madelene


Jag saknar dig varenda minut vi är ifrån varandra <3


130625

Tackar alla inblandade för en fin födelsedag!


130624

För exakt 22 år sen var jag inte född än men snart så. Det är min föööölsedag! Sitter på bussen in till stan efter midsommarhelg i Kisa. Börjat jobba på sommarschemat idag och fast jag sovit dåligt så är jag på bra humör. Det kommer bli en bra dag och en bra vecka som avslutas i Göteborg med Ylva, Maria, Becca och Stina. Ikväll ska vi också ha trevligt!


130619

Lite bilder från Kroatien!
 

130618

Sitter på tåget hem till Linkan nu. Semestern är slut för den här gången. Idag ska jag packa upp, gå till nageltjejen och ikväll ska jag äta taco och dela en flaska vin med saknade Maria och Ylva. Hajhaj


130610

Vi är hemma efter en magnifik vecka i Kroatien. Lite mer uppdatering och bilder och sådär kommer vid ett senare tillfälle!


130609

Ligger i sängen och försöker sova. Det är svårt! Dels för att jag sov middag ett par timmar idag och dels för att jag har lite resfeber. Imorgon halv åtta går flyget och det ska bli så härligt!

Vi ska försöka trötta ut oss med Kalle Anka nu. Natti!


130608

Nu är livet gött! Det är sommarlov och fint väder och vi är på väg till Eskilstuna och vädret i Kroatien ser bra ut!!!


Nationaldagsfirande. Idag mår jag som ett as. Måste ta mig upp ur sängen och till skolan. Idag är det presentationsdags. Det blir kul!


130605

Blev klara i skolan ganska tidigt idag och nu är det bara 20 minuters presentation mellan mig och sommarlovet! Underbart.

Har hängt i i trädgårn med Maria ett par timmar och bara haft det trevligt.

Imorgon är det nationaldagen och ledigt från skolan. Bra väder ska det bli också har jag hört. Jag ska fira med Maria i gamla Linköping!


130604

Ikväll har jag ätit en massa onyttigt gott och spelat spel med Orre, Jonny, Frallzor och Rasse G. Det har varit utmärkt!


130604

Projektarbetet är färdigt och inlämnat! Hurra! Nu ska vi bara förbereda och genomföra världens bästa presentation innan det är sooommmmaaarloooov


130604

Sista dagen med projektrapportsskrivande och John livar upp det rejält när han bjuder oss på glass! Men han får ingen själv för han deffar. Tråkigt för honom men bra för oss!


130603

Sitter i skolan och försöker korta ner vår projektrapport meed 900 ord. Det är verkligen lättare sagt än gjort.
 
Ikväll ska jag tvätta och äta hamburgare hemma. Tvätta så att jag kan börja packa inför Kroatien.
 
Angående Kroatien ser väderprognoserna inge vidare ut. Tänk en riktigt dålig svensk sommar. Sån jäkla osis. Vi håller alla tummarna för att prognoserna är fel och att det vänder totalt och blir jättefint väder.
 
Snart ska vi fika. Haj!
 
 

130602

Jag är McDonalds bästa kund den här helgen! Det blev en lunch också. John åt 20 nuggets med hävdar att han mår bra ändå!


130602

Idag äter vi donkenfrukost på universitet. Det var mysigare igår.


130601

Jag lyckades, det blev donkenfrukost nere vid ån. Himla mysig start på dagen.

Just nu sitter jag på intersport och väntar på Oscar som provar golfskor och golfklubbor och gud vet vad.

Jag har växlat pengar till Kroatien och shoppat lite. Börjar uppvisa ett tydligt shoppaholicbeteende. Jag skulle ju inte handla mer!!! Men har hittat en söt kjol och ett halsband. Kanske ett par örhängen också. Ska leta efter en väska. Men sen får det vara nog! Lovar.


130601

Gomorron!

Det var kul igår! Trevligt sällskap vid bordet och ganska god mat och roligt eftersläpp, allt var bra helt enkelt!

Nu ska jag snart väcka Oscar och övertala honom att vi går till donken och äter frukost. Ikväll ska vi på faddertackfest och det blir overall och brännboll och femkamp, kul!