madelene


140321

Fredag! Sol och glass på jobbet. Ser ut såhär:
 

140320

Hard work or hardly working?



140318

Det här bloggandet hörni. Det går väl sådär för att tala klarspråk. Men det är så fullt upp hela tiden! Har varken tid att spela hayday eller kolla instagram på dagarna. Ni förstår va? Men jag ska kämpa på. Ikväll har jag sprungit mina snabbaste 5 km för säsongen och nu ska jag bada och äta gott. Bra tisdag!



140313

Här sitter jag och är nöjd efter en ljuvlig frulle. Ska snart till jobbet och det är redan torsdag. Jisses vad tiden går fort. Då är det ju snart helg igen! Kul! Imorgon är det flammanfredag. Både Kajsa och Ylva är hemma i Linkan över helgen så det kan inte bli annat än bra.
 
Annars då? Ska börja träna infor blomdomloppet ikväll. Slita ut de där dyra löparskorna som jag köpte om ni kommer ihåg. De är fortfarande ganska intakta.. 
 
Nähe hörrni, vi säger så! Hard work work på g!
 

140311

Hallå igen! Länge sen sist. Vill mest bara berätta att vi ska springa blodomloppet iår. Kul!

 

140303

Vilken laddabatterierna-helg det har varit. Har inte gjort något alls egentligen utan bara haft det väldigt härligt. Ätit frukost på stan med Rasmus, Fredrik och Oscar, läst deckare och bakat semlor. Det har blivit mycket semlor i år alltså.

Ny vecka nu och fullt upp med roliga aktiviteter. Underbara jobbet med världens roligaste kollega (ja det är du Linda!), möte med LiU Store, kvällshäng med Sonja och Frida och så ska fredagkvällen spenderas med mamma på aioli och med Betnér och Soran. Ni hör va? Kul vecka!