madelene


Update

Dåligt med bloggande på sistone. Det som har hänt sen sist är att jag hade en underbar dag och kväll på Marias landställe och det fick mig att återigen inse vilka fina vänner jag har och vilken tur jag har haft. Vi hade verkligen en jättehärlig vistelse där och jag hoppas det blir fler gånger.

Igår åkte jag till Sturefors för att äta mat och dricka vin med andra fina vänner. Det var en liten reunion eftersom det var väldigt länge sen vi träffades allihopa. Det var supertrevligt och jag hoppas vi får möjlighet att göra om det! Vi åkte in till stan senare där vi träffade upp Maria och drog till måndagsklubben. Det var däremot rätt segt där så Maria och jag åkte hem redan vid tolv.

Idag har jag mest varit trött. Skittrött verkligen. Jag skulle behöva sova något dygn för att ta igen mig men det finns inte riktigt tid att sova så länge. Jag har i alla fall köpt studentpresent till Niklas idag så det är skönt att ha det gjort. Annat som händer idag är att jag ska laga en nagel som lossnade i söndags. Det är bara hoppas att dom andra får sitta kvar tills på söndag! Sen ska dom bort allihopa i vilket fall.

Nu har jag nog inte så mycket mer att säga. Lägger upp några bilder från senaste dagarna och om ni vill se mer kommer jag ladda upp flera på facebook. Ska vi säga så då? Ja det gör vi!






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo