madelene


130430

Det är inte bara valborgsmässoafton, det är min och Oscars 1 1/2-årsdag också. Det är tur att vi har kärleken i all sjukdom och elände. Världens finaste Oscar <3


130430

Det är valborgsmässoafton och vi är sjuka. Ställer sorgset in kvällens trevliga inplanerade aktivitet och fokuserar på att bli friska.


130429

Har nyss kollat på två avsnitt game of thrones och det var så sorgligt.

Annat värt att berätta? Jag är sjuk. Riktigt upplyftande inlägg idag.. Kul!


130428

Äter glass för att lindra ett jävligt halsont (bara därför..)


130427

Maja har fått ett nytt spel så ikväll dansar jag och Oscar loss till livin' la vida loca och mycket annat bra!


130427

Det var kul med utekravall! Aningen kallt som resulterat i lite snorigt och halsont idag men det är ju inget man dör av. 
 
Ska snart ta mig in till stan och fixa lite grejer innan bussen går mot Kisa. Idag spelar vi wii och tar det lugnt med mamma och imorgon firar vi födelsedagar. Jag älskar sådana här helger när jag får kombinera partylivet med familjemyset.
 
Här är en bild från partylivet igår. Det är ingen tvekan om jag hade kul i alla fall!
 

130426

Det är redan fredag!!! Kul!
 
Norrköping igår var kul och vi fick väldigt god mat och det var vin&öl-provning. Tänk vad mycket förmåner det kan komma med att engagera sig.
 
Idag är det dags för de två sista intervjuerna och så en föreläsning. Efter det tänkte jag trängas med resten av Linköping på systemet för ikväll är det Utekravallen och Maria och Ylva ska också följa med och det ska bli så roligt och vi ska riva hela haket såklart! (för Petter kommer)
 
Vi hörs då!
 
 

130425

Välkommen CSN! Jag har längtat efter dig sen 27 mars.

Idag är det föreläsning, plugg och en kväll i Norrköping med LiU Store som står på schemat. Det blir kul!


130424

Vilken ineffektiv dag jag har haft... Har inte ens tänkt på finansiell styrning men haft en trevlig intervju, godkänt mitt sommarjobbsschema och gjort naglarna. Nu tittar jag på game of thrones, såklart.


130424

Startar dagen med juice, en kaka och game of thrones. Har lyckats stå emot den serien så länge men så såg jag ett avsnitt och nu är jag fast. Jaja.

Idag:
•Snart väcka Oscar som var ute igår och kom hem vid fyra. Det blir kul!
• kanske ta en till kaka och se ett avsnitt till
• åka till skolan och ha intervju
• gå till nageltjejen!! Äntligen
• umgås med LiU Store-gänget

Ja så ser det ut idag. Hajhaj!


130423

Appen funkar! Har haft lite intervjuer på förmiddagen och sen var tanken att jag skulle gå på stan men jag hamnade på jobbet istället... Så kan det gå!

Så jag blir här till halv fem och får köra en snabbrunda på stan efter det och ikväll ska jag dricka kaffe på uteservering med Ylva och Maria!


130422

Apppen har krånglat hela helgen och gör det fortfarande men nu har jag tagit mig till en dator! Var i Kisa över helgen och i lördags åkte jag till Idebo med pappa och jobbade hårt. Städade högeberg, körde ved och sågade lite motorsåg!! Det mest fantastiska är att naglarna höll hela dagen.
 
Igår var det väldigt lugnt med mycket häng i solen och glass&godisätande. Idag har jag påbörjat en fullspäckad vecka med massa plugg (tentan närmar sig), intervjuer för LiU Store, grillkväll med LiU Store, yp-dagen i Norrköping på torsdag, Utekravallen på fredag och så ännu en helg i Kisa när mamma och farmor fyller år. Utöver detta behöver jag gå till nageltjejen, tandläkaren, frisören och tvättstugan men det blir jag stressad bara jag tänker på.
 
Nu är jag hemma och andas en stund innan jag ska iväg på projektledarmöte i skolan och sen ska jag hem till Oscar och äta mat. Det är ju guld värt att ha en pojkvän som lagar mat åt en när man inte riktigt hinner.
 
Här kommer en bild på kinesfamiljen med solen i ögonen ute på de sju haven!
 
 
 

130419

Det finns många fördelar med att ha en lillasyster. Hon har häftiga armband man kan låna och framför allt har hon Wii och MarioKart


130419

Det här med att en lugn vinkväll blev en spontanutgång med mycket vin och mycket baileys kändes verkligen som en bättre idé igår än idag. Det känns ju att man inte är purung längre men lite cola så ska det nog bli ordning på mig! Det ska bli en härlig fredag i skolan!


130418

Frallan bjuder på fika! Det är tur vi har honom


130418

Regn idag. Det är så härligt att cykla till skolan när det regnar för när man kommer fram är man dyngsur och på jättedåligt humör. Vilken härlig dag! Men ikväll ska jag träffa Ylva och Maria över lite vin så jag ska nog klara mig igenom den här dagen också. Haj!


130417

Synd att geografi inte är min grej..


130417

Lyx med underhållning på bussen!


130417

Fyfan så bra det här är


130416

Klockan ringer om några timmar men jag är glad ändå för då ska vi till Ullared! Kul!!


130416

En måndag i Kisa. Och jag har faktiskt sprungit och pluggat lite också men det har jag inget kort på


130415

Godmorgon! Tagit sovmorgon och nu dricks det kaffe ur glas. Bara en fråga - vad hände med den utlovade solen?

 

 

 


140414

Bloggappen har krånglat så det har inte blivit något bloggande i helgen. Men vi har ätit väldigt mycket gott och gjort lite nytta idag när vi hjälpte pappa att tvätta huset. Det ska nämligen målas om från rött till grått snart. Det kommer bli apsnyggt men lite sorgligt blir det allt. Jäkla förändring! Morgondagens planer är att vinka hejdå till Orre som ska hem till linkan, springa litegrann och plugga. Vi får se hur bra det går. Avslutar med en bild på Mario och ett godnatt!


130411

Lyckoruset från gårdagens vinst börjar avta men guh så roligt det var! Var ju också på teater med Maria igår och det var en riktig höjdare på alla sätt och vis. Vilken onsdagkväll alltså! Svårt att toppa men helt fel blir inte torsdagkvällen alltså. Lyx-kycklingsallad, gym och så lite glass och jordgubbar innan läggdags. Imorgon är det först två timmar i skolan och sen ska jag till jobbet. Blir intressant att se hur många nummer jag glömt nu när det var ett tag sen sist. Efter jobbet åker vi till Kisa och har en toppenhelg. Men vi hörs ju säkert imorgon.

P.S. Ylva flyttar hem till linkan i helgen och det är jag så glad för!! D.S.


130411

DE VANN!!!! VILKEN LYCKA!


130410

Det var en bra dag igår som avslutades med en så jäkla spännande fotbollsmatch som till slut vanns av rätt lag så ikväll är det FINAL!! Är redan nervös. Men det händer mer kul grejer dag - ska på teater med Maria! Men hela dagens agenda kommer här så ni vet var ni har mig idag.


130408

Nu lämnar vi vinterdvalan på riktigt alltså. Solen skiner och man behöver inte frysa ihjäl när man har skinnjacka på sig. Men framförallt så börjar det hända så mycket grejer och det känns som det är fullt upp mest hela tiden och almanackan fylls med olika roliga och mindre roliga saker att göra. Kul men lite stressande och jag får genast ångest över att inte kunna göra ingenting om jag känner för det. Men det blir kul ju! Imorgon blir det heldag i skolan följt av middag och bio som SEB står för och så avslutar vi dagen med semifinal. Spännande!


130408

 
Sitter vid mitt köksbord och pluggar. 
Nej riktigt så uttråkad är jag inte. Det är en intressant kurs men det är lite tråkigt att sitta här och kolla ut på solen bara. Framåt fyra ska jag ta mig till campus för LiU Store-möte och ikväll har jag bjudit in mig själv på middag hos Oscar, det är så himla smidigt att göra så. Nu ska jag fortsätta räkna på hävstångseffekter och kanske koka lite kaffe. Hajhaj
 

130408

Lite glest med inlägg här under helgen men så kan det gå. Det har varit tårtbak och födelsedagsfest, lugn lördag och tvätt&städ-söndag. Har också hunnit med lite fotboll här på kvällen och Backmans vann så på tisdag blir det semifinal!!! Det är så spännande. Känner mig som en riktig fotbollsmamma. Det är mysigt. Men nu är det sovdags så vi orkar upp till gymmet imorgonbitti! Bilder från helgen kommer här


130404

Dagens fem timmar föreläsning blev tre timmar och vi kom hem så tidigt så det blev lite gym (så vi kan äta blåbärspaj med gott samvete ikväll)

Annars är det lugnt. Fredag imorgon! Kul! Då händer det roliga grejer som glassätning, grupparbete med chokladbollar, pizza hos John och födelsedagsfest med efterföljande utgång imorgonkväll. Kommer bli en himla trevlig dag!

Här är en bild på mig när jag har tränat. Rödmosig och svettig och härlig och jätteglad!


130403

Det är glassrea på pressbyrån. 50 %!!! Det är fantastiskt. I veckan ska det smakas glass alltså!!


130402

Tillbaka i skolan efter påsk. Lite jobbigt men har gått bra. Kursintroduktion och organisationsmöte med LiU Store. Hemma har jag gjort chokladbollar och gått kvällspromenad med Maria. Nu sitter jag i wahlbeckshallen i Ryd och väntar på att Backmans ska spela åttondelsfinal. Här är en bild på något ganska så oklart som jag fnissat åt ganska mycket idag