madelene


Missommar

Jag hade en väldigt bra midsommar med människor jag tycker så mycket om. Först var Niklas jag och traditionella i Idebo med midsommarstång, krans, sillunch, bad i sjön och massa barn. Det var mysigt. Sen åkte vi till Tossan där Ylva var och där blev det med kransar och sillunch. Där blev det även lite nubbe och mycket vin. Det var också trevligt! Jag hade hursomhelst en väldigt bra midsommarafton.

Idag åkte Niklas hem och det var tungt. Men jag har lite saker på gång så vi ses snart igen. Då känns det bättre! Igår satt vi här och letade efter någonstans att åka när vi båda jobbat klart i augusti. Det lutar åt Gran Canaria. Jag ska boka ikväll, eller imorgon. Det känns så otäckt att boka så jag vill vänta lite. Men det ska bli av. Jag ser fram emot så sjukt mycket att få tillbringa en vecka med min fantastiskt fina pojkvän i solen och poolen med god mat och goda drinkar. Two months to go!

Nu kommer det komma en hel det bilder från i torsdag när vi gjorde kransar och i fredags. Och så avslutar jag med en bild på dit vi ska(om jag lyckas boka)





 

 

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo