madelene


120124

Det känns som måndag idag! Efter en lång sovmorgon med Oscar igår så vaknade vi till meddelandet om att föreläsningen igår mellan 15-17 var inställd och det blev en "ledig" idag. Det tog vi till vara på och åt superlyxig frukost klockan tre med ägg och bacon och pannkakor och grädde och hallon och gud vet vad. Sen såg vi två filmer och åt schnitzel med klyftpotatis och beasås. Ja, vi åt och såg på film. En typisk söndag. Därför känns det som måndag idag. Men inte mig emot, veckan blir ju kortare! Och den ser ut att bli rrrriktigt bra!

Idag sa det t.ex. klirr i kassan när semesterersättningen från Norge kom!

Imorgon; föreläsning, CSN CSN CSN CSN CSN CSN, ska banne mig äta något riktigt gott och på kvällen planeras lite löst förfest här hos mig och sen Platens. Vi får se hur det blir!

Torsdag är ledig dag, alltså inga föreläsningar... sen kanske man borde plugga ändå men... ääh, ledig dag!

På fredag kommer Sofia Janhed hem och henne har jag inte träffat på aaaaslänge och jag ser fram emot att få träffa henne aaaasmycket.

På lördag bjuder fina Linda mig och finCatti på middag så kvällen kommer spenderas hos henne med förhoppningsvis god mat (såklart), vin, prat och trevligt sällskap.

Ganska bra va? Jaaaa. Nu ska jag få något i magen och åka och träna fuego (aka zumba) i mina nya fina träningsskor som jag fick av mina kära pappi. Tack!


 

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo