madelene


-

Jag är så trött i kroppen. Det blev dåligt med sömn i natt nämligen. Jaja. Jag har ju betalt för att sova så då vore det väl alldeles för bra om jag fick sova helt ostört. Nu är i alla fall helgens jobb avklarat. Börjar 14.30 imorgon igen.

Hade inte varit helt fel att sova några timmar nu men det känns som om det vore ett slöseri med tid och framförallt fint väder. Istället ska jag åka o möta upp mamma, pappa, farmor och farfar och så ska vi åka till en glassrestaurang utanför Rumskulla. Men eftersom jag räknar points och grejer så blir det ingen glass för mig. Jag tar med mig frukt istället. Men det gör inte så mycket. Är prooopppmätt!

Veckan som kommer ser rätt bra ut. På tisdag ska ja klippa och slinga håret. Ska bli så skönt att göra något med mitt numera ganska så tunna hår. Hoppas det blir bra bara. På tisdagkväll ska jag dessutom träffa Maria som kommit hem från Kreta nu. Jag hoppas hon har något smaskigt att berätta! På onsdag ska familjen till Skara Sommarland. Kan bli härligt eftersom det ser ut som om det ska bli bra väder. Men nu får det räcka med information om mitt liv för den här gången!


Mitt schema. Första veckans jobb är avklarat. Nu är det bara 7 veckor kvar. Ser ni vad som händer om en vecka då? Jag åker till Stockholm! Lovely.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo