madelene


Min dag i bilder

Började dagen med jobb. Det är två/tre dagar kvar nu beroende på om jag vill jobba på min födelsedag eller inte. Jag har fortfarande inte bestämt mig utan håller det öppet. Men hur som helst, inte många dagar kvar nu! Tack för det säger min rygg och mina axlar.

Efter jobbet åkte jag och mamma till Linköping. Jag köpte dom här nya jeansshorten. Kanske har jag dom på midsommar om det är fint väder! Det är min tanke

Jag var helt superhungrig så jag åt Buffé på Chilli. Det var China&Nacho-buffé. Kan ni förstå den totala lyckan jag kände inför denna buffé? Taco är ju en favorit och på senare tid har jag fått en grej för kinamat. Men jag vet inte om kombinationen på samma tallrik ser jätteinbjudande ut. Jaja, gott var det hur som helst!

Mamma inhandlade en ny kamera. En systemkamera. Vi har haft väldigt roligt med den ikväll. Särskilt efter att vi förstått att man var tvungen att ta bort linsskyddet. Mest skratt gav korten när vi skulle fånga oss själva i luften. Man får ett så härligt ansiktsuttryck när man hoppar. Prova det!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo