madelene


120426

Här sitter jag och eftersvettas och mår illa efter en sväng på mammas crosstrainer. Japp, jag är hemma i Kisa och chillar. Blir förmodligen kvar här tills tisdag och i helgen kommer Chorre. Då vet ni vad jag gör framöver!



120424

Lite föreläsning och lite häng med pappa på stan. Bra dag! Nu väntar promenad runt ån och en lugn kväll i soffan med veckorevyn.


120423

Har fått klagomål på dålig uppdatering här på sistone så här kommer ett jäkla informativt inlägg!
Har precis duschat efter en springrunda runt ån och as we speak står Oscar i köket och lagar mat, som sig bör. Fina Chorre.

Det är måndag och idag började den nya, och för terminen sista, kursen! Makroekonomi blir det. Det kommer bli många timmar i skolan och mer plugg än förra kursen men å andra sidan verkar det intressant så det underlättar ju lite.

Helgen förresten var bra! Kul kväll i lördags och det vi gjorde igår förutom att beställa hem pizza var att kolla på 30 grader i februari. Hinner man se en hel serie under en helg så vet man att det har varit en bra helg!

Imorgon kommer pappi in till stan för han ska på konsert på kvällen men på dagen får jag äran att umgås med honom, blir himla trevligt.

På onsdag kommer csn!!! Lycka. Det har varit en katastrofal ekonomisk månad men det är sånt som händer. Ärligt talat ser det ju inte som om maj kommer bli så mycket bättre... Vi får hoppas på goda besked om sommarjobb (det är ju lite strul med det där förstår ni)

Nämen jahaja! Jag känner att det här blev ett något stappligt inlägg men så blir det ibland. Avslutningvis ska ni få se mitt boende under en vecka i juni, inte helt fel om jag får säga vad jag tycker. Det är nära till vattnet!


120422


life's good


120420

Hur tentan gick låter vi vara osagt men jag jublade inte när jag gick ut från tentasalen efter 2 ½ timmars förvirring. JAJA! Efter tentan mötte jag upp Maria på vårat hak Cioccolata och vi lunchade och drack kaffe och pratade och skrattade och kolla på det överkära paret bredvid oss och sådär. Sen gick vi i lite affärer och jag provade för andra gången den här veckan ett par skor som är att dö för så att säga.

Nu är jag hemma och jag känner mig alldeles slut i kroppen. Kanske för att jag för första gången på oerhört länge gått upp klockan sex. Ska nog sova någon timme i soffan så jag är utvilad inför kvällen som bjuder på soffhäng och god mat med Oscar.



de skulle passa så sjuukt bra till mina nya byxor som också är att dö för



120419

Klockan 15.34 fnissar jag åt detta istället för att plugga.


120419

Det känns som om jag har lov! Jag sover länge, ligger kvar i sängen och tittar på tv, äter långfrukost och går långpromenader. Jag har aldrig pluggat såhär lite inför en tenta så det ska bli väldigt spännande att se hur det går imorgon. Varför har jag inte panik? Varför gråter jag inte lite varje dag som inför nationalekonomitentan? Är ju ganska skönt att slippa det där ioförsig!

Nu ska jag ta en dusch och sen göra den sista provtentan. Andra saker på schemat idag är baka kaka, träffa en främmande människa för att köpa biljett, läsa livet deluxe och sen inväntar jag finbesöket ikväll!

Hittade en bild på mig och Robin från min konfirmation. Skönt att åren går ändå...


120418

Vad blev det av den här pluggdagen då? Ja inte blev det något plugg i alla fall. Jag har lärt mig att leva med tentaångesten och jag tror inte det är så himla bra om resultatet blir att jag inte orkar plugga...

Men jag har haft annat att göra! Varit i Tornby och inne i stan och fixat grejer och fixat biljett till fest i helgen och gått en sväng runt ån och ätit mat och storstädat och lyssnat på dansmusik och sådär.

Imorgon kanske det blir någon timme plugg men inte omöjligt att det lika misslyckat med plugg som idag. Jag får hoppas att gud är med mig på fredag när jag skriver tenta helt enkelt. Imorgon kommer Robin och Minna hit på fika så jag ska baka och på kvällen kommer Oscar hit som jag inte träffat sen i måndags och det känns som jättelänge sen.

Nu blir det dusch och sen Livet Deluxe!

120418

Vaknade med superångest imorse inför pluggdagen och det har suttit som en spärr sen dess och jag kan verkligen inte fokusera. Gör en massa slarvfel och blir bara irriterad. Insåg att det var lika bra att lägga av så nu har jag städat och gjort fint här och nu ska jag ta mig till världens bästa affär, Maxi!´


lyssnar på denna idag!


120417

Varit på möte, pluggat, tvättat, fika med mamma och lite shopping. Det är min dag! Nu ska jag ut och gå med mitt skoskav. Ska bli skönt.


120416

Har satt igång med tentaplugget idag och insett att jag borde börjat för länge sen.
Har gått runt ån och fått skoskav samt insett att jag måste köpa nya uteskor.
Har tänkt och insett att det här kommer bli en seg vecka.

Insåg just att det här inte var något kul inlägg!


120415

Fick hjälp av min fantastiska vän Sofia med bloggandet igår men nu är jag tillbaka! Hade en kul kväll igår och mår bra idag! Kan ju inte bli bättre. Nu kommer lite kort sen sist!








Nu ska jag skriva ut tentor inför tentaplugget som nästa vecka kommer bestå av och ikväll kommer Oscar och vi äter grillad kyckling och kollar på Mästarnas mästare. Ciao!


gästbloggaren in dah house

hej hej hallå!
idag har madelene:
1. Varit och klippt sig samt färgat håret, det blev väldigt parant.
2. Gått på stan med Oscar, hon skulle hitta något att ha på sig för 52:-. Tyvärr gick det inte.
3. Träffat världens bästa Kosta, hon bjöd hon på kaffe och de pratade norge-minnen, sedan kom...
4. Soffiihaa. Nu ska dessa två damer äta två-trätters och sedan åka på 21-års fest hos Isshaa.

ha det bäst alla därute
xoxo s.


120411

Glömde ju berätta att jag ska tillbringa sommarlovets första vecka i Kroatien med min fina Chorre och hans familj. Blir en himla bra start på sommarlovet!


120411

Megadålig uppdatering från min sida och jag ber om ursäkt. Sen sist har jag haft en bra påskhelg i Kisa med familjen och i söndags kom Oscar till Kisa och vi åt middag och spelade spel med hela familjen. Himla trevligt. Det har redan hunnit bli onsdag och idag har jag varit på föreläsning och möte, undvikit att plugga och ska snart packa för lite tid i Kisa. Oscar och jag är superspontana så vi åker en sväng till Kisa och är tillbaka i Linköping på fredagförmiddag. Men lite bilder sen sist!







120406

Har varit på en sjukt rolig förfest hos Cian med mina fina vänner och nu har jag ätit tacos här hemma och packat väskan inför imorgon när jag åker till Kisa och spenderar påskdagarna med familjen. Ska bli himla skönt att komma hem lite.


120405


Påväg till Cian och förfest med härliga människor


120405

Njuter av påsklovet till fullo med sovmorgon och taco till frukost. Har varit iväg och tränat också men får så ont i benhinnorna. Nu har jag duschat och fräschat till mig och om en stund ska jag in till stan och träffa Maria och Ylva för lunch. Det blir bra. Var ett tag sen nu. Har letat upp lite bilder på oss tre för att piffa upp det här inlägget lite!





120404

Janhed/Poccahontas har förgyllt min onsdagkväll med sitt fantastiska sällskap. Hon är en underbar människa, jag känner henne mycket väl. Lite bögig kanske.... men väldigt parant.


120404

Halva dagen har gått och hittills har jag påskstädat här hemma, gått en sväng på stan och det enda jag fick med mig hem var gurka och gräddfil för ikväll kommer Sofia hit och äter tacos.

Om en timme ska jag åka och träna och avslutningsvis kan jag berätta att Chorre och jag precis bokat hotellhelg i Stockholm i början av juni och det blir Avicii och mys, längtar! ♥


120404

Det är påsklov!!! Underbart. Borde kanske försöka plugga lite men det blir svårt. Kroppen är intställd på viloläge. Igårkväll var jag på middag med några g2are och det var hur trevligt som helst och fantastiskt god mat. Stor eloge till Frallan och Per som stod bakom middagen.

Idag sov jag tills kroppen ville vakna och det är ju bland det bästa som finns. Nu ska jag strax äta frukost och sen fundera på vad jag ska göra av den här dagen. Lite bilder från igår kommer här!








120401

Idag gör jag just ingenting och är nöjd med det. Nu ska jag på rehab och det blir ingen fest på länge nu. Bra för kroppen och ekonomin. Ikväll kommer Oscar hit och vi ska äta taco. Det är det jag har att berätta.