madelene


120131

Köar. Har köat i två timmar och är ganska uttråkad och börjar bli trött. Har ätit pizza, druckit cola och ätit naturgodis. Har lyssnat på musik och pratat. Nu ska jag försöka läsa hundraåringen och äta mer naturgodis. Dricka lite cola. Kanske gå och kissa. Prata lite. Stå emot sömnen som så sakta smyger sig på och så. Okej, vi hörs väl inatt nångång!


120131


Vi lyssnade på den här i lördags. Lyssna på den, helt otroligt fin cover


120130

Måndag och väldigt mycket mindre plugg än vad jag hade tänktk mig. Men jag umgås med Oscar och det är mycket bättre. Men imorgon! Då ska jag träna på förmiddagen och sen åka till biblioteket, där kan man inte göra så mycket annat än att plugga. Imorgonkväll klockan åtta ska vi börja köa för biljetter som släpps onsdagmorgon. Det kommer bli en väldigt intressant natt för fröken sovaklockantio att försöka vara vaken en hel natt, lär ju inte vara på jättebra humör men inget som inte lite scrubs och pizza kan liva upp!


firar lite 3månader med Chorre idag och äter hallon- och blåbärspaj och är lycklig ♥


120129

Hade en väldigt trevlig kväll hos Linda igår med myyycket god mat, fantastiskt trevligt sällskap och vin. Jag lärde mig dricka rödvin! Vuxenpoängen bara ramlar in. Här är sex bilder från igår. På maten och på sällskapet.







120128

Lördag och middagsbjudning på g! Linda bjuder och det ska bli väldigt trevligt!


120127

Bra i onsdags och skönt slapp igår. Det kommer ha varit tre söndagar den här veckan. I måndags, torsdags och så på söndag. Jag gillart. Men nästa vecka ska jag försöka plugga lite också...

Ikväll umgås jag med Sofia!!! Underbart. Vi äter hämtmat och tittar på film och pratar och umgås och tar igen några veckor ifrån varandra. Sen kanske jag kikar förbi Platå en sväng och umgås lite med Maria och Ylva. Bra fredag hursomhelst!



120125

Förvirrad tjej. Har varit på möte med syon och vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Hjälp mig? Civilekonom eller inte civilekonom?! Kråter lite.

CSN HAR KOMMIT!!! Hallelujah. Ska snart gå till stan och shoppa. Diskmedel och öl. Om några timmar ska jag åka till Catti och dricka latte och diskutera våra liv. Och ikväll vet ni, ojoj då ska G2 ha förfest här och jag räknar kallt med att få städa ordentligt imorgon. Men kul ska det bli!

120124

Det känns som måndag idag! Efter en lång sovmorgon med Oscar igår så vaknade vi till meddelandet om att föreläsningen igår mellan 15-17 var inställd och det blev en "ledig" idag. Det tog vi till vara på och åt superlyxig frukost klockan tre med ägg och bacon och pannkakor och grädde och hallon och gud vet vad. Sen såg vi två filmer och åt schnitzel med klyftpotatis och beasås. Ja, vi åt och såg på film. En typisk söndag. Därför känns det som måndag idag. Men inte mig emot, veckan blir ju kortare! Och den ser ut att bli rrrriktigt bra!

Idag sa det t.ex. klirr i kassan när semesterersättningen från Norge kom!

Imorgon; föreläsning, CSN CSN CSN CSN CSN CSN, ska banne mig äta något riktigt gott och på kvällen planeras lite löst förfest här hos mig och sen Platens. Vi får se hur det blir!

Torsdag är ledig dag, alltså inga föreläsningar... sen kanske man borde plugga ändå men... ääh, ledig dag!

På fredag kommer Sofia Janhed hem och henne har jag inte träffat på aaaaslänge och jag ser fram emot att få träffa henne aaaasmycket.

På lördag bjuder fina Linda mig och finCatti på middag så kvällen kommer spenderas hos henne med förhoppningsvis god mat (såklart), vin, prat och trevligt sällskap.

Ganska bra va? Jaaaa. Nu ska jag få något i magen och åka och träna fuego (aka zumba) i mina nya fina träningsskor som jag fick av mina kära pappi. Tack!


 

 


120122

Har städat och tränat som jag lovade. Känns bra. Hittar en bild på facebook och slås av hur fruktansvärt efterblivet mitt penngrepp är. Jag har vetat det innan, men nu ser jag det verkligen. Onormalt helt enkelt.




 


120122

Sitter här och äter knäckebröd med ägg och kaviar efter en kväll på Ågatan som blev lite längre än planerat. Har till att börja med haft en väldigt bra helg hittills med Kisabesök och en dag med familjen på Tornby. Lördagkvällen har jag spenderat med Maria och vi har druckit vin hemma hos mig och pratat innan vi gick till Platå, drack öl och pratade ännu mer. Väldigt glad för den tiden med min fina vän. Framåt ett begav jag mig hemåt och har sen dess ätit äggknäckemacka och pratat med Oscar i telefon.

Nu ska jag sova och imorgon ska jag städa, träna och träffa Oscar efter HELA DRYGT TVÅ DYGN ifrån varandra. Efterlängtat.


120119

Plugga? Träna? Bli frisk? Näe vet ni, vi gör såhär: Jag tar på mig mina snyggaste byxor och åker på förfest nummer ett och förfest nummer två och åker hem och sover när de andra går på kravallen som jag inte har råd att gå på, okej? BRA!


120118

Haudihaudi! Har tyvärr inte hänt något intressant sen sist men kan berätta att jag började läsa hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann på bussen idag. Har läst typ 25 sidor och den är redan grym! Skönt att få lite variation mot all kurslitteratur (som jag inte ens läser)

Nu är jag hos Oscar och här ska det kollas på El Classico ikväll. WEHU. Awesome! Kan nog bli att jag läser istället.. Höhö. Okej, då säger vi så! Hejhopp

120117

Sov cirka 11 h inatt. Ganska skönt faktiskt! Nu på morgonen har jag fått mig en liten funderare och det är både spännande och jobbigt. Mest jobbigt kanske. Jag vill bara veta vad som blir bra. Få en uppenbarelse!

Ska sluta tala så kryptiskt och kan berätta att jag fryser, att jag snart ska på föreläsning i fyra timmar och att jag ska ta det jättelugnt ikväll. Äta god(?) mat. Duscha jättevarmt jättelänge. Och så!



120116

Jag befinner mig för tillfället i en smärre ekonomisk kris och jag är inte riktigt van vid det. Det har nog aldrig hänt tidigare. Men det ska gå! Det måste gå! Och den lyckliga dagen när csn kommer ska jag unna mig saker som ketchup, mjölk, smör ooch diskmedel. Vilken lyx!


här var jag precis hemkommen från Norge och pengarna flödade, vilka tider


120116

Sitter i köket och chillar med min nya, dyraste vän. Kollar ut genom fönstret och ser regn. Känner såhär:



Lyssnar på Abba, äter ärtsoppa till lunch och tänker på att det är sovmorgon imorgon.




120115

Den här helgen ska helt klart få ett riktigt bra betyg. Har fått sova länge, vara på bio, äta Ikeakorv med Catti, umgås med Oscar, festat med g2 och legat i soffan en hel söndag utan någon ansträngning alls. Fast nu på kvällskvisten har jag faktiskt sökt sommarjobb. Hoppas det går bra!

Imorgon kör vi på ny vecka och som det ser ut nu kommer den mest innehålla föreläsningar, friskis om jag kan bli lite friskare och ett besök i Kisa till helgen. Jahajaha. Nehe, sova? Ja det vore skönt.


är fruktansvärt dålig på att ta bilder nu för tiden så jag får köra på dom jag har sen tidigare helt enkelt
men denna är nice!


120114

Lördag! Har hittills varit i Tornby med Catti. Har shoppat lite nödvändigheter (på riktigt) och ätit Ikeakorv. En av guds bättre gåva till människan. Nu ska jag fixa lite innan jag tar mig hem till Catti och smygstartar förfesten som officiellt börjar halv fem. TAGGAD! Ikväll är det NolleP-reunion och det blir sittning på Folkunga och sen flamman. Grymt! Trevlig lördag!

120113

Äntligen fredag! Första veckan i skolan har varit lugn och annat kan inte sägas om denna dagen. Har legat i soffan och fulsovit, ätit popcorn och tittat på film, shoppat lite, druckit kaffe med Maria och tränat. Nu ska jag duscha, äta ärtsoppa (det är ju fredag♥) och sen kommer Oscar och vi ska på bio. Helt okej fredag ändå!

Imorgon är det busy day. Först shoppa lite mer med Catti (kanske ska hålla löftet om att lämna plånboken hemma denna gång) och sen kör vi igång med förfest imorgon eftermiddag inför NolleP-reunion imorgon kväll. Ska bli sjukt kul!

Jag fick ett mejl om jag har 10 % rabatt på onlinepizza.se... nu vet ni vad jag gör på söndag! Det är ju ett kap.


120112

Har träningsvärk i vaderna.
Tycker inte om att plugga så mycket.
Tycker om Oscar mycket.
Tycker om att det är helg snart.
Tycker inte om att Sofia ska befinna sig utanför Sveriges gränser en tid framöver.
Kommer sakna mina och Sofias dagliga telefonsamtal.
Här är en charmig bild på mig och Sofia från bussen till tjejvasanäventyret som avskedspresent till dig Janhed.
Det är tre år sen. Tre år!!! Sinnes.


