madelene


Fruktansvärt trött och varning för mycket text

Idag har jag jobbat. Eller rättare sagt "gått med" mamma när hon jobbar. För att se hur allt går till så att jag inte är helt ovan när jag är själv sen. Det har gått bra tycker jag! Vi tog bilen till Idebo med Louise och där lekte jag med små tvillingar och åt god mat, med betalt! Hur bra som helst ju.
Jag ska tillbaka till Louise imorgonbitti för att se hur morgonrutinerna är så det blir ingen sovmorgon imorgon heller. Har inte sovit ut på flera flera dagar. Det är tufft nu. Nog om det.

Imorgon efter jobbet vid ett så ska the FF åka till Marias landställe. Vi ska sola, bada, äta god mat, dricka vin och prata. Alltså göra det som vi är allra bäst på! Ska bli mycket trevligt.

När jag kommer hem från landet på måndag ska jag nästan direkt till Sturefors där jag ska träffa mina "gamla" kompisar (lät konstigt men ni vet vad jag menar). Jag träffar dom så sällan så det ska bli jättekul att träffa dom! Eventuellt blir det stan på kvällen!

Det var en update. Och som ni förstår kommer det bli svårt att hinna blogga mellan aktiviteterna men om jag känner mig själv rätt så kommer det slinka in ett inlägg både imorgon och på måndag!

LÅNGT INLÄGG. VEM ORKADE LÄSA?


JAG!

2010-06-05 | 23:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo