madelene


-

Jobbar idag. Just nu tittar vi på Wipeout och jag äter nudelwok med cola zero till. Har det rätt bra ändå. Imorgon när jag slutat efter halv nio ska jag till kolmården med lite släkt. Släktträff liksom.

Kommer nog mest att titta på aporna. Dom är ju för härliga.






sweet

Upptäckte precis att vi får 1050 kr i studiebidrag idag. Är det inte fantastiskt? Har inte haft någon lektion alls i juni utan första hälften hängde jag mest på ågatan, var lite lullig och tog studenten. Men det var ju minst lika ansträngande som att gå i skolan så det är väl inte mer än rätt att vi får pengar för det!


-

Gick av jobbet vid nio imorse. Första passet har gått bra och imorgon börjar ett nytt vid halv tre. Idag har jag alltså varit ledig i stort sett hela dagen. Jag har mest sovit på altanen faktiskt. Men blev några dopp i poolen också.

Ikväll underhåller jag mig med att titta på Ronaldo. 22 portugiser och spanjorer är inte helt fel att titta på. Ska fortsätta med det nu. Ni kan också få lite!


Första dagen på jobbet

Jag sitter jobbet. Ja, ni läste rätt. Jag kan surfa på jobbet. Pappa var och fixade mobilt bredband idag som jag sa. Det känns rätt bra faktiskt. Tror det kommer bli bra.

Första dagen har gått bra. Louise och jag har sett 3 Astrid Lindgren-filmer. Sen var vi ute på promenad, gick hem till mig och jag tog ett dopp i poolen. Nu sitter vi och tittar på Lotta på Liseberg och snart är det dags för kvällsmat. Både för Louise och för mig.

Men hur som helst. Det kanske inte är så jätteroligt att jobba men det funkar. På torsdag ska jag till Kolmården, nästa tisdag ska jag förmodligen till Skara och nästa söndag åker jag till Stockholm. När jag vet att jag har saker att se fram emot går det bättre att jobba. Man får tänka positivt.


En jättepositiv tjej (med en mindre glad pojkvän?)


BTW. Ylva! Ha sjukt jävla kul på P&L. Gör inget som jag inte skulle gjort men GO BANANAS!

Jobbmåndag

Idag är det första dagen på mitt nya jobb som personlig assistent. Jag känner mig lite nervös. Kanske inte är så konstigt. Men det brukar ju bara ta en pytteliten stund så är man inne i det. Vi får hoppas på det. Men detta jobb innebär mycket tid när jag måste fördriva tiden då den jag tar hand om tittar på film mycket. Detta löser jag genom att skaffa ett mobilt bredband till min laptop. Det kostar lite pengar men jag hoppas det kommer vara värt det!

Jag börjar jobba kvart över två idag. Vad jag ska göra fram tills dess är oklart än så länge. Vi får se helt enkelt.


WIII!

JAG HAR BOKAT! Den 25 augusti åker vi till Gran Canaria jag och min babe. Observera att det är första gången jag kommer flyga ett flygplan som har plats för mer än 2 personer. Det är första gången jag är utomlands (tycker inte Danmark och Polen räknas så jättemycket). Det kommer bli sååå bra! Jag har läst recensioner och jämfört olika hotell och platser i några timmar och så till slut kunde jag bestämma mig! Vi kommer bo på Clubhotel Riu Gran Canaria. Såhär kommer det se ut;


Missommar

Jag hade en väldigt bra midsommar med människor jag tycker så mycket om. Först var Niklas jag och traditionella i Idebo med midsommarstång, krans, sillunch, bad i sjön och massa barn. Det var mysigt. Sen åkte vi till Tossan där Ylva var och där blev det med kransar och sillunch. Där blev det även lite nubbe och mycket vin. Det var också trevligt! Jag hade hursomhelst en väldigt bra midsommarafton.

Idag åkte Niklas hem och det var tungt. Men jag har lite saker på gång så vi ses snart igen. Då känns det bättre! Igår satt vi här och letade efter någonstans att åka när vi båda jobbat klart i augusti. Det lutar åt Gran Canaria. Jag ska boka ikväll, eller imorgon. Det känns så otäckt att boka så jag vill vänta lite. Men det ska bli av. Jag ser fram emot så sjukt mycket att få tillbringa en vecka med min fantastiskt fina pojkvän i solen och poolen med god mat och goda drinkar. Two months to go!

Nu kommer det komma en hel det bilder från i torsdag när vi gjorde kransar och i fredags. Och så avslutar jag med en bild på dit vi ska(om jag lyckas boka)





 

 

 


Midsommarafton

Härliga sommardag. Niklas kommer om någon timme. Då åker vi ut till Idebo och äter lunch, klär stången och badar i sjön. Framåt kvällen åker vi till Tove och Ylva i Linköping och har det trevligt med dom. Vilken bra dag!


Trevlig midsommarafton!


Världens finaste

Efter att ha spenderat min födelsedag i Söderköping med The FF kan jag bara konstatera att jag har världens finaste vänner och jag är så glad att jag har dom! ♥



19 år

24 juni. Min födelsedag. Trevligt. Fick ett trevligt uppvaknande med sång och frukost på sängen av pappa och Maja. Om en liten stund ska jag åka till Linköping för att plocka upp Tove, Ylva och Maria och sen dra vidare till Söderköping. Det lutar åt picknick vid kanalen. Låter ganska perfekt tycker jag.

Ikväll ska vi plocka blommor för att göra kransar här hemma. Jag är en riktig traditionsnörd. Imorgon kommer Niklas hit och det lutar åt att vi firar midsommar i Idebo. Låter bra tycker jag.

Men nu ska jag fixa och dona lite innan jag ska åka!

Min födelsedag förra året. Vi var och fikade med mormor!


Onsdag 23 juni

Idag jobbade jag sista dagen på Vivax. Hur skönt som helst. När man tänker tillbaka på det tycker man att det har gått fort, men det tycker man definitivt inte när man står där. Jaja.

Imorgon har jag alltså tagit ledigt från jobbet. Främst för att jag fyller år imorgon. The FF ska till Söderköping. Ska bli mycket trevligt enligt mig. Undra om jag kommer våga mig på något annat än en Euro? Eller ska vi ens äta glass?

På fredag är det väldigt oklart vad som kommer hända. Har starka planer på att fira en riktig svensk midsommarafton på landet med stång och krans och kanske något dopp i sjön. Eventuellt kommer det väl lite regn också så att det är svensk midsommar på riktigt.

För tillfället håller jag på att överföra bilder och musik m.m till en bärbar hårddisk. Min dator ska snart formateras om nämligen. Hoppas bara jag hinner göra det innan den krashar totalt. Det är inte långt kvar känner jag.

Hur som helst. Det är den 23 juni och jag har jobbat klart på mitt första jobb. Även om jag kommer jobba mycket mer så ligger hela sommaren framför mig. Det känns riktigt bra faktiskt. Känner för att fira detta med ett glas Guntrum Riesling. Blir nog så.


_

Kalaset är slut och jag är mätt. Bra det. Vi har fått kamerafeber här. Vi tar kort hejvilt. Ett på Maja kommer här. Hon badari vårt gula badkar. Vi tar kort vid alla tillfällen.



 


Kalas, igen

Jaha. Idag fyller Micke 24 år. Grattis! Därför är det kalas idag. Mest är det naturligtvis för att jag fyller 19 på torsdag. Men visst. Mickes kalas också. Idag är det mormor och morfar och mammas ena syster som kommer. Tårta idag igen! Wehu. Ingen kladdkaka dock.

Jag köpte nya örhängen igår också. Två par pärlörhängen. Ett par ljusrosa och ett par svarta. Jag tänkte inte på hur stora dom var när jag köpte dom. Men dom är stora. Och tunga. Dom liksom hänger i örat lite. Eventuellt blir det som en sån där töjning som en del afrikanska kvinnor har. Vi får vänta och se!

Hittade ingen bild på en afrikansk kvinna med töjt öra. Dock på någon annan idiot. Hoppas inte det blir såhär. Vore snopet

Min dag i bilder

Började dagen med jobb. Det är två/tre dagar kvar nu beroende på om jag vill jobba på min födelsedag eller inte. Jag har fortfarande inte bestämt mig utan håller det öppet. Men hur som helst, inte många dagar kvar nu! Tack för det säger min rygg och mina axlar.

Efter jobbet åkte jag och mamma till Linköping. Jag köpte dom här nya jeansshorten. Kanske har jag dom på midsommar om det är fint väder! Det är min tanke

Jag var helt superhungrig så jag åt Buffé på Chilli. Det var China&Nacho-buffé. Kan ni förstå den totala lyckan jag kände inför denna buffé? Taco är ju en favorit och på senare tid har jag fått en grej för kinamat. Men jag vet inte om kombinationen på samma tallrik ser jätteinbjudande ut. Jaja, gott var det hur som helst!

Mamma inhandlade en ny kamera. En systemkamera. Vi har haft väldigt roligt med den ikväll. Särskilt efter att vi förstått att man var tvungen att ta bort linsskyddet. Mest skratt gav korten när vi skulle fånga oss själva i luften. Man får ett så härligt ansiktsuttryck när man hoppar. Prova det!

Trötter

Sov framför brasilien-elfenbenskusten precis. Är galet trött. Sova? Ja!

Födelsedagskalas

Har en kusin som fyllde 12 år i torsdag, Micke fyller 24 på tisdag och jag fyller 19 på torsdag. Med anledning av detta är det kalas idag. För alla oss tre. När jag var liten var jag alltid lite butter för att vi hade sammanslagna kalas. Jag ville väl ha ett helt eget kalas?! Numera spelar det mig ingen roll utan jag tycker mest det är trevligt att träffa kusiner och äta tårta. Det blir kladdkaka idag. Kan jag vara gladare?

Sigrid är också glad över att det blir kladdkaka idag. Detta är en kalasbild från förra sommaren


Störst av allt är kärleken

Jag framstår ju som den största royalisten om jag fortsätter såhär. Men jag måste få kommentera Daniels tal till Victoria. Har ni sett det? Jag såg det live igår och det var sååååååå fint. Tårar igen? Ja. Skäms jag? Nej.

Här är talet; men om ni inte sett det så gör det! Han var så supersöt när han skrattade lite nervöst och läspade lite! Och Victorias tårar! Åh!

För nio år sedan hade jag förmånen att lära känna en ung kvinna med en härlig humor, en stark pliktkänsla och dessutom väldigt, väldigt klok.

Vi blev vänner. Ju mer jag lärde känna henne desto mer oemotståndlig blev hon.

De här åren med dig Victoria har flugit förbi, har varit de bästa i mitt liv.

There have been times when Victorias official duties have separated us. Often taken her to faraway countries and continents. I will never forget some years ago when she left for one of her many trips, this time to China.

We were going to be apart for a whole month. The night before she left she got home late after an official engagement, and she had many preparations to make before the long month of duties ahead. Instead of getting some valuable sleep she stayed up the whole night writing.

In the morning after she had gone I found a box. And in that box I found 30 beautiful letters addressed to me. One for every day she would be away.

This romantic gesture is typical of you Victoria. It says everything about the loving person you are.

Once upon a time the young man was... perhaps not a frog, in the beginning of the fairytale...(skratt)...as in the story first told by the Grimm brothers. But he was certainly not a prince.

The first kiss did not change that. His transformation was not possible without the support of the wise king and queen, who had ruled the kingdom for many years, and who were full of wisdom, experience and had good heart.

They knew what was best and guided the couple with a gentle hand, generously sharing all their experience.


Jag känner en stor tacksamhet mot eders majestäter kungen och drottningen, för ert helhjärtade stöd, och för det sätt som ni har välkomnat mig in i er familj. Mina tankar går givetvis också till min egen familj. Till min mor och min far, och min syster och hennes döttrar.

Mor och far, under hela min uppväxt har ni givit mig er villkorslösa kärlek. Ni har hjälpt mig med er klokhet, och ni har hjälpt mig att bygga en stark självkänsla och trygghet genom sunda värderingar som har väglett mig genom livet.


I dag, när vi färdades genom Stockholms gator, då möttes vi av en otrolig glädje och värme. Ett minne vi kommer att bära med oss djupt inne i våra hjärtan, för alltid.

Under de år som Victoria och jag har haft tillsammans har jag känt ett stort stöd från människor som jag har mött. Det har varit väldigt viktigt för mig.

Tack.

Jag känner en djup respekt inför de uppgifter som ligger framför mig. Det kommer utan tvekan att bli en stor utmaning. Jag ska göra mitt yttersta för att leva upp till de förväntningar som kommer att ställas på mig. Jag kommer göra mitt yttersta för att stödja min hustru, Sveriges kronprinsessa, i hennes viktiga gärning.

Älskade Victoria. Jag är så stolt över det vi har tillsammans. Jag är så lyckligt att nu få vara din man. Jag ska göra allt jag någonsin kan för att du ska förbli så lycklig som du är i dag.

Victoria, störst av allt är kärleken. Jag älskar dig så.




Bröllop

Hade först inte tänkt titta på bröllopet men har suttit framför tvn sen klockan tre. Erkänner också att ögonen tårades några gånger men det var ju så fint. Och dom ser så lyckliga ut. Och åh! Vad fint det är med kärlek!


Efterlängtade helg

Hur skönt som helst med helg. Ledigt i två dagar. Sen är det faktiskt bara 4 dagar till som jag ska sortera granplantor. Sen är det ju midsommar. Åh, midsommar. Tiden går alldeles för fort. Efter midsommar så vänder det ju eller hur är det optimisterna brukar säga?

Jag är hur som helst väldigt nöjd idag. Jag ska om cirka en timme sätta mig på bussen till Linköping för att åka hem till Maria och umgås med the FF. Lovely!

  • Idag är det premiär för mitt nya Thomas Sabo-armband som jag fick av Micke och Emma i studentpresent. Tackar väldigt mycket för det, älskar det! (Emma, du kan ta åt dig mest!)
  • Idag har jag sminkat mig första dagen denna vecka. Det är väldigt skönt att jobba på ett ställe där ingen bryr sig om hur man ser ut för man vet att man kommer få jord överallt ändå!

Solbränd?

Vill ni se något oskönt?


Jaha! Det är min axel. Superskönt! (förrresten, jag fyller år om en vecka!)

Glada nyheter

Har hört det ryktas om att det blir häng med utgång hos Maria imorgon. KUL! Även om det var mindre än en vecka sen jag träffade the FF så saknar jag dom! Kan ju inte hänga med dom alls när jag jobbar. But a man's gotta do what a man's gotta do. Blir kul imorgon i alla fall! Har ju en hel del vin som bör drickas upp snarast! Dessutom utlovar Smhi sol även om det inte blir lika varmt som idag. Det är upplagt för en toppenkväll.

Random bilder från andra trevliga The FF-kvällar kommer HÄR!




Det spårar ur


Helt okej

Även om man kan konstatera att mitt nuvarande sommarjobb definitivt inte är det roligaste så kan man också konstatera att det faktiskt är helt okej att stå ute i solen på dagarna med 150 kr i timmen.

När jag kommer hem har jag dessutom gott om tid till att bada i poolen och ligga vid soldäcket och läsa. Helt okej.






Onsdag 16.6.10

Hon känner efter om det här är att vara fri
Om det här är ett liv med någon mening i
Det är ingen som tjatar längre
Det är ingen här som ber henne stiga upp


Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
är det verkligen du?
Är det verkligen du?


Det är en sån kväll ikväll.


Poolhäng

Om ni vill mig eller Maja något så hänger vi vid soldäcket och poolen. Det är rätt okej att vara barnvakt idag.



Nya skor

Jag köpte nya skor härom veckan. Det är ett par såna där skor som jag har kollat på i flera månader men som har varit alldeles för dyra just då och som jag varit tveksam på om jag kommer få användning för. Sen när jag var inne någon gång förra veckan så stod dom där på reahyllan. 99 kronor. I storlek 40. Jag provade dom och konstaterade att de var aningen stora för mig. Men åh! Mina skor! En vänlig expedit kom fram och fråga hur det gick och jag berättade för henne om mitt problem. Hon gav mig sulor att lägga i! Åh vad fantastiskt! De är fortfarande pyttelite stora men jag kan ha dom! Frågan är när jag ska ha dom? Jaja, för 99 kr får de gärna stå o pryda mitt rum!



Förresten. Den jag trodde skulle vinna enligt opålitliga källor vann inte. Tara vann inte! Jäkla skit! Men guud så snygga de var! Helt otroligt att de kan gå ner 80-90 kilo. Imponerad!

Lugnt efter två jobb

Sitter i min säng och tar det lugnt. Känner en påtaglig trötthet i kroppen som beror på att jag inte sovit ut på några veckor. Det var tufft veckorna innan studenten och sömnen var inte det högst prioriterade. Nu jobbar jag istället och inte heller då är sömnen prioriterad för när jag väl inte jobbar vill jag göra annat än att sova. Men man kanske borde ta någon dag till att bara sova? Förmodligen.

Har jobbat två dagar på Vivax nu. Sju kvar. Det är ju nästan ingenting. Det kommer gå även om det inte är ett särskilt roligt eller utvecklande arbete. Men det genererar pengar och det är väl huvudsaken.

Måste säga till er att ikväll är det final i Biggest Loser. Äntligen. Kolla på den! Kanal 5 kl. 19. Jag hejar på Tyra!








HAHA. När jag skulle googla upp en Biggest Loser-bild såg jag vem som vinner. Vilket totalt misslyckande. Jaja. Jag kommer titta på finalen ändå.

-

Jag vill göra något. Något roligt! Vissa kanske tycker jag borde vara nöjd över att ha tagit studenten i fredags och vara tillfredsställd med att ta det lugnt nu? Men det är jag verkligen inte! Jag vill göra något!!! Något spontant och skitkul. Åka någonstans? Jag får tristess när jag tänker på min sommar. Jobbjobbjobb. Jag måste verkligen försöka hitta på saker när jag väl är ledig. Så, vad gör jag i helgen?


STUDENTEN

Jag vaknade med en sjuk ångest imorse. Ångest över att studenten är över och nu väntar jobb i några månader. Sen kom jag att tänka på vilket jävla underbar dag det var i fredags och hur lycklig jag var. Det är onödigt att ha ångest för man kan inte ta studenten varje dag. Nu är det jobb som gäller och det är så det är. Jag får helt enkelt leva på minnena från en underbar student. Ni har nog förstått att det var sjukt kul. Finns inte så mycket mer att säga om det.

Igår hade jag studentmottagning och det var också en sjukt bra dag. Som grädde på moset kom Ylva och Maria och gjorde det ännu roligare! Det gjorde mig glad!

Idag? Har varit galet trött och Niklas åkte hem. Ångest över det med. Nu jobbar vi båda och det blir svårare att träffas. Jaja. Det är så det är helt enkelt.

Imorgon börjar jag jobba. Ånges igen. Men återigen - det är så det är. Inget att göra något åt och utan pengar blir sommaren inte särskilt rolig så det är okej ändå.

Jag lovade er bilder men jag orkar faktiskt inte. Har lagt in bilder på datorn och sedan vidare till facebook i någon timme nu så gå gärna in där och kolla istället. Godnatt!



Lördag

Jag har inte tid att skriva särskilt mycket eller lägga in bilder från igår men jag kan säga att det var en helt underbar fantastisk dag som inte hade kunnat avslutas på ett bättre sätt än att min älskling kom hit!

Idag har jag min studentmottagning och det blir stor fest i Kisa! Det ska bli roligt!

Imorgon lovar jag att kommer massa bilder från gårdagen men nu måste jag kila!


Hittade en bild från igår på Facebook. Att åka flak var bland det roligaste igår!

Om studenten... igen!

Jag har en sån skön känsla i kroppen. Den där känslan man har när man är liten inför julafton eller en födelsedag. Numera känner jag ingenting inför sånt och trodde aldrig jag skulle känna så igen. Men nu så! Jag är så glad och ivrig och vill bara att det ska bli morgon! För även om det kommer spöregna på oss så SKITER VI I DET för vi har regnponcho och vi kommer ha så jävla roligt ändå!

Hitta två söta tjejer på skolavslutningen i tvåan. Imorgon blir det en aning mer livat än lite jordgubbstårta i klassrummet!

Sjungom studentens lyckliga dagar

Klänningen är struken. Mössan framlagd. Champagnen på kylning. NU ÄR VI REDO FÖR STUDENTEN!!!

Ja, så känner jag. I alla fall en del av mig. Det känns lite ofattbart att vi tar studenten imorgon. Som vi har längtat och väntat på den här dagen. Nu är den här och den kommer gå såå fort. Nu ska jag göra allt jag kan för att njuta. För jag har verkligen anledning att njuta. Jag har haft 3 faktiskt underbara år. Har lärt känna så många fina människor och flera av dom kommer jag ha kvar för livet. Jag var så nervös inför att börja gymnasiet. Jag kom med rätt dåligt självförtroende från högstadiet och mådde seriöst rätt dåligt, speciellt i slutet av nian. Sen kom jag helt själv till en ny klass i Linköping och vem hade trott att det skulle bli såhär bra? Inte jag i alla fall när jag grät första skoldagarna, haha!

Lite sentimentalt så vill jag bara säga tack till er som varit så underbara under gymnasietiden, tacktacktack. Om ni tar åt er så gör ni helt rätt i det!

Så, vad gör jag nu efter att ha berättat det här? Jag ska leta i gamla bildmappar för att kunna visa er bilder från dom här tre åren.

Det var 80-talstema på nollningen. Skönt att jag gick in för det!


Detta är från när jag var hemma hos Maria för första gången. Känns så konstigt med tanke på att jag mer eller mindre bor där vissa perioder nu för tiden!


Haha, skrattar när jag ser dom här bilderna. Men så kul hade vi!


Har en del såna här bilder...:D




Kommer du ihåg det här Maria?




Haha, klassfesten hos Ylva i november. Bäst!




Nu har vi kommit hit. Till att göra lakan till flaket.

Jag har så många mer bilder men nu ska jag faktiskt se på Biggest Loser. Hoppas ni gillade tillbakablicken!

NR 1!

Hörde att det är många som tar studenten på fredag. Men hur blir det med utspringet på Folkungaskolan då? Jaha, dom som vann lådbilsracet får springa ut först? Jaha, var det 3B som vann? Jaha, kommer 3B springa ut först av alla? Jaha, SÅ JÄVLA NICE!





Här tar 3B en överlägsen seger

Fast jag inte skulle...

... så kommer ett blogginlägg till. Jag har haft en helt underbar vecka. På riktigt. Jag har vetat att det är någon vecka kvar till studenten och att jag har flera dagar där jag kan göra vad jag vill vilket har resulterat i många fina, sköna och roliga stunder med fina vänner. Men hur gör man för att njuta av tiden? Hur gör jag för att inte på söndag vakna och bara känna ångest över att det är över? Går det undvika? Jag vill bara njuta av dom här dagarna. Livet är så jävla bra just nu. HUR HUR HUR kan jag njuta av det till fullo?!

Till nageldamen!

Nu ska jag åka och laga nageln. Vid halv tio en tisdag? Ja, det kan ju verka lite märkligt men så ligger det till. När jag kommer hem ska jag definitivt sova. Imorgon ska jag nämligen till skolan. Vi ska bara ha lekdag iofs, men ändå. Jag måste ställa klockan. Därför hörs vi imorgonkväll!

Stackars lilla tumnagel!

Big news!

Fick ett mejl precis som påminde mig om en ganska stor sak som jag ska berätta. Imorgon ska jag, Carl och Maria HAll till Norrköping för att medverka i en talkshow som ska sändas på Corren24. Rätt spännande. Programmet handlat om studenten och de vill att vi ska ha våra mössor på oss. Ska jag sitta i en tevestudio med vanliga kläder och studentmössa på mig? Okej.


Update

Dåligt med bloggande på sistone. Det som har hänt sen sist är att jag hade en underbar dag och kväll på Marias landställe och det fick mig att återigen inse vilka fina vänner jag har och vilken tur jag har haft. Vi hade verkligen en jättehärlig vistelse där och jag hoppas det blir fler gånger.

