madelene


131227

Alltså det här med att det här är min näst sista dag på Länsförsäkringar känns lite jobbigt. Det är ju jäkla roligt och trevligt här faktiskt. Inte själva arbetsuppgifterna kanske men kollegorna alltså. Ska se till att njuta de sista timmarna.
 
Ikväll blir det party med tjejerna. Ska ta igen juldagen tänkte jag. Himla kul!
 
 
 

131226

Julen 2013 har varit ljuvlig som alltid. Extra plus detta år att jag har fått ha Orre vid min sida. Nu är vi tillbaka i Linkan och imorgon blir det jobb. I helgen ska Majsan komma hit och vi ska på Catching fire. Sen ska Orre och jag köpa tvättmaskin också, hallelujah!! Men vi hörs imorgon. Vågar lova att det kommer någon uppdatering från Länsförsäkringars lokaler. Haj!
 
   bmnbnmmnb          
 

131220

Så bra kväll med bästa tjejerna ikväll, lite cheesy jag vet! Imorgon åker vi till Kisa och njuter av julledighet och mys. Livet är bra nu alltså! 


131219

Så grym konsert igår! Bästa Håkan. Imorgon är det sista föreläsningen för det här året men jag är sjuk så troligtvis ligger jag i soffan imorgon också. Men sen får det vara nog med sjukdom tack! 


131217

Ikväll har vi ätit julbord och välkomnat John hem efter en termin i London. Trevlig kväll! Tre dagar var i skolan innan lov. Imorgon går jag på Håkan-konsert med mamma. Bra! 



131216

Sen Våffelmiddag idag. Snart kommer Maria och så kollar vi på Paradise hotel innan det är sovdags! 


131212

Dagarna går sååå fort nu för tiden, hinner inte med! Idag har jag hängt med mamma och Maja i tornby och ikväll har vi haft julmys med LiU Store. Julbord och julklappslek! Himla trevligt gäng är vi. Imorgon är det dubbelföreläsning och sen åker vi till Eskilstuna. Och en vecka kvar till jullov!!



131211

Jobbar några timmar på Länsförsäkringar idag. Kul ändå! Efter jobbet ska jag ner till stan och sluta upp med Rasmus, Oscar och Anton. Vi ska samla in pengar till musikhjälpen! Så kom förbi gyllentorget innan 18 och lyssna på musik och skänk en slant! 


131210

Den här dagen har börjat med ett litet misslyckande. Gick upp klockan sju för att vara i skolan klockan nio. Satt helt klar i soffan klockan åtta och väntade på att gå till bussen. Somnade och vaknade nu. Tar en kaffe och åker snart till skolan.. 



131209

Idag fyller världens finaste och bästa lillasyster 11 år. Stort grattis Maja min Maja ♥ 


Luciakraballen var kul och igår var vi i Kisa på kalas. Idag har veckan börjat i en jäkla fart med mycket att göra och lite så fortsätter det fram till jullovet 20 december. Längtar!! Men snart är det dags för ett hjärndött avbrott i vardagen - Paradise Hotel-date med Maria! Och så lite julmust på det! 

131207

Glöggkvällen gick fint och var mycket trevlig! Nu tar vi nya tag och laddar inför kvällens festligheter. För nu är det fest på g alltså! Klockan 14 börjar förfesten och så kör vi hela natten med lusseballen och Oskar Linnros! Kul! Här bild från Kravalentine




131206

Ikväll kommer nya chefen på glöggkväll så nu gäller det att man beter sig. Vi får se hur det går. Återkommer. 


131205

Idag är dagen som jag har skrivit under anställningsavtalet. I februari börjar jag provanställning på Marknadsbyrån som produktionsansvarig. Så jäkla roligt. Och läskigt. Idag blev också dagen som jag bakade saffransbullar med Maria! Haj 


131204

It's getting serious! Livet alltså! 


131202

Tack älskling för en mysig första advent i Göteborg <3