madelene


140227

Dagens lunch. Nu får det banne mig vara slut med hämtmat på ett tag. Fast gott är det.



140226

Vad jag har ätit idag? Sushi. 
Återkommer med morgondagens lunch.

Ikväll ska jag äta middag och kolla på gamle of thrones med Frida och Sonja. Ska bli mycket trevligt. Imorgonkväll däremot ska jag städa. Har inte hunnit göra det på flera veckor. Kom inte på besök. Haj!



140225

Fullt upp idag. Hoppas på en lugnare eftermiddag. Äter lunch för tillfället och sen ska jag ta en liten snabb promenad i vårsolen. Herligt!


140224

Ledsen för kass uppdatering ni mina trogna läsare som ändå fortsätter gå in här ibland. Ger inget löfte om bättring men lovar att försöka. Har precis installerat bloggappen på jobbmobilen så nu kan jag uppdatera bloggen på arbetstid och det kommer se ut som om jag jobbar. Genialt.

Annars kan jag berätta att allt är bra med mig. Trivs som tusan på jobbet. Gör trevliga saker på fritiden. Som ikväll när vi har firat Elina. Lånar ett kort från Mikaela för att visa hur det såg ut:

140214

Fredag! Sitter på tåget till Eskilstuna efter en riktigt bra vecka på jobbet. Idag hade vi fredagsfika och det såg ut såhär:



140211

Vi jobbar på kontoret ikväll. Men det är helt OK. 


140210

Måndagsmorgon efter en riktigt bra helg. Det har varit en perfekt blandning av vila och aktivitet. Nu laddar jag inför en fullspäckad vecka både dag- och kvällstid. På fredag åker vi till Eskilstuna och vilar upp oss där under helgen. Idag jobb, LiU store-möte och kvällsfika med Maria. På bild: Världens bästa Rasmus som Ingmar Bergman i årets spex



140207

Igår hade vi överraskningskalas för Oscar med en av de godaste tårtorna på länge alltså. Imorse åt vi lyxfrukost i födelsedagsbarnets ära och ikväll kommer Linda och Pontus på middag. Det är kul när det händer grejer!



140206

Torsdag! Snart fredag! Sitter på jobbet med Linda och dricker choklad och eftermiddagsfikar. Vi fikar rätt mycket kan man säga. Vi har fatty-onsdag men det blev visst fatty-torsdag också. Sånt som händer!



140205

Först ett par bilder från den trevliga middagen i lördags. Det var en intensiv men rolig helg med flamman och så föräldramiddag med Robin och Minna.

Nu är jag på jobbet och sitter mitt i kaoset. Vi har fått en stor leverans från Kina som fyller i stort sett hela kontoret men det är kul! 
Jag är själv på kontoret för tillfället så jag lyssnar på Darin och lägger lite ordrar. När Linda kommer tillbaka blir det eftermiddagsfika. Haj!