plugga men det går inte. Det tar bara stopp. Jag kanske ska städa istället så jag åstadkommer någonting i alla fall. Yaa, städa! Kul!


Livet var lite enklare när man paketerade korv om dagarna. Och när man hade sin Janhed i närheten hela tiden. Uffa mig. Ska kråta lite innan jag plockar fram dammsugaren


110918

Vilken hääärlig morgon! Lite dålig uppdatering här men det är okej. Min ursäkt är att jag har besök från utlandet i helgen. Det är godtagbart. Igår var det lördag och det innebär ju Ågatan som vanligt. Vi hade en trevlig förfest hemma hos Maria och sen gjorde vi Platå. Träffade lite G2:are på Platå och hade det riktigt trevligt! Bra kväll!

Idag lär det bli lugnt. Jättelugnt. Igår ryktades det om att jag ska bli bjuden på pizza idag så vi får väl hoppas på det. Känner för att ge er en liten söndagsfilm på en riktigt härlig kille! Puddi puddi!


110914

Har insett att det inte kommer vara något problem att sysselsätta sig med skolarbete 8 h om dagen. Herre alltså. Har mer eller mindre (mest mindre) suttit sen jag kom hem med dom här jävla böckerna och artiklarna och gud vet vad. Nu är jag så trött på skiten.
(lite bitter ja)


Nej. Jag måste göra något annat. Dricka öl är ju alltid ett hett tips. Maria kommer snart hit och så tror jag vi tar ett glas vin innan vi går in till stan för några öl. Så skönt att tänka på något annat och umgås med Mrrriaa. Hörs då!


110914

Godmorgon. Har inte ens varit hälften så effektiv den här morgonen mot vad jag var igår. Men det gör inget. Jag har lyssnat på morgonradio och ätit en god frukost istället. Idag är det föreläsning och introduktion av den individuella uppgiten som gäller innan jag ska hem och förmodligen plugga. Vad vet jag inte. Men faktum är ju att man ska lägga ner 8 h på skolan varje dag... känns svårt ibland. YAYA. Ikväll ska jag dricka en öl med Maria för att fira att hon gjort sin första tenta idag. Blir treevligt! Nu ska jag boka tvättiid. Ciaao.


Jag har någon inflammation på insidan ögonlocket så det är helt svullet. SUpergulligt!


110913

Ger mig själv en klapp på axeln som redan hunnit med en powerwalk, en dusch, dammsuga och göra dagens matlåda. Klockan är ju bara tio! Herre. På dagens schema står 4 timmars grupparbete och efter det 4 timmars föreläsning om organisation. Hur fan kan ett så enkelt ord bli så jävla avancerat? (lite irriterad) Ska bli gaanska så skönt att komma hem ikväll. Då är det idolaudition från Linköping! Missa inte. Haaaade.

 


110912

Morrrn. Har sovit läänge inatt men känner mig ändå bara lite halvpåtopp. Det löser sig säkert. Borde i detta nu sitta och läsa min jävla engelska bok men jag förstår ju ingenting så jag lyssnar på maggio högsta volym istället. Ska snart hem till Linkan igen. Det som gäller idag är plugg, promenad och bio. Blir säkert praaaaa. Hejhå.

 


110911

Hemma i Kisa för att stanna över natten efter kalas. Vi ska se på Mia Skäringer. Hon är ju festlig alltså. Ni ska få två bilder från La Grande Finale. Varsågoda!



110911

Halllå dääär. BRA dag igår. Shopping och fika med Catti innan Sofia kom hit och Maja hängde på en stund. Här kommer vad vi gjorde igår i punktlista:
- åt världens jätteportioner med wok, gott
- hade ciderprovning och blev lite för smålulliga på förfesten
- gjorde papi-schema och levde ut allt det konstiga vi inte kunnat göra på några veckor när vi inte setts ordentligt (ni behöver inte förstå)
- åt nacho-tallrik på Platå och åt starka såser
- var på maggio!!! Grym tjej. Aningen kort konsert men sjukt bra
- hade mellanfest hos mig, hade göteborgare som gäster så håkan hellström var det genomgående temat
- gick till NH och flängde, kuul!
- hade efterfest hos mig, samma göteborgare var här och håkan spelades åter igen, lite lägre volym denna gången
- avslutade efterfesten vid fem och sov 5 pers i en soffa och en säng
- hela natten gick quit playing games with my heart på repeat, rekommenderas!

Ja. Det är väl det. Nu ska jag snart hem till skogarna för att gå på släktkalas. Släktkalasen ligger alltid perfekta placerade när jag är pigg och glad!


JANHED

MAJA

Sofia ordnade till mitt fruktfat lite...

Passade på att vaska lite såhär på morgonen. Ciiao


110910

Bra dag! Introduktion på ny kurs i organisation som verkar lite halvflummig. Vi blev också mycket väl informerade om att tidigare kursen gick på halvfart och nu jäklar ska vi upp i helfart. Skönt. Har köpt kurslitteratur för alldeles för många hundra och somnade återigen med boken över ansiktet när jag skulle läsa. Bra. Men! Efter föreläsningarna åkte vi in till stan och fikade i eftermiddagssolen (herre vad kallt det har blivit ute) och sen köpte vi taaco (♥) och åkte hem till Catti. Där mysade vi till det riktigt ordentligt och mest mysigt var det när jag sov några timmar i Cattis soffa när de andra såg på film. Härligt att jag fortfarande inte utvecklat min förmåga att titta på film utan att somna.

Nu sitter jag här och lyssnar på Maggio och taggar morgondagen! Ska ta en sväng på stan med Catti och sen kommer älskade Sofia hit och vi kör hårt med förfest, Maggio-konsert, mellanfest här och så Ågatan. Kommer bli riktigt bra hörrni. Nattaaa!

Catti ska få en konservöppnare av mig när hon fyller år i april. Fram tills dess får hon helt enkelt plocka fram verktygslådan

Mysipys

Mario äter gräs. Yapp!


110908

Blir visst en sväng till Platå med G2 ikväll. Min lever gråter men jag är glad!


110908

Förfesten igår får full poäng, riktigt roligt. Kalasmottagningen var aningen segare men trevligt ändå. Mindre trevligt var det att gå upp vid halv åtta imorse för att ta bussen till Kisa men nu är jag här och det gillas ju. Är leedig idag och passande nog är det Ulrika marken så ska ta en sväng dit med mamma och Maja. Förra året gjorde jag misstaget att åka en karusell med Maja som resulterade i illamående och idag mår jag illa utan karusellåkande så där sparade jag lite pengar. Vii hööörrss.



Förra årets bilder. Återkommer med årets!


110907

Tentafest med tequila var det ja! En onsdag klockan 15, som student är det liksom inga konstigheter längre.


110907

Har sedan La Grande Final i söndags som för övrigt var grymt varit nedgrävd i böcker men nu är första tentan gjord!!! Huuur skönt som helst. Även om resultatet fortfarande är okänt känns det värt att firas. Börjar lite lätt med en fika på stan med Catti, en sväng på systemet och framåt eftermiddagen kör vi på tentanärklar-förfest hos Linda inför Kalasmottagningen ikväll. Värd dag! När jag äntligen känner att jag har tid igen efter nolleP och plugg så ska ni få lite bilder.


Flytt-pizza-fest i lägenheten med familjen

Togafest!

G2 på väg till HG

Catti och Madde påå HG

Snygga g2are innan temafesten; AFRIKA

Rep inför gyckel

Fredrik och Linda inför finsittning, La grande!

Mattias, Alexandra och Catti, korridorförfest i Ryd ♥

Natalie och Mikaela

Jag och Gustaav

Gustav dricker rödvin, helt enkelt

Bästa G2 som under La Grande blev utnämnda till bästa NolleP-klass! BÄSTA.

Det behövs inga ord. Bästa gruppen är grupp 2!

Glada, stolta faddrar!


110904

Glömmer morgondagens seminarium och börjar kvällens festligheter med att åka till Catti. Trevlig kväll! (jag är inte lika naken som jag ser ut att vara)


110904


Älskade underbara Janhed kom hit med en påse donken och sitt underbara sällskap. Hur fint som helst att få umgås med henne. Sen kom fina bästa Maria med en hög klänningar och nu har jag valt och är redo för finsittning ikväll. Börjar med förfest hos Fredrik halv fem och sen kööööör vi. Ciao


110904

Trevlig dag hemma i Kisa med fina släkten men är tillbaka i lägenheten nu. Tog en sväng förbi Ågatan och hälsade på Maria och Ylva som är hemma. Ska försöka sova snart, lär inte bli några problem. Imorgon på schemat står det att jag ska plugga med gruppen en stund, träffa finaste Sofia som är i Linkan över helgen, träffa Maria och prova hennes klänningar inför finsittningen imorgonkväll. La Grande Finale. Sista festen under NolleP. Lär bli grrrymt. Godnatt!



110903

Hemma från en sjukt grym kväll och nu blir det säängen. Imorgon ringer ingen klocka (hallelujah) och jag får en lugn morgon innan jag tar bussen till Kisa för grill-trevligheter med släktingar från Grekland. Men först; godnatt!



110902

DET ÄR FREDAG! Även om helgen mest kommer bestå av plugg är det schööönt. Nu ska jag stressa vidare på korridorförfest hos Fredrik innan vi drar på faddermiddag och slutligen hamnar på NH inatt! Fan så nice. Ciao!