madelene


Plugga på en lördagkväll?

Är det okej att sitta hemma en lördagkväll tjugo i elva och plugga? Jag tycker nog det. Jag känner mig ganska duktig. Jag skriver klart det sista på naturkunskapsarbetet som ska skickas in på måndag. Det blir nog bra det här. Komiskt nog handlar arbetet om astma. Och här sitter jag och astmahostar och inhalerar medicin. Komiskt va?

Men åh! Jag har lyssnat på Håkan Hellström hela kvällen. Han är ju underbar. Jag glömmer det emellanåt men åh så bra låtar han har. Njuter varje sekund. Som grädde på moset denna härliga lördagkväll äter jag salta pingviner från båten. Kan det vara bättre? Ja, det kan vara betydligt bättre men jag är rätt nöjd med tillvaron ändå.

(om inte min hosta är bättre på måndag blir jag tvingad att gå till doktorn, hur kul? inte alls. Så nu håller vi tummarna att den är magiskt borta imorgon när jag vaknar!)


Inläggen blir så tråkiga utan bilder. Därför lägger jag gärna upp en bild. Ibland är det svårt att hitta en passande och den här är verkligen opassande. Men kopplingen är att den är tagen den 15 maj 2007. Exakt tre år sen.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo