madelene


Onsdag 23 juni

Idag jobbade jag sista dagen på Vivax. Hur skönt som helst. När man tänker tillbaka på det tycker man att det har gått fort, men det tycker man definitivt inte när man står där. Jaja.

Imorgon har jag alltså tagit ledigt från jobbet. Främst för att jag fyller år imorgon. The FF ska till Söderköping. Ska bli mycket trevligt enligt mig. Undra om jag kommer våga mig på något annat än en Euro? Eller ska vi ens äta glass?

På fredag är det väldigt oklart vad som kommer hända. Har starka planer på att fira en riktig svensk midsommarafton på landet med stång och krans och kanske något dopp i sjön. Eventuellt kommer det väl lite regn också så att det är svensk midsommar på riktigt.

För tillfället håller jag på att överföra bilder och musik m.m till en bärbar hårddisk. Min dator ska snart formateras om nämligen. Hoppas bara jag hinner göra det innan den krashar totalt. Det är inte långt kvar känner jag.

Hur som helst. Det är den 23 juni och jag har jobbat klart på mitt första jobb. Även om jag kommer jobba mycket mer så ligger hela sommaren framför mig. Det känns riktigt bra faktiskt. Känner för att fira detta med ett glas Guntrum Riesling. Blir nog så.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo