madelene


120423

Har fått klagomål på dålig uppdatering här på sistone så här kommer ett jäkla informativt inlägg!
Har precis duschat efter en springrunda runt ån och as we speak står Oscar i köket och lagar mat, som sig bör. Fina Chorre.

Det är måndag och idag började den nya, och för terminen sista, kursen! Makroekonomi blir det. Det kommer bli många timmar i skolan och mer plugg än förra kursen men å andra sidan verkar det intressant så det underlättar ju lite.

Helgen förresten var bra! Kul kväll i lördags och det vi gjorde igår förutom att beställa hem pizza var att kolla på 30 grader i februari. Hinner man se en hel serie under en helg så vet man att det har varit en bra helg!

Imorgon kommer pappi in till stan för han ska på konsert på kvällen men på dagen får jag äran att umgås med honom, blir himla trevligt.

På onsdag kommer csn!!! Lycka. Det har varit en katastrofal ekonomisk månad men det är sånt som händer. Ärligt talat ser det ju inte som om maj kommer bli så mycket bättre... Vi får hoppas på goda besked om sommarjobb (det är ju lite strul med det där förstår ni)

Nämen jahaja! Jag känner att det här blev ett något stappligt inlägg men så blir det ibland. Avslutningvis ska ni få se mitt boende under en vecka i juni, inte helt fel om jag får säga vad jag tycker. Det är nära till vattnet!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo