madelene


131130

Bra kväll igår trots insjukning från min sida. Kom hem skapligt och har använt dagen till att friskna till med halvlyckat resultat. Men tidigt imorgon åker vi till Göteborg så då får jag ju bara vara frisk helt enkelt. Just det. Oscar har rakat bort skägget idag också. Skönt! 


131129

Äntligen fredag! Och framförallt den här fredagen. Ska på seminarium och presentera slutrapporten men sen börjar det roliga. Ska till frisören och snygga till mig och ikväll kommer Kajsa, Maria och Ylva hit på middag och sen ska vi på Alex Schulman och sen vidare till flamman. Vilken dag va?! Kul. På söndag åker jag och Oscar till Göteborg och Liseberg och hotellfrukost. Och jag är ledig från skolan till nästa fredag! Livet idag alltså. 

Och sen mina vänner får vi hoppas att väderprognosen stämmer så vi får lite snö och juligt väder snart



131127

Har varit på föreläsning med Percy Barnevik idag. Rolig gammal gubbe det. När jag kom hem överraskade Oscar med lite nya kläder så nu ligger han på plus så att säga! Lite fler lägenhetsbilder kommer också här. 


131126

Oscar är iväg och spelar fotboll hela kvällen och det är lite mer ensamt här än på kullagatan. Men jag har det bra ändå. Badar och lyssnar på podcast och sen blir det paradise hotel för att avrunda dagen. Fint! Tre dagar kvar i skolan innan en GRYM helg och en veckas lov. Haj!



131125



131125

Här kommer en vägg i vardagsrummet också!


131125

Vilka intensiva dagar! Oj vad vi har flyttat. Men nu är vi så gott som klara!! Ska ta en sväng till förrådet och en tur till kartonginsamlingen så är hemmet klart sen. Såååå skönt. Tänker mig att jag ska återkomma med lite bilder och börjar nu. Här är köket! Ser ni diskmaskinen!? SÅ SKÖNT. 
 
 

131121

Vilken snabb vecka! Sjukt! Och inte en ledig stund. Full fart i skolan med slutuppgift. Riktigt bra grupp och väldigt intressant! Fullt upp på fritiden med att måla lägenhet och kolla på paradise hotel (jag skulle ju inte börja...)



131119

Vilken dag ändå!
- skrivit tenta
- lyssnat på podcast
- packat och städat i köket
- nu ska jag träffa Maria och äta subwaylunch
- hämta nycklarna till nya lägenheten
- kl 16 e-pub på universitetet. Tenta-öl
- spackling och slipning och förberedning i lägenheten för målning och tapetsering
 
Där har ni den. Min tisdag!
 
 

131117

Ska sälja sängen som står längst in i förrådet imorgon så vi packar om litegranna.


131117

Det här med att flytta alltså. Det är slitigt! Idag har mamma och Maja varit här i stan så vi har lånat bilen och köpt mycket mer än vad som var tänkt. Men det är bra. Mindre att tänka på nästa helg då. Annars har vi sålt lite och fyndat lite på blocket. Men åh vad skönt det kommer vara om en vecka när jag bloggar från Hunnebergsgatan istället! Längtar! På kullagatan är det inte så mysigt längre.. 


131116

Sköt upp träningen tills imorgon. Har städat ugn och tömt skåp. Fyndat lite på stan och gått vinterljus med Oscar. Så himla mysigt. Älskar julen. Älskar Orre. Älskar taco. Det ska vi äta nu!


131116

Har lite svårt att hitta en bra bloggdesign men vi provar med den här lite nu. Det är lördag! Yehu. Och det är tenta på tisdag och därför borde det vara en plugglördag men det blir nog inte så...
 
Jag håller på att städa ugnen och vi ska flyttpacka lite grann. Ska åka och gymma på campushallen också (medtvingad) och ikväll är det premiär för vinterljus! Åh så mysigt.
 
Imorgon kommer mamma och Maja hit och vi ska kolla på sängram och köpa tapeter och målarfärg. På tisdag börjar vi måla hallen och om en vecka flyttar vi. SÅ KUL! Det är inflyttningsfest den 25 januari. Välkomna!
 

131109

Vilken festvecka det blev! Platå i torsdags och Flamman igår. Riktigt roliga kvällar! Men idag blir det sannerligen ingen fest. Ska köpa flyttkartonger och börja packa så smått här hemma. Annars håller jag till i soffan idag. Haj!


131107

Igår firade vi lillördag med Robin och Minna. Idag är det tillbaka till ångestuppgiften men kl 17 ska den vara inne så det får gå som det går.




131106

Det är sån dag när livet som student inte är underbart. Sitter totalfast med en uppgift och är arg. Jättearg. 
 
 
 

131105

Har bokat lite mysiga grejer på morgonen. Nu mår jultjejen i mig bra. Ska nog fira med glögg och julkalender ikväll!


131103

De andra är iväg och rider häst men jag som är allergisk får stanna hemma. Måste säga att det inte gör så mycket...


131101

Vilken superslitig vecka. Mycket med LiU Store och mycket med den nya kursen. Men jag gillart! Man blir produktiv och det känns bra att få saker gjort. Men också att guuuud vad skönt det är med helg såna veckor. Så nu njuter jag med podcast på tåget och framme i Eskilstuna blir det trevlig middag med de blivande äkta svärföräldrarna. Haj!
 

131101

Redan november?! 1 månad kvar till första december?! Kul! Idag är jag schemalagd 8-17 och det uppskattas ju alltid på fredagar! Ikväll åker vi till Eskilstuna och går på kalas. Bilder sen sist: ätit lamm och kroatisk middag, druckit öl, haft spelkväll