madelene


130927

Sjukt intensiva, slitiga men roliga TEAM-dagar är över och värken i fötterna efter två dagars stående och gående går inte över men jag är glad ändå. Sitter i bilen på väg till Varberg med Maria och lyssnar på nostalgimusik. Snart dags för donken!


130924

Nu är allt förberett inför imorgon och klockan 08.00 kör vi igång. Men jag ska vara på plats redan 06.45 så det börjar bli läge att sova nu.
 

130924

Jaha. Skrev tenta imorse. Gick sådär. Är hemma nu och har precis bakat chokladbollar med espressokaffe i och snart ska jag och Oscar till Linda och luncha och äta chokladbollar. Klockan 14 har jag frisörtid och det är på tiden för jag ser ut såhär i håret
Klockan 17 ska jag vara på universitetet och ikväll ska vi bygga upp TEAM-mässan som börjar imorgon. Det kommer bli fullspäckade dagar fram till helgen och då åker jag och Maria till Ylva i Varberg. Prat, vin och ULLAREEEEEEED blir det då. haihai!
 
 
 

130921

Tentapluggslördag på Espresso House. Det blir lite lättare då i alla fall!
 

130920

Tentapluggar på lagret i LiU Store. Oscar förhör mig och jag älskar det. Att bli förhörd. Det påminner om gymnasiet och jag lär mig jäkligt bra på det. Vi fortsätter så! 
 

130920

The day after kick-off. Har haft bättre dagar. Men kul var det! Vi shottade till och med och då känner man sig ju ung! Idag väntar föreläsning, tentaplugg och så var det planerat fest ikväll men det får jag återkomma om... 


130919

 
Dagen efter onsdagsfest. Inte en personlig favorit. NEEEJ skämt åsido jag mår bra! Kul var det! Men var förnuftig och gick hem efter förfesten för idag ska det ju tentapluggas. Är tanken. Har inte kommit igång än men snart. Och ikväll blir det mer festligheter. Kick-off på Platå för arbetsmarknadsdagarna som är nästa vecka där jag ska vara värd. Det blir kul! Hajhaj!

130918

Onsdagsfest. En personlig favorit och väl värt efter tentaplugg och några timmars jobb :D

130918

Nu är diverse gruppmoment i kursen avklarade och terminens första tentaplugg har börjat. Eller börjar alldeles strax. Annars är livet bra! Brukar ju inte bry mig så mycket om politik men när jag hörde hur alliansens höstbudget såg ut är det ju aningen svårt att inte bli irriterad. Vilken konstig och fel väg dom går. Nehene, tentaplugg var det.. 


130916

Inspirerad från helgens biofilm spelar jag Håkan varm idag. Sovmorgon är alltid ett bra sätt att starta veckan på. Nu kör vi!


130915

Avslutar söndagen såhär:


130914

Härliga helg! Har tränat på morgonen och kom hem till sconesfrukost, det är väl lyxigt! Nu är vi på g att cykla ut till Tornby en sväng och kika lite på hjärta till hjärta! Framåt eftermiddagen kommer familjen till stan och det blir bio. Kvällen är oplanerad och det känns så skönt! Trevlig helg på er!
 
 

130913

Fredagsmys med Oscar!


1309013

YEAAAAAAH! Ska bara äta tacos, äta godis och ligga i soffan hela kvällen!!
 

130911

Vilken superlång och ganska så jobbig dag. Men fin avslutning på stan med fina Maria! Ny dag imorgon och det närmar sig helg. Jag ska ha en så lugn och skön helg. Men nu ska jag sova. GODNATT!


130910

Vilken dag! Vilken glädje! Oscar och jag har fått ny lägenhet och det kommer bli så jädra stort och fint!

Ikväll har jag varit på massage och umgåtts med Oscar och Rasmus. Ätit en hel del glass och kesella också. Ska snart komma igång med träning och sunda matvanor heeeeeh.

Nu är det läggdags för imorgon är det skola 8-19. Fy vilken lång dag. Men jag är glad ändå!


130909

Det blir många fina julkort iår!


130909

Jaha, då var man ett rätt snygg tröja rikare!
 
 

130909

Ska jobba 9-13 och klockan 14 är det den där lägenhetsvisningen som vi bara är lite lagom taggade inför. ÅH HOPPAS DEN ÄR FIN!!! Sen blir det veckohandling och plugg och träning innan jag tar måndagkväll i soffan. Härligt med ny vecka ändå!
 

130908

 

130908

Kisahelg. Ätit kräftor, varit i Vimmerby, kollat på gamla tidningsutklipp, målat vitrinskåp och kalasat. Lite bilder kommer här nedan. Imorgon kl 14 ska Orre och jag på lägenhetvisning och det ska bli så spännande!!!!!
 
 
 

130906

Denna fredagseftermiddag spenderas på jobbet. Var lite lagom inte-taggad innan jag skulle åka hit men när jag kom blev jag helt sprallig och det var så kul att vara tillbaka! Frida jobbade också så det blev lite härligt catch-up. Kul med ett jobb man gillar!
 
Om tjugo minuter tar jag helg och då åker vi till direkt till favvo-Kisa!
 
 

130906

Ni måste kolla på det här. Det är så roligt. Skrattade så tårarna rann. Frågan är om det är lika kul för icke-studenter?
 
http://www.veckorevyn.com/Livsstil/23-situationer-du-bara-kanner-igen-om-du-ar-student

130905

Det var en bra dag igår! Lite skola på förmiddagen, sen fika hos Maria, sen mässa med LiU Store och Kalasmottagning med Hoffmaestro på kvällen. Och idag är inte mycket sämre! Lite seminarium, lite träning och så quiz på NH ikväll med Oscar, Stina, Martin och Anton. Och i helgen blir det kräftor i Kisa, besök i Vimmerby och kalas på söndag. Vilken vecka va!
 
 
 
 

130903

Sitter i skolan och känner mig sådär lite hopplös. Har ägnat förmiddagen åt att läsa en massa för vid lunchtid släpps vår ståndpunkt i en av fyra påståenden om entreprenörskap så eftermiddagen och kvällen går åt till att läsa på och hitta argument inför debattseminariet på torsdag. Så kul har jag idag! 
 
Men ikväll ska vi äta spagetti och köttfärssås och det gör ju livet lite enklare. 
 
 
 

130902

Lång skoldag. Är helt slut. Imorgon kommer bli en ännu längre dag. Det har börjat på riktigt nu! Hade ett långt organisationsmöte med LiU Store idag. Åt kakor och tog kort till hemsidan bl.a. 
 
 

130901

Måste erkänna att det kändes som ett litet misslyckande när vi skippade utgång efter förfesten och gick direkt på efterfesten. Men det var inte mindre trevligt för det!
 
Idag har jag ätit brunsch på stan med Oscar, Rasmus och John. Känns som risken är alldeles för stor att det blir ny söndagstradition. Efter det har jag hängt med Stella hela eftermiddagen.
 
Nu är det dags att börja plugga på riktigt och den här veckan blir det mycket plugg. Men lite kul också! Kalasmottagning på onsdag t.ex. 
 
Nu ska jag göra klart morgondagens matlådor och sen blir det säng säng säng, sova sova sova säng säng säng.