Igår åkte jag till Sturefors för att äta mat och dricka vin med andra fina vänner. Det var en liten reunion eftersom det var väldigt länge sen vi träffades allihopa. Det var supertrevligt och jag hoppas vi får möjlighet att göra om det! Vi åkte in till stan senare där vi träffade upp Maria och drog till måndagsklubben. Det var däremot rätt segt där så Maria och jag åkte hem redan vid tolv.

Idag har jag mest varit trött. Skittrött verkligen. Jag skulle behöva sova något dygn för att ta igen mig men det finns inte riktigt tid att sova så länge. Jag har i alla fall köpt studentpresent till Niklas idag så det är skönt att ha det gjort. Annat som händer idag är att jag ska laga en nagel som lossnade i söndags. Det är bara hoppas att dom andra får sitta kvar tills på söndag! Sen ska dom bort allihopa i vilket fall.

Nu har jag nog inte så mycket mer att säga. Lägger upp några bilder från senaste dagarna och om ni vill se mer kommer jag ladda upp flera på facebook. Ska vi säga så då? Ja det gör vi!




Mot landet!

Jobbat klart för helgen! Skönt! Om sisådär en halvtimme ska mamma skjutsa mig till Rimforsa där jag ska möta upp Maria, Tosssan och Ylva. Vi ska handla lite mat och grejer och sen åker vi till Marias land. Ska bli mysigt! Dessvärre är det en del moln här idag men hoppas dom försvinner så kanske det kan bli ett dopp i sjön t o m!

Men nu ska jag packa ihop mina grejer och se till att det viktigaste (boxen) kommer med!
Hörs förmodligen imorgon!

Idag har jag mitt nya sommarlinne från Bikbok och jeansshorts! Kör även med myggbett på benen, ny trend!

Fruktansvärt trött och varning för mycket text

Idag har jag jobbat. Eller rättare sagt "gått med" mamma när hon jobbar. För att se hur allt går till så att jag inte är helt ovan när jag är själv sen. Det har gått bra tycker jag! Vi tog bilen till Idebo med Louise och där lekte jag med små tvillingar och åt god mat, med betalt! Hur bra som helst ju.
Jag ska tillbaka till Louise imorgonbitti för att se hur morgonrutinerna är så det blir ingen sovmorgon imorgon heller. Har inte sovit ut på flera flera dagar. Det är tufft nu. Nog om det.

Imorgon efter jobbet vid ett så ska the FF åka till Marias landställe. Vi ska sola, bada, äta god mat, dricka vin och prata. Alltså göra det som vi är allra bäst på! Ska bli mycket trevligt.

När jag kommer hem från landet på måndag ska jag nästan direkt till Sturefors där jag ska träffa mina "gamla" kompisar (lät konstigt men ni vet vad jag menar). Jag träffar dom så sällan så det ska bli jättekul att träffa dom! Eventuellt blir det stan på kvällen!

Det var en update. Och som ni förstår kommer det bli svårt att hinna blogga mellan aktiviteterna men om jag känner mig själv rätt så kommer det slinka in ett inlägg både imorgon och på måndag!

LÅNGT INLÄGG. VEM ORKADE LÄSA?

partyuppdatering

En sjukt rolig kväll i torsdags + en sjukt rolig kväll igår = en sjukt sliten Madelene idag


Har inte mycket att skriva. Ekvationen(?) ovan beskriver det jag känner just nu och som är värt att berätta. Det blir lite bilder istället!

En bild fick det bli. En riktigt fin bild dessutom! The FF!


Nu ska jag åka och jobba. Ikväll tar jag det lugnt. För att kunna köra söndag och måndag! (vi har bara festen kvar)

STRESS!

Jag kan inte förstå att jag tar mig tid att blogga. Eller lägga in digitalkamerabilder från igår. Men det gör jag! Jag är en sjukt stressad tjej idag. Kom hem från Linkan vid elva idag och då fikade jag med familjen. Nu har jag duschat och förgäves letat efter något att ha på mig ikväll. JAG BLIR GALEN. Tråkigae garderob får man ju leta efter. Nu om tio minuter ska jag ner till bussen och åka in till stan med Maja som ska klippa sig, det fanns nämligen inga klipptider i Kisa innan skolavslutningen nästa vecka. När Maja har klippt sig ska vi åka tillbaka hem till Kisa och är hemma tjugo över fem. Då har jag cirka en halvtimme på mig att partyfixa mig innan jag ska sätta mig på bussen IGEN för att åka in till stan. Ikväll är det fest igen. Det gillar vi! I natt åker jag hem med bussen. Detta innebär att jag idag kommer att ha åkt fram och tillbaka 5 ggr vilket innebär att jag suttit på bussen 5 timmar och 50 minuter. Kul!

