madelene


Välj själv!

Jag känner att jag har ganska mycket att dela med mig av och en del av er bryr er säkert inte. Därför delar jag upp inlägget i olika underrubriker så kan ni själva välja vad ni vill läsa om, okej?

PÅSK

Imorgon börjar påskdagarna. Det är härligt tycker jag. Idag började påsklovet för min del. Det är ännu härligare tycker jag. Imorgon ska jag få ett påskägg av mamma eftersom jag inte är hemma på lördag. Undra vad det är i! Man blir aldrig för gammal för påskägg. Jag har även idag gjort en "äggjakt" till Maja. Det går ut på att hon får en lapp på lördagmorgon som leder till massa andra lappar och till slut till själva ägget. Jag är nöjd. Jag fick in både rebusar och "följatråd"-moment. Hoppas hon tycker om det!

STOCKHOLM

Imorgon åker jag till Stockholm. Speciellt med denna gång är att farmor och farfar ska följa med mig. De ska nämligen till farmors bror i Bollmora. Det betyder att jag ska skjutsa dem dit och det i sin tur innebär att jag måste in i själva Stockholm och åka. Om jag är lite nervös? Ja. Speciellt som påskrushen börjar. Men jag har fått låna en gps så nån gång ska vi nog komma fram.

MITT PÅSKLOV

Det är fantastiskt härligt det här med lov. Att det dessutom är det sista lovet i mitt liv(om jag inte väljer att bli lärare) är ju häftigt. Jag ska jobba tisdag-fredag. Är ju i stockholm tills på söndag/måndag också. Men det blir förhoppningsvis ett härligt påsklov som avslutas med Halv åtta hos mig nästa lördag!

RESTSKATT


JA? Vad i helvete tänkte jag precis som ni gör nu. Jag har ju inte ens tjänat över gränsen. Men visst, vill skatteverket lägga sig på den nivån så visst. 540 kr. Fyfan.

KOFFEINTABLETTER

Ja, nu har jag köpt dom! Ska använda dom i helgen och ger en recension på måndag typ. Vad tror ni? Kommer det funka? Hoppas!

MIN DAG


Ja, det var en skön dag i skolan. Har inte gjort något ansträngande. På vår långa håltimme tog vi en liten roadtrip. Jag, Ylva, Maria, Patrik och Robin alltså. Det var kul med lite aktivitet. Bilden visar hur en gammal tant med rullator stoppade trafiken genom att gå mitt i vägen. Det ska jag med göra i framtiden!


Nu kommer jag inte på något mer. Men jag hör av mig om jag gör det!



Dagens citat:
"Skriv utlösningarna" Ylva Hjert, livsnjutare




Fin bil :D Restskatt är btw vuxenpoäng!

2010-03-31 | 19:13:59

skatteverket ger mig 10 lax lagom till midsommar. he he he

2010-04-04 | 19:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo