madelene


150128

Det blev lite sent men det var det värt. Ikväll har vi firat Oscars oväntade penga-inflöde med att sätta sprätt på det. (inte allt dock!)

150127

Här i tallriken var det en fantastisk kyckling med nudlar för en stund sen. Det satt fint efter bodystep ska ni veta!

Annars så lunkar det på mot helgen. (Tre dagar kvar!) Då ska jag hem till Kisa och fina familjen. Åka snowracer och hoppas på att mamma bjuppar på semmelwrap. Jag får återkomma med hur det blir med den saken!

Haj!

150126

Att kalla det en sorgens dag kan kännas lite överdrivet men helt obefogat är det inte.

Jag ser hur snygga vårkläder och spontana restuarangbesök försvinner ur mitt framtida liv.




150125

Här kommer kollage enligt tradition efter toppenhelg i Uppsala! Fina fina janis!








150123

Fredagssemla! 

150122

Nu myser man! Veckans träning är gjord och det ömmar i alla muskler. Orre klarade tentan och pizzan står i ugnen och till råga på allt så är det vinets dag!! Och igår var det kramens dag. Och imorgon är det uppsaladagen!




150121




150121

Detta var en riktig höjdare ska ni veta! Äter detta och lyssnar på Alex och Sigge. Snart ska jag iväg på födelsedagsfika och så är det två dagar kvar till helg. Löning också. Den mest efterlängtade lönen på länge. 

Igår var jag och såg "Turist" på bio med Maria. Den får 4/10. Lite för svår och djup. Omeletten jag äter däremot, den får 8/10.

Haj!

140119

Vilken helg i världsklass det blev! Så härligt avkopplande. I korta drag: mycket sömn, träning, kvalitetstid med pappa och Maja, pyssel och fix och god mat. 

Nu lagar jag morgondagens middag för imorgon ska jag på bio med Maria efter jobbet. Älskar både bio och att umgås med Maria så det blir ju inte bättre!

I helgen åker jag till janis i Uppsala och det kan inte heller bli annat än bra.

Men herregud vilket glatt inlägg. Kan inte komma på något tråkigt för tillfället så vi får ha det såhär positivt till vi hörs igen.

Haj!



Älskar köttbullar


150114

Återigen givande och roliga timmar i Stockholm på mässa med Marknadsbyrån. Vi är inte sex anställda numera men hade trevligt middagssällskap från en av de bättre leverantörerna. 
Nu kollar jag på Blå ögon och sover snart. Haj!


150111

Söndag söndag söndag. Ska städa bort julen idag och som den julälskare jag ändå är så känns det lite tungt i hjärtat men det är bara att bita ihop. Oså blir det lite träning och lite film innan vi påbörjar en ny vecka. På tisdag åker Marknadsbyrån till Stockholm för att gå på mässa och det har historiskt varit en himla trevlig tripp så det tror jag på även iår. Haj!

Från gårdagens trevliga middag och spelkväll här. Orre önskar sig kanske ett nytt förkläde i födelsedagspresent.


150109

Vilken semesterflört det kanske var ändå - det här med bloggandet. Har inte haft en tanke på det de senaste dagarna men nu smyger sig helgen på och då finns det plats i huvudet igen.

Ikväll kollar vi på Johan Falk och äter traditionsenligt taco. Imorgon städar, tränar och vilar jag för att avrunda dagen med middagsbjudning. Maten står vi för och sällskapet står familjen för. Kan väl inte bli annat än bra tänker jag!

Nu blir det efterrätt ala Orre - proteinfluff!



150105

Det är bra gött att vara ledig ändå! Har gått på tur med Majsan i skogen. Höga berg och djupa dalar och varm choklad. Himla trevligt! Nu börjar snart det stora trettonsdagsaftonsfirandet här hemma - hur det nu firas. Haj!




150104

Typiskt bra söndag idag förutom att jag åkt ifrån Orre. Är på väg till Kisa för att avnjuta lite mera ledighet. Morgondagens semesterdag känns välbehövlig, heeeh.. 

Tänker mig att jag ska gå promenader, spela Wii med majsan och på tisdag är det kusinkalas i Idebo innan jag far tillbaka till Linköping och påbörjar vardagen igen. Taggad på allt!

Igår hade jag finbesök hemma och vi spelade spel och åt gott och skrev brev till oss själva. Ylva var med också även om det inte ser ut så. Haj!




150103

Det var en alldeles fantastisk nyårsafton på alla sätt och vis och nu har vi kommit in ett par dagar på det nya året. Jobbade igår och sen var det himla skönt med helg ändå! 

Togs väääldigt dåligt med bilder på nyår men några kommer här: