madelene


110910

Bra dag! Introduktion på ny kurs i organisation som verkar lite halvflummig. Vi blev också mycket väl informerade om att tidigare kursen gick på halvfart och nu jäklar ska vi upp i helfart. Skönt. Har köpt kurslitteratur för alldeles för många hundra och somnade återigen med boken över ansiktet när jag skulle läsa. Bra. Men! Efter föreläsningarna åkte vi in till stan och fikade i eftermiddagssolen (herre vad kallt det har blivit ute) och sen köpte vi taaco (♥) och åkte hem till Catti. Där mysade vi till det riktigt ordentligt och mest mysigt var det när jag sov några timmar i Cattis soffa när de andra såg på film. Härligt att jag fortfarande inte utvecklat min förmåga att titta på film utan att somna.

Nu sitter jag här och lyssnar på Maggio och taggar morgondagen! Ska ta en sväng på stan med Catti och sen kommer älskade Sofia hit och vi kör hårt med förfest, Maggio-konsert, mellanfest här och så Ågatan. Kommer bli riktigt bra hörrni. Nattaaa!

Catti ska få en konservöppnare av mig när hon fyller år i april. Fram tills dess får hon helt enkelt plocka fram verktygslådan

Mysipys

Mario äter gräs. Yapp!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo