madelene


140130

Glömde ju för tusan säga att vi bokat resa till Rhodos i sommar. SÅ SKÖNT.
 

140129

Dåligt med uppdatering här. Höjdpunkter sen sist:
 
* i fredags blev jag överraskad av Catti och Linda. Catti var i linkan och det var 1 ½ år sen vi sågs sist (!!) Så roligt!
 
* vi hade inflyttningsfest i lördags och det var himla kul och i söndags städade vi mest hela dagen
 
* jobbet går bra och det är roligt och spännande
 
Veckan har gått fort och det kommer bli en riktigt bra helg. Jag återkommer med en uppdatering från den. Oklart när. Men här kommer lite bilder i alla fall
 
 

140123

Har gjort tre dagar på Marknadsbyrån och jag trivs väldigt bra. Ska bli så kul när jag sätter igång och jobbar på egen hand. Imorgon är det fredag och då blir det fredagsfika, frisörbesök och middag på Aioli med Linda för att fira första veckan gjord!
 
 

140120

Det blev en helg i Kisa med skridsko- och pulkaåkning. Mysigt! Lite plugg blev det också så nu är jag Så jädra redo för tenta. Fast supernervös. Sista tentan för den här gången. Ganska så skönt alltså! 



140120

Pluggat hela dagen. Nu fredagsgott och paradise hotel i badkaret. Hej!


140116

Hemkommen från promotionmässan och jäklar vad roligt det var. Väldigt, väldigt intensivt men så lärorikt och kul. Har fått en mycket bättre bild över branschen och fått mycket gratis grejer. Bara kul! Och vilka personalfester vi ska ha i framtiden. Underbart. 

Har tre dagar kvar som ska maxas med tentaplugg för att klara av sista tentan. Hoppas motivation kommer till mig under natten. Nu välbehövd sömn. Skriver imorgon. Lovar. 



140109

Idag är det tolv dagar kvar till tenta och därmed tolv dagar kvar som student för den här gången. Jag lider av vissa motivationsproblem och längtar till den 21 januari. Men jag smygstartar jobbandet lite nästa vecka för då ska vi på mässa i Stockholm och det ska bli himla roligt. Men fram tills dess så blir det bara en massa plugg. Kämpa.
 
 
 

140106

Jag har köpt nya löparskor så nu jäklar ska här börjas springa. Har ju gjort den här nystarten några gånger förut i livet så vi får se hur det går. Men jag har i alla fall aldrig haft såhär dyra skor så det är ju alltid något! 


140105

Är ingen toppbloggerska nu för tiden direkt, ledsen för det. Har varit i Eskilstuna ett par dagar men imorgon åker vi hem mot linkan och slutet på ledigheten. Detta innebär slutet för alla härliga underbara fantastiska sovmornar. Börjar lite lätt imorgon med att gå upp tre timmar tidigare än vanligt nu för tiden.