Lägger in en bild från igår. Sjukt rolig kväll. Här dansar Tove salsa med någon random man på gatan. Inga konstigheter

Det blir fler bilder från igår (och ikväll) imorgon!

!

Jag mår så bra just nu! Jag tar studenten om 8 dagar, jag har världens finaste vänner och en underbart fin pojkvän! Det var allt för nu! Hoppas ni är lika glada som jag idag!


Partytorsdag

Igår var en bra dag. Vi fikade på stan och sen såg vi Satc 2. Det vet ni redan. Filmen var bra! Väldigt bra enligt mig. Vaknade tidigt imorse hos Maria. De bygger om köket och hantverkarna var förjävliga på att låta. Jaja. Åkte buss hem vid tio och när jag kom hem oljade jag tillsammans med pappa vårt nya soldäck. Nu tycker jag att jag har arbetat klart för denna vecka i alla fall. Nu ska jag strax duscha och senare ska jag in till stan. Ikväll ska vi förfesta och grilla några stycken i trädgårn och sen gör vi ågatan ikväll. Ska bli kul! Om jag hittar något att ha på mig ...


Solig onsdag!

God eftermiddag. Eller förmiddag kanske det är? För mig är det fortfarande morgon hur som helst. Vilken skön dag det är idag. Sommarlov och allt. Har varit ute och sprungit och precis duschat och ätit frukost. Ska strax ner på Kisa för lite ärenden och sen senare ska jag in till stan. The FF ska på Sex and the City 2 ikväll. Kul! Innan bion blir det en mysig fika i kvällssolen. Låter rätt underbart va? Mm.

På tal om något helt annat ska jag möta en av mina värsta fobier idag. Fråga mig inte vad men önska mig lycka till!

Idag är solglasögon ett måste! Det är det för det mesta

En tanke

En tanke slog mig när jag skulle sova och blev lycklig när jag kom på att jag inte behöver ställa klockan imorgon bitti. Det här är mitt sommarlov. Även om jag officiellt inte slutar skolan fören 11 juni pågår mitt sommarlov från och med nu till 14 juni när jag börjar jobba. Efter den 14 är det jobb hela sommaren. Alldeles för mycket jobb och alldeles för lite ledigt. Men fram till 11 juni finns det inga måsten och jag kan välja precis själv vad jag vill göra om dagarna. Det är ju underbart. Sommarlov i 12 dagar till.

4 år gammal bild. Det är ju galet vad tiden går

Balbilder

Är hemma nu. Lite mot min vilja. Men jag måste ju faktiskt vara hemma också. Har lagt in mina balbilder på datorn och vänt och fixat dom. Valde ut dom bästa och skulle ladda upp dom på facebook. "Uppladdningen misslyckades "Servern hittades inte" visades på min skärm cirka 6 gånger innan jag fick dåndimpen och gav upp. Gick in på min profilsida för att se att bilderna visst hade laddats upp och att det fanns 193 bilder i mitt album. Bilderna hade laddats upp mer än en gång. Tog bort hela albumet och gjorde om allt igen.

Så hörrni. När ni tittar på bilderna - tänk på allt slit jag lagt ner för att få dom där. Tack på förhand!


1 juni

Idag går vi in i första sommarmånaden. Detta innebär att det är;

11 dagar kvar tills jag tar studenten
13 dagar kvar tills jag börjar jobba på Vivax
24 dagar kvar tills jag blir 19 år (skitålder)
28 dagar kvar tills jag börjar jobba som personlig assistent


Även om det är en månad som innehåller en jäkla massa jobb så kommer första halvan blir så sjukt rolig.

VI TAR JU STUDENTEN!!!