madelene


110630

Det är lördag och födelsefestdags! Gick upp klockan sju imorse och tvättade och har i efterhand insett att det nog inte var så smart eftersom jag knappt sovit sen dess och behöver vara på topp hela dagen, kvällen och natten men det där löser sig.
 
Nu sitter jag och stör grannarna med jättehög partymusik men det får dom tåla. Ska strax in till stan och göra lite ärenden och om ett par timmar åker jag till Maria och förbereder för kvällens festligheter. Ska bli sjukt kul!
 
här var det 18årsfest, vad unga och fräscha vi var då till skillnad från nu!

120627

Är hemma i lägenheten på riktigt för första gången på tre veckor och jag trivs. Känns lite konstigt att vara helt själv eftersom det också hände senast för tre veckor sen men det går bra.
 
Sofia har varit mitt kvällssällskap och vi har tagit en afterwork och ätit tacos här och halvsovit framför fotbollen. Nu har jag precis diskat och det var väldigt länge sen och det har jag inte saknat särskilt mycket.
 
Min ambition är att starta morgondagen med en powerwalk runt ån och sedan ta tag i lite städning här hemma. Det är inte en trevlig lägenhet nu alltså. Sen ska jag shoppa upp lite födelsedagspengar och på eftermiddagen/kvällen blir det häng med Maria.
 
Upptäckte precis att mina joggingskor är i Kisa. Jahopp. Kanske inte blir någon powerwalk då. Vad trist!

120625

Det har gått ett tag sen sist och det som har hänt är:
 
- jag har haft underbara dagar i Norge med Sofia, Petter och Kosta. Det var en nostalgitripp utan dess like och en himla fin midsommarafton. Sofia har en massa bilder som jag hoppas få tillgång till så ni kan få se dom!
 
- Oscar har varit hos mig och jag har firat min 21årsdag på ett väldigt bra sätt
 
- Idag har det varit lite kalas igen och jag har precis sagt hejdå till Oscar som åker hem till Eskilstuna några dagar innan han kommer hit igen på fredag!
 
De kommande dagarna händer följande:
tisdag: vara hemma i Kisa och chilla järnet med mamma och Maja och se på allsångspremiär imorgonkväll
onsdag: åka till Linkan och städa lägenhet. På kvällen är det tacodejt med Janhed ♥
torsdag: ska träffa Maria och planera lite för lördagens festligheter
fredag: ska hoppa in som vikarie på sommarjobbet 13-21... (ångest)
lördag: FEST! Jag och Maria firar våra 21årsdagar!
söndag: FEST! Morfar firar 70 år!

O K. Då vet ni!

120619

Den här dagen har gått den också! Riktigt lugn och skön. Även om det stundtals känns långtråkigt så vet jag att det är exakt såna här dagar jag saknar ibland. Nu är det fotbollskväll här och jag packar och fixar lite inför imorgon.

Jag ska till Maxi och systemet och sen ska jag träffa Ylva och Maria en stund innan bilen går mot Norge. Det är en lååång väg att åka men bara goffen sköter sig så ska det gå bra!

Det blir torsdagsutgång, midsommarfirande och häng med Kosta och Petter innan vi åker hem igen på lördag. På lördagkväll kommer min Oscar hit och på söndag fyller jag 21 år och det blir gemensamt födelsedagskalas med Micke och Petra i Idebo. Det är bra tider nu!

CIAO!


120618

Jag har sommarlov hemma i Kisa och idag har jag gått morgonpromenad med familjen, sovit i soffan och städat bilen. Min kvällsuppgift var att grilla kött och jag gjorde flera goda försök men nu ligger kötthelvetet i ugnen. Men snart blir det iaf mat och En gång i Phuket med mamma och Maja!

Morgondagen lär bli ungefär likadan som idag, alltså lugn, men på onsdag SMÄLLER DET! Då åker jag och Janhed till vårt älskade Tønsberg och har nostalgitripp utan dess like i ett par dagar.


120617

Hemma efter en underbar vecka i Kroatien och jag ger er lite bilder för jag orkar inte berätta mer om det än att allting har varit superbra!































120607

Det här med att plugga dagen innan tenta är inte min grej längre. Mentalt stopp är det nya. Idag har jag istället packat lite, gjort ärenden på stan och hängt med fnatti-Janhed! Nu ska jag fortsätta packa men det är panik för jag vill ha med mig så mycket kläder och grejer men måste välja ut det viktigaste.

Annars så är livet bra. Om 20 h är det sommarlov!!!

Jag chansar på att vi inte hörs mycket mer nu innan jag kommer hem från Kroatien den 17 juni!


120604

Nämner inte tentaångesten mer än jag nyss gjorde och kan istället berätta hur glad jag är över att det snart är sommar för linkan fylls med härligt folk som kommer hem över sommaren.

Kvällen har jag lite spontant spenderat med Ylva och Maria och det var himla trevligt.

Kan också berätta att jag ätit lax idag. Det kanske inte är så himla svårt att tillaga tänker ni men jag är stolt ändå.

Nu ska jag sova för jag är aptrött och ska upp tidigt för tre timmars lektion i skolan. Den sista lektionen i årskurs 1. Det ni.


120603

Nu är jag nyss hemkommen från fikamöte med min kära fadder-vänner och vi har planerat och diskuterat inför nolle-p. Är grymt taggad alltså, kommer bli så kul! Nu ska jag packa upp lite och kolla mästarnas mästare och fixa men sen ska jag sova för imorgon har jag min sista introduktionsdag på sommarjobbet 7-12. Sen blir det pluggpluggplugg fram till fredag men sen är det sommarlov och Kroatien och frihet och lycka!


trött men klad!



120603

Nu sitter jag hemma på Kullagatan efter en himla fin helg i Stockholm med Oscar. Vädret hade kunnat vara bättre men definitivt inte sällskapet. Bilder!


konsert!

mysmiddag igårkväll

idag var det uppehåll så vi tog en sväng till slottet

obligatoriskt vaktkort