madelene


110731

Nu är vi tillbaka i källaren. Några hjärnceller och ett visakort fattigare men ytterligare en bra kväll rikare. Det riktigt intressanta som har hänt sen sist är följande:

- Har tydligen punka på cyklarna så igår liftade vi in till stan. Fick åka taxi gratis.
- Äger inte längre något norskt visakort
- Har tillbringat natten på en tunn bäddmadrass över några plankor. Schönt.
- Har ätit taco. Det är väl det. Nu blir det bilder!









110730

Bloggaktiviteten är hög idag. Nu är vi snaart klara för att sätta oss på våra dåligt pumpade cyklar och åka till Petter & co inne i stan för lite förfest.


110730

Fyfan vad bra jag har det! Njuter i värmen av att bara vara här med min fina Janhed och kunna göra precis som vi vill. Living the dream så att säga. Har som grädde på moset precis ätit taco. Nu ska vi ta det lite lugnt innan vi taggar till för en sista kväll på bryggan. Här får ni en ny norsk låt att gilla!


110730

Ojoj. Två sjukt bra kvällar i rad. Igår var mindre galet men minst lika trevligt. Somnade runt halv sju imorse och gick upp vid elva så jag är fit for fight idag kan ni tro. Vi har varit på vinmonopolet och laddat upp för vår sista kväll på bryggan. Separationsångest.

För övrigt har jag så lite pengar på mitt konto att jag inte hade råd med McChicken-meny igår. Att leva livet  i Tönsberg kostar skjortan men vad gör det om hundra år. Hade!


110729

Ojoj, vilken kväll det blev igår. Natten avslutades med att jag sitter inne på mitt rum och asgarvar och Sofia sitter ute i sin säng och asgarvar. Morgonen startar med att jag sitter på toaletten och asgarvar åt gårdagen och Sofia sitter i sin säng och skrattar. Vi hade det roligt helt enkelt.

Idag har vi njutit av livet x 1000 på stranden med Oskar i helt underbart väder. Vi tog lite ledigt från jobbet idag förstår ni. Väl vald dag. Om en stund ska vi ta på oss partykläderna igen och äta räkor och dricka lite vin innan vi drar in till stan och gör bryggan osäkert än en gång. Näst sista kvällen!


Toalettbild sådär runt tre inatt

Sitta på bänken i trädgården med choklad för 40 kronor klockan halv fem imorse

Skönt strandhäng

Det var rätt mycket bilar.... vår parkering resulterade i:

500 kronor i parkeringsböter! Vår livs första!!!


110727

Trevlig stund i Sandefjord! Shoppade lite och åt lunch. Satt en sväng på bryggan och chillade i solen. Stannade till på fabriksförsäljning av choklad på vägen hem och blev besvikna men kände oss tvunga att handla. Gott ändå!






110727

Solen skiner (nästan) så vi åker en sväng till Sandefjord! Blir nog lite shopping och kanske en lunch på stan om vi tycker att vi har förtjänat det. Nu ska ni få en låt, veckans partylåt i källaren. Kan behövas... imorgon påbörjar vi vår sista tredagars!


"If one man can create that much hate, you can only imagine how much love we as a togetherness can create"


110726

Nu har familjen åkt hem och vi konstaterar att vi fick fina dagar tillsammans trots att inte vädret var med oss. Jag har jobbat min tionde sista dag på Gilde och det känns skönt men sorgligt. I övrigt präglas dagarna rätt mycket av det som hände i Oslo och på utøya. Det är så ofattbart, fruktansvärt och sorgligt. Att lyssna på intervjuer med drabbade, lyssna på olika tal och prata om det känns nödvändigt men ger en klump i magen...


All kärlek till ni fina nära och kära ♥


110724

Har haft en grym helg som bestått av fin tid med familj, sjuka förfester och häng på bryggan. Ni får bilder!
























110722

Lyssnar på grym musik och smuttar på en cider samtidigt som vi gör oss iordning för kvällen. Det blir förfest med en massa trevliga människor och så kör vi bryggan! Det blir bryggan varje möjlig kväll framöver förstår ni! Men innan förfesten ska min fina Janhed bjuda mig på en lövbiff inne i stan, det har hon lovat sen 7 mars ungefär. Det är ju Madeleines dag idag. Imorgon förmiddag kommer familjen hit och så ska vi umgås fram till måndag. Blir hur bra som helst. Skål och hade!


110720

Det fina vädret passar inte för att titta på film så vi drar in till stan och tar en onsdagsöl på bryggan istället!



110719


Vi bestämde oss för att äta korv med bröd ikväll

Jag blev så till mig att jag slog sönder en tallrik. Nu är det snart allsång!


110719

Sofia och jag tar oss en riktig funderare efter att ha läst följande frågor:

1. Når man ikke er sulten, er man mett. Men hva heter det når man ikke er tørst?
2. Hvorfor finnes det ikke et annet ord for "synonym"?
3. Hvor blir det hvite av når snøen smelter?
4. Hva er forskjellen på å skrive noe opp og skrive noe ned?
5. Kan en fisk bli tørst?

Om någon har svar så hör av er. Eventuella språk-frågor hänvisar jag till Janhed. Hon är bra på norska.

110719

Mellan två och fyra idag jävlades allt som kunde jävlas på jobbet. Var lite självmordsbenägen ett tag. Men det gick över. Efter jobbet valde vi att umgås lite med vår vän Kosta i kantinen. Han åt korv. Han äter mycket korv.



Sofia och jag delade på ett skolebrød för att fira att Janhed har blivit med studentlägenhet idag!


110718

Idag har vi ätit taco och tittat på pretty woman. Igår tittade vi på Notting hill. Imorgon tittar vi på walk the line och på onsdag tittar vi på brokeback mountain. På torsdag kanske vi dricker en öl på bryggan efter jobbet och laddar inför fredag. Det var väl det jag hade. Adjö.


110717

Efter tre kvällar på bryggan är man ganska trött faktiskt. Det är därför vi mest tittar på film och äter chips idag. Kosta är här också. Vi plockade upp honom på vägen hem igår. Tänkte snart åka in till stan och äta donkenmat. Det ska vi ha. Två saker till. Hatten från i torsdags är borta. Och Jude Law är förmodligen världens vackraste man. Hade!


110716

Tredje gången gillt! Ikväll kör vi igen! Nu är det iväg på förfest med middag hos Kosta och Anton innan vi dansar loss på bryggan! Hade!



110715

Som partysvensk får man inte låta sig hindras av att man slutar jobba klockan 24.00. Tog en sväng på bryggan igår, blir en sväng på bryggan ikväll och en sväng på bryggan imorgon. Om jag kommer vara pank på söndag? Ja. Om jag kommer ha en bra helg? Ja!



Efter gårdagens festligheter fick Sofia med sig en hatt hem. Själv fick jag med mig en vrickad fot och ett par solglasögon! Vilken kväll!



110713




Har badat bland maneter, sjöstjärnor och krabbor. Har ätit bränd korv. Har haft en fin stund vid stranden med kåmpizar. Och hörrni, det är sommer och sol i Tønsberg!


110712

Befinner mig i någon slags livskris där jag inte vet vad jag vill med mitt liv. Skulle önska att jag antingen var 5 år igen eller att tiden stod stilla och jag aldrig behöver bestämma mig. Tack.

Jag dövar smärtan, ångesten och ovissheten med min sambo, musik och mat.


First price. Guds gåva till människan. Eller åtminstone till mig och Sofia.




Snart åker vi till jobbet. Vilken tur att jag har världens bästa jobb för att tänka på...?


Passar på att gratta min kära far igen ♥

110706


Lyssna och njut.


110706

Eftersom Sofia och jag inte vill sitta hemma i källaren blev vi bjudna till killarna på fotboll med orden "ta med chips, godis, glass och en hest". Såklart vi ska! Läsk hade vi hemma faktiskt. Vi åker till affären och köper lite billiga chips också.


110705

Vad jag har gjort idag? Jobbat, spenderat pengar inne i stan, ätit sill och sagt upp källaren. Vi betalar ingen hyra för augusti, man måste ju älska Guren ibland. (vadå ibland?)

Vad jag ska göra ikväll? Duscha, äta mango och se på allsång på skansen med månsälskaren. Sen sover jag nog. Hade!

110704

Efter några timmars sömn är jag klarare i huvudet. Så nu kör vi! Var hur bra som helst i Göteborg och vi har ätit gott, gjort Liseberg och Universeum, badat jacuzzi och hängt lite i hotellbaren. Nu kommer bilderna!






























Där! Göteborg i bilder med Maja som frontperson på bilderna. Min fina Maja! Men som sagt, riktigt fin och välbehövlig helg. Nattens äventyr tog däremot på krafterna så jag tror jag säger godnatt!


110704

Har haft en underbar helg och ni ska få se massa bilder men nu ska jag sova. Fast solen skiner ute. Godnatt!

110701

Det är fredag och här sitter jag och äter godis. Nöjd! Min sambo och jag har varit inne i stan en sväng och nu ska vi snart åka till korvfabriken. Fyy så skönt det ska bli att komma hem ikväll. Tidigt imorgonbitti åker vi till Göteborg och tillbringar helgen där. Blir hur härligt som helst att umgås med Daniel, pappa och Maja fast vi kommer sakna lilla mor. HADE!

Dagens ord: brakpunka
Dagens fråga: Varför är du så tjock då?
Dagens dödsbra låt: Stockholm med Peter Jöback