madelene


140429

Jahaja. Här ligger vi ikväll. Imorgon sista arbetsdagen för veckan vilket är skönt och på torsdag åker vi till Eskilstuna.





140427

Sitter på tåget med världens finaste kille påväg mot kalas i solen. Njuter av livet.



140426

Hallihallå. Oförskämt bra helg det här. Igår hade Marknadsbyrån med respektive grillkväll hemma hos Johan vilket var mycket trevligt. Idag har Orre och jag gått på stan och jag har haft spenderarbyxorna på. Nu har vi precis kommit hem från laserdome med LiU Store och ska snart ta tag i städning av lägenheten. Ikväll äter vi avslutningsmiddag med LiU Store på Riva och går på Harrys. Imorgon åker vi till Kisa och firar mamma och farmor. Och solen skiner. Idag är livet lätt att leva!




140422

Tillbaka i kaoset på jobbet efter en alldeles uuunderbar påskhelg. Det var lite turbulent förra veckan när Linda beslutade sig för att sluta på marknadsbyrån men det känns mycket bättre nu och jag tror det kommer bli grymt i slutändan.

Snart ska jag iväg till Frida och där bjuds det på American pancakes och game of thrones med henne och Sonja. Bra tisdagkväll! :D 

Annars på fritiden hänger jag mest med paddy.




140420

Vilken härlig påskhelg vi har va! Lugnt och skönt och soligt och varmt. Och jag har blivit med paddy-iPad. Så nöjd fast jag är pank. 


Här är jag och min allra bästa Orre <3


140416

Det händer mycket och allt känns inte toppen men det blir bra. Det är i alla fall snart påsk och flera dagar hemma i Kisa för att släppa allt några dagar. Det ska bli skönt. 
 
Snart kommer Maria och Ylva hit på ett glas rosé och sen går vi mot flamman och äter burgare. Bra onsdag ändå! Drar till med en gaammal men härlig bild på oss när vi var unga!
 
 
 
 
 
 

140411

Går och lägger mig tidigt utan att ställa någon klocka tills imorgon. Lycklig. Såhär ser jag ut:




140411

Lite såhär har det sett ut på jobbet idag. Ätit 1.5 kg godis och gjort en fredagsskylt som jag blev väldigt nöjd med. 



140410

Lunchrast!



140409

Jag sitter hos frisören och blir snygg i håret. Lugn stund med kaffe och skvallertidning. Gillart! 



140409

De vann igen! KUL!
 

140407

Måndag igen efter en toppenhelg hos Ylva. Veckorna och dagarna går fort och nästa efterlängtade stopp är påsk. Ledigt och tid för familjemys i Kisa.

Tills dess jobbar jag på med både Marknadsbyrån och LiU Store. Här är bilder från idag. Överdrivet nyttig middag och finbesök på kontoret!



140405

Sitter i Ylvas korridorkök och väntar på mat. Har skrattat mycket åt denna bild idag: 
Bränt pengar på gekås och ikväll ska vi ut på varbergs gator. Kul!

140403

UPPDATERINGDAGS!!

Eftermiddagsfika. Skulle ta en frukt men blev inte så. Imorgon åker jag och Maria till Ylva i Varberg och har det bra. Och annars går livet bra!