120111

GLAD TJEJ. Har internet hemma nu igen! Och nu är det slut med jävla mobila bredband som kostar skjortan och går segt. Har installerat routern alldeles själv och det gick så bra och nu går internet så fint och smidigt. Nu jäklar ska här streamas och laddas ner program och serier och gud vet vad. Tänk vilka möjligheter man får med ett snabbt internet. Men först ska jag göra säsongspremiär på Friskis. Tilläggas ska också att jag och Catti har promenerat runt ån x2, 2 h var vi ute. Klapp på axeln till oss!


Catti fotograferade och se så härligt det ser ut! Det var det!


120110

Har fått tag i internet igen! Men inte hemma... är hos Chorre och snyltar lite. Har haft disneykväll med Linda och Catti, Herkules och Mulan. Vi pratade bort det mesta av Mulan men det gör inget. Vi hade trevligt. Nu har jag ätit av Chorres blåbärspaj som han gjort i min ära och den var god. Nu borde vi sova men jag har en känsla av att det kommer dröja för killarna kollar på Troja. Men imorgon klockan åtta är det föreläsning hur få timmar vi än sover. Härligt! Förhoppningsvis får jag mitt internet hemma imorgon så då hörs vi igen. Ser fram emot det.

120109

Tjatja bloggen. Kommer vara lite dålig uppdatering här eftersom jag inte har något internet hemma (herregud, jag har panik efter en halvtimme) förutom internet på mobilen som jag använder nu. Men jag kan berätta att helgen och utgången i lördags blev riktigt bra! Idag har härligheten börjat igen och nu läser vi handelsrätt. Idag ska jag äta köttbullar och makaroner, slänga tomflaskor, titta på tv, ha tristess över mitt internetfattiga tillstånd och så småningom kommer Oscar hit och lagar mat till mig. Perfekt! Imorgon ska jag ha disneykväll med Linda och Catti, har saknat dom! okej, puss o kram skumbanan

120107


Även om detta excellenta uttalande gjordes en av kär vän för exakt ett år sen så räknar jag med att hon går in med samma inställning ikväll!


120106

Har haft en mycket bra dag! Vaknade hos Oscar och åkte till Kisa på släktkalas. Det är ju tur att jag gillar min släkt eftersom det är så mycket kalas hela tiden. Sen åkte jag tillbaka till stan och tog en öl (ett glas viin) med Ylva och Maria på Platå. På väg därifrån slank vi in på Sangria och träffade Kosta och Petter. Blev kvar med dom där ett tag och umgicks. Skrattade så jag fick ont i magen så det var tur att vi skiljdes åt. Hur ska det gå imorgon när vi ska umgås en hel kväll?! Har en riktigt bra dag framför mig imorgon också. Sofia kommer hit på dagen och vi ska sy overaller och umgås. På kvällen är det förfest här med en massa blandat folk, sjukt taggad!


120104

Att jogga runt ån i motvind och regn med tidernas sämsta kondition får 2/5 toasters. Just nu känns det ytterst tveksamt om det någonsin kommer hända igen.

Jag ska ta en varm dusch, äta lite frukost och sen ta mig till Kisa. Det är ju skridskodag idag!


120103

Sitter på tåget igen men den här gången på väg hem till Linkantownish. Har haft det toppenbra med Oscar såklart och sett Eskilstuna för första men inte sista gången. Nu väntar några bra dagar hemma i Linkan innan skolan börjar på måndag.

Idag: umgås med Janhed som möter upp mig på stationen, romantiskt ♥
Imorgon: hem till Kisa och åka till Vimmerby och åka skridskor med Maja
Torsdag: Ganska lugnt och oplanerat än så länge förutom att Oscar kommer till Linköping på kvällen där, äntligen
Fredag: SLÄKTKALAS. igen, ja jag vet.
Lördag: Ska sy overall med Janhed, på kvällen är det FEST.
Söndag: ja, vad ska man säga? Kommer förmodligen vara bakfull och samtidigt ha totalångest. Kan nog bli en pizza där.

Sådär. Nu behöver jag inte blogga på några dagar!

120101

Försa dagen på år 2012 och jag har påbörjat min resa till Eskilstuna. Sitter på tåget till Norrköping nu och där ska jag vänta lite innan tåget går mot Eskilstuna. Men nyårsafton hörrni, vad bra det blev! Vi var ju hemma hos Becca och hon hade lagat trerätters som var hur gott som helst. Vid tolv gick vi ner till ån och skålade i Asti och tittade på fyrverkerierna. Det var helt sjukt fint där nere och det var något slags lyckorus när vi kramade in 2012. Efter det gick vi hem till Becca igen och fortsatte prata, skratta och ha det bra. En riktigt skön, rolig och fin nyårsafton med fina vänner. Och vet ni? Idag mår jag så jäkla bra. Att festa utan att gå all-in får nog bli min nya grej!



Becca fotograferade! Att titta på raketer vid vattnet får nog bli ny standard