madelene


110928

Redan onsdag eftermiddag. Helt sinnes hur fort veckorna går. Fast ändå långsamt. På något sätt. I alla fall! Nu sitter jag här i min lilla lägenhet och lyssnar på jättehög musik som jag älskar att göra. Även om jag bor i lägenhet nu känns det okej en onsdag klockan fem. 

Hade ett riktigt givande (faktiskt!) seminarie imorse innan jag fick lite viktigt uträttat. Sen har jag suttit här ett tag och försökt skriva och blivit frustrerad över slutuppgiften som ligger som tung sten i mitt bröst och kommer göra fram till 11 oktober. Som jag och Persa kom fram till idag "man kommer alltid ha ångest över något när man pluggar på universitet, det gäller bara att lära sig att leva med det". Jag försöker leva med det, är kanske på väg.

Ska nog ta det lite lugnt framför tvn med en halv houngsmelon nu och vid sju kommer Maria hit. Min plan är att vi ska gå till hemköp då och köpa nåt gott tills idol börjar. Ikväll är det lite känt folk med så det blir spännande att titta på. Börjar känna mig lite sugen på en onsdagsöl också men ska försöka hålla mig. Börjar ju åtta imorgon också (vad händer?).


jag och mrria, trean i gymnasiet, uuunderbart år och uuunderbar människa. maria alltså




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo