madelene


STUDENTEN

Jag vaknade med en sjuk ångest imorse. Ångest över att studenten är över och nu väntar jobb i några månader. Sen kom jag att tänka på vilket jävla underbar dag det var i fredags och hur lycklig jag var. Det är onödigt att ha ångest för man kan inte ta studenten varje dag. Nu är det jobb som gäller och det är så det är. Jag får helt enkelt leva på minnena från en underbar student. Ni har nog förstått att det var sjukt kul. Finns inte så mycket mer att säga om det.

Igår hade jag studentmottagning och det var också en sjukt bra dag. Som grädde på moset kom Ylva och Maria och gjorde det ännu roligare! Det gjorde mig glad!

Idag? Har varit galet trött och Niklas åkte hem. Ångest över det med. Nu jobbar vi båda och det blir svårare att träffas. Jaja. Det är så det är helt enkelt.

Imorgon börjar jag jobba. Ånges igen. Men återigen - det är så det är. Inget att göra något åt och utan pengar blir sommaren inte särskilt rolig så det är okej ändå.

Jag lovade er bilder men jag orkar faktiskt inte. Har lagt in bilder på datorn och sedan vidare till facebook i någon timme nu så gå gärna in där och kolla istället. Godnatt!




Kul att vi fick komma!

2010-06-13 | 19:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo